8/10
szookedorina 2018 aug. 12. - 00:50:27 8/10 Előzmény szookedorina
(5/65)
Ja és a predátor(előzetes) kurva jól néz ki imaxban. Halálosan jó.
8/10
szookedorina 2018 aug. 12. - 00:43:00 8/10
(4/65)
Kurva jó mozi, hangminőség extrás, képminőség, látvány klassz.
Aki szereti a jurassic parkos filmeket annak ez is tetszik. A cápa méreteket kicsit itt, ott keverték mert ugye a lány cápa nagyobb mint a fiú de nem gond.
Nem kell nagy színészi teljesítményekre számítani , korrekt mutatványos, show film, elvégre búvár is a Statham.
8/10
8/10
szookedorina 2018 aug. 11. - 13:23:12 8/10 Előzmény Bigpapa
(3/65)
Kapuzárási pánik idején jól jön egy nagyobb összeg! A haját nem festetheti be a Statham.
Elbizonytalanodtam, hogy megnézzem e. A végén ugye nem hal meg a megalodon?
Kovács kolléga 2018 aug. 10. - 20:27:21
(2/65)
Nos, megnéztem, és azt mondom, inkább kellemes meglepetésnek minősíteném. A CGI egyáltalán nem volt gagyi és a sztori is belefér az elfogadható kategóriába. A cselekmény és a dramaturgia nem az Asylumot idézi, hanem inkább a közelmúlt Jurassic World filmjeit.
Ebből adódóan nincs értelme azt firtatni, hogy miért nem tocsognak a szereplők a vérben, miért áll hadilábon a film a tudományos hitelességgel vagy miért nincs benne krisztofernolenes drámázgatás. Azért hiányoznak belőle mindezek, mert ez egy tipikus nyári blockbuster, ami a gyors, akciófilmes tempójával maximálisan alkalmas az agykikapcsolásra. Helyenként egészen izgalmas volt, és semmivel sem adott kevesebbet, mint a mérhetetlenül túlhype-olt Marvel-filmek.
A kínaiak pedig egyáltalán nem zavaróak. Nincs az a jelenet, amiben Li Bingbinget ne néztem volna szívesen.

7/10
4/10
Bigpapa 2018 aug. 10. - 08:14:56 4/10
(1/65)
Van az a pénz

Matt Damon kezdte szerintem ezt a Kínai filmben való szereplést a sorban (bár biztos volt előtte is, aki 2010 óta beadta a derekát a pénznek) , aztán Vin Diesel a Tripla X 3-mal (nem láttam) , Dwayne Johnson a Felhőkarcolóssal és most Statham ezzel a MEG-gel.
Az Asylum filmeknek nem véletlenül az ázsiai piac az igazi felvevője, ez a film annyival több, hogy megnyerték hozzá Jason-t, picit kulturáltabb volt a Green Screen "odavetítés" , és több pénzt szántak a berendezésre. Nagy előnye a filmnek, hogy és ez most spoiler lesz,de nem baj :D szóval a cápa itt nem tud
- morogni (bár egyszer mint ha lett volna hangja a víz alatt, pórázon
- üvölteni
- kirepülni a vízből 20-200 métert
Viszont a CGI olyan gagyi benne, hogy egy egy Asylum film ehhez képest megkaphatná a vizuális effekt Oscar díját.
Sajna ez a folyamat lesz a jövő, egyre több film elején látjuk majd a kínai feliratokat, kínai sztárokkal megtűzdelik a Hollywoodinak tűnő filmet, ami szinte teljes egészében kínai pénzből készülnek, nem titkoltan ázsiai piacra.
A legnagyobb baj az, hogy azok a sztárok, akiknek majdnem garancia volt a nevük arra, hogy a film nézhető lesz, nem anyázva jössz ki róla, gondolom nem kevés pénzért elvállalják ezeket és bizony csendben jössz ki a filmről. Mi tök csendben voltunk. Belső gyötrelem, mi a fasznak vettünk rá jegyet?
Nem elemzem, mert annyit ez tényleg nem ér meg. Aki az Asylum filmek nagy rajongója és megnézi a Megacápa VS Megakrokodil , az Óriás Piranhák támadását, a Megaoctopus Vs Megalodon filmeket és még tetszik is neki, akkor ettől a filmtől elélvez,mert végre moziban láthatja :D Nem a Film + adja le.

Ezt a fimet 1 valaki élvezte igazán. Statham. Tuti qrva sokat kapott érte.

4/10 Csak a karakterek és pár poén miatt