Téma: Megasztár 5.

Roland86 2010 nov. 06. - 15:19:55
(4279/8719)
Nem lehet, hogy neked nem jó a füled?... Énszerintem az lehet a bibi. Én jobban szeretem a Megasztárt nézni, de az X Faktorban sokkal jobb hangú versenyzõk vannak. Ott vannak kifejezetten nagy hangúak, míg a Megasztárról ez nem mondható el... Na persze: nekem a Megasztár hangulata jobban bejön, de azért hallok...
Kismet 2010 nov. 06. - 15:18:56
(4278/8719)
Vékony szép modell az lehet fiú is :-D
topikos8 2010 nov. 06. - 14:01:39
(4277/8719)
netrõl:

"pár napja röhögtük el twitteren, hogy Annácska 11 évesen egy 12-es karikás mûsorban van! :D"
zsouzs 2010 nov. 06. - 13:55:53
(4276/8719)
..igen, én is szeretném hallani újra.., "pár év múlva"!:-)

Nem egy gyerek, felnõtt életét tette ui. tönkre az, hogy idejekorán sztárolták.
zsouzs 2010 nov. 06. - 13:34:46
(4275/8719)
"Itt a Megasztárban sokkal jobb énekesek vannak, mint az X-Faktorban."

...öööö...hát nemt t'om hány X-Factort néztél végig.., gyanítom, hogy nem sokat, vagy pedig eccerûjen csak a külcsínre figyeltél eddig, de persze azt sem zárom ki, hogy "ízlések és pofonok " különbözõsége esete forog fenn:-))
Azzal a megállapításoddal ui. nem tudok mit kezdeni, hogy "Ott szinte mindegyik énekes hamis, és meg sem közelíti az eredeti elõadó színvonalát, de itt tök jól énekelnek."
Nem egészen értem, hogy a "tök jól" az miféle értékkategória, de a lényeges kérdésem, hogy mééris kéne megközelíteni az eredeti elõadó színvonalát??! Nem az a célja a mûsornak (legalább is X faktornak nem), hogy jól utánzó elõadókat találjanak.
"..tegnap az öregasszonyt kellett volna hazaküldeni, nem a kislányt"
Túl azon, hogy egy kislánynak, ebben a mûsorban semmi keresnivalója nincs.., mi az, hogy le "öregasszonyozod" Szíj Melindát?! Természetesen van jogod ahhoz, hogy ne tetszen, de magadról állítasz ki bizonyítványt, ha egy tehetséges (ebben a mûsorban az egyetlen vmire való) elõadót, csupán a kora alapján ítélsz meg.
"sajnálom a résztvevõket és a mûsorvezetõket a stylist miatt, iszonyatos szerelésekbe öltöztetik mindannyiukat..."
No, azért örülök, hogy valamiben egyet tudok érteni:-)
5/10
Semprini 2010 nov. 06. - 12:35:00 5/10
(4274/8719)
Az odáig igaz, hogy Annácskának gyerekhangja van (mégis milyennek kéne lennie 11 évesen?), és az is, hogy tényleg sokban emlékeztet Szandira az énekstílusa, de most még szinte alig megjósolható, hogy ha nem veszi el a kiesés a kedvét, és kitartóan tovább énekel, mivé fejlõdhet. Egyáltalán nem biztos, hogy ilyen marad a hangszíne (bár az is igaz, hogy a Szandié alig változott 13 éves korától). Szóval én drukkolok neki, kívánom, hogy ne vegye el a kedvét az énekléstõl ez a kiesés és halljunk még felõle pár év múlva.
andesz89 2010 nov. 06. - 10:29:34
(4273/8719)
nagyon idegesítõ h állandóan az énekesek magánéletével,külsejével foglalkozik a két mûsorvezetõ.az énekesek örülnek h korrekten elénekelték a dalukat nemhogy még utána indiszkrét kérdésekre kelljen válaszolniuk.Liptai és Tilla pedig észrevehetné h nem róluk szól ez a mûsor,mert állandóan õk vannak a középpontban.
az hogy állandóan azt mutatják h ki hanyadik helyen áll, az meg különösen idegesítõ.a lényeg h dõljön a lé.
az énekeseket pedig nem abban segítik h önmaguk legyenek, hanem egy szerepet osztanak rájuk ami miatt kevésbé tudnak érvényesülni.
offtopic
tricia 2010 nov. 06. - 10:13:03
(4272/8719)
Tolvai Renátának most néztem meg a klipjét, egész jó volt. Persze Tilla szerint ez egy Beyoncé-szám, de hát nem. Hatvanas évekbõl van.
4/10
ShelbyGT0303 2010 nov. 06. - 10:01:39 4/10
(4271/8719)
Itt a Megasztárban sokkal jobb énekesek vannak, mint az X-Faktorban. Ott szinte mindegyik énekes hamis, és meg sem közelíti az eredeti elõadó színvonalát, de itt tök jól énekelnek. Viszont a Kökény Attila - Sway rettentõ nagy halandzsa volt, látszott, hogy egy szót se tud angolul, érthetetlen szavakat rakott egymás után. És tegnap az öregasszonyt kellett volna hazaküldeni, nem a kislányt. Amúgy sajnálom a résztvevõket és a mûsorvezetõket a stylist miatt, iszonyatos szerelésekbe öltöztetik mindannyiukat...
tricia 2010 nov. 06. - 09:44:49
(4270/8719)
Én nem is tudom, kinek drukkolnék. Nem nagyon tetszenek a versenyzõk. Viszont itt már jóval nagyobb profizmust látunk, mint korábban, már muszáj ÉNEKELNI. Talán Kállayt nézném a döntõben, de benne rettentõen zavar, hogy töri a magyart és ezért a magyar számok tõle nem túl jók. Melinda érdekes egyéniség, de nekem túl egysíkú. Még talán Tolvai Renáta az, aki többféle dallal ki tud állni, bár õ elég megosztó személyiség, de mondjuk a Karády-számot jól lenyomta ahhoz képest, hogy az nem egy mai divatos sláger.
1/10
Deszpina 2010 nov. 06. - 09:40:00 1/10
(4269/8719)
Kökénynek bár szép a hangja, az elõadásmódja nagyon geil. Jövõ héten Dávid mehet (remélem).
Lakatos Yvettnek sokkal jobb a hangja, mint a Tolvai-lánynak.
Én Saundersnek drukkolok.
tricia 2010 nov. 06. - 09:17:36
(4268/8719)
Egészen örültem, hogy Kökény Attila a Sway címû számmal állt ki. Mondjuk nem Michael Buble dala, sokkal régebbi (Dean Martin is énekelte, nem tudom, hogy õ volt-e az eredeti elõadó), de tény, hogy MB énekelte a legjobban.
Nem szeretem Kökény Attilát (lakodalmas-mulatós énekesnek tartom), de ezt most jól elénekelte. Egyet viszont nem értettem: mi a fenének nem találtak ki egy koreográfiát táncosokkal együtt neki, mint pl. az X-faktorban Norbinak, amikor nem mozogta "agyon" magát és mégis jól mutatott az egész. Az is egy revüs elõadás volt. Állt Kökény Attila itt mackósan, rossz tartással és amikor zene volt, nem volt mire figyelni.
Belinkelem Michael Buble koncertelõadását: õ sem mozog túl sokat, de arra a hangra egyszerûen figyelni kell... :-)

