offtopic
meszag 2010 ápr. 08. - 11:59:29
(475/6375)
Egyébként az lenne a lényeg, hogy ezt mielõbb törvényi szinten rendezzék, meg a kampányfinanszírozást, mert addig ez a legmocskosabb korrupciós melegágy. És lwgutóbb a fidesz nem szavazta meg.....
offtopic
meszag 2010 ápr. 08. - 11:57:33
(474/6375)
Mert még csak most jött létre. :)
Costa Blanca 2010 ápr. 08. - 11:56:21
(473/6375)
A CM-t senki nem finanszírozza.
offtopic
meszag 2010 ápr. 08. - 11:53:46
(472/6375)
A többi pártot hogy finanszírozzák mit gondolsz?
Costa Blanca 2010 ápr. 08. - 11:46:19
(471/6375)
Rákerestem az LMP vezetõjére és többek között ezt a fórumot találtam.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9198978&la=99039093
Costa Blanca 2010 ápr. 08. - 11:37:36
(470/6375)
Abszolút igazad van!
Képzelheted mit várhatunk majd a parlamenttõl? Ha eddig bõven volt részünk veszekedésbõl, egymás ócsárolásából, akkor most egy jó nagy lapáttal a Jobbik is rátesz. Nem lesz irgalom!

Megfertõztek a mocskok már minket is, mert mindenhol megy a gyûlölködés, a média is osztja a békétlenséget...nem elég a nyomor, a nép teljes elszegényedése még a hangulatukat is ránkragasszák, hogy kínunkban mi is egymásnak essünk.:-(
Gabriella54 2010 ápr. 08. - 11:31:30
(469/6375)
Azért az nem lehet véletlen, hogy már Morvai Krisztina is elhatárolódik tõlük...
idlosza 2010 ápr. 08. - 10:58:32
(468/6375)
Aggerawayter 2010 ápr. 08. - 04:20:26
(467/6375)
Jó nézni, hogy a pártok a választás véghajrájába egymás tökét rugdossák. Ezeknek pártszimpátiától függetlenül az országért kéne összedolgozni, de a válogatott mocskolódások után, hogyan bírnak egyáltalán egymás szemébe nézni?
offtopic
kagylóhéj 2010 ápr. 08. - 01:17:11
(466/6375)
offtopic
meszag 2010 ápr. 08. - 01:09:30
(465/6375)
Régen, mielõtt elkezdtél osztódni sokkal normálisabb voltál. :( Szánlak.
idlosza 2010 ápr. 08. - 01:07:15
(464/6375)
jó kép ! :)
idlosza 2010 ápr. 08. - 01:05:23
(463/6375)
Ja és a tükörképem ettõl sokkal-sokkal szebb és legalább ennyire vidám,...bár úgy érzem a te nagy bánatodra...:World peace!
idlosza 2010 ápr. 08. - 01:02:18
(462/6375)
Látod! Ugyan ennek a háeszednek sincs semmi értelme, viszont kilóra legalább 20 "zsák" ozmium súlyának lehet megfelelõ.
idlosza 2010 ápr. 08. - 00:57:29
(461/6375)
No, itt van az elmaradt válaszom-kérdésem, amivel úgy „felborzoltál” (406-420oldal: 158.hsz.), hogy nem is volt türelmem akkor válaszolni.
„Orbán rajongó”: Én a rajongás szót csak játékos formában tudom magamra használni és Orbán Viktort nem tekintem játéknak, Túlságosan szkeptikus vagyok ahhoz, hogy rajongjak dolgokért, személyekért. De az igaz – le is írtam már –Fideszes vagyok és kedvelem O.V.-t(tehát nincs ellenérzésem vele kapcsolatban).
„Az idézeted a ne politizáljunk felfogást karikírozza. Manapság ez azonban közel lehetetlen, mert aki nem akar, azt is menthetetlenül utoléri a politika.”
Pont azért idéztem Mórát (1879-1934), tehát nem pusztán 19. századinak tekinthetõ, hanem 20. század legalább olyan mértékben, hiszen az idézett írást nem születésekor, hanem halála elõtt öt évvel írta), mert akár ma is érvényes az, hogy hiába kerülöd a politikát, a politika megtalál, akár kerülöd, akár nem, és elveszi, amit akar: „Hiába mondja, hogy õ nem törõdik a politikával, és oktalanul is mondja, mert a politika törõdik õvele, és meg is találja, mikor szüksége van rá”. Egyetlen egy fejlettebb demokráciában nem tapasztalhattad azt, hogy attól fejlõdött volna, hogy állampolgárai nem éltek a választás eszközével. Az egy másik külön történet, hogy a választás lehetõsége mennyire megfelelõ és alkalmas. De az tény, hogy pártállástól függetlenül valamennyi politikus színt vall atekintetben, hogy választóira igenis szüksége van. Tehát, ha tudatosabb lenne a választópolgárok nagy halmaza, akkor nem kellene, hogy igaz legyen a Móra idézet:” némelyik országnak még politikája sincs, csak politikusai vannak.”.Nem lehet passzív hozzáállásból olyan helyzetet kihozni kapásból, hogy a szavazópolgár saját egységes-jelenleg pontosan még meg sem fogalmazható- álláspontja érvényesüljön szavazáskor. Ahhoz nagyon sok tudatosan megvalósított gondolatnak kell még teljesülnie. ( Ez kissé emlékeztet arra a szituációra, mintha egy kiskorú, hármas- tanuló, iskolakerülõ diák egy reggel elõállna azzal, hogy õ szeretné elõírni milyen tantárgyak, legyenek azontúl a z iskolában, mert ha nem, továbbra sem fog járni)
