offtopic
kgyuri0 2010 máj. 21. - 21:47:48
(3455/6375)
Okoska!
Nm úgy szól a kérdés, hogy "Vallásos-e", hanem pl úgy, hogy "Ön milyen vallásban lett megkeresztelve".
Téged még nem számláltak meg?
Ja, 15 évnél régebben volt népszám?
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 21. - 21:45:04
(3454/6375)
Azt írtad meszaqnak, hogy megy utánatok a foci-topikra?
Ne röhögtess: meszaq a foci topikon?

Egy jó példa arra, hogy zed ágába sincsel is olvasni, amire "csípõbõl" válaszolsz. Beteg vagy?
offtopic
sk98 2010 máj. 21. - 21:41:44
(3453/6375)
és ki hazudik? a kérdezõbiztos, vagy 'meszaq', aki vallásosnak vallja magát, egyszersmint ki is kéri magának, hogy a kérdezõbiztos vallásosnak írja be? (a saját vállalása alapján?)
ez beteges kétszínûség, amit úgy is lehet mondani: álnokság.
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 21. - 21:32:59
(3452/6375)
Zoli!

Nem próbálnál már végre egyszer normálisan gondolkodni?

„Ki a fenét érdekel,hogy a népszámláló mit ír be?”

Minden normális embert, aki nem akar nyeglén kötözködni mint te, és aki egy picit is odafigyel arra, hogy mi történik vele, van benne egy ici-pici öntuudat, felelõsség éds érdeklõdés, tehát picit különbözik egy nrememberi biológiai szervezettõl.

Meszaq nem azt írta, hogy a kérdezõk fideszesek, hanem azt, hogy a kérdezett kérdésekbõl nem lehetséges értelmes adatokat nyerni, mert a saját példáján bemutatta, hogy õt ugyan megkeresztelték, ezért pl. r. katolikust fog bejelölni, holott nem tartja a vallását. És sokan vannak ilyenek, ebbõl az következik, hogy a keresztény, azon belül a r.katolikus egyház túl lesz reprezentálva.
Nem értem, hogy ezen mit lehet értetlenkedni ezt még egy fideszes agy is megérthetné egy mondatból, ha nem a tiéd lenne(az agy ti).
Elképesztõ, hogy mit össze hablatyolsz „elvakult hívõ” kérdezõkrõl, meg arról, hogy mivel „vádoljuk” a KDNP-t!

Látható, hogy grafomán vagy, de legalább annyi tiszteletet megadnál azoknak, akik ide irogatnak és így lehetõséget adnak neked a mániád kiélésére, hogy teleírd a fórumot, hogy odafigyelsz arra, amit írnak, és nem írsz véletlenszerû betûket össze-vissza.
CsengoZoli 2010 máj. 21. - 21:29:10
(3451/6375)
Ígyvan,ezt mondtam neki énis!
:o)
willinger 2010 máj. 21. - 21:28:31
(3450/6375)
3926 neked ment csak elütöttem,és véletlenül Csengõnek lett címezve,holott rá vonatkozik.
willinger 2010 máj. 21. - 21:26:54
(3449/6375)
Vedd észre hogy állandóan azt lesi hogy hova irogatunk és lohol utánnunk mint egy pulikutya,legyen az focitopic vagy bármi .Egyszer szeretnék tõle pl egy filmrõl véleményt olvasni vagy valami kultúrális dologról,ami nem ad lehetõséget politikai propagandára .Kizárt.
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 21. - 21:12:50
(3448/6375)
A gyõzteseket persze a legkönnyebb olyan színben föltüntetni utólag, mint ha nekik érdekükben állt volna háborúzni. Hiszen természetesen profitálhatnak a gyõzelembõl.
Ez azonban történelmietlen, így értelmetlen a történelem vizsgálata, annak kell lennie a kérdésnek: mit csináltak, mit szándékoztak akkor az adott idõben.
Az, hogy minden vesztes természetesen revansot akarna venni, nem menti a német revansizmust, amely a nácizmusnak s az egész hitlerájnak a kiindulása volt.
Az se vezet sehova, hogy a felelõsséget hangsúlyozottan megosztanád, mi az, hogy nem csak a németek felelõsek a háborúért, amelyben egyértelmûen tényszerûen õk voltak a támadók? Ilyen alapon mindenki felelõs mindenért, ez hülyeség, érdekes, hogy a „pénzhatalom” képviselõinek a felelõsségét bezzeg nem kennéd szét.
Európa szinte minden nemzete felelõs a 2.VH-ért,mert kihagyták a németeket a világ fölosztásából, emiatt kitört az 1.VH, ami igazságtalan „imperialista” békekötésekkel zárult, s ezzel kiváltója volt a 2.VH-nak, ez elég hülyeség.
A másik hülyeség meg az,hogy a modern demokráciák és a komcsik(de minden, ami nem a favorizált diktatúra)ütve légyen, akár van sapka rajta, akár nincs: Ha a szövetségesek(ímmel-ámmal ugyan)nem léptek volna be a lengyelek pártján, akkor azért kárhoztatnátok õket, voltak úgy nevezett nemzetközi szerzõdések, amiket illik betartani(végül is betsrtották).

