Téma: Megasztár 5.

xshampster 2010 okt. 03. - 17:11:56
(1679/8719)
az x faktort tegyék át, mert az rtl kezdte a rivalizálást
Krittyina 2010 okt. 03. - 17:06:57
(1678/8719)
Sziasztok!
Egyetértek abban hogy Tolvai Renáta baromira elszállt magától..még egy köszönetet sem tudott eltátogni a kamerába miután továbbjutott.pedig õ aztán épphogy bekerült a mûsorba szóval lehetne picit szerényebb.
Egyébként meg Friderikusznak igaza van..és nem a csatornát akarta lehúzni (a tv2-nek is szólt amit mondott).Én pl.ide-oda kapcsolgatok.Nekem tök mindegy kik a zsûri, meg kik a mûsorvezetõk én a versenyzõk miatt nézem és volt amirõl lemaradtam és azt sajnáltam.Tényleg jobb lenne ha nem egy idõben lenne így mindkét csatorna bezsebelhetné a nézettséget ezekkel a mûsorokkal..
Olyan jó lenne amúgy ha nem lennének a magyarok ennyire magyarok azaz nem csak mindig a gonoszkodás, a fröcsögés lenne a lényeg hanem az összetartás.Többre jutna az ország vele minden téren.Üdv.
topikos8 2010 okt. 03. - 16:42:45
(1677/8719)
OK, akkor tegyék át a Megasztárt vasárnap estére!
xshampster 2010 okt. 03. - 16:01:09
(1676/8719)
friderikusz bácsinak igaza van. nem mehet egyszerre a két mûsor, mert bûn lemaradni némely produkcióról
xshampster 2010 okt. 03. - 15:49:52
(1675/8719)
ki énekelte a nó vomen no cryt?
szerintem nagyon jó volt, jobb mint az eredeti. de szerintem hamar ki fog esni a csávó, mert gypsy és kicsi a rajongótábora
offtopic
musicclown 2010 okt. 03. - 15:33:17
(1674/8719)
Hát igen.Bevallom miután vége lett az X faktornak,belenéztem a Megasztárba.
Lakatos Yvette,Kállay Saunders még mindig nagyon jók.
És a No woman no cry is nagyon tetszett.
De egyesek kezdenek elszállni a "sztárságtól"-itt Tolvai Renátáról beszélek.
Nem kicsikém,te nem vagy sztár,bárhogy is szeretnél az lenni,Mo.-on nincsenek sztárok.
Ez az egyik,csak hogy egyesek el ne tévedjenek.
A másik ami zavaró tényezõ volt,az az amit Fridi úr mûvelt.
Talán csak nem zavarja az alacsonyabb nézettség?
Hát dehogyis nem!!Ez bizony sajnálatos egyeseknek,de ez így is fog maradni.
Fõleg amíg próbálja a másik csatorna mûsorát lehúzni,befeketíteni.
Nyugodtan meg lehet kérni a tv2 vezetõségét,hogy másik idõpontra rakják át a Megasztár 5-öt,ha ez ennyire nagy gond.De az RTL-nek is joga van eldönteni,hogy mikor vetíti azt a bizonyos mûsort.
És igen.Lemaradunk pár tehetségrõl az biztos,ha nem a Megasztárt nézzük.
De sokkal több tehetségtõl fosztanánk meg magunkat,ha nem az X Faktort néznénk!!!!!

vége
perry 2010 okt. 03. - 13:36:58
(1673/8719)
szagolgatta
perry 2010 okt. 03. - 13:35:57
(1672/8719)
Már 10 perce gondolkodik egy másik zsûrin.
Persze neki nem nagy ügy, fél kézzel elintézni egy zsûrit mivel abszolút hallása van, híres koreográfus, és természetesen showman.
Ilyen kvalitással nem csoda , hogy
"Lebontva: Fridi: Arrogáns, hozzá nem értõ, nárcisztikus p*cs. Presser: Szájszagú antizenész. Eszenyi: Övé a kéró szóval úgy öltözik ahogy akar, papagáj és bohóc között egyensúlyoz. Mester: Ratyi.....no comment".
Igen , õ Intim Tomi8 Pista a nagy bennfentes aki együtt nárcizott Fridivel mert õ tudja, több éve szgolgata Presser szájszagát és ez nagyon fájdalmas volt, Eszenyi színháza nemes 1xerûséggel kéró, így háziasszony, ja és a legszebb testközelbõl tudja, hogy Mester "ratyi".
Ennyi tudás láttán hajtsunk fejet egy elemzõ kritikus igazsága elõtt.
A Megasztár sem több és sem kevesebb mint a másik vetélkedõ, hiszem mindkettõ arra van kitalálva, hogy szórakoztasson, apró drámákat éljünk át ha kiesik kedvencünk, szomorúk legyünk ha van olyan versenyzõ akit szeretünk és történik vele valami.
Miért szerették a rómaiak a cirkuszt?
Miért voltak izgalmasak a lovagi játékok?
Nekünk maradtak a vetélkedõk, jelesül a Megasztár.
xzibit2010 2010 okt. 03. - 13:35:43
(1671/8719)
megaxar 3-4-ben meg már szó szerint gyerekeket versenyezettek. Aztán pont nézték mamáék, s ott belenéztem, ott bõgött egy csomó, mint a fábaszorolt, az anyja nyakán, h õ most mér esett ki??

