malvinkicska 2016 máj. 20. - 18:19:54
(595/2695)
A mai részben kiderült Rahmi mire vette rá Hazalt, ez nem szép dolog, mert a gyerek, amúgy is nehezen kezelhetõ, de ez most sokat rontott a lelki állapotán, azt nem tudjuk mi játszódik benne, de most teljesen odáig volt, amiért ezt megtette Gülserennel. Az öreg mikor felelõsségre lett vonva, egybõl elájult mint valami hisztis nõ, itt azt látom , nem gondolkodnak hanem cselekszenek, pálcát törnek jogtalanul, emberek felett, és késõn ébrednek rá nem így kellene, csinálni dolgokat. A más gyerekét mindig könnyebb nevelni, mint a magunkét, de én azt mondom ne akarjam a másét jó útra terelni, tegyem inkább a sajátommal. Az is igaz nincs két egyforma ember, vannak akikkel különösen kell báni, ez itt Hazal, Cansu teljesen az ellentéte. A témát lehetne ragozni, nem sok értelme van hiszen ez egy sorozat.
Érsekvári 2016 máj. 20. - 18:16:36
(594/2695)
Hazalra nem ismertem ebben a részben , mintha elvarázsolták volna . Ennyire lelkén viseli Gülseren anyával amit tett .
Rahmi gyõzködi a lányt jót cselekedett és befeketíti Gülserent . Hazal beszél az apjával , de hazudozik és apja sejti nem igaz és azonnal Gülserenhez viszi a Hazalt , szembesíti a nõvel és amikor Güls megtudja / elolvassa / az üzenetet a lánynak lekever egy nagy pofont neki .
Ez már járt , de aztán kibökte H , hogy Rahmi vette rá erre az aljas húzásra .
Dzsihan amikor meghallja apjához megy és leordítja a fejét , de az váratlanul összeesik .
Végül nem lett semmi baja , de rájön a vénember mekkora hülye volt , hogy egy csitrivel szövetkezett .
Gülserennek hatalmas szíve van feltétel nélkül tud szeretni , Hazalnak is megtud bocsájtani .
Nem is tudom minek véljem Hazal változását , amit érez most Gülseren anya iránt , valóban õszinte az érzései ? Dzsanszu szépen viselkedett Hazallal és a zene nagyon szép volt ami a vége felé szól .
Keriman ma is gondoskodott a szórakoztatásról .
8/10
Darkrose 2016 máj. 20. - 16:35:13 8/10
(593/2695)
Engem is zavar az, ahogy leginkább Cihan próbálja "megoldani a problémákat". Én akkor is dobtam egy hátast, amikor a fia karambolozott, erre õ: "fiam, tudom, hogy megijedtél és tanultál az esetbõl, ezért nem büntetlek meg". Persze, egy 18 éves gyerek pont arról híres, hogy ha belemászik egy hülyeségbe, akkor megígéri, és többet soha nem fog hibázni. Hogyne! Ott is Dilarának volt annyi esze, hogy elküldte dolgozni a drága gyermeket, hogy lássa, hogy a kocsi amit összetört nem két forint volt. Persze, Hazal is tanult a történtekbõl, ha Cansu vele egy villában lakna, kikaparná a két szemét szegénynek, annyira tanult az esetbõl. Egy gyereknek tudnia kell a határokat, amit a szülõnek kell megmutatnia. De itt csak "szép" példák vannak: pénzzel bármit megoldhatsz, legyél hát gazdag!...
malvinkicska 2016 máj. 20. - 12:34:45
(592/2695)
Nem értek én sem mindenben egyet Cihannal, de az öreg is megéri a pénzét, nem találják az arany közép utat ami nehéz is, de mióta a világ , világ ahol a pénz ott a hatalom., sajnos ez így van, volt, és még egyre rosszabb, mit csinálnak az új gazdag gyerekek, drog pia és egyebek, másnak, meg izzadni kell a kenyérért.
7/10
napraforgó 2016 máj. 20. - 11:38:20 7/10 Előzmény malvinkicska
(591/2695)
Írod, hogy Dzsihán úgyis rájön mindenre és mindent megold... Igen, Dzsihán meg a Dzsihán pénze! mindent megold, nem számít, hogy a lánya egy gyújtogató bûnözõ, nem számít, hogy az apja egy csaló, zsaroló, szerencsejátékos, és majdnem gyilkos bûnözõ, mert Dzsihán ugye majd megoldja. Mert jajj, apucit nem bántjuk, mert mégiscsak õ az apuci, babucit sem bántjuk, mert õ most kamasz, meg egyébként is válságban van, na és különben is, õ a mi lányunk. sikáljuk el szépen titokban a mocskos ügyeiket.
Valahogy nekem nem igazán tetszik ez a hozzáállás.
A szegényebb emberekre valahogy mindig szigorúbb törvények vonatkoznak.....
sorozatkedvelõ 2016 máj. 20. - 10:57:11 Előzmény malvinkicska
(590/2695)
Én is így érzek Rahmi iránt. Micsoda "apai szeretet"!!!
8/10
gabus53 2016 máj. 20. - 10:33:09 8/10 Előzmény napraforgó
(589/2695)
Szia napraforgó!

Az eredeti török sorozat 21 epizódból áll. Ezzel a sorozattal is valami gond volt, mert hirtelen fejezték be, nem 21 epizódosra tervezték a kezdetekkor.
A Szerelemben,háborúban oldal készítette a feliratos részeket, itt megtalálod: https://www.facebook.com/KurtSeyitveSura.hu/videos

Szép napot mindenkinek!
7/10
napraforgó 2016 máj. 20. - 05:03:14 7/10
(588/2695)
Ha Özkán nyeri meg a pert, az elég szappanoperás lenne, de igen, az hozná az izgalmat a sorozatba. És kicsit még érthetõ is lenne, hiszen Gülszeren most egy lepukkant kis lakásban lakik Dzsanszuval, ahhoz képest Özkán új lakása egy palota. Ha meg a régebbi helyen, a Dzsihán bérelte villában laknának, a nõrõl senki nem mosná le, hogy Dzsihán kitartottja. Hiába is bizonygatná a férfi, hogy õ a lányának bérelte, meg, hogy nem is lakik ott. És a gyerekelhelyezési perekben nemcsak az anyagiak, a gyerek leendõ környezete a döntõ, hanem a szülõk erkölcsi magaviselete is. Özkán ugyan börtönviselt, de majd bizonygatják, hogy megjavult, rendes munkahelye van, Gülszerent meg megint besározzák, hiszen már az újságokban is megjelent, hogy Dzsihán szeretõje, vagyis egy kétes erkölcsû nõ, aki rossz példát mutathatna egy lánygyereknek.
Az erkölcsi mérce nem azonos egy férfi, meg egy nõ esetében, pláne Törökországban, amely vagy 50-100 évvel le van maradva a nyugati világtól szemléletben.
PMate01 2016 máj. 19. - 21:21:03
(587/2695)
Nekem van egy olyan érzésem, hogy Özkanék nyerik ezt a pert. Hisz mitõl lenne izgalmas a sorozat. Muszáj történnie valami bonyodalomnak még ha nem is húzgálják ide-oda a szálakat akkor is történnie kell valaminek ami elõre lendíti a sztorit. Én Cansu helyében végig ordítanám a bíróságot elmennék meglepinek is még azt is mondanám, hogy öngyilkos leszek.
7/10
napraforgó 2016 máj. 19. - 21:06:52 7/10
(586/2695)
Hát sajnálom,hogy nem jött be az elsõ ötletem. De szerintem Rahminek ez az machinációja sem fog célt érni, mert õ nem ismeri Gülszeren jellemét.
Azt hiszi, hogy minden nõ olyan, mint az õ macái, vagyis csalfák és pénzéhesek. Ezt a két tulajdonságot próbálgatja Gülszerenre is rábizonyítani, ha nem jön be a pénzsóvárság, akkor megpróbálja az erkölcstelen kapcsolatokat ráfogni. (habár nem tudom, mi köze az öregnek egy elvált nõ szerelmi életéhez...).
Ezzel a húzásával Rahmi Özkán malmára hajtja a vizet, még a végén a bíróság neki ítéli Dzsanszut.
Dzsihán meg, amilyen hülye, távol akarja tartani a lányát a pertõl, nem engedi, hogy vallomást tegyen a bíróság elõtt. Pedig ha a kislány elmesélné a bírónak, hogy mit mûvelt az apja az anyja üzletében... Dzsihán is maga alatt vágja a fát ezzel a döntésével.
mijud 2016 máj. 19. - 20:44:24
(585/2695)
Ilyesmire gondoltam én is. Köszi
7/10
napraforgó 2016 máj. 19. - 20:37:29 7/10
(584/2695)
Lehet, hogy hülyeség, de a Google fordító segítségével valami olyasmit jelent, hogy "Hazal kicsim, félreértetted, mi csak barátok vagyunk, ha szeretsz kicsit, nem mondod el senkinek, mit láttál." Ha ez igaz, akkor Gülszerent megint hírbe akarják hozni valami palival. Nyilván ezért volt a virágcsokor, a névtelen telefon, most meg ez az sms. Valami titkos szeretõvel akarják meggyanúsítani.
PMate01 2016 máj. 19. - 20:36:15
(583/2695)
Ha pontosak akarunk lenni, szerintem küldjük be valami török sorozat fordítónak. Hisz a YT-on is keringenek feliratos Szulejmán részek. És láttam valamelyik linken, hogy feliratos bölümök is vannak. Csak már nem tudom hol (talán indavideón de én jobb minõségût szoktam keresni) Biztos valaki megtenné e rövid szüveg lefordítását.
7/10
napraforgó 2016 máj. 19. - 20:08:54 7/10 Előzmény napraforgó
(582/2695)
Töröm az agyam, és arra gondoltam, hogy Hazalnak olyasmit kellett beírni Gülszeren telefonjába, hogy X összegért visszaadja Dzsanszut, lemond róla. Aztán az üzenetet megküldte Rahminak, esetleg még Dilarának is. Rahmi ezzel akarná bizonyítani, hogy Gülszeren egy pénzéhes nõcske. Remélem Dzsihán nem ugrik be neki.
mijud 2016 máj. 19. - 20:07:50
(581/2695)
Itt az sms.
mijud 2016 máj. 19. - 19:38:19
(580/2695)
Valaki le tudná forditani mi volt az sms-ben? Mutatták közelrõl, de nem tudok törökül köszi.
malvinkicska 2016 máj. 19. - 19:19:58
(579/2695)
A Youtube utánanéztem, ott szinte mindegyik bölümnek más az idõ tartama, az elsõ pl 100-p, akkor, jobb lesz felezi, mert ott nincs reklám.
Érsekvári 2016 máj. 19. - 18:52:51
(578/2695)
Érdekes dolgok történtek ma . Keriman elõre vitatkozik Özkannal a pénzrõl ami még sehol .
Rahmi velejéig gonosz, újra rosszban sántikál és nem csak az emberét uszítja Gülserenre , hanem Hazalt is bevonja az aljas tervébe . Hazal valamitõl fél megtenni az aljasságot úgy látszik csak van lelkiismerete , de az öreg zsarolására kénytelen megtenni és elküldi az üzenetet Gülserennek . Vajon mi lehet benne , hogy ennyire fél a lány és még sajnálja is Gülserent .
Oszmán is nagyon titokzatos annyira érdeklõdik a villában a család dolgairól . Ez is egy szélhámos pasas , soha nincs pénze . Közben Dilara is kezd rájönni mit veszített .
Valami történés van , mert az ügyvédek azonnal hívják az ügyfeleiket .
offtopic
ildimix 2016 máj. 19. - 18:51:50
(577/2695)
Napraforgó igazad van ha Öszkán nem lenne a sorozatban unalmassá válna kivétel akkor nem ha 1 új szereplõt be nem hoztak volna helyette.

