Téma: Maradj!

Ghavin 2008 okt. 14. - 23:00:01
(23/103)
Buddhista szentencia ez a film, ahogy azt kell. Nem rossz, de ennél jobban is ki lehetett volna bontani ezt a témát.
Romicã 2008 okt. 14. - 08:00:20
(22/103)
Megnézném a filmet, mert minden Naomi Watts film érdekel, mivel szép és tehetséges színésznõ.
k11zoltan 2008 jan. 02. - 23:54:10
(21/103)
Nem fogott meg ez a film. A története valóban érthetõ, csak sajnos nagyon egyszerûre is sikeredett.

Viszont Naomi Watts egész jó kis csaj.

(bár lehet, hogy csak azért gondolom, mert az elmúlt 4-5 napban, vagy 6 filmje is a szemem elé került, és teljesen véletlen néztem pont ezeket!)
9/10
Bov 2007 jún. 30. - 15:45:03 9/10 Előzmény Tavaszi Tekercs
(20/103)
Nekem is nagyon tetszett a film.. sajnos csak jelöléseket kapott :(
deh itt többet megtudsz: <a target="_blank" href="http://us.imdb.com/name/nm0331516/awards" title="http://us.imdb.com/name/nm0331516/awards">us.imdb.com</a>
Láttam már ilyesmi filmeket, de ez valahogy jobban tetszett..
A Half Nelson is jó film:)
Tavaszi Tekercs 2007 ápr. 23. - 21:06:25 Előzmény Redfield
(19/103)
Ebben van valami, Redfield. :-O Még sosem figyeltem fel erre, de valóban igaz. Ewan tényleg "túl fiatallá lett alakítva". És az átszinkronizálás rész is lehetséges... De tartom a véleményem. ;-)
Lau1 2007 ápr. 01. - 22:02:39
(18/103)
Obi-Wan? A Young Adam-ban volt a legjobb (,amit sajnos nem volt idõm végignézni ,de az a mázli ,hogy a stay-t elõbb láttam ,mert most már õ a halász és kész&amp;#8230; Star Wars-ban a legrosszabb:)
Redfield 2007 ápr. 01. - 21:21:14
(17/103)
Engem Mcgregor annyira nem gyõzött meg, mint pszichomókus. Nem volt könnyû megbarátkozni a karakterrel, mert arcra túl fiatal volt, és egybõl a zöldfülûségre asszociáltam, (Ami egy komolyabb szakmában nem szerencsés) ráadásul a srác-hoz képest sem tûnt túl idõsnek, ami ejtette a hatáson. Ha átszinkronizálnák, azt is be lehetne adni a nézõknek, hogy gyermekkori jóbarátok, és most valami furcsa képzeletbeli világban játszadoznak egyet újra. Komolyabb karakterû valaki kellett volna a szerepre. (ezzel nem azt mondom, hogy õ alkalmatlan, nem tud játszani, mert nagyon is jó színész) csak nem illett a képbe.
Lau1 2007 ápr. 01. - 21:03:00 Előzmény morzsa
(16/103)
DE lehet ,hogy a túl jó színészi játékok miatt... vagy mégsem? DE ki tudja... az is lehet ,hogy egy morzsányit halvány film ez, erõs képi világa ellenére :)
morzsa 2007 febr. 27. - 19:28:25
(15/103)
elõre leszögezném, hogy mindhárom szereplõ(ryan gosling, naomi watts és ewan mcgregor-bár ezt mindenki tudja, úgyhogy nem értem miért írom le..)kitûnõ, kiváló és ezen szavak szinonimái illenek a színészi játék(ok)ra.
DE. és itt az a kis bosszantó 'de'. a film maga nem tetszett oly nagyon. nem tudnám egészen pontosan megmagyarázni miért. legyen annyi elég, hogy számomra...hmm.nem. tényleg nem tudom indokolni.és pont.
Newcastle United 2007 febr. 20. - 09:31:42
(14/103)
Az az igazság, hogy ez a film még jelölést sem kapott. Ennek ellenére szerintem is jó.
Tavaszi Tekercs 2007 febr. 19. - 19:05:13 Előzmény Redfield
(13/103)
Nekem ez a kedvenc filmem. Nem AZ EGYIK, hanem A KEDVENC. Szerintem eszméletlen jó. Nagyon ajánlom azoknak, akik szeretnek olykor elrugaszkodni a földhöz ragadt dolgoktól, elvont történetek részévé válni, akár csak egy másfél órára. Ami feltétlen kiemelendõ az a színészek játéka. Ryan Gosling egyszerûen lehengerlõen alakít... Sajnos, bárhol is böngésztem a neten, egyelõre nem találtam infót arról, hogy kapott volna valamilyen díjat. Pedig igazán megérdemelné. A Szerelmünk lapjaiban sem volt rossz, de véleményem szerint ez a fajta karakter jobban illik hozzá.
Aki csak teheti, nézze meg ezt a filmet. Élmény lesz.
Seele 2007 jan. 27. - 02:53:51 Előzmény Lau1
(12/103)
Légyszi, spoilert, pláne ilyen részletességgel ne!