„egyre többen szeretik kisajátítani a nemzet fogalmát”
Nos, a nemzet (<nemzetség), jelenlegi állás szerint szintén egy fontos fogalom, a szó jelentését nem alacsonyítanám le azzal, hogy vannak, akik szélsõségesen kisajátítják maguknak. Mindig fontos az is, hogy ki mondja. Móra Ferencnek ez az írása, semmiképp sem nevezhetõ puszta véleménynek, hanem tapasztalatnak, egy nagyon nagy tudású, mûveltségû és élettapasztalatú, mûvészi vénájú ember tapasztalatai leírásának (semmiképp sem a szavakon való lovagolásnak szánom, szerintem óriási jelentésbeli többlete van a tapasztalás leírásának). S, mint ilyen nem feltétlenül idejét múlt, lásd sokkal régebbi és ma is érvényes tapasztalatai vannak Pitagorasznak, Arkhimédésznek, stb. Gondolom engem is a pimaszak közé sorolsz így, de ha ilyenek írsz, akkor ez nem baj ám. :)
„Az idézeted a ne politizáljunk felfogást karikírozza.”
Igazából nem is értem hogyan jutottál erre a következtetésre, de az idézetem nem a ne politizáljunk, felfogást karikírozza, hanem a szavazás és a polgárok politikai tudatosságának fontosságát hangsúlyozza.”… de ha mindenki törõdnék, ha mindenkinek fontos volna az, hogy ki beszél, és mit beszél az õ nevében…”
Azt is többször leírtam már, hogy véleményem szerint naivitás azt hinni, hogy a globalizmus népek egységét, egységes keveredését és barátságát,stb. jelenti. A globalizmus napjainkban színtisztán gazdasági jelentéskört tölt be. Kíváncsi is lennék, hogy számodra mit jelent a fogalom: globalizmus? Szolid globalizmus?
„Mint fentebb írtam, a politikát alig lehet elkerülni.” Ezt nem is értem… elõször tagadod Móra írását, aztán meg ugyanazt leírod??? Olvastad te ezt a Móra írást egyáltalán?
„(Elégséges, ha az állam tûrhetõ feltételeket tud teremteni, és nem sanyargatja agyon a népet.)” Már bocs, de ez egy színtiszta Fideszes álláspont. A Fidesz és az MSZP megoldás politikájában bizony igenis vannak nagyon lényegi különbségek!!! Az MSZP megoldásait tekintve csak számokat néz és a számok mögött nem látja az egyént, akinek közben pereg az egyszeri, megismételhetetlen élete. Az állam pedig pontosan polgáraiért kellene, hogy létezzen. Feladás ha, valaki errõl az elvrõl le akar mondani. Az lehet, hogy nem olyan világban élünk, de mindenki számára fontosak az állam által biztosított jogok és lehetõségek. Ha az államnak nem lenne fontos a jóléti szerepe, akkor az állam létezése sem fontos. Lehetnének óriás cégek, kizsákmányolás, öntörvényûség, anarchia, háborúk, stb. Amit te írtál-szolid globalizmust csak Csillagkapu szerû filmekben láttam.
„A földtúrás idejétmúlt, az államnak nem szabadna támogatni, támogassák helyette pl. az informatikát és az elektronikát. Az országban akkor is lehetne általános jólét, ha egyetlen kisember sem foglalkozna (a hobbit kivéve) a rizikós földmûveléssel.”
Szoktál kenyeret, zöldséget, gyümölcsöt, müzlit,stb. enni,tejet,tejterméket fogyasztani, húst enni, egyáltalán enni?????? S szerinted honnan kerül az asztalodra??? Zacskóból és kész???
„A háború pedig a legidejétmúltabb” Bárcsak a próféta szólna belõled, de szerintem okkal gyanítom, hogy nem… így hát ez a mondat, nos… nem olyan… érthetõ.
offtopic
meszag 2010 ápr. 08. - 00:46:32
(460/6375)
Ó mert elõtte te négyet(szót) írtál. :) nevess csak, de közben nézz a tükörbe
idlosza 2010 ápr. 08. - 00:37:21
(459/6375)
Aaa, azért ennyi balodali cikket olvastatni velem! :)
Ez mind a Grippenekre van ráadásul kihegyezve, egy ügy kapcsán bármelyik pártot bármelyikkel össze lehet mosni, de nem érdemes.
A cikkek egy része Orbán Viktor személyes döntésérõl beszél, nem mondja ki de sugallja, hogy korrupt. Ha ezek a cikkek többek lennének találgatásnál, -amibõl azért bõven akad a hócipõmben-,ha lennének bizonyítékok ez utóbbira , ezek a lapok már rég megírták volna.
Szóval egy ügy néhány elfogult lap tálalásában. Ráadásul vitatott ügy.Orbán Viktor szerepe, az idézett cikkekben már erõsen torzított. Elõzménye a Selmeczi Gabriella akció volt, amiért Selmeczi és Balsay-bár nem valósult meg a lobbyzásuk- meg is fizettek.Szintén Origó cikk:

http://www.origo.hu/itthon/19990520selmeczi.html
Egyébként én még lógok neked egy válasszal, úgyhogy mindjárt pótolom azt is.
idlosza 2010 ápr. 07. - 23:54:05
(458/6375)
Ja és a judapest.org oldalán még alul is és felül is ott van a holokauszt oktatás.
Ami mondjuk kommunizmus áldozatai oktatás címen az ország összes Lendvai Ildikóját a sajtóra szabadítaná.

(S ezzel még mindig eszembe sem jut, a 2. világháború zsidó és más nációjú áldozatainak koncentrációs táborokban történt szörnyû szenvedéseit bagatellizálni! Megteszik ezt azok -sajnos-,akik a bûntudatkeltés leple mögött ebbõl személyes anyagi hasznot akarnak húzni. 60 év elteltével békére törekedve kellene emlékeznünk, hiszen sem áldozat, sem gyilkos nem él már jórészt.Így fordulhat elõ, hogy a holokausztból hasznot húzóknak azoknak a zsidóknak a leszármazottai fizethetnének kárpótlást, akik pl. Magyarországon élnek és itt adóznak.)
idlosza 2010 ápr. 07. - 23:34:12
(457/6375)
:))Jah ja! A bolondok nem csak április 1.-én, április 1. nemcsak a bolondoknak.
Kevés magyar nyelvû tartalmat találtam, de akkor idelinkelek ATV-tõl egy nyúlfarknyit:
http://atv.hu/nyito_kiemelesek/20100318_szeles_titokban_a_moszad_es_a_mazsihisz_is_partolja_a_kuruc_info_t