of: Malvin köszi az infót az új török sorozattal kapcsolatban akkor az 1. részt nem kell nézni mert azt már leadták egyszer.

Én csak szinkronos sorozatokat nézek ennek megvan az oka de itt nem fejtem ki.

Visszatérve erre a sorozatra még nem láttam a mai részt de ahogy írtátok szemét volt a nagyapa.

Holnap fogok nézni 2 részt a sorozatból.
malvinkicska 2016 máj. 19. - 18:22:25
(576/2695)
A mai részben egyszerûen meggyûlöltem az öreg Rahmit amit követ az sok, jobb lenne ha saját magán változtatna, nem a más gyerekét uszítja, mint valami kutyát, õ aztán minden csak nem ember,és fõleg nem nagyszülõ. Cihan biztos rá fog jönni erre is, mint minden többi másra, mit fog mondani. A másik a török sorozatokban vannak szereplõk akikre az egész negatív dolgot nekik kell átélni, itt a szenvedõ alany Gülseren, és én már túl sarkosnak tartom, amit követ vele mindenki , csak õt akarja alázni, megrúgni, ez már sok, neki lettem volna el sem vállalom, vagy menet közben is írnak ilyeneket hozzá. Keriman és Özkan nem lenne benne az egész egy nagy dráma, de legalább elütik egy kis bohócsággal, a dolgokat. A perek nem nagyon haladnak, nagyon várom mi lesz belõle.
7/10
offtopic
napraforgó 2016 máj. 19. - 18:20:44 7/10
(575/2695)
Off
Köszi. Ha ezek a bölümök is legalább 2 órásak, akkor nyilván lesz belõle 40-50 rész. Próbáltam keresni a neten, de nem találtam róla információt, a port.hu sem írja és még az új TV-mûsoromban sem találom.
Elég furcsa szokás, mostanában csak bejelentik, hogy új sorozat kezdõdik, de hogy hány részes lesz, azt el nem árulnák.
malvinkicska 2016 máj. 19. - 18:09:08
(574/2695)
A Wikin 21 bölüm van nem hosszú, de mivel én a FB-n néztem ott nem vagdalták, így nem tudom, butaságokat nem akarok írni, mert állítólag, mikor elkezdték adni, már jelezték nagyon megvágták, biztosan úgy van mivel sokan eredeti nyelven néznek sorozatokat.
7/10
napraforgó 2016 máj. 19. - 18:06:35 7/10
(573/2695)
Szörnyen gonosz ez a Rahmi, ahogy zsarolja Hazalt. A lány kispályás az öreghez képest, holott láttunk már tõle is pár csúnya dolgot. Persze Hazal is buta volt, ha elment volna az apjához és elmondta volna neki, Dzsihán biztos segített volna, leállítja az öreget. Dzsihán már úgyis tudja, hogy Hazal gyújtotta föl az istállót (csak Dilara és Ozan nem), tehát még csak nem is kockáztatott volna semmit.
Kerimán megint adja a mûsort, Oszmánnal is - neki nem jó akármilyen táska, csak eredeti - aztán meg amit Gülszerenék boltjában mûvel... Nezáket meg a tésztás táél mögé bújik, nehogy Kerimán kiszúrja õt.
Vajon miért Gyûltek össze Dzihán és Dilara az ügyvédeikkel? Dzsandan is magához rendelte Özkánt, itt valami történt. És most izgulhatunk holnapig, hogy valami kiderüljön.
7/10
napraforgó 2016 máj. 19. - 17:41:12 7/10
(572/2695)
Mit írhatott be Hazal Gülszeren telefonjába? A szöveget aztán elküldte a saját mobiljára, majd késõbb Rahmijára. De mi volt az a szöveg, ami rossz színben tüntetné föl Gülszerent?
PMate01 2016 máj. 19. - 17:36:28
(571/2695)
Amit most csinált Hazal az anyjával az nagyon durva és nem hogy szemét, BORZALMAS VOLT! Igaz Rahmi fenyegetése alatt állt. Nos ez megmutatja elég keményen a tetteink következményét, mert ugye ha nem viselkedik így Hazal nem lett volna mivel zsarolni.
7/10
napraforgó 2016 máj. 19. - 16:42:53 7/10
(570/2695)
Valóban minden este lesz? Hány perces lesz egy epizód? És hány részes a sorozat?
malvinkicska 2016 máj. 19. - 16:38:11
(569/2695)
Azt kihagytam a Duna TV-n, lesz és Kivanc Tatlitug a fõszereplõ.
malvinkicska 2016 máj. 19. - 15:38:10
(568/2695)
FÓRUMTÁRSAK.
Azt olvastam a FB-n, hogy Szerelemben , háborúban a sorozat most junius 8-n kezdõdik 19,30 -as kezdéssel minden nap lesz, remélhetõleg, nem azt csinálják, mint mikor már egyszer elkezdték, igaz sokan láttuk már mert fordították, voltak olyan kedvesek.
7/10
napraforgó 2016 máj. 19. - 13:28:34 7/10
(567/2695)
Ha Özkán meghalt volna a tûzben, sokkal unalmasabbá vált volna sorozat. Valljuk be, hogy Kerimán és Özkán jelentenek kis színt a sorozatban. Na és néha még Rahmi.
Dzsihán a "hõs lovag", Gülszeren a szenvedõ áldozat szerepét alakítja, õk tulajdonképpen meglehetõsen egysikúak, nem lépnek ki a szerepkörükbõl. A kamasz szereplõk nagyon helyesek, de hát õk is elõre leosztott lapokkal játszanak. Dzsanszu a helyeske, édi-bédi, Hazal a gonosz kisördög, Ozan meg a forrófejû, helyét alig-alig találó ifjú.
Ha Özkán, meg a hülye húzásai nem hoznának egy kis színt a történetbe... unatkoznánk. Özkánnak vannak meglepõ dolgai. Pl. elõször megpróbálja visszaszerezni Gülszeren szerelmét, egy asszonyét, akit 10 éve nem is látott, nem is beszélt vele. Aztán meg háborút hirdet egy kamaszlányért, akit azelõtt sohasem látott, akihez a világon semmilyen emlék nem fûzi. Mert az a kevés emléke, ami a gyerekkel kapcsolatos, az Hazalhoz fûzné.
Akkor még Kerimán hozzáállása is jobban érthetõ, pénzt csinálni mindenbõl, minek az asszony, minek a gyerek, a pénzt adják inkább helyettük. De Özkán nem volt vevõ a tanácsaira, mint ahogy Gülszeren sem akarta a pénzt belekeverni az egészbe.

Amit én nem értek, hogy Dzsandan miért viseli ennyire a szívén Özkán ügyeit? A Kórház elleni kártérítési perhez nyilván anyagi érdekeltség fûzi, kiszakítaná a maga részét a kártérítésbõl. De a gyerekelhelyezési perben miért szaggatja magát annyira??? Lakást bérel egy agresszív börtöntölteléknek, menyasszonyt bérel neki, oktatgatja, próbálja nevelgetni (na nem sok sikerrel...). Az, hogy Yildrim az ellenfele, egy dolog, de Dzsihánnak is keresztbe tesz, nemcsak Dilarának. Nagyon kíváncsi vagyok, mi fog kisülni belõle.
offtopic
ildimix 2016 máj. 18. - 21:57:24
(566/2695)
Én hagytam volna Öszkánt elégni az utcán kár, hogy megmentették. Hazal már megint szemétkedett a személyzettel savanyú volt a narancslé csináljanak neki édeset. A nagyapát már nem tudja zsarolni a videóval most a nagyapa vágott vissza neki megmondja dilarának õ miatta sérült meg Cansu lova. Hazal szóhoz sem tudott jutni.

Jó lenne ha a debella elköltözne Kerimántól szerintem nem lesz jó munkaerõ Gülnél.

Szerintem a sorozat kb 100 magyar részbõl fog állni ha nem veszik meg a 2. évadot.

