offtopic
ildimix 2016 ápr. 13. - 22:34:01
(395/2695)
Felháborító volt ahogy Hazal beszélt a személyzettel és még bocsánatot sem kért tõlük. Én már rég kidobtam volna a lakásból.

Nem örültem annak sem, hogy Öskan kijött a börtönbõl még sok borsot fog Gülserennek okozni szerintem.

Az viszont tetszett, hogy Gülseren odaért a tárgyalásra Cihannak köszönheti.

Jó, hogy beindult Derja üzlete remélem jól fog menni továbbra is.

Várom a holnapi részt.
Érsekvári 2016 ápr. 13. - 19:27:04
(394/2695)
Nekem is nagyon érthetetlen , hogy lehetnek ilyen korrupt emberek az ügyvédi kamarába , az egyik ügyvéd lefizeti a másikat , nem az ügyfelüket képviselik, hanem egymás között alkudozva betartanak nekik . Ebben a sorozatban tipikus példája a pénz beszél ismert mondásnak , azzal mindent elakarnak , eltudnak érni......na majd meglátjuk . Alper zsarolási kísérletének nem dõlt be Dzsihan . A válóper Dzsihan jóvoltából nem úgy alakult ahogy Dilaráék tervezték . Csak jó , hogy Dzsihan egy lépéssel elõbbre jár és segít most is Gülserennek . Hazal tényleg komolyan beteg pszichésen , Dilara nem veszi a kezelését komolyan , igazából sem Ozannal sem Dzsanszuval nem törõdött a lányt folyton lovagolni küldte , ebben merült ki az anyai törõdése maximálisan .
Özkan nevetséges ahogy Dilaráról ábrándozik teszi az eszét , a nõ a cipõjét nem törölné bele fogadom .
Gülserennek elég durván megmondta , hogy nem tud tõle megszabadulni. Nem egy jó ómen .
sage 2016 ápr. 13. - 18:45:12
(393/2695)
Megtört szívek 2014 15 Bölüm HunDub Sage
http://indavideo.hu/video/Megtort_szivek_2014_15_Bolum_HunDub_Sage
7/10
napraforgó 2016 ápr. 13. - 18:30:33 7/10
(392/2695)
Nagyon birtam, hogy Dzsihán nem hagyta magát megzsarolni Alpertõl. Sõt, még biztatja is, jelentse csak föl Rahmit nyugodtan. Akár meg is keresheti Szentpéterváron. Gondolom Alper ezután Dilarát fogja megkeresni, az nyilván nem hagyja majd, hogy meghurcolják az öreget, mert az rossz fényt vetne õrá is.

Az ügyvéd machinációja egész meglepett, az, hogy becsapta Gült a dátummal, még valahol érthetõ is és õ is kimagyarázhatja valahogy, pl. összekevert két ügyet, de az, hogy szemérmetlenül azt hazudta, hogy az ügyfele visszavonta a keresetét, meghogy boldogan élnek otthon hármasban a férjével, gyerekével, az már túlzás. Remélem emiatt az ügyvédi kamara kizárja a soraiból Dzsandannal együtt (bár az a nõ biztos letagadja, hogy köze lett volna hozzá. Nyilván azt mondja majd, hogy Durmus õt is félretájékoztatta, meg Özkán is úgy nyilatkozott, hogy kibékültek a feleségével). Csodálkoztam Dzsandanon, nem is ismeri Gülszerent mégis azt mondja, hogy nem nyugszik, mig a földbe nem tiporja. Miért? Mit vétett neki? Inább nyugtatgathatná Dilarát, de még inkább õ hergeli a nõt, sõt õ adja neki a tippeket, hogyan szemétkedjen Gülszerennel.

Dilara meg, na nem hazudtolta meg magát ma sem. Ahhoz fáradt volt, hogy elkísérje Hazalt a pszichológushoz, pedig a lánynak nagy szüksége lenne szakszerû kezelésre, de ahhoz nem volt fáradt, hogy Dzsandannal bejárja fél Isztambult vásárolgatni.
Na és Hazal - hát õ egyre kezelhetetlenebb, amit mûvel Eminével és Szemával, na ez még Dilaránál is kiverte a biztosítékot. De a kis k. nem kért bocsánatot, csak dúlva-fúlva elviharzott. Szinte már megszoktam, hogy ilyenkor mindig földre csapkodja az ágynemûjét.

