offtopic
meszag 2010 máj. 20. - 15:52:00
(3275/6375)
NA az echot hallgatom. Igazuk volt a fidesz program elõrejelzõinek, meg mikolának.
offtopic
meszag 2010 máj. 20. - 15:48:08
(3274/6375)
Ne is érts a szóból.
Erõszakosnak itt vagy mindjárt te.
Mások értelmi képességét megítélni megint csak nem vagy hivatott. :D
offtopic
sk98 2010 máj. 20. - 15:39:05 Előzmény meszag
(3273/6375)
mely szavaimat válogassam meg? olyan káromkodást, amilyet pont most írtál le egy másik témához? :P
itt van néhány idõs balos, akik a butaságukat erõszakosság mögé igyekeznek bújtatni; szerencsére ez már nem nyerõ stratégia :P
offtopic
meszag 2010 máj. 20. - 15:27:31
(3272/6375)
NA válogasd meg a szavaid. A tény, hogy hazudott a népszámláló. :P
offtopic
sk98 2010 máj. 20. - 15:18:52
(3271/6375)
miért kéne annak külön rublika? gyakorlod a vallást vagy nem? ha nem, akkor kit érdekel, hogy a szüleid azok voltak és megkereszteltek? nem a te hiedelmeidrõl árul el valamit a keresztelõ, hanem a szüleidérõl; itt viszont téged kérdeznek és nem a szüleidet.
ez ilyen pofon egyszerû. nem, nem vagyok vallásos, ennyi. nem értem, mit óbégatsz, nem a fogadat húzzák.
offtopic
meszag 2010 máj. 20. - 15:07:15
(3270/6375)
Nem figyelsz. Arról volt szó, hogy népszámláláskor hazudtak, mert nem volt olyan rublika, hogy megkeresztelték, de nem vallásos, tehát ez alapján akár támogatást is kérhet az egyház. Rám pedig ne kérjen, mert nem megyek be a paphoz soha.
offtopic
sk98 2010 máj. 20. - 15:04:11
(3269/6375)
a népszámláláskor nem az utolsó kenetet fogják rád föladni, sz'al az nem egyházi szolgáltatás :P
offtopic
meszag 2010 máj. 20. - 15:02:42
(3268/6375)
Mikor beixelték, hogy vallásos vagyok, no akkor hazudtak.
offtopic
meszag 2010 máj. 20. - 14:59:58
(3267/6375)
Ja a tb-t én fizetek, de ahhoz nem jár ilyesmi, és én az egyháztól semmiféle szolgáltatást nem kérek.....
offtopic
Nofri 2010 máj. 20. - 14:41:48
(3266/6375)
legyen a lelkem bármennyire zordan szörny-a gyönyörûséges külsõ mindent eltakar és megbocsájtásra késztet.
:D
Rahel 2010 máj. 20. - 13:45:31
(3265/6375)
-Csak aztán a szépségbõl nehogy átmenjél szörnyetegbe, mert akkor újra kell írna a mesét!!:))
offtopic
idlosza 2010 máj. 20. - 13:44:04
(3264/6375)
Nem egészen.Választhatsz Tb által támogatott formát is, ahol külön nem kell fizetned. Egy vallásos teljesen valószínû, hogy ezt az eü. szolgáltatást nem veszi igénybe.
Mit hazudnak és kik?
offtopic
meszag 2010 máj. 20. - 13:12:01
(3263/6375)
De hazudtak, mert nem vagyok vallásos. Az egyházat meg támogasság a hívek. :P
HA én a pszichológushoz (pszichoanalitikusra gondolj) megyek, azt se támogatja a kutya se, mint a Kis Pista alkoholizálását se. :D.
offtopic
idlosza 2010 máj. 20. - 13:06:37
(3262/6375)
Azért mert te nem tudod még ezer okból fontos lehet. Egyház támogatás,Világszemléleti kutatások, különféle szakpolitikai (tehát nem: a mindennapi sárdobálást add meg nekünk ma) megfontolásokból.
offtopic
idlosza 2010 máj. 20. - 13:04:06
(3261/6375)
offtopic
meszag 2010 máj. 20. - 13:03:31
(3260/6375)
egyéb iránt még mindig nem tudom, mi a francnak az államnak ez az info, hogy vallásos vagyok-e vagy nem. Mit mondjak, ha megkereszteltek, de nem gyakorlom a vallást, mert olyan rovat nem volt elõzõleg se, ezért a számláló lazán hazudott az íven, beírta, hogy vallásos vagyok....
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 20. - 12:20:34
(3259/6375)
Mert benyújtott a Fidesz törvénymódosítási javaslatot a Népszámlálásról, vagy nem?
ISMÉTELTEN KÉRDEM?!!!
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 20. - 12:15:52
(3258/6375)
Kedves Attila,