Várom a folytatást.
malvinkicska 2016 máj. 18. - 19:43:07
(565/2695)
Szia a 25-ös Bölüm felénél tart a történet,, Sok minden van írva csak vázoltam mert elég sokat foglalkoznak velük, ha nem is minden igaz de azért csak van valami benne , különben én sajnálom a színésznõt, mert õ ezt magalázásnak vette.
Érsekvári 2016 máj. 18. - 19:20:08
(564/2695)
Ma aztán kimenõ volt a diliházból , de mindenképpen Özkant és Hazalt be kéne utalni oda . Amit ma mûveltek elég lesz holnapig kipihenni . Részegnek még rosszabb ez a bolond és egy kerület figyelte a gyújtogatási mániáját .
Mindenesetre az nagyon jól tette Dzsihan nem engedte oda Dzsanszut , hiába követelte Özkan . Dzsandan leordítja a fejét , mert nem képes betartani a megbeszélteket .
Keriman kivan a macától , akinek éppen kapóra jön a felvétel Gülserennél , milyen munkaerõ lesz , lehet megeszi a hasznot ?
Hazalka megint alakított én Rahmi helyébe beleborítottam volna a vízbe . Nagyon klassz az a házikó szinte a lábuk a Boszporuszba ér. Apja utasítására két percre felhívja Gülserent , de csak ennyire méltatja .
Dzsandan új lakást kerít Özkannak és "jegyesének" a látszat kedvéért . Egyenlõre az anyagi rész nem úgy alakul ahogy elképzelte az ügyvédnõ , de ez egy fúria nem fogja annyiba hagyni . Na majd kiderül ki nevet a végén .
7/10
napraforgó 2016 máj. 18. - 18:56:28 7/10
(563/2695)
Özkán, ha lehet, még bolondabb, mint eddig. Mit mûvelt az étteremben? Aztán meg az utcán, a téren ordítozott, mint a sakál és végül csak felgyújtotta magát. Rendesek voltak a körülötte álló emberek, hogy rögtön eloltották. (Ö is jó színész, ahogy adja az erõszakos barmot...)
Csodálom, hogy Dzsandan nem állt el a képviseletétõl azonnal. Nagyon kellhet neki is az a kártérítés, a másik pert meg azért vállalta, hogy borsot törjön Yildrim orra alá, no meg hogy bosszantsa Dilarát is.
A Kerimánt alakító színésznõ nagyon jó, Kerimán jelenetei mindig szórakoztatóak. Özkánnal, Nezákettel való huzakodásai, aztán meg Oszmánnal való enyelgése.
Nezáket, a debella meg Gülszerenék boltjában kap állást, kíváncsi vagyok milyen munkaerõ lesz. Lehet, hogy csak zabálni akar.
Amúgy sem Derját, sem Gülszerent nem látom mostanában tésztát nyújtogatni, sütögetni, mindig az eladótérben vannak és csak felszolgálnak. Egy ekkora nagy bolthoz biztos több alkalmazott is kellene. Ott folyamatosan kell a tésztát összeállítani, tölteni, sütni, na és mosogatni jó sokat.
Oszmán meg nagyon be akart jutni a Gürpinár villába, nem véletlenül akar õ épp ott kertészkedni. Túlteng benne a munkakedv - éjszakai locsolás, hmm, hmm.
offtopic
ildimix 2016 máj. 18. - 18:45:14
(562/2695)
Malvin most olvastam el a fórumot a hétvégén nem voltam itthon. Köszi a szép verset amit az ünnepre írtál.

Jó, hogy leírtad az epizódban megjelent cikk tartalmát én nem szoktam epizódot olvasni.

Jól emlékszem az 1. évad 33 részbõl áll?
malvinkicska 2016 máj. 18. - 17:57:47
(561/2695)
Elég mozgalmas ami azt illeti itt mindig történik valami, Cihan kérdõre vonta G-t amiért nem szólt legények miatt akik szétverték, a boltot. aztán az az elmes Özkan fel akarta gyújtani magát de csak akarta az a baj. Hazal ahogy viselkedik most már egyre jobban nem bírja senki az valami borzalom amit csinál. Dzsandán is járatja a bolondját, és most elég kevés összegrõl eset szó.
7/10
napraforgó 2016 máj. 18. - 16:53:20 7/10
(560/2695)
Nézem, hogy a sorozatban szinte minden török férfi vastag láncot visel a nyakában. Özkán, Oszmán, sõt Rahmi is. Olyan, mint a kutyalánc, illetve láncos nyakörv.
Ki kéne kötni õket, fõleg Özkánt, amilyen ostoba vadállat. Szerencsére legalább Dzsihánnak nincs lánca.
Kíváncsi vagyok, mikor kezdõdnek már el azok a perek. De se Dzsihánék válópere nem halad, sem a kártérítési per, és még a gyermekelhelyezési pert se kezdték meg. Remélem nem egyszerre, ömlesztve fognak jönni.
offtopic
ildimix 2016 máj. 18. - 16:36:56
(559/2695)
Nagyon sajnáltam Cansut hogy a barátnõje anyja és a pincér az étterembe így megalázta az anyját. Gülserennek nem kellett volna elköltöznie a bérelt lakásból azzal nem old meg semmit, hogy állandóan makacskodik.

A film elején sokkal talpraesettebb volt és nem menekült el a problémák elõl. Vajon látni fogjuk még a talpraesett Gülserent?

Keriman jól megjárta beköltözött a lakásába az a börtöntöltelék nõ. Kíváncsi leszek meddig marad ott.

Hazal szemét módon bánik a személyzettel már mindenkinek elege van belõle.

Rakmi lebukott Ozan és Cansu apja elõtt rájöttek õ állt a videó mögött õ bérelte fel a lányt.

Jó továbbra is ez a sorozat várom a folytatást.
malvinkicska 2016 máj. 18. - 15:12:40
(558/2695)
Az Epizód21-es számában érdekes cikk jelent meg Gülseren és Cihan szinte gyûlölik egymást talán már perelik is egymást, mivel G azt mondja terrorba tartotta a forgatás alatt, mindenbe beleszólt Cihan, és ezért kilépett a sorozatból. Valamennyi alapja van, mert több helyen lehet olvasni, hogy nem bírták egymást.
Érsekvári 2016 máj. 17. - 23:25:37
(557/2695)
Hazal egy elmebeteg , Dilara nem fecsérel rá idõt túl macerás a lány , erre neki nincs ideje és különben is érzékeny kamasz ez a véleménye a viselkedésérõl .
Nem tudom elképzelni , hogy véletlen mûve amikor Oszmán pont Eminébe botlik a boltba és kertésznek adja ki magát . A nõ meg egybõl beajánlja , mert régi jó ismerõse aki ért a kerthez , na erre befizetek mi lesz ebbõl .
Az is lehetséges Kerimannal találták ki , hogy Dilara házába bejusson......csak fantáziálok így e kései órán .
Dzsandan megrendezi a nagy Özkan esküvõi fotót egy statiszta nõcskével aki az ara .
Tanult ebbõl Özkan , mert szintén egy olyan jelenetet adott elõ amibõl õ jött ki mint egy szuperman , csak az a bibi , hogy
Dzsanszu látta amikor lefizette a kaszkadõröket és így már tudja mekkora szemét egy apja van .
sage 2016 máj. 17. - 20:16:08
(556/2695)
Megtört szívek 2014 24 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_24_Bolum_HunDub_Sage
malvinkicska 2016 máj. 17. - 18:20:55 Előzmény Érsekvári
(555/2695)
Özkan jól indította hetet, most már igazán látja Cansu milyen apja van, felbérelt embereket, aztán meg tette a nagyot, esze nem sok van, Dzsandan is, bohócot csinál belõle, hogy mintha nõsülne. Hazal valóban ennek a sorozatnak a fekete báránya, valóban nem tud beilleszkedni, sem a szegénység, sem a bõség, semmi nem változtatja, amikor Dilara rá szólt az már valami, nagyon gyalázatos szerepet kapott, és él is vele, szerintem tetszik neki a mások megalázása. Cihannak ma nem sok szerepe volt, Cansu csodálkozott, hogy nem mondta el pert indított Özkan, hogy megkapja, ezek után nem sok a remény rá. A kertész dologra leszek kíváncsi, mivel az Keriman pasasa.
7/10
napraforgó 2016 máj. 17. - 18:12:25 7/10
(554/2695)
A mai rész megint elég izgalmas volt. Hazalt a modortalansága miatt Dilara arra kényszeríti, hogy bocsánatot kérjen Szemától. Az eset miatt a barátnõi is elfordulnak Hazaltól.
Alper felkeresi Szolmazt az étteremben, aki pletykákkal szolgál neki. Azt ajánlja neki, hogy használja ki Dilara és Dzsandan ellentétét, bízza meg az ügyvédnõt a Dilara elleni perrel az örökségéért. Dzsandan eközben álmenyasszonyt kerít Özkánnak, hogy a rendezett életet élõ apa látszatát keltse a bíróság elõtt.
Dilara felkeresi Dzsanszut, megpróbálja rábeszélni, hogy költözzön haza. Elmondja azt is, hogy Özkán el akarja perelni õt. Dzsanszu felháborodik, elmegy a mûhelybe és felelõsségre vonja Özkánt.
Ozan látogatóba meg Dzsanszuhoz és elmondja neki, hogy a nagypapi és az anyja mûve volt az apjuk elleni video. Dzsanszu pedig Özkán keresetérõl számol be.
A golyófejû megint akcióba kezd, a felbérelt fickókat rászabadítja Gülszeren boltjára, hogy törjenek-zúzzanak, amikor a lánya is ott van, majd megjelenik és megveri a fickókat. A hõsies fellépésért Dzsanszu hálás, Özkán után fut, hogy megköszönje és még idõben érkezik, így látja, hogy az apja kifizeti a két fickót.
Özkán szépen bemutatkozott elõtte...Ilyen a szeretõ apa...
Érsekvári 2016 máj. 16. - 15:53:07
(553/2695)
Köszönöm szépen !
7/10
napraforgó 2016 máj. 15. - 12:41:12 7/10
(552/2695)
Ez szép volt, köszönjük.
malvinkicska 2016 máj. 15. - 07:34:34
(551/2695)
ÁLDOTT PÜNKÖSDI ÜNNEPET.
Piros pünkösd, szállj le a világra
Taníts meg új nyelvre, új imára
Oszlasd széjjel mindenütt az éjet
Szeretetnek sugara
SZENTLÉLEK.
7/10
napraforgó 2016 máj. 14. - 05:00:48 7/10
(550/2695)
A sors fintora, hogy Dilara a sorozat elején mindig attól félt, hogy ha Dzsihán elhagyná õt, akkor az rossz fényt vetne rá a társasági életben, hogy veszítene az ázsiójából, az mind beigazolódott. De sehogy sem érti meg, hogy eddig sem a saját érdemeiért "kedvelték", mert az nemigen van neki, hanem Dzsihán tekintélye, embersége sugárzott ki rá eddig is. Dzsihán végig megõrzi az emberségét, õ nem mocskolja a feleségét, az apját, mint õk teszik vele.
Sajnos a világ nem olyan, hogy megbüntesse a mocskolódókat, hogy visszahulljon a fejükre a sár, amivel dobálóznak.
Bár itt azért látni,hogy az alapítványi hölgyek már nincsenek sehol, még a senki kis Szolmaz is tojik Dilara fejére. Dzsandan jól mondta, egyedül van, nincs egyetlen igaz barátja sem.