A golyófejû meg belepistult Dilarába, Gülszeren már csak a múlt. Na és mi van Nurayjal, a németországi babájával? Az meg a régmúlt? Birnám, ha megjelenne az a nõ is, mondjuk gyerekkel a hasában és néhány vérmes török fivérrel, akik majd követelik, hogy adjon nevet a gyereknek....
syuzi 2016 ápr. 13. - 18:26:31
(391/2695)
Hazal teljesen elviselhetetlen ahogy szegény alkalmazottakkal beszélt még jó hogy Dilara leállitotta

Szegény Gülserent majdnem átverték még jó hogy Dzsihan figyelmeztette õt

Már várom a következõ részt:)
malvinkicska 2016 ápr. 13. - 18:07:58
(390/2695)
Elég durva dolgok vannak benne, szerintem az erõszak csak erõszakot szül, és még rosszabb lesz, mindenkinek. Dilara ügyvédnõje, most jól leéget, én nem értem ezeket a törököket állandóan csak biróságot járnak, mindig van valami amiért ott kötnek ki, nekem ez egy kicsit unalmas, én ehhez nem értek, de hiszem azért ilyeneket még sem csinálnak tanult jog tudó emberek, amik itt mennek. Az tetszik Cihan túl jár az eszükön. Keriman az külön szám, mint egy cirkuszos valaki pénzért táncoltatja a tesója, jõ a mondás, két bolond egy pár, itt találó. Hazal egy súlyos viselkedés zavarokkal küszködõ személy aki nem tud beilleszkedni, sem az új családban, az iskolában is voltak gondok vele, szóval ez már nem csak nem megfelelõ nevelés hiánya, hanem beteg. Dilara jobb lenne Hazalt elvitte volna a pszichológushoz, míg azon töri a fejét, hogyan ártson Gülserenek.
Érsekvári 2016 ápr. 12. - 21:07:35
(389/2695)
Amíg Gülserenék boldogan rendezkednek be az új házba , addig Keriman a huhogó szomszédnõvel kibeszéli Gülserent , beállít
izé asszony.....Dilara . A két boszorka elmondja neki elmentek Gülserenék , Dilara pénzt ad derítse ki hova mehettek . Eddig senki nem tudja hol lakhatnak .
Még Dzsandan sem tudta kiszedni Dzsanszuból . Rahmi külföldön és Alper nem árulta el õt a rendõröknek , Dzsihanékat fogja zsarolni majd . A két lány elsõ találkozása az iskolába érdekes volt a régi barátnõje Hazalnak is odajár most és Dzsanszu baráti táborát erõsíti . Érdekes az anyai szív , most ott van Gülseren mellett a édeslánya mégis Hazal felõl érdeklõdik õrá gondol , hiányzik neki.
Dilara kihozatta Özkant és üzletet kötött a férfivel akit " biológiai balesetnek " nevezett , ez tetszett jó poén .
Észrevettétek amikor Dilara és a kopasz tárgyalt az íróasztalon volt egy Rubik kocka , csak érdekességként említem meg !
Pera60 2016 ápr. 12. - 21:04:10
(388/2695)
Önnek tökéletesen igaza van elismerem. Szinte minden a nevelésen múlik,mégis azt mondják,hogy alaptermészetet nehéz megváltoztatni.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 12. - 19:41:44 7/10
(387/2695)
Annyira értelmetlen Dilara erölködése, hogy megtartsa Dzsihánt. Igaz, hogy nem szereti, valószínûleg sohasem szerette, a férfi sem szereti õt, de sebaj, a vállalatbirodalmának tehetséges vezetõre van szüksége és Dzsihán az. Ezzel a fene nagy erölködéssel túl fogja feszíteni a húrt és Dzsihán elõbb-utóbb megúnja és bedobja a törülközõt. Elválhatnának szépen, csendben, de el fogja érni, hogy oltári nagy botrányok közepette megy majd végbe a válás. Mert Dzsihán nem hagyja manipulálni magát.

Hazal képe hogy megnyúlt, amikor meglátta Dzsanszut az új iskolájában (pedig tudta, hogy õ is odajár), meg is próbálta leégetni a barátnõi elõtt. És a megnyúlt képe még meg is savanyodott, amikor meglátta Sejdát. Az a kislány biztos ezt kapta elégtételül Dzsihántól, vagy Dilarától a Hazaltól elszenvedett verésért. Akárki hozta ide azt a lányt, nem hiszem, hogy jó ötlet lenne. Sejda sokat tud Hazalról, ronthatja a renoméját az új barátok elõtt.
Megfigyeltem, hogy Hazal mindig az apja nevével villog, soha nem a saját tetteivel vívta ki a társai elismerését, csak az apja vagyonával. Remélem itt nem fognak hasraesni tõle, elvégre ide csupa gazdag gyerek jár.
malvinkicska 2016 ápr. 12. - 18:02:33
(386/2695)
Nem találok szavakat amennyire rossz indulatú, Dilara, teljesen lehetetlenné akarja tenni Gülserent, igaz van egy jó ügyvédje aki, adja neki a tanácsot. Az elromlott házassága miatt másba keresi a hibát. Ozan a fia az nagyon át lát rajta, és nem tetszik neki állandóan megy. Hazal most már nagyzolhat olyan iskolába jár, mint Cansu. A két kislány közt rengeteg az eltérés, az egyik szerény a másik fent jár a levegõbe. Az öreg lelépet de Alper nem vallott rá, mert terve van, zsarolni akarja Dilaraekat. Nagyon ronda dolgok fognak történni mert Dilara bosszút forral, de ettõl nem kapja vissza Cihant szerintem.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 12. - 05:21:31 7/10
(385/2695)
Akármennyire idegesítõ Hazal viselkedése, mégis õ a szerencsétlenebb a lányok közül. Nem azért, mert szerényebb, szegényebb körülmények között kellett felnõnie.
