offtopic
meszag 2010 máj. 30. - 11:11:20
(3915/6375)
Ha adják megnézem feltétlen. :)
CsengoZoli 2010 máj. 30. - 10:35:55
(3914/6375)
Érdekes,hogy egy Ferkót leleplezõ videó miatt is Orbánra vagy mérges.
Namindegy,ha neked ez a rögeszméd... :)
2008 2010 máj. 30. - 09:52:24
(3913/6375)
ne találjál már ki dolgokat.. semmilyen néger verés nem volt.

A cigányok saját maguk élesztgetik a gyûlöletet.
offtopic
meszag 2010 máj. 30. - 07:24:22 Előzmény CsengoZoli
(3912/6375)
Na ezért választhattatok volna ti is mást, mint vikit. Semmivel sem becsületesebb a manipulátor, aki számító hazug, csak nem vallja be.
offtopic
meszag 2010 máj. 30. - 07:13:20
(3911/6375)
echotv tegnap már odáig jutott, hogy totális tisztogatást kell végezni a médiumokban is.
Lesz itt rend, meg kultura. :) Abszolut nem bírják a kritikát, pedig építõ is lehet.

Persze biztos klasszabb elvtelen társakkal összebújni a langyos kis mocsokban, mint a malacok, csak ezek már kinõttek abból a korból. :)

A hetesen is töröltek most reggel, nem igazán értem, miért.
willinger 2010 máj. 30. - 02:16:35 Előzmény 2008
(3910/6375)
"Szóval akkor zárjuk rövidre ezt a náci témát. Ma Magyarországon nácik nincsenek, de mocskos, gyilkos cigányok igen. Skinheadek nincsenek, de magyarokat verõ, 17 éves raj purgyék igen."
Te magad vagy a bizonyíték arra ,hogy vannak rasszisták és nácik.Majd kérdezd meg azt a néger egyetemistát,akit félholtra vertek a nemlétezõ skinheadek.csak van egy különbség ,hogy míg acigányok elleni gyûlöletet profi módon élesztgeti a náci kurucinfo és társai,addig hivatásos skinhead és náciellenes médiumok nálunk nincsenek .Sõt mikor már ég a ház ,akkor is csak legyintgetnek azok a szervek ,amiknek a feladata lenne meggátolni a rothadt tanok terjedését.Ld pl gyûlöletbeszéd elleni törvény meghiusulása vagy Hegedüs Lóránd ,Budaházy stb szabad garázdálkodása.
CsengoZoli 2010 máj. 29. - 22:35:10
(3909/6375)
offtopic
meszag 2010 máj. 29. - 18:57:44
(3908/6375)
De létezik, de nem ilyen egyszerû. :P :) mindennek oka van.
fatah 2010 máj. 29. - 18:55:53
(3907/6375)
Feladom. Vitatkozzon Veled a Kozarek! Hát nem mindegy nekem, hogy mit gondol meszag a cigánybûnözésrõl? Ami természetesen nem létezik.
offtopic
meszag 2010 máj. 29. - 18:52:01
(3906/6375)
sántít kissé, mert ha már semmi jövedelmed nincs, akkor te se fogsz befizetni, de odáig el kell jutni
fatah 2010 máj. 29. - 18:49:07
(3905/6375)
Nem magamat állítottam példaként, hanem azt a sok tisztességben megõszült öreget, aki inkább éhezik, de a számláit is befizeti. Amellett a bûnözõi életmód a"szegény" bodzaszedõ Sztojka Iván félékre is igen jellemzõ. a láncfûrésszel letarolt erdõk, nem a szegénység áldozatai, hanem a nyereségvágyé.
offtopic
meszag 2010 máj. 29. - 18:44:33
(3904/6375)
Önszátukból nem tennék, és igen az is igaz, hogy a szegénység nem mentõ körülmény, de azt hiszem errõl neked sincs nagy tapasztalatod, mivel itt netezgetsz velem együtt. Van egy olyan, hogy kilátástalanság, amit nem romák esetében ti szoktatok a fejemhez vágni, pedig a elszegényedés egy folyamat, aminek számos oka lehet. Ami ha kifejlõdött a visszaút borzasztó nehéz, vagy lehetetlen is.
fatah 2010 máj. 29. - 18:38:53
(3903/6375)
A 3 csapás, benne van a nevében, nem a megtévedteknek van. Nem elsõ csapás.
Arra a társadalomnak már nincs ideje, hogy megvárja, míg a cigányok önszántukból felhagynak a bûnözéssel. Természetesen meg kell szüntetni a kiváltó okokat, de még elõbb mel kell venni a kedvét mindenkinek a bûnözéstõl.
Nem tudom hallottál e már a "tisztes szegénységrõl"? A nagyszüleinkre gondolok, akik inkább egy kicsit éheznek, csirkefarhátat esznek, de nemhogy a máséhoz nem nyúlnának, de még a számlákat is befizetik.
A fõváros tele van fõleg gádzsó hajléktalanokkal, akik szintén azt hiszem meglehetõsen szegények, de nagyon ritka, hogy erõszakos bûncselekményt követnének el, brutálisan kivitelezve.
Ez utóbbi eléggé jellemzõ a cigány elkövetõkre. Tehát van a dologban némi népi karakter.
offtopic
meszag 2010 máj. 29. - 18:26:31
(3902/6375)
Amin gondolkodni kellene, és együttes csomagban kezelni nem kiemelni csak a bûnözést:
(csak egy vázlat)

