Kabankin 2007 aug. 05. - 17:30:10
(1/1)
Kérdésem,és felszóllalásom: gyönyörû volt számomra az egész, csak nem értem miért kellett 21 évíg várni az ismétlésre.
21 év nagyon sok. Egy ember elõadói karjerje is beletõrhet egy ilyenbe. Ez meg is történt Nagy ludmilla esetében, mert a neve Nagy és Ludmilla.
Másik problémám: büszke vagyok rá, hogy a sok híres és szeretett drága mûvész között fellépett a többi három hivatásos énekes között (Zárai Márta és Vámosi János, Cserháti Zsuzsa) a Nagy Lufdmílla nevû elõadó énekes is, aki másodikként, a Szilágyi Tibor és Csákányi László között lépett fel. Szerintem nem lehetett annyira rosz, hogy ne férjen bele a lapjukon közõlt listába! Gondolom, hogy a Koltay Beáta is így gondolná, ha egyáltalán megkérdezné valaki Õt is! Nagy féket kapott a szakmában a neve és származása miatt. Csak gratulálni lehet a hozzáállásukhoz hogy egyáltalán nem mosták le a felvételrõl!!
Csak remélni tudom, hogy nem a származása a döntõ szempont most 2007 nyarán Magyarországon. Remélem hogy csak egy ember tévedett és nem ez a tendencia és remélem hogy a magyarokat idegenben nem fogják bántani a hasonló hozzáállású emberek.
A Kós János és Malek Miklós is Oroszok nagy-nagy segítségével lettek nagyok és ott a messze földön most is szeretik õket, bár nem voltak képesek öly szépen kiejteni az orosz szót, ahogyan az említett énekenõ a magyarországi tartózkodásának 6. évében Balassa P. Tamás közremûködésével el tudott érni magyarúl. Csak vissza kellene hallgatni a ma lejátszott felvételt. Érdemes ezen elgondolkodnia annak aki az emített bûnt elkövette.