Dilara talán nem egy szertetet árasztó anya, de - a férje és a személyzet segítségével gondoskodott a gyerekeirõl. Valóban voltak elvárások velük szemben - jó tanulmányi eredmények, sport, udvarias viselkedés, megfelelõ társasági modor, stb.
Dzsanszu Dzsihántól kapta meg azt a szeretetet, amit talán Dilara elspórolt elõle és Ozannal is sokkal jobb testvéri viszonyban állt, mint általában a báty és a húg szokott ebben a korban.
Ezzel szemben Hazal eléggé magára volt hagyatva kb. 3 éves korától. (Érdekes módon eleinte azt mondták, hogy Özkán 12 éve ment ki Németországba és 10 éve nem kereste a kapcsolatot a családjával, késõbb meg már csak a 10 évet emlegették, mintha 10 éve ment volna el.) Egy 3 éves gyerek nem emlékszik az életébõl eltûnt személyekre (pl. az elhunyt nagyszülõ, nagybácsi, stb.). Beszélhetnek róla, mutogathatnak fényképeket, de azok nem képeznek valódi emlékeket.
Ott van Rahmi, akirõl szintén azt mondják, 10 éve ment el külföldre és váratlanul megjelenik. Ozán emlékszik a nagyapjára, hiszen már 8 éves volt, Dzsanszu meg alig, de amikor Rahmi a gyerekmondókát felidézi - valamit játszottak a kezekkel is, akkor neki is beugrik. Ez valódi emlékkép., már tudja hová tenni a nagyapját, az 5 éves kori emlékei felidézõdtek.
Visszatérve Hazalra, õt Gülszeren kicsi korában alig-alig látta, kevésbé tudta nevelgetni. Két-három állásban dolgozott, hogy a férje adósságát törleszteni tudja. Azt nem mondom, hogy elhanyagolta a gyereket, de ráhagyta Kerimánra, aki megözvegyülvén visszaköltözött Törökországba, nyugdíjból élt és feltehetõleg valamelyest vezetgette a háztartást, vigyázott a kis Hazalra. A kislány tõle sok rosszat elleshetett. A gyerekeket nem is kell tanítani, követik az elõttük lévõ példát. Márpedig Kerimán kapzsi, pénzéhes, csaló, csalárd, szívfájdalom nélkül becsap, átver akárkit. Trükközésekkel eléri, amit akar és Hazal elég sokat eltanult a machinációiból.
Szegény Gülszeren talán csak hétvégén látta a lányát, akkor meg igyekezett mindent megadni neki, mindent pótolni, amit hétközben nem tudott. Szeretgette, kényeztette, vitte ide-oda (mesélt a vidámparki élményeikrõl). Sajnos ezekkel a hétvégi kényeztetésekkel nem pótolta a hétközbeni elhagyottságát, "elhanyagoltságát", és az, hogy nem voltak szabályok, korlátok oda vezetett, hogy Hazal kamaszodván akarnok lett, amit akart, meg kellett kapnia, különben szegény Gülszeren úgy érezte, nem szereti eléggé.
Kicsit sajnálom Hazalt, mert ezekkel a kis hétvégi szeretetcsomagokkal nyilván nem lehetett pótolni a szeretetlenségben eltöltött egész heteket. És kamaszodván Hazal amúgy is a szülõrõl való leválás korszakában volt, tehát az egyre jobban ragaszkodó anyját próbálta minél inkább leépíteni.
Én biztos vagyok benne, hogy - hiába Dilara kicsinyített mása - nem fogja õ sokáig jól érezni magát abban a nagy házban. És Dilara sem lesz képes úgy igazán, szívbõl megszeretni a lányát, hiába hasonlít rá a megszólalásig. Sõt, talán épp ez lesz az akadály, Dilara nem tûr maga mellett riválist, még a saját lányát sem.
offtopic
ildimix 2016 ápr. 11. - 21:30:55
(384/2695)
Nem tudja valaki megvették nálunk is a 2. évadot? Sajnálnám ha az 1. évad után vége lenne a sorozatnak. Nem szeretnék úgy járni, mint a titkok hídjával leadtak 130 részt és utána semmi a folytatásról. Remélem ennek a sorozatnak leadják a 2. évadát és ha leforgatják akkor a 3. évad is adásba kerül.
offtopic
ildimix 2016 ápr. 11. - 21:24:47
(383/2695)
Végre Gülszeren elfogadta Cihan segítségét és új házba költözzött Cansuval. Jó, hogy Kerimant ott hagyta és nem vitte magával. Dilara helyében én nem engedtem volna, hogy Hazal elfoglalja Cansu szobáját. A személyzetet nagyon sajnálom túlzásba ugráltatja õket Hazal még Cansu is rászólt viselkedjen udvariasan. Várom a holnapi részt.