Kicsit azért gondolkkodtam rajta, hogy Dzsihán miért nem áll ki és utasítja vissza a bulvársajtóban megjelent vádakat, miért nem áll ki nyilvánosan magáért, Gülszerenért, a gyerekeiért. Biztos, hogy én sem tárnám a nyilvánosság elé a magánéletem, ettõl ódzkodik minden normális ember, de... Dzsihán ismert ember, közszereplõ, ahogy mondják, az ország egyik leggazdagabb embere. Lehet, hogy õ kibirja, hogy sárral dobálják, de Gülszeren belebetegszik a mocskolódásba és Dzsanszu is szenved, hogy az anyját igaztalanul bántják. Sõt Dzsanszut még a sznob iskolatársai is megvetik a sajtóban megjelent hírek miatt, tehát neki is van hátránya az egészbõl.
Érsekvári 2016 máj. 13. - 21:01:26
(549/2695)
Tetszett nekem is amiket Dzsihan mondott a fiának szépen elmagyarázta a vér kötelezi az embert , még az apjával is elég szépen viselkedett , de a szavak szerintem sokkal fájóbbak voltak mintha goromba lett volna. Õ már csak úriember marad minden körülmények között .
Hazalnak adott egy kis fricskát amikor utánozta az otromba stílusát és lement a szintjére . Persze rajta is kapta a lányt , hogy nem mond igazat Gülseren telefon hívásáról . Az anyját meg ne Gülserennek hívja , Hazal esetében ez a falra hányt borsó esete amit mondott az apja neki .
Gülseren azért nagyon megörült amikor Dzsanszu megjelent az új lakása ajtajában és semmi más nem érdekli csak együtt lehessenek .
A két nagyasszony beszélgetését kihallgatja Szolmaz ez a pletykafészek nõszemély , mit fog ezzel majd kezdeni kinek adja tovább.
7/10
napraforgó 2016 máj. 13. - 19:20:13 7/10
(548/2695)
Egész elképedve hallgattam Rahmi beszámolóját, amelyben Dilarának elmondta, hogy milyen szar alak volt egész életében. A bûneit elintézte azzal, hogy fiatal volt (uszkve 45 éves), forrt a vére, ezért tartott szeretõt, házat vett neki, üzletet, pénzelte. Azt a fia egy korábbi elbeszélésébõl tudjuk, hogy a családja eközben nyomorgott és menekült a papa adósságai, no meg a végrehajtók elõl.
És mivel õ ilyen jellemtelen szar alak, azt hiszi, hogy a fia is az. Azzal a faramuci szöveggel magyarázza az aljas húzásait, hogy így akarja megõrizni a "család egységét".
És eközben a család már rég széthullott, Dzsihán után Dzsanszu is elköltözött hazulról, Ozan csak aludni jár haza, az anyjával nem is beszél, eztán majd a nagyapjával sem fog.
Dzsanszu eközben meglepte az anyját és odaköltözött hozzá a szegényes lakásába.
Annyira helyes ez a kislány, nem úgy, mint Hazal. Az apja szépen beszél vele, és õ rámondja, hogy persze, meg hogy megértette, aztán csinálja tovább, ugyanúgy, mint eddig. Dzsihán is meg van áldva a családjával, az apja szemét, a lánya szemét, Dilara sznob és hideg, mint a jégcsap, Ozannak is állandó balhéi vannak, úgyhogy õ sem egy mintafiú. Az egyetlen rendes, aranyos kislánynak meg nem is õ az apja.

Amúgy hiányolom Dilara jótékonysági munkáját az "Alapítványban", az elsõ 20 részben reggeltõl estig ott ült és pletykált a többi sznob libával.
malvinkicska 2016 máj. 13. - 18:29:08
(547/2695)
Amikor elküldtem rájöttem Dzsandant kellett volna írnom, na de úgy is tudják akik követik, valóban téveszthetóek ezek a nevek, mint ahogy te is írtad kedves, Érsekem.
malvinkicska 2016 máj. 13. - 18:27:00 Előzmény Érsekvári
(546/2695)
A mai részben nagyon szép párbeszédek voltak, emberi hangnemben, mint Ozan és az apja aztán Cihan az apjával milyen szépen elmondta a sérelmeit, hogy milyen egy rossz ember is volt mindig, az anyját, tesóját, hogyan bánt velük. aztán mikor Hazal lett a soros, és azzal is milyen rondán kezdett, de Cihan azért türelmesen megmagyarázta, neki a vagyon nem mindig, azok akik szeretnek, és egy életen át törõdnek velünk. Az egész rész nagyon szép megható volt. A Dilara dolog is tetszett, mikor a barátnõnek hit Dzsanszu megmondta neki miért maradt egyedül, mert mindenkit lenéz, azt hiszi õ a mindenható de téved. Azért ezekben a sorozatokban is vannak, olyan dolgok amik nem mindig jönnek be de zöme más.
Érsekvári 2016 máj. 13. - 14:23:31
(545/2695)
Malvinkám ! ezeket a faramuci török neveket épp elég követni , tegnap a börtönös macát Ezákelnek írtam , holott Nezáket vagy mi a csuda a neve . Minden lehetséges vagy inkább lehetetlen szituációt felvonultatnak a sorozatban . Itt van ez a nõ is egy vadidegen és beteszi a fenekét Kerimanhoz ott osztja az észt dirigál , munka meg ohne......eltartják . Elég érdekes élethelyzet , de náluk lehet így mennek a dolgok , hiszen mindenki mindenkinek abla meg kardis . Azon a környéken meg azt is tudja a szomszéd asszony amikor ásít a másik , kihez mikor kimegy . Az utcán élik a napjaikat . Két külön világ , aztán a Dilara kategória következik aki a másik oldalon él luxusban .
Kíváncsi leszek ma mit produkcióznak .
sage 2016 máj. 12. - 21:09:09
(544/2695)
Megtört szívek 2014 23 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_23_Bolum_HunDub_Sage
malvinkicska 2016 máj. 12. - 19:26:12
(543/2695)
Megnéztem nekem már nem feltûnõ, hogy minden török sorozatban van egy személy akire rá jár a rud, itt szegény Gülserennek jutott ez a szerep, ahányan megalázzák, nem is csoda így reagál, gondolkodom, ha a valóságban így lenne mit tennék, mert ez azért sok konkrétumot nem tud senki és még is rajta szekereznek. A kislány Cansu teljesen oda van az anyjáért, az a jó az apja nem hagyta magára, elég jó szerep van neki talpra esett, jól megmondta a véleményét Meleknek, bûn ronda egy boszorkány, csak a seprû hiányzik alóla. Rahmi amilyen rondán viselkedik nem találok szavakat, remélem most Ozán a felvétellel helyre tetteti az apjával. Hazal kutyából nem lesz szalonna, ha lesz is kutya szalonna,, ahogy viselkedik az nem normális kislányra vall, ez egy beteg gyerek az agya.
Érsekvári 2016 máj. 12. - 18:52:37
(542/2695)
Ma újabb lealázó hadjárat indult Gülseren ellen . Melek asszony követte el , akinek a férje üzleti ügyei nagyban függenek Dzsihantól , így a nejét ráveszi " muszáj " bocsánat kérésre . Ez nem igazán történt meg csak félig , mert közben Gülseren elköltözött a házból . Nem volt elég az éttermi alázás még a tv -is bemutatja a szerelmi viszonyukat , ami nincs is valójában közöttük . Ez már tényleg sok volt Gülserennek , most új lakásba költözik , de egyenlõre még nem mondja el Dzsanszunak . Gülseren édes lánya pont olyan talpraesett mint Õ , tetszett ahogy Melek asszonynak megmondta a véleményét , megvédte az anyját .
Suat Rahmi embere jelenti , hogy Dzsihan a lányával lakik a házban , Gülseren nincs ott .
El sem tudják képzelni Gülseren önállóan tud gondoskodni , dönteni a sorsáról , azt gondolják most is Dzsihan vesz majd neki lakást .
Ozan felfedezte a videót az öreg gépén és jól kitolt vele , fogta és tuti az apjához viszi .
Éppen ideje , hogy az öreget helyretegye Dzsihan .
Keriman jól kikapta Ezákelt aki már a tanácsait osztogatja és teljesen képbe van ami a testvérek magánéletében zajlik .
7/10
napraforgó 2016 máj. 12. - 18:22:25 7/10
(541/2695)
Ma nem nagyon történt semmi, Gülszernt ismételten megalázta az a Melek, Rahmi machinációi miatt meg a TV-ben is rosszindulatú hírt jelentettek meg. Gül világgá ment, persze csak Derjáig jutott. Dzsanszu nem akar visszaköltözni a villába, így Dzsihán vele marad.
Kerimán, Özkán és Nezáket élik a szokásos életüket, a szokásos fordulatokkal. Gülszeren talál egy kis lakást, kibérli, Derjával kitakarítják. De a lakás szegényes volta miatt nem vallja be a lányának, nehogy utána menjen.
Végül Ozán megtalálja a nagyapja laptopján az Alev videót, rögtön megérti, mi történt, el is rohant vele az apjához. Holnap megtudjuk, hogy erre mit lép Dzsihán.
7/10
napraforgó 2016 máj. 12. - 17:21:28 7/10
(540/2695)
Fárasztó ez a Gülszeren, már megint csomagol és nem törõdve senkivel, a lányával sem, aki teljesen odavan, és már megy is el a bánatba.
7/10
napraforgó 2016 máj. 12. - 06:48:36 7/10
(539/2695)
Nekem tetszett Nezáket asszony megjelenése Kerimánnál, vicces színfolt a sok szenvedésben. Kerimánnak addig volt jó dolga, míg Gülszerennel élt, õt kedvére ugráltathatta és pumpolhatta pénzért. Aztán megjelent az öccse és Kerimán átment szolgálóba, házvezetõbe. Most még jött ez a debella a börtönbõl, bevackolta magát Kerimánhoz és még õ is õt csicskáztatja. És amin meglepõdtem, Özkán nemhogy nem rúgta ki, hanem még szimpatizál is vele. (na ja, a nõ jóképû fiatalembernek nevezte - hát melyik férfi nem hiú?)
Gülszeren megint elkezdett szenvedni, na ezt már únom. Mi a fenének érdekli, hogy Öjku anyja lelotyózta. Hülye pxcsa, mindanám én vállrándítva és nem kezdenék el picsogni, hogy most aztán kiköltözök innen. Annyit bántották, mocskolták már Dilaráék Rahmival, most jön egy vadidegen nõ a semmibõl, hát ki a fenét érdekel a véleménye? Dilara véleménye nem hagyható figyelmen kívül, elvégre õ Hazal szülõanyja, Dzsanszu nevelõanyja, de ez a Melek??! Ha nem akarja, Gül nem is látja többet. Dzsanszunak meg meg lehet mondani, hogy barátkozzon más kislánnyal, akinek nem ilyen sznobok a szülei. De ezek a sírórohamok... Vinnyog Derjának, aztán meg Dzsihánnak, na jó a pasi legalább a kebelére vonja vígasztalásul. És persze nem tudni, hogy tesz-e valamit a sznob asszony, vagy a férje ellen...
Alpernek nem nagyon megy a holmija értékesítése, Szolmaz meg odamegy élvezkedni a nyomorán. De Szolmaz legalább dolgozik valahol, ez a tahó Alper meg olyan döglusta, nem ártja bele magát a munkába.
Pera60 2016 máj. 11. - 20:46:33
(538/2695)
Én is erre gondoltam,hogy ma Hazal kisasszony végre nem szerepelt. Valamelyik nap a minõsíthetetlen viselkedése annyira felbosszantott,hogy a díszpárnát kis híján a tv-hez vágtam,de aztán maradt a helyén,eléggé drága volt a tv. Vajon az életben is van ennyire gonosz gyerek?Az arckifejezésétõl már kiráz a hideg. (Ezek szerint jól játssza a lányzó a szerepét)De azért minden nap várom a folytatást,nekem tetszik a film. Talán vannak benne túlzások mondjuk a tegnapi balesetes rész.Biztos Gülszeren teljes anyai nagyságát akarták kihangsúlyozni,hiszen a másik anya a toporgáson kívül nem nagyon csinált semmit. Bár ezeken a cipõkön mondjuk mást nem is lehet. Még a mai részen kicsit kárörvendve néztem Melek asszonyt Gülszerennel összehasonlítva. Még mindig Gülszeren a legszebb szinésznõ a sorozatban. Legalábbis szerintem.
PMate01 2016 máj. 11. - 19:15:27
(537/2695)
Én nevettem a börtönös nõn vicces volt.
Éreztem én, hogy Cansu/Dzsanszu osztálytársának az anyja lefogja szólni Gülszerent. Na az nagy szemétség volt.
Dilara-ék engem is kiborítanak, bár jó látni, hogy veszélyhelyzetekben néha cseppnyi együttérzést mutatnak vagy legalább felfüggesztett rosszindulatot. :D
Hazal-lal kapcsolatban mindig azt érzem, hogy kezd megenyhülni mindenegyes balesetnél (csak aztán visszaesik) Szeretem a Gülszerennel közös jeleneteket. Lesz még ebbõl valami szerintem csak rá jön, hogy jobb neki ott ahonnan jött.