A Moszadnak nem érdeke

Aztán Széles Gábor a kuruc.infón morfondírozott, és szalonstílusban õ is zsidózott egy kicsit, miszerint a neonáci portál tulajdonosa egy Molnár Balázs nevû ember, aki mielõtt a kuruc.infót létrehozta, másfél évig Izraelben élt. És Széles szerint kizárt, hogy az izraeli titkosszolgálat ne tudta volna Budapesten megtalálni és szétverni a portált. Ha ezt nem tette, az Széles szerint azt jelenti, hogy a Moszadnak nem érdeke. - De mondok mást, lendült bele a zsidózásba Széles, a magyar zsidóság fõ szervezete, a Mazsihisz – vagy ahogy Széles ejti: „Madzsihisz” - egyszer sem jelentette még fel a kuruc.infót. „Miért nem jelentik fel, hogyha õket olyan ocsmány módon lezsidózzák?” – szõtte tovább gondolatait a médiavállalkozó.
Rahel 2010 ápr. 07. - 23:29:56
(456/6375)
-"1, Az csak vicc volt :D"
-Izléstelen vicc volt!

2, "-2;A válság világ válság, és egyetlen ország nem húz belõle hasznot!"
"A világgazdaság meg megint csak a nagy ipari országok érdeke. Az egész azért van hogy tudják befolyásolni a többi országot"
Én világgazdaságról beszéltem nem a válságról. Bocs..."
-Hisz most is leírtad(amire csak azt tudom mondani, hogy nem igaz)hogy ha a világgazdaság csak az ipari országok érdeke(ami egy agyrém állítás), akkor biztos tettek volna valamit, hogy a vlság ne alakuljon ki!
-De azt még elmondanám, hogya világgazdaság azért világgazdaság, mert a világ minden országa részt vesz benne!!

3, és 4, és a6,
-A parlamenti pártokra ez mind igaz.
6-os fokozottan a fideszre.

-"5, -Az összes parlamenti párt az embereket használja ki a céljaira."
-A mostani válságkezelõ kormány ezért ideális, mert nem az embereket használja!

-"Az hogy mit mond a Kuruc.info ahhoz a pártoknak semmi köze."
-Nincsen köze hozzá senkine?
-Tehát ha õk gyilkosságra buzdítanak, akkor azt ahhoz sincs senkinek semmi köze??
-Ugye ezt Te sem hiszed!

-"És a rabbit dobálókkal akiket nem tudnak hogy ki mit kellett volna csinálni? Felverni a fél kerületet éjjel és megkérdezni ki dobált?"
-Kiváncsi lennék, hogy ha téged vágnának fejba, akkor az sem tartozna sekire??
-Annak a szerencsétlennek a dobálása ugyanúgy bûncselekmény, mint egy keresztényé, de hát Õ zsidó!!

"-7;És utálom azokat a gyáva faszfejeket, akik képtelenek kiállni, és elmondani a programjukat, lenézve engem, és a többi szavazót, mert csak gyûlölködni tudnak!"
-"Ezzel most a Jobbikra célzol? Mert ha igen akkor tévedésben vagy. A Jobbik hajlandó a programjáról beszélni csak a lehetõséget nem szokták megkapni.
A gyûlölködésrõl meg a fidesz meg az mszp tudna mesélni. "
-A Bokros már kihívta õket, de holnap is mehetnek, mert holnap a Bokros akkor is várja majd Õket!

"-Serintem ma az országban a mostani válságkezelõ kormánynak káne tovább folytatni a munkáját, mert értik amit csinálnak, és nincsen politika, és szemétkedés a terítékükön!"
-"Érdekesen látod õket. Mocskolódnak össze-vissza, fõleg a Jobbikot mocskolják. A válságkezeléshez nem értenek mint látszik. A gazdaságunk csak romlik."
-Aki azt mondja, hogy nem értenek a válságkezeléshez, az a gazdasághoz nem ért!

-A jobbikot pedig nem kell mocskolni, mert ez a náci párt magát is lejáratja magát!!!:PP