Érsekvári 2016 ápr. 11. - 20:58:25 Előzmény malvinkicska
(382/2695)
Végre Gülseren belátta nem megy így tovább mindenki a nyakára jár nincs nyugtuk , így most Õ ment Dzsihanhoz azzal , hogy elfogadja a lakást ahova Dzsanszuval mehetnek . Õrült csomagolásba kezdenek Keriman csak les mi ez , de aztán leesik neki elköltözik . A pofon az már nagyon járt neki , annyi aljasságot követett el Gülseren ellen . A kis hülye Hazal ahogy megtudta mi a szitu rögtön átcuccolt a nagyobb szobába , alig várta így legyen . Most boldog lehet vele Dilara anyuci , a nyakán maradt Hazal. Drukkoltam nehogy visszatartsa Dilara Dzsanszut , de szerencsére éppen sikerült elkerülniük csak utána érkezett meg a nõ.
Keriman egész biztosan nem fog nyugton maradni , hogy megtalálja Gülserent meg a kopasz is ha kijön a börtönbõl , de remélem az még nem mostanában lesz .
gigi1 2016 ápr. 11. - 20:32:45 Előzmény Pera60
(381/2695)
Szerintem Hazal viselkedésé nem a genetikára vezethetõ vissza. Inkább a nevelésre, pontosabban a nem nevelésére. És ez nem csak Kerimán hibája. Gülszeren teljesen következetlenül nevelte. Semmiért nem büntette, nem rendszabályozta. Nem voltak feladatai, nem kellett semmiért felelõsséget vállalnia. Hazal amíg nála lakott azt csinált amit akart. Még Gülseren kért tõle bocsánatot, ha esetleg véletlenül valamiért leszidta.
Akárhogy is Cihán és Dilara jobb munkát végeztek Cansuval. Lehet, hogy Dilara szigorú, meg sokszor szívtelennek tûnik. De legalább náluk vannak szabályok, vannak elvárások a gyerekek felé.(pl. tanulás, sport, hétköznap nincs csavargás stb. )
Kíváncsi leszek, hogy a két lány személyiségére, hogy fog hatni a csere.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 11. - 18:47:07 7/10
(380/2695)
Gülszeren nem egycsapásra változott meg, hiszen voltak már korábban is hasonlóan kemény fellépései. Pl. mikor Özkán nyakához kést fogott, amikor a férfi Derja lakásában erõszakoskodott a két nõvel, meg a kisfiúval. Vagy amikor ki akart ugrani az ablakon, akkor is meghátrálásra késztette Özkánt. Kerimánt is leugatta párszor, hogy ne merészeljen pénzt emlegetni Dilarának, vagy Dzsihánnak. Kerimánt ott is hagyta korábban, a nõ úgy könyörögte õt vissza. Szóval arkára állt õ néha.
Nem volt ez a nõ sohasem minómóza, csak szerencsétlen és egy kicsit hülye. Az meg, hogy alapból kerülni akarta a konfliktust mindenkivel, érthetõ, egy olyan szegény, szerencsétlen nõ nemigen engedheti meg magának, hogy önérzeteskedjen és mindenen kiakadjon, megsértõdjön. Hát lenyelt sok mindent, Kerimántól is és Hazaltól is. Talán jobb lett volna, ha nem teszi, mindkettõjükre ráfért volna a megrendszabályozás. Talán akkor Hazallal sem szaladt volna el annyira a ló.
Pera60 2016 ápr. 11. - 18:43:00
(379/2695)
Borzasztó egy gyerek a Hazal. Akárki is a fiatal lány aki ezt a karaktert játssza,hát az biztos,hogy nagyon jól csinálja.Csak azért elgondolkodtató,hogy ennyire számít a genetika, ugyanakkor szinte teljesen kiveszett belõle a nevelés,a szeretet.
malvinkicska 2016 ápr. 11. - 18:04:10 Előzmény Érsekvári
(378/2695)
Gülseren megváltozott, nem olyan mimóza, mint volt most már a sarkára állt és nem hagyja magát, Dilarát is kitessékelte aztán Kerimar még, egy pofont is kapott ami jogos volt. Cihan boldog, elfogadta a segítséget G, és még egy férfi is lesz a ház körül aki vigyázz rájuk. Dilara a megtestesült ördög, csak azért akarja maga mellet tudni Cihant, hogy ne ártson a hírnevének, ez azért elgondolkodtató, milyen egy szemét nõ, a másik ember érzelmeivel játszadozik, ha ezt vesszük. Hazal rettenetes nem is hiszem van e hozzá hasonló rossz tulajdonsággal rendelkezõ fiatal, amit az követ, ahogy ugráltatja a személyzetet. A Cansu szobája még ki sem hûlt, és már is beköltözött, nagyon elvetemült egy lány, semmilyen emberi érzés nincs benne, csaka nagyra vágyás, pénz és hatalom másokon uralkodni, ez borzalom, hova vezet, nagyon várom.
