Téma: Made in Italy

2/10
Nico71 2020 aug. 20. - 14:11:34 2/10
(3/23)
Rettentően egyszerű film! Ennél az is tartalmasabb, ha az utcán nézegetem az embereket. Semmitmondó történet, gyenge színészi teljesítmény (Liam Neeson sírása annyira szánalmas, hogy az már nevetséges), nagyon gyermeteg rendezés és operatőri munka. Látványvilága mintha egyetlen Provence-i képeslapra épülne. (ház a dombon, fasor, virágok) Festőművész, aki nem tud alkotni, nem is látunk tőle szinte semmit. A falfestmény egy pacsmagolás, a feleségéről készült portré pedig teljesen amatőr, mintha egy kamasz rajzolta volna. A galériavezető pedig egy szót sem ért a művészethez? :-o (felkérhettek volna konzultánsnak egy - két szakembert, hogy legalább a dialógusokban elhangozzon néhány értelmes mondat, illetve valós művészeti alkotások jelenjenek meg a filmben)
Egyértelműen csak azért készült el ez a mozi, mert Liam Neeson a fiát akarta evvel helyzetbe hozni, ismerté tenni. A srác színészi tehetsége nagyjából, mint az apjáé. Semmitmondó, érzelemmentes, merev, humortalan. Elvégzi a melót és jöhet a gázsi. (talán, ha férfiasra gyúrná magát, akkor átvehetné apucitól az Elrabolva 4-5-6... főszerepét :-) )
10/2
(még egy megjegyzés, a 25 éves sráchoz, egyáltalán nem illett a 38 éves színésznő)
5/10
blood.1 2020 aug. 12. - 00:00:36 5/10
(2/23)
Ez a film olyan, mint egy jeges limonádé szódából, amiben a jégkockák már megolvadtak, az üdítő szobahőmérsékletűre melegedett és a szódából kiment a szénsav.
5/10
palmaizs 2020 aug. 08. - 16:45:56 5/10
(1/23)
Könnyű kis nyári semmiség. Tegnap feleségemmel néztem meg, mára el is felejtettem, hogy moziban jártunk.. No de az (életben is) apa-fia páros miatt 5/10, valamint Liam Neeson ettől függetlenül is remek színész.