A biológiában a faj az alapegység, a faj küzd a létért, nem az egyed.
A faj állandó „akar” maradni, ezért szaporodnak és táplálkoznak az egyedei.
A fajt a rá jellemzõ génkészlet határozza meg statisztikusan.
Az evolució során a fajok fejlõdésük során átalakultak, új fajok jöttek létre, ez úgy történt, hogy elõször megjelent egy fajon beüli változat(alfaj, fajta, rassz), aztán a faj bilógiai létezése során a hozzátartozó rasszok elkülönültek és együttmûködés helyett versenyezni kezdtek, így egy idõ után a faj, mint olyan, megszünt, átadta a helyét a rasszaiból kialakult új fajoknak.
Hogy két egyed egy fajt alkot, azt onnan lehet tudni,hogy utódot tudnak létrehozni, amely utód ugyanahhoz a fajhoz tartozik, mint a szülõk -, innen a szexualitás kiemelt fontossága az életünkben. A biológiai egyensúlyra törekvés, a faj állandósága egy természeti törvény, benne van a génjeinkben(különbözõ bonyolultsággal beléjük kódolva). Másrészt ez ellen ható, változtatásra törõ természeti erõk(a faj megszünésének, a halálnak, általánosítva: a „gonosznak”, mert „életellenesnek”) az erõi.

Most ehhez még hozzájön, hogy egy forradalmi változás során az evolució túllépett a biológiai mozgásformán, az ember megjelenésével már nem csak egy biológiai faj egyede, hanem társadalmi-, azon belül erkölcsi lény is. De attól még a biológiai meghatározottsága, a génjei, nagyon fontosak, még az is levezethetõ, hogy a vallásosság biológiailag génekben kódolt szükségszerûség(mellesleg a devianciák is).
Mindenestre a rasszok elkülönítése(általános,az appartheitnél szélesebb értelemben) lehet, hogy benn foglaltatik a biológii rendszeben(az elõbb már említettem, az élet-, egyensúlyellenes „gonosz” oldalon) ezeket azonban az új, bonyolultabb társadalmi törvények nem támogatják. az emberi nemet(fajt) rasszizmussal megbontani eredendõen gonosz, hasomnlóképpen a szülõgyilkossághoz, vagy a pedofiliához(bár ilysmik az antik korban elõfordultak) .

Amit a cigányok ill. a zsidók elleni gyûlölet okáról írtál, az ezek után demagóg marhaság(jellegzetesen olyan típusú állítások, amelyek parttalan és végtelen vitatkozásokat generálnak, én ilyenbe ,veled sem megyek bele(a zsidók és cigányok „természetérõl" és egyebekrõl való túlmerész általánosítások)

Ugyanez vonatkozik az eklektikus közgazdasági állításaidra is(összefüggéstelen, megalapozatlan a lényeget szándékosan kendõzõ megállapítások, melyeknek az ellenkezõjét is ugyanúgy számtalan példával lehetne alátámasztani, ha az embernek kedve lenne ilyen hülyeségekkel cicizni . Én inkább olvasok egy jó könyvet, ha idõm van. Ez arra a részre vonatkozik, hogy : „A globalizmus káros”, valamint értelemszerûen a Malév ügyre.

Csak kiragadok egyet:
„létre akarja hozni a tért osztályból álló társadalmat ami olyan emberekbõl áll akiknek nincs istenük hazájuk és nem tartoznak semmihez és senkihez”

1,Mit jlent az, hogy „tért” oztály? Ha vaklaminek az elírása, minek?;
2.Miért gondolod, hogy az a jó a biológiai, és társadalmi egyensúlynak, ha törzsi begõzöltségeken, hagymázos fantazmagóriákon rugózó enbercsoportok tobdzódnak ostoba tévképzeteik bilincseiben, ahelyett, hogy kooperálnának a tudomány és a technika közkincsként való mindenkit különbbé tevõ használatáért, ha úgy lehet, akkor a „pénzhatalom” irányításával és azzal való együttélésben(persze, akkor az már nem lenne „pénzhatalomnak” nevezhetõ, még én is el bírnám viselni, ha néha viccesen így hívnák).
offtopic
idlosza 2010 máj. 20. - 12:11:54
(3257/6375)
Nem kötelezõ választ adni, mint ahogy azt olvashattad is.
Így aztán L.I. riogatása nem más, mint kártékony ostobaság. Semjénnek se volt efféle megnyilatkozása,ez meg a te riogatásod.
Ti vagytok a birding klán:vészmadár riogatása, bütykös hattyúk megmentõje, a károgó :)
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 20. - 11:09:04
(3256/6375)
Mert benyújtott a Fidesz törvénymódosítási javaslatot a Népszámlálásról, vagy nem?
NE HÜLYÍTSÜK EGYMÁST,DOKTORNÕ!!!