malvinkicska 2016 ápr. 10. - 11:45:18
(377/2695)
Meg kegyelmeztem neki , mert vannak azért szép emberi részek is benne, és képzeld azt olvastam akkora sikeres a sorozat, állítólag lesz 3-ik évad, hát majd kiderül, valós e a hír.
offtopic
ildimix 2016 ápr. 10. - 09:30:46
(376/2695)
Szerintem Cihan nyugodsága 1 álarc hiszen láttuk már ebben a sorozatban az agresszív énjét is. Õ is csak török férfi aki hamarabb cselekszik, mint gondolkodik bár próbálja visszafogni magát próbál higgatnak látszani.

Gülszeren megható volt amikor mesél a gyerek Hazalról aki sír utána ne menyjen el. Én úgy gondolom ha G sokat lett volna gyerekkorában Hazallal és nem kellett volna ennyit dolgozni akkor is ilyen kígyó lenne mint most.

Én is elolvastam az elõzetest mozgalmas izgalmas részek lesznek. Malvin hogy döntöttél abbahagyod a sorozatot a jövõhéttõl vagy mégis nézni fogod? Én a világért sem hagynám abba nagyon érdekel még akkor is ha ennyi erõszak és gonosz szereplõ van benne. Minden kedves fórumtársamnak szép vasárnapot kívánok!
offtopic
ildimix 2016 ápr. 10. - 09:09:36
(375/2695)
A héten nem volt idõm a fórumra írni. Megható volt az ahogy Gülserenhez költözött Cansu. Hazal jó szinésznõ félrevezeti a szüleit én valahogy 1 cseppet sem tudom sajnálni. A nagyapa eltünt az adósságok elõl állandóan ezt csinálta a múltban is. Dilara szerintem nem szereti Hazalt csak bosszúból tartja magánál, hogy Gülserent bántsa ezzel. Jó, hogy G férje börtönben van. Keriman szemét volt, hogy nem vallotta be õ vette el a pénzt. Várom a jövõheti részeket.
Érsekvári 2016 ápr. 08. - 21:29:24
(374/2695)
Köszönöm a segítségeteket ! Akkor már nem is nézem meg . Bevallom közben tevékenykedtem úgy néztem és akkor Ozannal kevertem össze meg azt sem láttam Dilara várandós volt .......na ezt most így elnéztem .
Egyébként az egész családi õrületben még mindig Dzsihan higgadtsága nekem a legszimpatikusabb , az igaz néha már Õ sem bírja cérnával , de akkor is jogosan . Gülseren jobban hallgathatna rá , mert valóban segíteni akar neki .
Elég mozgalmas részek jönnek ahogy sejteni lehet .
Mindenkinek kellemes hétvégét !
7/10
napraforgó 2016 ápr. 08. - 20:13:31 7/10
(373/2695)
Dilara egy olyan családi videót mutat Hazalnak, amikor õ még a hasában volt, a pocakját símogatja, miközben Dzsihán játszik a kis Ozánnal, emelgeti a magasba, stb. És valami olyasmit mond, hogy akkor még együtt voltak, vagy az volt az utolsó alkalom, amikor együtt voltak (mivel közvetlenül a szülés után már össze is cserélték õket).

Hazalnak tényleg terápia kellene, nem hiszem, hogy a szankciók, büntetések használnának, hisz látszik, hogy a lány azt rögtön megtorolná. Ahogy másokon is rögtön elégtételt vesz (Ozan feljelentése, Sejda megverése), úgy saját magát is veszélynek teszi ki, hogy részvétet, vagy pláne lelkifurdalást váltson ki a felnõttekbõl (szándékosan megfázította magát, aztán meg elvágta a csuklóját).
malvinkicska 2016 ápr. 08. - 19:55:32
(372/2695)
Megnéztem újra és szerintem Ozan az, mert utána a hasát simitja, az anyjának és beszélgetnek, ha nem cserélik el mennyi kép lenne róla, nekem is olyan érdekes, a jelenet, mert elõtte a Gülseren fényképét nézte Dilara.
Érsekvári 2016 ápr. 08. - 19:01:17
(371/2695)
Hazal kihallgatta , hogy Dilara haza akarja küldeni õt , de inkább akkor ezt a kiutat választja . Nem okozott nagy kárt magában ahogy hallottuk , lehet nagyobb karcolás lehetett arra vigyázott biztos ez a rafinált lány , de mekkora kirohanás volt miatta . Valahogy én sem tudom sajnálni , mert gonosz a lelke mindenkit hülyére vesz és ahogy Gülserennel viselkedik , beszél vele az nem megbocsájtható . Pedig Õ egy igazi anyatigrisként félti , szereti , ragaszkodik hozzá mégis Dilarához akar hazamenni .