Tetszett a mai rész! ;)
Érsekvári 2016 máj. 11. - 18:46:30
(536/2695)
A helyzet az Dilara egy igazi Sz@r keverõ folyton Gülserent szapulja mindent elkövet , hogy betartson neki .
A sznob társasága is illetlenül beszél róla . Ozant is mennyire leszúrja a vacsora miatt amit Dzsanszuéknál volt . Most a sütödét próbálja kikezdeni ,de nem talált Rahmival konkrét bizonyítékot , hogy Dzsihan pénze benne lenne .
A börtönös maca Kerimant megtalálta és nagyon otthonosan érzi magát , úgy néz ki egy darabig ott akar élõsködni a nyakukon .
Özkan szimpatizál vele , amikor énekel az a hang nem semmi , Kerimant mint a cselédet ugráltatja . Mikor dobja majd ki , egyszer csak megunja ezt szörnyellát .
Gülseren ellen megint valami készülõben a lesifotós titokban fényképezte . Mi lehet ebbõl , ki a megrendelõ és mi célból ?
Egy pozitívum volt ...... ma Hazal nem borzolta a kedélyeket .
malvinkicska 2016 máj. 11. - 18:22:47
(535/2695)
A baleset megrendezése elég amatõr volt, sok embernek ez a véleménye. A sofõrrõl nem esett szó ez is fura nekem is, ezen javítani már nem lehet belefért egy ilyen is. A mai részben amit követett Keriman és Özkan az már a cirkusz fogalmát is meg állja, nem beszélve a nõrõl akivel együtt voltak a börtönbe. Gülserent nagyon szántam mikor a kislány anyja lotyónak nevezte, milyen jogon nem is tud róla semmit akkor meg miért minõsíti durva volt, és még elmegy Dilarához, az a seprûnyél nõ, és agya a nagyot, utálatos emberek vannak és lesznek is mindenütt. Cihan nem tudom mennyire tudta megvigasztalni, Gülserent ezzel kapcsolatban, vagy valóban el fog költözni, nem bírja sok megaláztatást, hiszen õ is ember, és miért kell mindenkitõl neki ezeket eltûrni, mikor õ egy rendes dolgos egyszerû asszony. Aztán az a vén piszok Rahmi olyan, mint egy titkos nyomozó, mindent szeret tudni, jó lenne már ha egyszer valaki észre térítené, mert nagyon aljas dolgokat mûvel. Aztán ott volt Ozan esete az megmondta nekik a magáét, micsoda dolog már még nem is vacsorázhatnak együtt, a tesójával.
7/10
napraforgó 2016 máj. 11. - 14:31:49 7/10
(534/2695)
Köszi, én is épp így gondolom. Azért gondoltam, hogy a sofõr kieshetett a kocsiból, mert egyetlen szót sem vesztegettek rá.
Amúgy meg, ha Gülszeren hõsiesen fel is emelte a kocsit, hogy a fenébe mászott ki Hazal a sérült lábával (vagy lábaival?) De még ha valahogy ki is húzódzkodott a kocsi alól, kik tették hordágyra? Merthogy a meredélyen fölmászni már sehogyse tudhatott. Vagy akkor már mégis le lehetett menni érte? akkor már nem omlott rájuk a föld?
Sehogyse volt rendben ez a jelenet.
8/10
Darkrose 2016 máj. 11. - 12:47:03 8/10
(533/2695)
A taxisofõr nem repült ki az autóból, ahogy láttam nekilapult a kormánynak...Bár az is érdekes, hogy szerencsétlen a kutyát nem érdekelte...
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem nagyon erõltetett volt ez a baleset, felesleges idõhúzásnak éreztem. Oké, hogy Gülseren annyira meg akarta védeni a lányát, hogy valahonnan isteni erõ szállt a vénájába, de azért túlzásnak érzem, hogy egymaga vissza tudta volna nyomni az autót...
Közben az építészek t*ketlenkedése is nagyon idegesített, jó, hogy Gülseren ott mászkált jobbra-balra, mégsem omlott be alatta semmi, ezek a szerencsétlenek közül meg egy nem mert bemenni, még egy hülye mentõs sem. Nagyon valószerûtlen volt az egész.
Hazal egy majomparádé, soha nem fog megváltozni szerintem.
Én kíváncsi lennék, hogy ha Özkan megnyerné a pert, akkor mit össze nem bénáznának a pénzzel Kerimánnal, aki keni-vágja az aktuális árfolyamokat :D
7/10
napraforgó 2016 máj. 11. - 09:11:39 7/10
(532/2695)
Sajnos nem láttam, hogy hová lett a taxisofõr, kiesett volna a kocsiból a zuhanás közben? Mert a balesetnél már csak Gülszeren és Hazal volt lenn a gödörben.
offtopic
ildimix 2016 máj. 11. - 08:08:48
(531/2695)
Nagyon sajnáltam Hazalt és azt, hogy a mentõ expedició olyan lassan tudta kimenteni õket a kocsi alól.

Hazal semmit nem változott az anyjának meg sem köszönte, hogy próbálta belé önteni a lelket. 1 hálátlan kis kígyó azt hittem le fog bénulni de tévedtem.

Remélem Öskanék nem nyerik meg a pert.