(Aki még nem látta a filmet, ne olvassa el az elõzõ fórum-bejegyzést...)
Lau1 2006 nov. 17. - 10:10:08
(11/103)
SPOILER _ !!! _ !!!

Nem értem az embereket, ennyire azért nem bonyolult a film. Mit nem lehet ezen érteni? A halála elõtti pillanatban átérzi a körülötte jelenlévõk lelkületét, akaratát (a két megmentõ szimpatikus egymásnak, valószínûsíthetõ közös jövõ) és összerak az agyában egy történetet, ami kínosan egybecseng a halálával, illetve azzal, hogy felfogja, hogy a halálán van és meg akarják menteni. Nem akar maradni tovább, mert pehhére az is leesik neki, hogy kinyírta a családját és a jövendõbelijét (õ így látja). A film, tehát nem más, mint a haldokló Henry fejében lejátszódó történet, viaskodása önmagával, valamint az, amit a körülötte lévõkrõl képzel ez alatt&#8230; A Jákob lajtorjája címû remekmû egy az egyben ugyanez a történet csak ott egy vietnami katonai kórházban van a fõszereplõ, nem az úttesten és nem ~egy hét .hanem ~húsz év telik el a halála elõtti pillanatban mire megvilágosodik. :)
Redfield 2006 nov. 17. - 07:56:42
(10/103)
De, hidd el segít majd. Már oly sokan eldöntöttük ugyanezt. :) A lényeg, hogy az apró részletekre figyelj, és ne a fõbb eseményekre. Ott van a kulcs elásva.
Aikidoka 2006 nov. 16. - 20:43:33
(9/103)
Biztos jó film, de nemtudom mirõl szólt :) A vége felé eldöntöttem, hogy majd megnézem mégegyszer... de nemhinném, hogy segítene rajtam :D
eve24 2006 okt. 19. - 15:25:03
(8/103)
Nekem nagyon tetszett a film, igaz, olyan, h elsõre nem igazán lehet megérteni. Én is csak ültem és néztem, és egyre kíváncsibb lettem, h mégiscsak mi lesz a vége. Uccsó percnél megmagyaráznak egy két dolgot, de nekem olyan "gondolj amit akarsz" feelinges, ezért nagyon nem esett le az egész, h most mégiscsak mi van? Azon gondolkoztam, h megnézem mégegyszer csak az a gond, h szerintem olyan filmet, aminek a végén van a csattanó (pl Azonosság), azt nem igazán érdemes sokszor megnézni.
Lau1 2006 okt. 18. - 19:04:04 Előzmény amatõõr
(7/103)
teljesen 1-et értek az amatõrrel (nem is :) ,Lynch megcsúfolása ,hogy egyesek a Lost Highway-el emlegetik egy lapon. Jó film, tetszett, de a képi világán kívül nem sokat nyújt, a drámaiságát is csak a tehetséges operatõrrel éri el. &#8211;azért van benne valami óriási, a témája, sokat rohangásznak benne &#8211;tényleg izgalmas és megdöbbentõ utazásra invitál (kedvenc jelenetem mikor beül egy bárba a fõszereplõ és bejön Massive Attacktõl az Angel -az nagyon súlyos) ,de &#8222;csak&#8221; Shyamalan (Hatodik érzék, A sebezhetetlen, Falu) szintjét hozza&#8230;

&#8222;Túl sok ilyen film készült már korábban, amik ráadásul jobbak is ennél.&#8221;
pl.: Butterfly Effect Director&#8217;s Cut, A gépész
királylány 2006 szept. 11. - 20:17:27
(6/103)
Hát igen... olyan volt a moziba ülve, mintha a nézõ lenne a hülye, hogy elaludt és kihagyott részeket, de közben a film maga ami "ugrál" ! Eszméletlen ez a film!!! Nagyon jó!!! Nézzétek meg!!!
Newcastle United 2006 aug. 24. - 08:16:58
(5/103)
Nem egy könnyed kis családi mozidélután, de mindenképp megéri megnézni, legalább kétszer.:)
Csartak 2006 jún. 20. - 21:20:34
(4/103)
Sajnos a Port már csak ilyen.... Rendesen kifejti a tartalmat, ami bizonyos szempontból jó is, néha kevésbé.
A film nekem is tetszett. Döbbenetes képsorai vannak. Igazából David Lynch mester fimjeire emlékeztet, Tõle is elsõsorban az Útvesztõ c. munkával rokonítható. Aki látta tudja mirõl beszélek :-) Dettó!
Zene, vágások, színészi játék: zseniális.
A film vége viszont annyira nekem nem jött be....