http://www.youtube.com/watch?v=fqaNMcphCSw
Deny95 2010 nov. 06. - 08:47:09
(4267/8719)
Nekem tetszik a mûsor! Engem nem érdekel a szervezése. Annát szerettem, de már ideje volt, hogy kiessen. Szerintem kicsit még fiatal egy ilyen mûsorhoz, ettõl függetlenül gyönyörû hangja van. Két kedvencem maradt (Renáta és Melinda). Remélem, hogy valamelyikük nyeri majd meg a MSZ-t!
2/10
pofici 2010 nov. 06. - 08:31:37 2/10
(4266/8719)
Szerintem nagyon gyenge,szavazz,szavazz,szavazz..tiszta lehúzás az egész.Az a kislány meg mit keres itt,nem is értem,hogy lehet egy felnõtt,esetleg még éneket is tanult hanggal,v.versenyzõvel egy napon említeni.Színvonaltalannak,és hiteltelennek tartom az egészet..komolytalan az egész,sajnálom a versenyzõket,hogy ebbe a mûsorba próbálják ki magukat..jobbat érdemelnének.Ráadásul,ezt a szegény Liptait,folyamatosan bohócnak öltöztetik,,röhejes volt tegnap is,hiába ez tényleg nem az Õ éve.
Mi többet nem nézzük,ebbõl elég volt.
1/10
Deszpina 2010 nov. 06. - 07:33:22 1/10
(4265/8719)
Sauders apjának (is) csodálatos hangja van.
http://www.youtube.com/watch?v=wQKERZNpuHw
csatfan 2010 nov. 06. - 00:50:11
(4264/8719)
Te még hiszel a mesében ? :)
Ha kiteríteném a xfaktoros játékosok képeit a pár millás érintõ képernyõs asztalkámra, biztosan én is meg tudnám mondani ki fogja megnyerni, tudnám kinek a borítékját adjam balázskának a kezébe :)
Ennyit a x-traktorról :)
Egyébként én mindent nézek a megában, szeretném nézni és hallani is a leendõ megasztárt, ezért lényeges a színpadi megjelenés is szerintem.
Ilyen az én listámon , Ivett Renáta és a András , a többi nem való színpadra, elég lesz a lemezes verzió is belõlük :)
Peti817172M 2010 nov. 06. - 00:27:22
(4263/8719)
Eddig korhatáros volt.

Az elsõ három szériában 16 év, a 4.ben 12 évvolt az alsó korhatár. De elég lazán kezelték, mert az Elza pl. nem töltötte be a 12-t a válogatók alatt. Októberben született, tehát már rég a döntõk mentek (nélküle persze), mikor betöltötte a 12-t.
Steve1 2010 nov. 06. - 00:17:54
(4262/8719)
Steve1 2010 nov. 06. - 00:17:36
(4261/8719)
Tiszteletben tartom a véleményedet, ahogy mindenkiét, de ha meghallgatod ezt a felvételt, talán neked is úgy tûnik, hogy nagyon kiforrott hangja van (volt) 11 éves kora ellenére. Annácskától én mindig "süssfelnapfényesnap" hangot hallottam, soha nem láttam benne potenciális majdani énekesnõt, legfeljebb egy Szandi lesz belõle, ezt gondolom. Szandi meg valljuk be nem írta be a saját nevét a magyar könnyûzenei életbe vastag betûvel.
katjaton 2010 nov. 06. - 00:12:54
(4260/8719)
Mindenesetre ha Dávid kiesik én már elégedettebb leszek :)