Várom a mai részt.
Érsekvári 2016 máj. 10. - 20:50:37
(530/2695)
Elég érdekes megoldás lett Gülseren saját hátán mentette meg Hazalt , egy igazi amazon és anya , ha kell a föld alól körömmel kaparná ki , míg Dilara asszony a tûsarkújában toporog a helyszínen a jószerencsét várva.
Dzsanszu mindebbõl semmit nem tud csak amikor már a kórházban vannak .
Hazal nem nagyon tud meghatni a jajgatásával , mert az elsõ adandó alkalommal a túlélés után újra szemétkedni fog . Akár egy úthenger is átmehetne rajta mit sem változtat az egész lényén , õ alapból ilyen szörnyetegnek született .
Dzsandan Yildrim jogi " párbajnak" ki lesz vajon a gyõztese . A nõ mindenben segítõ kezet nyújt Özkannak , aki már most a zsebében érzi a milliókat . Remélem lesz neki nagy meglepi , de nem a jó értelemben .
Valóban ahogy írtad a jelenetben Dzsihan egy kis érzelmet villantott Gülseren felé .
Elég érdekesen alakulnak az események .
7/10
napraforgó 2016 máj. 10. - 18:50:10 7/10
(529/2695)
A tegnapi részben Dzsihán épp elutazott Londonba, ott búcsúzkodott Dzsanszutól és Gülszerentõl. Aztán Gül még délelõtt elment Hazal sulijához, mert a lány nem vette föl neki a telefont És még dél se lehetett, amikor már beültek a taxiba, majd jött a baleset. A mai epizódban már sötét este lett, mire nagy nehezen kiszabadították Hazalt és kórházba vitték õket. És Dzsihán már Isztambulban vezet és berohan a kórházba, hogy megtudja, mi van. (Dilara meg rögvest távozott... apukával a nyomában) Az orvos felmutatta a hüvelykujját Dzsihánnak, vagyis a kislány rendben lesz, és hopp, már el is telt egy hónap.
A dolgok mennek a maguk útján, nemsoká elkezdõdik a kórház elleni kártérítési per és persze a gyerekelhelyezési per is.
A kártérítés összegét már mindenki osztogatja magának, nemcsak Özkán és Dzsandan, de már Oszmán úr is az unokaöccsével, akit próbál rávenni, hogy képviselje Özkánt Dzsandan helyett.
Ami fura nekem, hogy Dilara még csak most fog tudomást szerezni arról, hogy Ozan Gülszerenéknél vacsorázott és hogy együtt tervezik az utazást Angliába. Az a vacsora már több, mint egy hónapja volt, Dilara meg még csak most kezd cirkuszolni miatta. Ozan nagykorú, oda megy, ahová akar, nem szólhatnak bele.
Alper is feltûnik kis idõre, a háza után az egyéb értékeit is árulja.
Kíváncsi vagyok, hogy alakulnak majd a perek.
malvinkicska 2016 máj. 10. - 18:22:12 Előzmény Érsekvári
(528/2695)
A sorozat másoknak is tetszik az jó, legalább többen nézzük, és így még jobban meg oszlanak a vélemények ami természetes. A mai részben végre kiszabadultak a baleset után, és jól megoldották ugrottak 1 hónapot, a gyógyúlási szak kimaradt ami nem baj. Özkan elõre iszik a medve bõrére, még pénz sehol, de költi, elég magbiztos Dzsandan , már elõre borítékolja, hogy megnyeri a pert. Mióta nézem ezt a sorozatot, most láttam elõször, hogy a Cihan tekintete, érzelemrõl árulkodott, ahogy Güserenre, nézett, mikor fogták egymás kezét, és még titkolóznak, mert jött Cansu és egybõl elengedte a kezét C. Ozan szegény most fog kapni Dilarától, amiért mertek együtt vacsorázni az apjával, nagyon érdekesen gondolkodik ez na nõ, mindenkiben csak a rosszat látja, biztos magából indul ki, már Rahmi is csitította az is sokallja amit csinál.
PMate01 2016 máj. 10. - 16:33:29
(527/2695)
Sziasztok gyerekek! (y)

Úgy döntöttem csatlakozom ehhez a topichoz is. (nem értem eddig miért nem tettem, mert egyébként követem a sorozatot)
Kezdjük szerintem azzal, hogy az elsõ benyomásom az volt, hogy nem tetszik minek ez és nem vártam a sorozatot.
Utána egyre inkább a TV2-n maradtam és figyeltem mik történnek. És az jött le: Ez nem csak dráma ez izgalmas is. Érdekel a sorozat, de annyira nem vagyok bepörögve, hogy elõre nézzek akárcsak a részismertetõknek is. Pont ezért nem tudom mik történnek elõre pontosan.
offtopic
ildimix 2016 máj. 10. - 08:47:17
(526/2695)
Sajnáltam Hazalt a balesete miatt. Nem olvastam de gondolom még gonoszabb lesz mindenkivel játszani fogja az áldozat szerepét. Rakmi mindent kitálalt róla dilarának de most nem fogják megbüntetni. Remélem nem húzzák sokáig a részeket a betegséggel.

Várom a folytatást.
7/10
napraforgó 2016 máj. 10. - 06:26:49 7/10
(525/2695)
Nekem tetszik, hogy Gülszeren nem csak a mártírt játsza, hanem idõnként ki is áll magáért. Kicsit szokatlan az európaiaknak, hogy ilyenkor erõszakos eszközökhöz folyamodik. Láttuk õt már nagykéssel, amikor elõször elzavarta Özkánt, késõbb ki akart ugrani az ablakon - majdnem le is zuhant, most meg a nagy feszítõvassal vandálkodik, Özkán feje helyett egy autó szélvédõjét veri szét. Ilyenkor Özkán megérti, hogy a volt neje mindenre képes, csak sajna idõnként elfelejti, és újra kezdi a szemétkedést. Ami röhejes, közben állandóan azt hajtogatja, hogy mennyire szereti a nõt. Ha ez a nõ örökké csak picsogna, már én is biztos abbahagytam volna a sorozat nézését. De szerencsére nem annyira kiszámítható, egy ideig tûr és tûr, de aztán robban.
sage 2016 máj. 09. - 20:31:09
(524/2695)
Megtört szívek 2014 22 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_22_Bolum_HunDub_Sage
malvinkicska 2016 máj. 09. - 19:33:13
(523/2695)
Tudod drámába verhetetlenek, meg szenvedni nagyon szeretnek, ezek ha verekednek vas rúddal, nem semmi. Azért is csapódik ez így le mivel ott két órásak a részek, és nem úgy van , mint nekünk, mi most csak drámát kaptunk, különben a 23 Bölüm, elején tart a történet, Ildi ha ide tévedsz.
Érsekvári 2016 máj. 09. - 19:13:23
(522/2695)
Nekem a mai rész túl sok volt , ez a sok dühkitörés , szenvedés egyszerre .
Özkan tök feje veszélyben volt Gülseren ahelyett verte be az autóüvegét , pedig megérdemelte volna a sok szemétségért . A két
embert is õ bérelte fel és nem kizárt újra oda küldi majd Gülseren üzletébe .
Hazal pofátlan a tanárnõvel is ahogy beszélt . Rahmi kipakolja a bûnlajstromát Dilarának , aki már nem is ragaszkodna a lányhoz és bentlakásos iskolába akarja küldeni . Ehhez még Dzsihannak is lesz véleménye gondolom .
Keriman és az õ Oszmanja a folytonos evéseikkel unalmasak kezdenek lenni .
A baleset az õrült taxis miatt várható volt , de nagyon elhúzzák . Ott a rengeteg ember nem igaz ,hogy senki nem tud segíteni valahogy kimenteni õket .
7/10
napraforgó 2016 máj. 09. - 19:02:57 7/10
(521/2695)
Gülszeren még azt sem tudja, hogy Özkán szabadította rá a két védelmi pénzt követelõ férfit. Nyilván a nagy szerelem vezérelte most is...
7/10
napraforgó 2016 máj. 09. - 18:25:06 7/10
(520/2695)
Gülszeren jól felidegelte magát Özkán akcióján, azt hittem szétveri a pasas fejét azzal a vassal. Úgy tûnik a törököknek szokásuk jó nagy vasrudakat ragadni, ha idegesek. De csa az autót verte szét. Csodálom, hogy Engin meg sem próbálta leállítani.
Hazalt puskázáson kapják, de megbánásnak nyoma sincs benne, visszafelesel. Aztán Gülszerennel baleset éri õket és a kocsi alá szorul a lába. Döbbenten néztem, hogy az a sok ember csak nézi õket és senki meg sem kísérel lemenni, segíteni. Földomlásról hablatyolnak, holott nem is volt olyan meredek a munkagödör oldala. Még a végén elveszíti a lábát a lány, ha tényleg olyan sokáig el van szorítva a lába és abban az erek.
Nagypapi tájékoztatja Dilarát Hazal gyújtogatásáról és a zsarolásról is és közben álszentül mondja, hogy ez az alma messze esett a fájától. Pedighát, a lány rá hasonlít a legjobban....
malvinkicska 2016 máj. 09. - 18:17:32 Előzmény Érsekvári
(519/2695)
A mai rész esemény dús volt, Cihan elutazott, Hazal puskázott és milyen rondán beszélt az igazgató nõvel igazán van valami az agyával, kényes bolond nem tudja hol tart. Aztán Alper árulja a házat, vajon ki fogja megvenni. az a szemét Özkan küldte a zsaroló férfiakat a Gülserenék boltjába, nagyon elvetemült egy alak, mindenre képes. Gülseren szét vert egy kocsit jól tette. Aztán kiderült Hazal titkai miket csinált a tûz, aztán a video, ez még Dilarát is gondba ejtette. A menekítés a baleset után nagyon hiteltelen volt, Keriman ott is adta magát az újság íróknak, de az öreg Rahmi elvezényelte fizetett csak menjen.
malvinkicska 2016 máj. 06. - 18:53:47
(518/2695)
Ma is Özkan és Keriman vívták a csatájukat amit csinálnak együtt az kész kabaré. Tisztázódott Cihan dolga, nagyon aranyos Gülseren mikor nevet, de nekem Cihan továbbra is egy vissza fogott valaki, nem sok gyengédség szorult bele, de legalább a tekintete, árulkodnak valamirõl se az sem. Ozan fél Dilarától, hogy együtt vacsoráztak, az apjáékkal. Rahmi megéri a pénzét, hogy tudta sajnáltatni magát, ha megtudja a fia vajon mit szól hozzá, igaz az tisztába van milyen ember õ valójában. Hazal tovább szemétkedik , mindent kitalál, ne kelljen suliba menni. Azt várom a ngy okos Dzsandan, hogy fogja pert levezetni, mi lesz belõle, nem kis fába vágta a fejszéjét, mivel Cihan elég pénzes valaki, és az hatalom mindenütt.
7/10
napraforgó 2016 máj. 06. - 18:43:00 7/10
(517/2695)
Ma nem voltak nagy drámák. Kerimán és Özkán a szokásos módon huzakodnak, majd Kerimán rábeszéli az öccsét, hogy Oszmán unokaöccsét bízza meg a kórház elleni kártérítési perrel. Gondolatban már 10 millió líra kártérítést költenek. Jó vastagok lehetnek a falak a lakásukban, mert állandóan ordítoznak egymással.
Müge feltette a videót a netre, Rahmi erre azt hiszi, most már Hazal nem zsarolhatja tovább, de Hazalka "megnyugtatja", hogy még mindig elmondhatja Dzsihánnak, hogy az õ megrendelésére készült. És még szemtelenkedik is, a nagypapától örökölte a gonoszkodó hajlamait. Rahmit a játékadóssága miatt is sürgetik, kis hazugsággal ráveszi Dilarát, hogy fizesse ki helyette.
Gülszeren fellélegzik, mégsem hazudott neki Dzsihán, végre mosolyogni is látjuk. Dzsihán új lovat vesz Dzsanszunak, a kislány örül neki. Özkán nem állja meg és személyesen jelenti be Dzsihánnak, hogy pert indított a lányáért. Ugyanezt Dzsandan jelenti be Dilarának.
Dzsihán és Ozan látogatóba mennek Dzsanszuékhoz, kellemes vacsorát töltenek együtt.
A két bûnözõ ismét felkeresi Derjáék üzletét és védelmi pénzt követelnek. Õket a határozott fellépésû kolléganõ kergeti ki a nagykéssel, majd megnyugtatja Derját, hogy van biztosításuk és a rendõrséget is értesítik, biztos hamar elkapják õket.
7/10
napraforgó 2016 máj. 05. - 21:29:22 7/10
(516/2695)
Ozan egyre-másra követi el a baklövéseket. Kezdõdött egy ittas, jogosítvány nélküli vezetéssel, folytatódott egy késeléssel, majd megint a jogsi nélküli vezetés, versenyzéssel és a kocsi rommá törésével és most itt a villa kirablásának elõsegítése a dörzsölt nõcivel való kapcsolat miatt.
Dilara végre megpóbálja kicsit nevelni Hazalt, bár ahogy látom, nem fog rajta.
Kerimán megint alakít a fodrásznál, aztán meg Oszmánnal, kis derü a sorozatban. De az otthoni jelenete Özkánnal, meg a telefonnal is elég vicces.
Özkánnak rá kell döbbennie, hogy a Dzsandannal való kapcsolata igencsak egyoldalú, õ bizony csak a nõ játékszere, nem egyenrangú felek a kapcsolatban.
Alpert már egy ideje megint nem látjuk, Szolmaz a múltkor megjelent és odaadta Dzsihánnak a bûnös fegyvert. Dzsihán most tudta meg, hogy az apja verte meg Alpert...
Ez a Müge jól felszívódott - bár a faliújságon, a hónap dolgozója fénykép alá Temmúz volt írva, nem Müge...
7/10
napraforgó 2016 máj. 05. - 21:10:59 7/10
(515/2695)
Én kevés török sorozatot láttam, azok közül sem tetszik mindegyik. És sajnos nem jártam Törökországban sem, így azt sem tudom, hogy mi folyik ott. Az internetrõl tájékozódom, így pl. ebbõl a cikkbõl:
http://mandiner.blog.hu/2013/06/04/mi_folyik_torokorszagban
Az látszik, hogy Erdogan elnök erõsen központosítja a hatalmát és a 9 évtizede Kemál Atatürt által liberalizált török államot megint az iszlám felé terelgeti. Ezért látni mostanában sokkal több fejkendõs asszonyt (mert a muszlim férfiak megvadulnak a nõi haj látványától és nem tudnak uralkodni az ösztöneiken, és hogy ne kerüljenek kísértésbe, a nõk inkább eltakarják a hajukat. Na)
Ezekbõl a filmekbõl sokszor az tûnik ki, hogy a családi viszonyok és erkölcsök megrekedtek mintegy 50-100 évvel ezelõtt, ugyanakkor a filmek ennek elllenkezõjét is sugalják, a nõk olyannyira felszabadultak, hogy egyedül járnak esténként szórakozni, szexuális kapcsolatokat létesítenek, idõnként a bortuszra mennek, stb. De ha esküvõre kerül sor, ragaszkodnak a hagyományokhoz, a formális lánykéréshez és a szûzies megjelenéshez.