Amikor Dzsanszu pedig Gülserennel menne Dilara felháborodik ezen , de Dzsihan engedi a lánynak szabadon döntse el mit szeretne . Gülserent választja , most képletesen Dilara kapott egy pofont . Viszont furcsa , hogy Dzsihan mindezek után is túl elnézõ Hazallal , így cica úgy cica pedig nagyon sok van már a rovásán . Valami szankciót kéne alkalmazni , hogy észhez térjen végre . A pszichológus az bizony kéne neki nagyon . Gülseren hajthatatlan Dzsihan nem segíthet neki még most sem .
Rahmi merre bujkál és meddig , bár nem hiányzik a kavarása .
Egy valamit nem értek , hogy lehet Dilarának Hazalról kis kori videója ? Lehet újra meg kéne néznem ezt a részt ?
malvinkicska 2016 ápr. 08. - 18:07:49 Előzmény Érsekvári
(370/2695)
A mai rész nagyon emberi volt mikor a kétségbe esett Gülseren elmondta az eddigi nyomorúságos életét, a szereteten kívül extrákat nem tudott biztosítani, könnyem kicsordult. Cihan jól gondolkodik de Dilarahoz gyenge, mert sok mindent megengedett neki, és õ uralja a házat egy zsarnok. Cansu jól érzi magát a szerény otthonban is, az nem egy nagyravágyó tini. Hazal sokban hasonlít Kerimanra az anyagiasság az tuti, és még egyéb rossz tulajdonságai, mert szinte csak az van, a doktornõ mondta is szakember szükséges hozzá. Gülseren most elutasította a lakás bérelést, pedig jó lenne, mert legalább K sem tudná butasággal tömni a gyerek fejét. Remélem elgondolkodik rajta. Az öreg lelépet és a fiának már nem is tûnik fel mert szokott.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 08. - 18:02:33 7/10
(369/2695)
Dilara elképesztõ, jól mondja Dzsihán, õ nem anya, kidobná a saját édes lányát, mint egy kóbor kismacskát. És ha már nem dobhatta ki Hazalt, hát kidobja Dzsihánt. Erre Ozán is vele menne, de az apja megakadályozza, neki kell vigyáznia helyette Hazalra. Ahogy látom, a fiú nem nagyon örül a megbízatásnak.
Kerimán sem hazudtolja meg magát, rögtön a pénzt számolgatja, kérj 8-10 ezer lírát havonta Dzsanszuért, abból valahogy kijövünk. Egy török líra kb. 100 Ft, tehát havi 800 ezer, egymillió Forintnyi összeget akarna legombolni Dzsihánról.
Rahmi meg felszívódott, abban a pillanatban, ahogy a samesza jelentette, hogy Alper magához tért. De lehet, hogy a kártyaadóssága égett a körmére.
Mia1234 2016 ápr. 08. - 17:43:28
(368/2695)
Valamiért nem tudom sajnálni Hazalt. Hiába gyerek, de az ember szinte kívánja, hogy jól ráfázzon, olyan gonosz és önzõ kis teremtés.
Most is milyen diadalittas volt a pillantása, ahogy a kórházban Cansura ránézett, meg ahogy ültek az autóban és mentek haza.
malvinkicska 2016 ápr. 08. - 08:58:15
(367/2695)
Nekem ez a sorozat láttán sok minden felmerült, miért szeretik ennyire az emberek, mikor tele erõszakkal és látjuk mi megy benne, és a Youtube utána néztem, több mint két millió ember nézi, szóval ez teljesen más az eddig látottaknál, igaz a téma sem egyszerû. A karakterek túl agresszívek, szinte normálisan viselkedõ alig található benne, ez lenne a mai világ, így lehet csak dolgokat elrendezni, ha ütjük vágjuk egymást.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 08. - 07:53:02 7/10
(366/2695)
Én is olvasom a holdponton az elõzetest és ott azt írják ---spoiler ----, hogy Özkán elég hamar kiszabadul (azóta is azon gondolkodom, hogyan lehetséges ez, hiszen életveszélyesen megsebesített egy embert és esetében a szökés, elrejtõzés veszélye igencsak fennáll), és péppé veri Gülszerent. Dilara meg jól megjutalmazza, felveszi testõrnek maga mellé. Na most akkor jól megvannak védve a kislányok.... (merthogy eddig tõle védték õket).
malvinkicska 2016 ápr. 08. - 07:24:23
(365/2695)
Az elõzeteseket olvasva elég sok mindenre lehet számítani benne, nem fogunk unatkozni. Azt olvastam nagyon sok ország vette meg, mert nagy sikernek tartják.
Érsekvári 2016 ápr. 07. - 20:16:20
(364/2695)
Végre elkapták Özkant remélem jó sokáig bevarrják nem hiányozna senkinek , most kezdi felfogni a rács mögött mekkora hülyeséget csinált megint . Hazal telhetetlen lassan az egész ház kell már neki . A hazugságból most nem jött ki jól , mert Ozan leégette mindenki elõtt , hogy milyen aljas sunyi lány feladta a rendõröknek . Az osztálytársát alaposan megverte , de ez videóra került lesem tagadhatta Hazal. Dilarának nem tetszik ez a külvárosi stílus ahogy Hazal viselkedik .