Én igazán nem akarnék a ZeitGeist szószólója lenni, de neked biztos nagyon tetszene.
CsengoZoli 2010 máj. 21. - 19:48:18
(3447/6375)
Most komolyan kérded,hogy unatkozom-e? :)
Te,aki az utóbbi idõben bárkivel beszélgettem közbeszólt?
Megáll az eszem! :)
Jóvan,akkor puffogjál csak,ha neked ez kell... :)
offtopic
meszag 2010 máj. 21. - 19:12:07
(3446/6375)
De eleve, mi a bánatnak kell neked mindig velem kötözködnöd? :) a téma továbbment, az volt a lényeg, mi a fene köze van ehhez az államnak? Semmi. :P Engem az állam/egyház viszonya érdekel, ha egyáltalán érdekel.
Az egyik ember a templomba, a másik a pszichológushoz, a harmadik a kocsmába viszi a bánatát. Mindenki dönthese el maga. Te meg csak engem froclizol.
Visszakérdezek: unatkozol?

Te bedobtad a kdnp-t, erre írtam, hjogy az nincs is. Azóta ezen lovagolsz.
sk98 2010 máj. 21. - 18:20:44 Előzmény 2008
(3445/6375)
mindegyik tetszett, de igaz: az S&M verziókat kellemesebb hallgatni. meghatóak a szövegek.
CsengoZoli 2010 máj. 21. - 17:19:35
(3444/6375)
Erre:)

Csak úgy kiváncsiságból kérdem,hogy azonkívül,hogy unatkozol miért csinálsz ebbõl akkora ügyet?
Ki a fenét érdekel,hogy a népszámláló mit ír be?
Úgy teszel,mintha legalábbis az APEH járt volna nálad és jegyzett volna fel téves adatokat :)
Nálunk eddig aszem kétszer jártak.
Ha akartam volna elküldöm õket a jóbüdös pikulába.
Beengedtem,válaszoltam és eddig is rákérdeztek a vallásra!
Igen, biztos a te kérdezõid elvakult fideszesek voltak akik csakazért is beírták,hogy vallásos vagy,ez valami összeesküvés elmélet lehet,mint minden ebben a világban,ami neked,nektek nem tetszik. :)
Hogy miért teszik fel ezt a kérdést annak számtalan oka lehet, akár csak annak megállapítása,hogy melyik a legnagyobb egyház ma Magyarországon.
Lévén,hogy emberek végzik a népszámlálást, ezért vegyük bele,hogy igen biztos vannak akik elvakult hívõk és azt is vallásosnak írják akik nem azok ,de feltételezzük azt is,hogy a másik oldalon meg MSZP fanatikusok vannak,akik meg azt se írják be aki annak vallja magát :)
Persze fölöslegesen tépem a szám, hisz ha nem lenne népszámlálás akkor azzal lenne bajotok,hogy így próbálnak meg manipulálni,ha nem kérdeznék meg a vallást akkor azon lennétek fálháborodva,hogy a KDNP biztos így titkolja,hogy egyre kevesebb a keresztény :)
Mindegy,csak puffogni lehessen ez a lényeg! :)
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 21. - 15:33:54
(3443/6375)
Az utolsó bekezdésben színvonalasan(?!) próbálsz szellemeskedni az én rovásomra és a Fidesz dicsõségére. Lelked rajta, én méltányolom az igyekezetedet. Az utolsót megelõzõ bekezdésben megfeszülsz igyekezetedben, hogy valami logikus megalapozottságot kreálj röhejes kirohanásodnak a vallásos emberek védelmében, ne erõltesd, fátylat rá.

