Rahel 2010 máj. 20. - 17:15:45
(3295/6375)
-A "szentet" nem sértésnek szántam!!!
Rahel 2010 máj. 20. - 17:14:29
(3294/6375)
:DD
-De a végén csak nem hagyhatom ki ezt a gyöngyszemet, mert ugye minden szentnek maga felé hajlik a keze:

-"Egyszer régen, egy japán császár rendeletet adott ki: keressék meg neki a világ legügyesebb szamuráját, hogy õt állítsa a serege élére. Egy év után hárman jelentkeztek: egy japán, egy kínai és egy zsidó jelölt.
Eljött a nap, hogy bemutassák tudásukat. A japán szamuráj kinyitott egy kis dobozt, ebbõl felröppent egy légy. A szamuráj kirántotta a kardját, és sutty! - a légy pontosan kettévágva hullott le.
- Hihetetlen képesség! Lássuk, mit tud a következõ!
A kínai magabiztosan elõlépett, szintén kieresztett egy kis legyet, és a kardjával sitty-sutty - röptében négyfelé vágta!
- Elképesztõ! Kíváncsi vagyok, ezt még tudja-e fokozni az utolsó jelölt.
A zsidó is felreptetett egy legyet, elõ a kardját, sitty-sutty-sityi-sutyi... a légy még mindig ott röpködött.
- Na mi az? Nem tudod megölni? - kérdezte gúnyolódva a császár.
- Ugyan már! Megölni? Az túl könnyû lett volna! Viszont sikerült reptében körülmetélni..."

-További szép napot Mindenkinek!!:))
BigBrother 2010 máj. 20. - 17:12:35 Előzmény kgyuri0
(3293/6375)
Megtekintettem az alakuló ülést, és leírtam a benyomásaimat, ezt megtehetem. Ha nem tetszik a hozzászólásom, nem kötelezõ elolvasni.

Zazi. Ez egy bece, illetve gúnynév (mint Gyurcsánynak a "Fletó"). Ennek a formának az eredeti vezetékneve ugyanis Zazrivec (ezt a nevet kissé -talán- szlávos jellegûnek érzem, semmiképpen sem magyar név, persze ez nem jelenti azt, hogy valakinek a neve egyben a nemzetiségére is utalna) Ebbõl lesz Zazi (nem Zazie). Ezután már érthetõ a bandájának elnevezése is, mivel õ a vezére ennek a díszes társaságnak, így lesznek õk Zaziék. De ha úgy tetszik, akkor nevezhetem õket rosszabbik -nak is, ahogy régebben szoktam...

A 89 éves bácsi elõtt pedig le a kalappal. Nekem is van egy hasonló korú nagyapám, de róla semmilyen körülmények között nem tudnék kinézni ilyen "teljesítményt".
offtopic
sk98 2010 máj. 20. - 17:08:20
(3292/6375)
a vallások közti párbeszéd miatt itt egy iszlám poén:

Mohamed megy a sivatagban, elõtte 100 méterrel halad a felesége.
Találkoznak régi cimborájával Alival, aki rögtön meg is kérdezi:
- Te, Mohamed, a Koránban meg van írva, hogy a feleség csak utánad mehet!
- Hát tudod Ali, amikor a Koránt írták, akkor még nem volt elaknásítva a sivatag...
CsengoZoli 2010 máj. 20. - 17:08:18 Előzmény meszag
(3291/6375)
Csak úgy kiváncsiságból kérdem,hogy azonkívül,hogy unatkozol miért csinálsz ebbõl akkora ügyet?
Ki a fenét érdekel,hogy a népszámláló mit ír be?
Úgy teszel,mintha legalábbis az APEH járt volna nálad és jegyzett volna fel téves adatokat :)
Nálunk eddig aszem kétszer jártak.
Ha akartam volna elküldöm õket a jóbüdös pikulába.
Beengedtem,válaszoltam és eddig is rákérdeztek a vallásra!
Igen, biztos a te kérdezõid elvakult fideszesek voltak akik csakazért is beírták,hogy vallásos vagy,ez valami összeesküvés elmélet lehet,mint minden ebben a világban,ami neked,nektek nem tetszik. :)
Hogy miért teszik fel ezt a kérdést annak számtalan oka lehet, akár csak annak megállapítása,hogy melyik a legnagyobb egyház ma Magyarországon.
Lévén,hogy emberek végzik a népszámlálást, ezért vegyük bele,hogy igen biztos vannak akik elvakult hívõk és azt is vallásosnak írják akik nem azok ,de feltételezzük azt is,hogy a másik oldalon meg MSZP fanatikusok vannak,akik meg azt se írják be aki annak vallja magát :)
Persze fölöslegesen tépem a szám, hisz ha nem lenne népszámlálás akkor azzal lenne bajotok,hogy így próbálnak meg manipulálni,ha nem kérdeznék meg a vallást akkor azon lennétek fálháborodva,hogy a KDNP biztos így titkolja,hogy egyre kevesebb a keresztény :)
Mindegy,csak puffogni lehessen ez a lényeg! :)
Rahel 2010 máj. 20. - 17:05:17
(3290/6375)
-Ez is tuti!!:))
offtopic
idlosza 2010 máj. 20. - 17:03:30
(3289/6375)
jujjj! :))
Rahel 2010 máj. 20. - 17:01:50
(3288/6375)
-Na még egy kis gyónás:

-"Egy férfit nem hagy nyugodni a bûntudat, ezért elmegy gyónni. Elmondja a papnak, hogy éveken át dolgozott egy fatelepen és rengeteg építõanyagot hordott haza.
- És mégis mennyit vittél el, fiam? - kérdezi a pap.
- Elég sokat ahhoz, hogy a fiamnak felépítsek belõle egy házat, aztán még a lányomnak is. Késõbb pedig magunknak építettünk egy nyaralót a feleségemmel.
- Hát ez tényleg súlyos bûn. Úgy gondolom, hosszabb vezeklésre lesz szükség. Mondd, tartottál már bûnbánatot?
- Még nem, atyám, de ha maga hoz egy ácsot, én hozom a faanyagot!"
offtopic
sk98 2010 máj. 20. - 17:00:30
(3287/6375)
Ne ismerem a korelnököt.
"Nem Pesten történt, amit hallotok.
Ott ily regényes dolgok nem történnek."
offtopic
sk98 2010 máj. 20. - 16:51:06
(3286/6375)
"De kösd föl a bugyid, mert ha elfogadható választ adsz, belépek a Fideszbe."
ahhoz te is kösd fel. ismerek egy idõs urat, aki azért lépett ki a fidesz-alapszervezetbõl, mert bármikor megszólalt, kinevették.
offtopic
sk98 2010 máj. 20. - 16:47:13
(3285/6375)
:) örülök, ha tetszett :)
Ez komolyabb, de jó:

Vallási párbaj
Egyszer a pápa elhatározta, hogy kitiltja a zsidókat a Vatikánból. A zsidók felháborodtak, ezért a pápa beleegyezett, hogy ha egy zsidó le tudja gyõzni teológiai vitában, maradhatnak.
A zsidók egy bölcsességérol ismert rabbit választanak, hogy kiálljon a pápával a vallási párbajra.
A rabbi azt mondja, hogy tegyék érdekesebbé a vitát és egyiküknek se legyen szabad beszélni. A pápa beleegyezett. A vita napján a pápa és a rabbi leültek egymással szemben, a hívek köréjük gyûltek.
- A pápa felemelte három ujját.
- A rabbi erre felmutatta egy ujját.
- A pápa egy kört rajzolt a levegõbe.
- A rabbi erre a földre mutatott.
- A pápa elõvett egy ostyát és egy pohár bort.
- A rabbi erre elõvett egy almát.
A pápa ekkor felállt:
- Feladom - mondta. - Te túl bölcs vagy, rabbi. Maradhattok.
Késõbb megkérdezik a pápát a bíborosok:
- Mit beszélt a rabbival?
- Elõször felmutattam három ujjamat, hogy a Szentháromságra emlékeztessem. Õ felmutatta egy ujját jelezve, hogy egy Isten van mindkét vallásban. Ezután rajzoltam egy kört a levegobe, mutatva, hogy Isten mindenhol ott van körülöttünk. Erre a földre mutatott, jelezve, hogy Isten itt is van, velünk. Ekkor elõvettem egy ostyát és egy pohár bort, megmutatva, hogy Isten feloldoz a bûneink alól. Õ elõvett egy almát, hogy az eredendõ bûnre emlékeztessen. Mindenre volt válasza. Mit tehettem volna?
Közben a zsidók is körbeveszik a rabbit:
- Mi történt, rabbi?
- Elõször azt mutatta, hogy három napunk van elhagyni a várost. Mutattam, hogy EGY zsidó sem fog elmenni. Ezután körbemutatott, jelezve, hogy az egész várost megtisztítja a zsidóktól. A földre mutattam, jelezve, hogy mind itt maradunk.
- És utána?
A rabbi vállat vont:
- Nem tudom. Elõvette az ebédjét, mire én is.
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 20. - 16:45:43 Előzmény idlosza
(3284/6375)
Idlosza!

Elolvastam az általad ajánlott szöveget, csak a címben látható, hogy a vallásra vonatkozó kérdés önkéntes lenne. Az egyébként meglehtõsen bõbeszédû szövegben erre nincs utalás.

Föltételezem Lendvai tájékozottabb lehet, õ nyilván nem a Fidesz honlapról tájékozódik(megértem, hogy ez erõs ok a gyûlöletre), még az is lehet, olvasta a törvényjavaslat beadott szövegét.