Cansu húzása tetszett amikor kinyomta Dilara hívását , nehogy már megtiltsa az anyjával való találkozást . Persze azért gõzölt be a nõ , mert Dzsihan is ott volt velük . Remélem Gülseren elfogadja a férfi felajánlását , hogy lakást bérel neki . Túl szerény és becsületes Gülseren nem fogad el segítséget pedig nehéz helyzetben van . Keriman ma nagyon aljas volt ellopta a pénzét és meg játszotta magát , hogy sajnálja a sógornõjét . Gülseren fel sem tételezte róla , hogy Õ lehetett azt gondolta kiránthatta . Hát ilyen ember Õ ahogy él úgy ítél nagyon jóhiszemû . Az öreg Rahmi aggódhat , hiába van életben Alper .
7/10
napraforgó 2016 ápr. 07. - 18:22:15 7/10
(363/2695)
Hazal most is hazudozik össze-vissza, ahogy szokott. Letagadja, hogy feljelentette Ozant, meggyanúsítja Dzsanszut, hogy irígy rá, aztán a verekedést is megpróbálná tagadni, de ott a video. Még Dilara is lerázta Hazal kezét magáról, hozzá sem szól. Kíváncsi vagyok, kap-e otthon büntetést a lány, vagy most is csak az elbeszélgetés jön. Sajnos õnála a jószándékú elbeszélgetés nem használ semmit.
Én valami bentlakásos iskolába iratnám a szülei helyében, nem kell, hogy flangáljon a városban és szórja a pénzt, miközben kellemetlenkedik a családban és a személyzet elõtt is.
Rahmi felháborodását viszont nem értem, õ még nagyobb gazember, neki aztán nincs joga másokat kritizálni.
Alper magához tér, de gondolom, õ is amnéziás lesz, nem fog emlékezni, ki verte meg. Így legalább zsarolhatja Dzsihánt és Dilarát is...
malvinkicska 2016 ápr. 07. - 18:11:05
(362/2695)
Dilara milyen gondolkodású ember,valaki elmegy vacsorázni, a a lánya anyjával, és az neki lejáratás, mert az õ körei ilyet nem láthatnak, és Cihan õt szégyenbe hozta, ez valahogy nagyon fura. Hazal egy nehezen kezelhetõ beképzelt , nagyon sok negatív tulajdonsággal rendelkezõ tini lány, a barátnõje igazat mondott, ezért földig verte, ez már beteg gyerek, ennek kezelésre lesz szüksége a nagyzolás az agyára ment. Rahmi be van gazolva mi tett Alperrel, azért bosszantja, mert nem szeretne gyilkos lenni. Gülseren egy ágról szakadt azt mindenki a barátnõ és Cihan nem csapja be, most ellopta a pénzét az a vipera fajzat Keriman. Özkan vajon milyen büntetést kap.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 06. - 18:21:12 7/10
(361/2695)
Ezzel maximálisan egyetértek én is.
Nyilván ilyen boldogabb pillanatnak szánták, amikor Gülszeren elment Dzsanszuval egy hétvégén a hegyekbe pihenni. Talán ez a mai ebéd is ennek indult, kérdés, hogy Dzsihán jelenléte mennyire fogja feszélyezni az asszonyt.
Hazallal viszont sehogysem alakulnak jól a dolgok, az a lány azt is el akarja felejteni, hogy valaha is ismerte Gülszerent. Csak irígykedik Dzsanszura, a környezetét meg lenézi, megalázza (gondolok itt az alkalmazottakra, de akár a szegényebb iskolatársakra is).
malvinkicska 2016 ápr. 06. - 18:20:59 Előzmény Érsekvári
(360/2695)
A mai rész elég emberi volt, csak egy a gond hirtelen természetüek a török férfiak elõbb cselekednek és utána gondolkodnak,Özkan már mikor szét verte a kocsit és az õr fejét akkor gondolkodott, mit csinált végül is.Cihan teljesen igazat mondott, a fiatalokkal kapcsolatban nem lehet õket terrorba tartani, adni kell nekik egy kis szabad teret, mert elõbb utóbb úgy is el kell válni, önálló életet fognak élni, nem lehet burába tartani õket. Rahmi elment meglátogatni Alpert, most Solmaz látja sok rosszat tett a férje azért jutott ide. Hazal egy különös fiatal, én már azon gondolkodtam, rossz korban tudta meg az igazságot a családról, mivel serdülõ, nem mindenki egyformán éli meg, vannaka minden napjainkban is akikkel ilyenkor sok gond adódik, azon felül õ egy különös, valaki olyan , mint az igazi anyja csak a pénz és a nagyravágyás vezérli, minél jobban ki akar tûnni a társai közül, mivel olyan gazdag a szülei. Gülseren az a csoda elment Cansuval a lovas klubba, és elég normálisan beszélgetett Cihannal is. A két kislány sok mindenben eltérõek, ami persze nem gond.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 06. - 18:14:02 7/10
(359/2695)
A török férfiak elég indulatosak, elõbb cselekszenek, mint hogy gondolkodnának.