1:)Nem a romák bûne:
- rossz szociális elosztó rendszer, mely nem ösztönöz a munkára
- rossz törvény mely ezt lehetõvé tette,
- önkormányzatok gazdálkodása (segélyezése) sem ellenõrzött,
- sõt a valóban rászorul tényét sem ellenõrzik (mercédesszel megyünk segélyért)
- nem adózik minden jövedelem
- a juttatás kötelezettségekkel nem jár

2:) Bûnök:(tisztelet a kivételnek, és nem csak romáknál probléma)
- a más nációk jogainak, a rendfenntartás rendszerének negligálása
- más tulajdonának nem tisztelete (a bûn nem szégyen)
- a kapott juttatás nem járandóság - ennek felismerése
- gyereknevelési problémák (nem másnak szülni gyereket, és csak annyit, amit el tud tartani) - ez sem csak a romákra igaz.
- készség hiánya a felzárkózásra (tanulás, beosztás) - nem csak roma probléma.
- az általános elõítélet, ítélkezés helyett a pozitív példák kiemelése, és értékeik felismerése (azzá válhatsz, amiként bánnak veled)

Milyen módszer lenne erre jó? Megfelelõ törvények, felzárkóztatási programok ellenõrzése, számonkérés, nem elkülöníteni,gettósosdni hagyni a telepeiket, hanem beolvasztani õket. A következetes számonkérés érdekében újra ráerõsíteni a vajdák felelõsségére, az mûködött, a rengeteg szétszabdalt, ellenõrzetlen önkormányzat nem.

Nos lehet tovább gondolkodni...
Az biztos, hogy nekik kell elõbb bizonyítani, de az utat világosan ki kell jelölni számukra. Nem a 3 csapással kezdeni, mert a börtönök csak továbbképzõ intézmények a megtévedteknek.
2008 2010 máj. 29. - 16:59:19
(3901/6375)
na, ugyan mond már el mi a lényeg, mert most már nagyon kíváncsi vagyok.
offtopic
meszag 2010 máj. 29. - 16:24:48
(3900/6375)
Nem annyit, mint lehetett volna, és ne hidd, hogy különösebben kedveltem Fletót. Különbséget tettem az alapján, amit letettek a nagy közös asztalra. Nekem nem kellenek a hegyi beszédek, sokkal beszédesebbek a számok. Az mszp tehetetlenségét sokszor nem értettem, de a maszlagot én le tudom fejteni. Azt nem mondom, hogy nem csesztek el sok mindent, de olyan ne dumáljon, aki mikor ott volt a lehetõsége semmit se tett, csak totyorgott, és szétzilálta az országot az uszításaival. Semmivel sem jobb a másiknál, és az én mércém szerint aljasabb, mert érzelmekkel manipulál.
CsengoZoli 2010 máj. 29. - 16:07:56
(3899/6375)
Nemtudom mennyire tünt fel neked,hogy 1999 óta eltelt 11 év...
Persze megértem,hogy Ferencel kapcsolatban nem vagy ennyire kritikus,hisz egy elég komoly sikersorozatot tudhat maga mögött...
offtopic
meszag 2010 máj. 29. - 16:04:21
(3898/6375)
Nem ferkóztál le, csak mszp-ztél. :)
offtopic
meszag 2010 máj. 29. - 16:03:45
(3897/6375)
Hát egészen pontosan akkor kezdtem el unni, mikor Atallt kezdetben szidta, mint a bokrot, aztán hirtelen 180 fokos fordulatot vett. Aztán úgy uszkve 1999 óta megvetésem az övé. Volt a nagy duma, aztán semmi munka, és kezdõdött ez az utcai vircsaft.
CsengoZoli 2010 máj. 29. - 16:00:29
(3896/6375)
Érdekes,másoknak szemére veted,ha csak cukkolásból írnak ide,dehát etikából már megbuktál itt párszor.
Én hányszor Ferkózlak le téged?
"õ van most a porondon" háháháhá :P
Mondd,neked mi kéne,hogy feltünjön,hogy nálad kb 10éve õ van porondon?
Najó,mindegy hagyjuk... :)