Mellesleg, ha te jogász vagy(sztem egy fenét vagy!) akkor tudnod kell, mi a különbség a jog és a kötelesség között, ebben az esetben a föltett kérdés által sugallt, állampolgár által észlelt elvárás(kötelesség) és aközött, hogy ha akar, akár külön felszólításra élhet válaszmegtagadási jogával.

Továbbá igen fontos amit meszaq fölvetett, a kérdés férevezetõ, mert nem részletes( a megkereszteltek nagy része jobb híján valamelyik keresztény felekezetbelinek vallja magát, hogy vallásos-e, arról nem szól a fáma(így aztán jöhet a pöffeszkedõ statisztikahamisítás, na, sajnos egyáltalán nem Churchill, hanem a Fidesz szellemében!)

De nem errõl van itten nagyba szó, doktornõ!
3712-ben ezt írtad: „semmibe veszik azokat, akik vallásosak”
És itten az a kérdés, az én kérdésem , hogy ezt mire föl írtad, mert legyen neked igazad, legyen Lendvai igazi botoxos és degenerált aggódó gép, megjegyzem, ehhez neki is, mint bárkinek joga van, ez EGYELÕRE egy demokratikus jogállam.
a kérdés az,hogy ennek okán miért írtad az imént idézett kitételt?
Na, ezt magyarázd meg, fõjogász! De kösd föl a bugyid, mert ha elfogadható választ adsz, belépek a Fideszbe.
Rahel 2010 máj. 20. - 16:36:12
(3283/6375)
-Ez nagyon ott volt!!!:)))
-Szupi!!:))
offtopic
meszag 2010 máj. 20. - 16:21:58
(3282/6375)
Hányszor ismételjem?
offtopic
sk98 2010 máj. 20. - 16:20:01
(3281/6375)
ez tök aranyos. :D itt egy hasonló:

A vidéki papnak sürgõsen el kell utaznia egy hétre, de ez idõ alatt sem akarja a gyülekezetét magára hagyni, így hát megkéri rabbi barátját, hogy helyettesítse erre az idõre.
A rabbi húzódozik, hogy õ nem tudja, mit kell csinálni.
- Misét nem kell tartanod, csak gyóntatnod a vétkezõket. Ez sem nagy ügy, gyere be velem a gyóntatószékbe, és nézd meg, hogyan csinálom.
Így is lesz. Jön az elsõ bûnös lélek:
- Vétkeztem atyám, megcsaltam a férjemet!
- Hányszor, lányom?
- Háromszor.
- Lányom, mondj el öt Miatyánkot, és kifelé dobj a perselybe a szegények javára 5 dollárt!
Jön a következõ:
- Paráználkodtam atyám, megcsaltam a férjemet!
- Hányszor?
- Háromszor.
A büntetés ezúttal is öt Miatyánk és 5 dollár adomány.
Következik a harmadik:
- Vétkeztem atyám, megcsaltam a férjem!
- Hányszor?
- Csak egyszer...
- Akkor lányom menj vissza, mert most akciós áron 5 dollárért háromszor csalhatod meg...
offtopic
meszag 2010 máj. 20. - 16:18:44
(3280/6375)
Mostanában edzem magam elõre. :)
offtopic
idlosza 2010 máj. 20. - 16:13:30 Előzmény meszag
(3279/6375)
Azt állítod, hogy tiltakozásod ellenére a legutóbbi népszámláláskor azt jegyezték fel rólad, hogy vallásos vagy?
Rahel 2010 máj. 20. - 16:00:32 Előzmény Nofri
(3278/6375)
-Pedig én azt hittem, hogy ez a titok nyitja:

-"Az istentisztelet vége felé a lelkész megkérdezte nyáját:
- Hányan bocsátottatok meg az ellenetek vétkezõknek?
Mindenki feltartotta a kezét, kivéve egy törékeny idõs hölgyet.
- Jones asszony!? Ön elzárkózik attól, hogy megbocsásson ellenségeinek?!
- Nekem nincs egyetlen ellenségem sem - mondta kedvesen mosolyogva az apró hölgy.
- Asszonyom, ez igen szokatlan. Megkérdezhetem, mennyi idõs is Ön?
- Kilencvennyolc múltam - felelte az õsz matróna.
- Kedves asszonyom, megkérhetem, hogy jöjjön ki ide a gyülekezet elé, s mesélje el nekünk, miképpen lehetséges, hogy valaki majdnem százéves, és nincs egyetlen ellensége sem!
Az aranyos néni kitotyogott a lelkész mellé, szembefordult a gyülekezettel, és csak ennyit mondott angyali mosollyal:
- Túléltem a rohadékokat!"

:DDD
offtopic
sk98 2010 máj. 20. - 16:00:00
(3277/6375)
együtt nevetek veled az éles elméden :DDDDDD
offtopic
fredi60 2010 máj. 20. - 15:56:59
(3276/6375)
Nem hittem volna, hogy ennyire mazochista vagy! :)