Visszatérve ehhez a sorozathoz, egyáltalán nem alvilágiak a figurák, pláne nem mindenki. Oké Rahminak vannak igen kétes kapcsolatai, és Özkán is egy erõszakos, rabbiátus figura, de ettõl még nem maffiózó.
A többiek mind emberek, hibákkal és jótulajdonságokkal, kiben mi dominál. Szerencsére nincsenek csak jó emberek, meg csak rosszak, mert az nagyon hiteltelen lenne.
Az igaz, hogy ebben a sorozatban (meg a többiben is) annyi minden történik néhány hónap alatt, ami más emberek életében 30 év alatt. Na de ettõl pörgõs a film, ettõl izgalmas a sorozat. A mexikói sorozatok pont azért válnak túl hamar unalmassá, mert a végtelenségig ragozzák a semmit, a hét végén még ugyanott tart a sztori, mint a hét elején.
De hát ki mit szeret... azt kell nézni.
Érsekvári 2016 máj. 05. - 19:49:52
(514/2695)
Gülserent most még két rossz fiú is megkörnyékezi védelmi pénzt akarnak tõle , egyenlõre elhajtotta õket ....de kitudja lesz e folytatása . Nem csoda ha fancsali képpel jár amibe kezd alig van benne öröme , Dzsihannak nem is említi ezt az esetet .
Dzsihan kerek perec megmondja Dilarának ne erõlködjön , mert vége semmi nem tartja õket már össze .
Apuka sokadik húzása jó nagy káoszt kavar , most nyomoznak Ozannal a lány után , de az felszívódott teljesen .
Özkant megsértette az ügyvédnõ , mert kijelentette csak " arra " kell neki , egyébként semmi nincs közöttük .
Keriman lovagja elõkerült megadta a pénzt és nagyon odavan Kerimanért .
A videó felkerült a netre amin Dzsihan és Alev van , ezzel Dzsihan tisztázhatja magát semmi nincs közöttük . Ki lehet aki feltette a netre , erre kíváncsi vagyok kitudhat errõl .
Gülseren viszi Dzsihannak a jó hírt , mert még nem látta a férfi .
malvinkicska 2016 máj. 05. - 18:42:22
(513/2695)
Ozan nem kapott büntetést az apjától betudta, hogy fiatal és szerelmes és az elvette az eszét a biztosító fizet. Gülserennek, milyen megalázás van még amit át kell neki élni, most az üzletben zsarolók jelentek meg. Aztán Cihan nem tud ebbõl az Alev ügybõl kilépni mennyire foglalkoztatja az embereket. Hazal modortalanságát, már Delira sem hagyta szó nélkül, ez már azért haladás. Az is nagy volt mikor mondta C-nek, még mindig szereti, de az nem vevõ rá ismeri tudja terve van az ilyen szöveggel. Az ügyvédnõ, mintha már dobná Özkánt, hogy lesznek meg a milliók.
malvinkicska 2016 máj. 05. - 18:28:28
(512/2695)
Az biztos ahogy alakítanak a Karadayíba Kenan és Berguzer az tuti ismételhetetlen, olyan az arc játékuk, sok mindenrõl árulkodik, A FB-on a Végtelen Szerelem egy nagyon jó színész gárda egy izgalmas jól felépített sztorival, nem hasonlítható a bohóc Berkihez, mert félni kell a csapot kinyitni nehogy õ legyen, meg vannak egy páran semmi képzettséggel, nagy pénzért bohóckodnak,mert az nem szórakozás csak hülyeség, amik most mennek egyes csatornákon, nem érdemes a TV-t bekapcsolni. A Mexikói sorozatok legtöbb átdolgozás újra gondolják, a már elõbb pár évvel leadott sztorikat, és elég borzalmasra sikeredik, én is néztem már egy párat, de annyi sok hiteltelen dolog van benne, sokszor nem érdemes idõt pazarolni rá. A másik mind egy szériára íródik a rengeteg gonosz és egyebek, a török sorozatok nézése, meg a többi sem kötelezõ, van az RTL tv2-ön jobbnál jobb szórakoztatóbb lehet választani.
8/10
gabus53 2016 máj. 05. - 15:39:32 8/10
(511/2695)
És a lényeget elfelejtettem leírni, hogy fantasztikus jó színészeik vannak. Az az 1-2 magyar sorozat, ami jelenleg is megy, hát a színészek elbújhatnak a törökök mögött, de jó messzire.
8/10
gabus53 2016 máj. 05. - 15:37:42 8/10
(510/2695)
Texas Bill!
Sajnálom, hogy ennyire rossz a véleményed a török sorozatokról, csak az az érzésem, mintha ez lenne az elsõ török sorozat, amit nézel.
Pedig már nem egy sorozatot leadtak különbözõ csatornákon. Talán nem véletlen, hogy 8.2 pontra van értékelve. Rengeteg jó török filmet és sorozatot megnézhetsz a Facebookon, a YouTube-on, az Indavideón, a Sorozatbarát oldalon... Soroljam még?

Tudod az a több ezer ember, akik ma is török sorozatokat néznek, azért teszik, mert ezek a sorozatok a mai életrõl szólnak. Nem plázacicákról, nem szilikonos és botoxos mûbabákról és mexikói csöpögõs szappanoperákról, ahol egyébként még a szeméttelepen dolgozó lány is frissen sminkelt. (fórumon olvastam, hogy jókat röhögnek ezeken a mexikói és brazil mesterkélt sorozatokon, meg a Colungáról, aki azt hiszi, hogy hallhatatlan lesz a sok botoxtól).

Ezek a sorozatok az életrõl szólnak, és jobbnál jobb történetekkel, és valós, emberi szereplõkkel.
A mesterkéltségtõl annyira messze vannak ezek, mint Makó Jeruzsálemtõl.

És igen, szerintem sem ismered a török valóságot, csak sajnálatos, hogy ennek ellenére leszólód. És nem minden nõ hord fejkendõt, mert azt is tudnod kell, hogy csak a muszlim nõk hordanak fejkendõt. Remélem nem veszed rossz néven, csak próbálom a tudásod gyarapítani.

De én örülök, hogy a sok Facebook oldal tele van jobbnál jobb filmekkel és sorozatokkal, mert az a több ezer ember nem kiváncsi a tv-csatornák által sugárzott szenny mûsorokra. (Én is 2 oldal adminja vagyok, több mint 1 éve csinálom, és a rengeteg háttérmunka mellett szívesen csinálom, mert örülnek a látogatók).
Ja és természetesen ez azzal is párosul, hogy közben jó pár török szót is megtanultunk, és figyelemmel kísérjük a török kultúrát, lenne mit tanulni tõlük.

Tudod, nyitottnak kell lenni...

Úgyhogy javaslom, inkább nézz körül és utána szólj le bármit is.