Az Internacionálét és a Székelyhimnuszt illetõen, föltételezem a „böszmeség” valami pejoratív akar lenni nálad (kószönjétek Gyurcsánynak, hogy egy ilyen jól használható szót biztosított nektek).
A két ének híveit megkérdezve, vagy akár utálóit, nem hiszem, hogy tudsz a két dal között „objektív” különbséget tenni. Hát akkor én, amikor semleges nézõpontból óhajtom tekinteni, õket, miért tennék?
Egyébként az Internacionálé egy párt „magán” rendezvényén énekelték önkéntesek. A Székely Himnuszt pedig egy ország hivatalos intézményében, ezáltal az éneklés ténye sokkal hangsúlyosabb szimbolikus jelentõséggel bír a Székely Himnusz esetében, mint a másiknál. Azaz a pozitiv momentumok, azok sokkal pozitívabbak, a negativ momentumok, sokkal negatívabbak a SzékelyHimnusz esetében.
Más szempontbõl, ha csak az eseményt, mint eseményt nézem, az Internacionálé esetén senki nem volt a teremben, akit kellemetlenül érinthetett volna, tehát elõvételében kevesebb volt az agresszió, a SzékelyHimnusz pedig tudvalévõleg”nem barátja” a nem jobboldalnak, elõvétele tehát önmagában agresszív provokáció. ahogy a korona körüli vitustánc is az, és az is volt a „polgári” kormány alatt is.
Aki a demokrácia intézményeit agresszív provokációkra használja, az antidemokrata.
Gondold el, hogy tépnéd a szád, ha a Parlamentben énekelték volna az Internacionálét – eszükbe sem jutott, mert azon kívül, hogy igazi demokraták, még tapintat és jóizlés(nagy szó, de igazságos: KULTÚRA) is van bennük
Ideje lenne tanulnotok tõlük!
offtopic
meszag 2010 máj. 21. - 15:12:21
(3442/6375)
Az utsó bekezdésed meg nevetséges. Ésmost nagyon ûrinõ voltam megint.
offtopic
meszag 2010 máj. 21. - 15:10:46
(3441/6375)
Marhára üldözték a vallást. AZ én idõmben a papok már igen csak jól éltek... vagy kezdjük a történelmet az õskorban? :)kinek több a sérelme? Ostobaság, hisz abból se tanul az emberiség semmit. Csak szélsõségekben tudtok gondolkodni. :P
offtopic
meszag 2010 máj. 21. - 15:06:52
(3440/6375)
Mire Zolika? :D a több soros nyavajgásodra? :D nem volt benne semmi lényeg. Ez a kedvenc lemezed.
offtopic
kgyuri0 2010 máj. 21. - 14:54:09
(3439/6375)
Lehet, hogy érdekük volt, ezt utólag könnyû bármelyik félre ráfogni, a háborút azonban a németek indították merõ "érzelembõl"(indulat), ami ádáz revansvágy volt. Megtámadták Lengyelországot(azt állítani, hogy a lengyeleknek is érdekük volt, az már tényleg abszurd.
Ami azt illeti, a nyugatiak igen nehezen álltak ki Lengyelországért, olyannyira nem akartak háborút, hogy eleinte nem is nekik állt a zászló(és ez az oroszokra is igaz, még ha azok militánsabbaknak is tekintendõk (már csak antikommunizmusból is): valójában teljesen fölkészületlenek voltak, lóf*szt volt érdekük nekik háborúzni, még ha Sztálin mester (hát mámeg megin egy diktátor,"Attila újabb kiskedvence"!) tök elfuserált egy pasi volt is.

Zeitgeistes mestereid általában igyekeznek szerecsenmosdatni a náci NO-t, másrészt igyekeznek lejáratni az oroszokat, de a nyugati szövetségeseket is(pl nem segítettek a zsidóknak, a lengyeleknek).
Itt a dilemma: ez a nyugat-ócsárlás akkor ül igazán ha a németeket minél militánsabbaknask állítjuk be, na de azok meg békeszeretõ igen tisztességes uriemberk voltak...
antiglobalista ideológusaink kérdése: melyik hazugság-ujjamba harapjak?
CsengoZoli 2010 máj. 21. - 13:59:57
(3438/6375)
Látod,hogy nem válaszolsz...?
offtopic
meszag 2010 máj. 21. - 13:45:54
(3437/6375)
Te kezdtél el mororgni a népszámláláson. :P :)
Rahel 2010 máj. 21. - 13:22:33 Előzmény dagy63
(3436/6375)
-Persze, hogy lehetnél, mert nem bírnád a strapát!!:))