Meg kéne szabni egy korhatárt is!
Ami nálam min 16, de inkább 18 lenne.
xzibit2010 2010 okt. 03. - 13:32:57
(1670/8719)
A megaxar 1et még néztem, a 2.ba még belenéztem, de azóta nem követem ezt a "mocskot"!

Inkább ezerszer szívesebben nézek meg egy Csillag születiket (anno), meg most az X-et!
slywer 2010 okt. 03. - 13:13:04
(1669/8719)
Fridi egy nagyszerû "sómen";Eszenyi Enikõ pedig egy kiváló színésznõ.
Ha nézed a mûsört,tudod mit keresnek ott:mindíg elmondják,hogy mit néznek,mit figyelnek(mozgás,megjelenés)
Móni Póni 2010 okt. 03. - 12:29:19
(1668/8719)
El kellene ismerni végre a zsûrit. A laikusok és a dilettánsok nem érthetik, milyen szempontokat néznek. Fridi megmondta, h a zenéhez nem ért, a televíziózáshoz annál inkább. Anno Pély Barnát is mennyien fikázták, h mit keres ott, ennek ellenére rohadt jó zenész, ugyanúgy, mint Mester Tamás. Pici bácsi már nem önmaga, de tényleg ott a helye, egyedül Eszenyi lóg ki a sorból, de õ is biztos valamilyen szempontot néz.
Ezzel szemben az X-faktor ott megbukott, h Nagy Ferót kérték fel zsûrizésre, aki ugyan ismert lett a Beatricevel, de h sok köze nincs a zenéléshez, az is biztos. Geszti és Keresztes ér a legtöbbet, Malek Miklóst pedig nem ismerem (bár úgy tudom, híres énekesnõknek írt dalszöveget + producer), szóval végülis neki is van beleszólása. Mondom mindezt úgy, h értek a zenéhez.
A két zsûriosztagot kellene vegyíteni. :)
Tomi8 2010 okt. 03. - 12:03:36
(1667/8719)
Kossuth-díj? Jaj bocs Megaszínész 5 a mûsor címe? Mi köze a színészetnek az énekléshez. Bár Bangó Margit is megkapta a Kossuth-díjat kétségtelen. De ritkán jutalmaznak énekest Kossuth-díjjal. Mindegy eltértem a tárgytól. Szóval a profi látvány leginkább az 5 millió megawattnyi lámpának köszönhetõ míg az x-faktorban nkább szegényes a látványvilág de egy éneklõs mûsorban az ének legyen már a lényeg.
Bítia 2010 okt. 03. - 11:59:43
(1666/8719)
Meghato,hogy vannak,akik igy gondolkodnak:)):):):)
xzibit2010 2010 okt. 03. - 11:57:12
(1665/8719)
nálad ki a kossuth díjas zsûri??

Fridi mit keres ott? Õ egy TV-s személyiség, no zenei képzettséggel.
Mester tomika egy nagy f@s zeneileg és emberileg is!
Eszenyi SZÍNÉSZ!!! Nem énekes, mennyen színészkedni!

Egyedül Presser ér valamit, de õ is már kifele megy. Megalszik a szájában tej, amikor beszél!
xzibit2010 2010 okt. 03. - 11:53:05
(1664/8719)
tökéletesen egyet értek veled!
Végre valaki aki ugy látja, mint én.

Ezért is jobb az X, mert ott 4 csoportra osztották õket és versengjenek a csoporton belül (fiú, lány, 25 alatti, csapat).

S a világ legnagyobb hülyesége egy 14 alatti kislányt beengedni a "profik" és felnõttek közé! Tanulnia kéne még , meg elvégezni az ÁLTALÁNOST!!!
Tomi8 2010 okt. 03. - 11:47:59
(1663/8719)
Nem igazán nézem a mûsort mert idegesít a bénasága. De ez a mûsor a valaha létezett legnagyobb gagyi. Hogy szerepelhet egy 15 év alatti kislány egy ilyen mûsorban? Szegényt teljesen tönkreteszik.... A zsûri egy kalap sz#r. Lebontva: Fridi: Arrogáns, hozzá nem értõ, nárcisztikus pöcs. Presser: Szájszagú antizenész. Eszenyi: Övé a kéró szóval úgy öltözik ahogy akar, papagáj és bohóc között egyensúlyoz. Mester: Ratyi.....no comment. A mûsorvezetõk katasztrofálisak. Claudia úgy nézett ki tegnap mint egy k#rva. Tilla meg mint egy SS tiszt aki szabadidejében zsoké. A közönség meg.....hát..... 15 év alattiak és az õket kísérõ szülõk. Reméljük ez már az utolsó lesz. Az X-faktor viszont színvonalas és nézhetõ mûsor.
topikos8 2010 okt. 03. - 11:45:17
(1662/8719)
Választási részvételt komoly mértékben csökkenteni fogja ma a tv2 a megaszarral.
Bítia 2010 okt. 03. - 11:32:41
(1661/8719)
Ne emlegesd egy lapon a hatarontuli magyarokat es a ciganyokat!!!!!!!Ennyire nem lehetsz tudadtlan!!!!!!!Csak a szerencsednek koszonheted,hogy a hatarnak arra az oldalara kerultel!!!!!!!!!!!!
offtopic
Citromtorta 2010 okt. 03. - 09:21:52
(1660/8719)
Talán azért, mert ez egy Kaukázusi megasztár:)