Gabus
Texas Bill 2016 máj. 05. - 03:51:01
(509/2695)
Minden török filmsorozat ilyen? Tele alvilági jellegû figurákkal? Mindig mindenki ideges bennük?
Valahogy én nem szeretem ezeket a török sorozatokat. Azért is, mert mesterkéltek. Úgy mutatják be, mintha a törökök teljesen a nyugati értékrend szerint élnének. Bár nem ismerem a török valóságot, azt azért nem hiszem, hogy a nõk mind szépen kifestve, szuper frizurákkal és kihívóan öltözve járnának Isztambulban. Sehol egy fejkendõ, sehol egy nõt kísérgetõ férfi rokon. Szóval amit látunk az inkább egy Atatürki álom, mintsem a valóság dramatizált módon.
sage 2016 máj. 04. - 21:27:57
(508/2695)
Megtört szívek 2014 21 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_21_Bolum_HunDub_Sage
offtopic
ildimix 2016 máj. 04. - 20:50:00
(507/2695)
Gülszerenbõl már kezd elegem lenni nem is bánnám ha kilépne a sorozatból. Napraforgó igazad van jó lenne ha már megélnénk, hogy mosolyogni lássuk õt. Nekem már elegem van, hogy megjátsza a mártírt.

Müge jól kihasználta Ozan naivitását végig tudta ki õ 1 gazdag ficsur.

Hazal és Dilara jó hamar hazajönnek maradhattak volna legalább 1 hetet.

Várom a holnapi részt.
Érsekvári 2016 máj. 04. - 20:48:58
(506/2695)
Keriman nem hagyta ki Gülserent alaposan kikészítette a beszólásával . Dzsihant kerüli most Gülseren és azon gondolkodik Dzsanszuval kisebb lakásba költözik ,elmegy a villából .
Rahmi pofikára esett nem jött be a terve , Hazal kifogott rajta csak nézett az öreg , az unoka túltesz rajta . Vajon kire ütött ez a gyerek ? szokta kérdezni . Na kire is.....
Rahmi elintézte Ozannak üres legyen a kégli . Ozan odaviszi a csajt aki elkábítja a srácot és szépen összeszed amit csak lehet .
A kis csaj már elõre kiszemelte játszott vele . Ozan meg hogyan lehet ennyire naivan hülye semmit nem vett észre az egészbõl .
Apuka majd kap ezért dicséretet , Dzsihan már tud az eseményrõl . Dilara , hogy fog neki örülni éppen hazafelé tartanak .
Keriman pénzimádata nagyon szórakoztató jelenet volt .
malvinkicska 2016 máj. 04. - 20:35:53
(505/2695)
Rahmi szabaddá tette a villát meg lett az eredménye, nagyon szemét egy nõ, miért nem mondta meg neki szemtõl szembe, ez jellemtelenség. Ozánnak ez egy nagy csalódás, azon felül, mit szólnak a szülõk különösen Dilara. Hazal megzsarolta a nagyapát õ gyõzött, elég ronda szerintem ez ilyen is marad. Gülseren most még szomorúbb a szokottnál, egyáltalán lesz valaha mosoly az arcán nagyon várom. Cihan is le van lombozva Alev kavarása miatt. Keriman és Õzkán már a zsebükbe érzik a nem létezõ pénzt, nagyon jól számol Keriman.
Pera60 2016 máj. 04. - 19:31:16
(504/2695)
Kerimán asszony azért egy jelenség ebben a sorozatban. Kíváncsi voltam,át tudja-e számolni (ahogy máskor is már megtette) az 5M lírát EUR-ra. Na nem csalódtam,éppen csak árfolyamot nem közölt. Az öccse is csak nézte.
7/10
napraforgó 2016 máj. 04. - 18:43:31 7/10
(503/2695)
Jó volt a nagypapi és Hazal csörtéje, ha te elmondod az anyámnak, akkor én meg elmondom az apámnak... Az összecsapásból Hazal került ki gyõztesen, nagyapó nem gyõzte puszilgatni a távozáskor. Még Ozannak is feltûnt, milyen feltûnõen jóban vannak.
Gülszeren és Derja neheztelnek Dzsihánra és Dzsanszu szolidáris velük.
Ozánt meg jól csõbehúzta a kis barátnõje, elvitte az értékesebb kütyüjeit. Persze, ha jól belegondolunk, a készülékek ellopása nem jelenthet komoly kárt egy ilyen gazdag családnak, fõleg, hogy biztosítva is voltak, inkább a számítógépen tárolt adatok, fényképek, stb elveszése érintheti érzékenyen Ozant.
Özkánon és Kerimánon röhögök, már a zsebükben érzik a kártérítést, Kerimán kapásból átszámolja Eurora. Kíváncsi vagyok, lesz-e belõle valami és ha igen, mennyi.
syuzi 2016 máj. 04. - 18:26:53
(502/2695)
Jó volt nagyon a mai rész:)
7/10
napraforgó 2016 máj. 04. - 12:12:44 7/10
(501/2695)
Derja és Gülszeren szimatolni mentek el Alevhez, nem tudom, hogy Rahmi által a nõ ismerte-e Gülszerent. Nyilván igen, legalább fényképrõl. A befutó telefonból ítélve biztos tudta, ki a látogatója. De arra egyikõjük sem számíthatott, hogy Dzsihán pont akkor fogja felhívni Alevet. A nõ meg kihasználta a lehetõséget és eljátszotta a szeretõ szerepét a két nõnek.
Sajnos Gülinek rossz tapasztalatai vannak, az apja is tróger volt, a férje is, ebbõl általánosít. Bár az is igaz, hogy a mai átlag-férfi bizony nem hagy ki egy-egy jó lehetõséget.... Aki meg igen, azt hülyének tartja a többi.
Rahmi tényleg eltûnhetne már, szerintem fog is, nem véletlenül jelent meg az a pofa, hogy az adósságára figyelmeztesse. Az öreg azt mondta, nem probléma, de azért 100.000 dollárt kérni a menyétõl nem lesz annyira könnyû. 100.000 még török lírában is sok lenne, nemhogy dollárból. És nem hiszem, hogy valami nagy horderejû tervet fel tudna mutatni, ami ennyibe kerül...
Engem inkább Hazal helyzete érdekelne. Nem hiszem, hogy az a kislány valaha is megjavulna, akkor meg vagy megy tovább a szenvedés, vagy valami nagy baj lesz.
offtopic
ildimix 2016 máj. 04. - 11:26:52
(500/2695)
Remélem Alev hamar kilép a sorozatból mert nekem sem szinpatikus a nõ. 1 pénzéhes hárpiának tartom. Bízom benne már nemsokáig szerepel és Cihan tisztázza magát Gülserennek.

Remélem G és a lánya nem fog elköltözni a bérelt lakásból.
offtopic
ildimix 2016 máj. 04. - 11:21:14
(499/2695)
Nagyon sajnáltam, hogy Gülseren és Derja elmentek a nõhöz így mostmár teljesen nem hisz a férfinak. Cihant sajnálom nem ezt érdemli jól mondta még régebben tünjön el az apja az életükbõl mert okozott már elég bajt. Kíváncsi leszek mikor fogja megtudni az igazat.

Rakmi mostmár tudja ki áll a gyujtogatás hátterébe eddig is utálta Hazalt de most mégjobban utálja.

Várom a mai részt.
Érsekvári 2016 máj. 03. - 21:10:59 Előzmény malvinkicska
(498/2695)
Egyre érdekesebben alakul , helycserés támadások történnek . Dilara - Dzsandan helyzet elmérgesedett , erre az ügyvédnõ rögtön betart Dilarának és Özkan javára kezd pert indítani . Özkan megnyeri az ügyvédnõvel a fõnyereményt kapott . Dzsihan meg egyenlõre vesztésre áll a cicababával szemben . Dilara boldogan odaszurkál Gülserennek még jobban , aki kikészült ettõl ami van most .
Rahmi - Hazal is egymás ellen ténykedik.....kikerül ki majd gyõztesen .
Ozan is egy hajszálon múlott , hogy lebukjon a csaj elõtt , de lassan ez is megfog történni .
Yildrim bízom benne jól tönkre teszi , padlóra küldi ezt az undormány Alevet .
7/10
napraforgó 2016 máj. 03. - 19:02:45 7/10
(497/2695)
Yildrim egész jól megélhet a Dzsihán pereibõl, annyi van neki. Régebben szó volt róla, hogy Dzsihán bepereltette a kórházat a gyerekcsere miatta, de abban eddig még nem volt haladás. Most Dzsandan is felbújtja Özkánt gondolom a kártérítési összegbõl õ is szép summát kapna ügyvédi tiszteletdíj gyanánt.
Ott van a különbözõ újságok elleni per, most már az Alev elleni is.
A virsliszájú Alev elvállalta, hogy tovább alázza Dzsihánt, és elõbb Dilara, majd Alev is megingatják Gülszeren bizalmát a férfiban. Gülszeren meg szokás szerint folytathatja a vég nélküli szenvedést. Meg lennék lepve, ha egyszer nevetni látnám, úgy szívbõl, igazán.
A gonosz nagyapó megtalálja a lovas klub biztonsági kameráinak felvételei között Hazal távozásának képeit, rájön, hogy a lány lehetett a gyújtogató. De a gonosz kis kígyó az õ vére, kikutatja Rahmi gépébõl a kompromittáló felvételeket és lemásolja.
Ozan majdnem lebukik Müge elõtt, aki pont a villánál száll le a kisbuszról (??), (ahol addig nem is járt busz), így Ozán gyorsan kinevezi Baktiárt, a sofõrt a nagybátyjának és úgy tesz, mint aki csak látogatóba ugrott volna be hozzá. Az a lány se tiszta, nem hiszem, hogy ne nézett volna már utána, mi is a munkatársa vezetékneve, és nyilván tudja, hogy a család milyen gazdag. Csõbehúzza a szegény naív fiút.
malvinkicska 2016 máj. 03. - 18:24:05
(496/2695)
Rahmi nagyon utálatos ember amit követ, az azért már muris egy kicsit, szinte õ alkot egy párt Dilarával, a két bürkös egymásra talált. az az Alev nõ is egy utálatos pénz éhes valaki, még a lelkét is eladja az ördögnek. Arra viszont nagyon kíváncsi vagyok ,mi lesz a per vége amit Cihan indít több vád pontban is, nagyon sok mindent bele írtak, az elcserélt gyerekek nyomán, igaz akkor hamar vége lenne, ha csak hihetõbb dolgokat tennének bele. Cansu és Gülseren is teljesen meg vannak zavarva, nem tudják mi a valóság. Az a Müge sem egy rendes valaki ahogy látom. Az ügyvédnõ biztatja Özkat indítson kár térítési pert a kórház ellen, az elcserélés miatt elég nagy összegrõl beszélt. Cihannak mennek ezek a peres dolgok, mert a rendes életében is sokat perel ha igaz amiket írnak róla.