Rahmi hogy meg volt szeppenve, mikor Dzsihán mondta Dilarának, hogy a testvére kórházba került. Rögvest besompolygott a kórházba, hogy megtudja, milyen állapotban van Alper, elmondhatja-e, ki volt a támadója. Aztán késõbb is ott lesekszik, gondolom fél, hogy felébred a beteg. Dilarának meg letagadja, hogy bármi köze lenne a támadáshoz.
De Özkán is alakít, beveri Dzsihán autójának szélvédõjét, majd fejbecsapja a biztonsági õrt. Aztán elmenekül és szidja magát, mit tettél, te ostoba. Milyen érdekes, hogy mindkét férfi feszítõvasat használt a támadásainál. Ez a szerszám valahogy mindig a kezük ügyében van.
Gülszeren nem túl megbízható barátnõ, megígéri Derjának, hogy az leendõ üzletében várni fogja a szállítókat, akik a sütõt hozzák, közben meg gondol egyet és elmegy Dzsanszu elé. Hát ez miért volt annyira sürgõs, hogy nem birta kivárni, míg megjönnek a szállítók?
Dzsihán nem alaptalanul aggódik, Özkán bármikor kárt tehet akármelyikükben, az agyatlan Gülszeren meg valami rosszul értelmezett "nem akarok a terhedre lenni" dumával eltitkolja Dzsihán elõl, hogy mi történt, meg hogy nap, mint nap életveszélyben van. Pedig ha valaki, akkor a férfi megvédhetné és még csak nem is kér semmit cserébe. Eddig még egyszer sem mondta Gülszerennek, hogy cserébe "legyen kedves vele".
8/10
Darkrose 2016 ápr. 06. - 17:57:13 8/10
(358/2695)
Jó, persze, úgy tényleg nagyon uncsi lenne az élet,de ahogy te is írod, valóban kellenének olyan idõszakok is, amikor azért hosszabb-rövidebb ideig boldogok a fõszereplõk. Hogy csak egy példával éljek: ha jól emlékszem, te is nézted anno az Igazgyöngy c. szintén török sorozatot, amiben szintén rengeteget szenvedett a fõszereplõ, Gyöngy, sõt, egy jó ideig tipikus mártír is volt-késõbb viszont szerencsésen átalakult, a szereplõ egyre függetlenebb lett, és azért az is pozitívum volt, hogy egy-egy rossz idõszakot mindig követett egy jobb, pl. amikor Gyöngy és a férje nászútra mentek. Szóval, én már annak is nagyon örülnék, ha Gülseren 10%-al keevsebbet szenvedne :)
7/10
napraforgó 2016 ápr. 06. - 14:34:58 7/10
(357/2695)
Jót mosolyogtam az ötleteden - Gülszeren szabad utat ad Dzsihánnak, összeköltöznek, mindkét lányt magukhoz veszik és boldogan élnek, míg meg nem halnak.
Na és akkor mirõl szólna a kb. 120 rész, a sorozat? Még csak a 35. résznél tartunk. Kellenek a gonoszok, hogy lehessen izgulni és drukkolni.
De tényleg lehetnének olyan idõszakok, amikor Gülszerennek kicsit könnyebb az élete. Na és persze a karótnyelt Dilara meg felsülne a manipulációival....
8/10
Darkrose 2016 ápr. 06. - 13:47:40 8/10
(356/2695)
Látjátok, mondtam én, hogy az ablakon történõ kimászkálásnak még rossz vége lesz, lám, Gülseren megtette volna, amivel a sógornõje korábban csak elnagyolva fenyegetõzött.
Nem tudom, soha nem tudtam megérteni, hogy ha valakinek már annyira mindegy, hogy eldobja magától az életet, akkor miért nem ad magának egy "utolsó" esélyt, és próbál meg úgy cselekedni mint soha korábban. Az a baj, hogy Gülseren szegény nem túl okos, Dilara meg lassan már mániákusan manipulatív nõszeméllyé növi ki magát. Ha Gül egy kicsit elõbbre látna az orránál, akkor elkezdene közeledni Cihanhoz, aki miatt egyértelmû, hogy megoldódna minden problémája, a csodás Hazal lányát is gyakrabban láthatná, és valószínûleg még meg is gazdagodhatna. Tényleg nem szemétségbõl mondom, csak már annyira unom, hogy állandóan mártírszerepben tetszeleg, mindenkit sajnál, csak magát nem...Ráadásul be is jön neki Cihan, szóval tényleg nem értem...
Egyébként komolyan mondom, nem tudom, ti hogy vagytok vele (ahogy olvastam kb. hasonlóan mint én) nekem mostanában Keriman a felüdülés a sok szenvedés közepette, ez a nõ mindig csinál/mond valami olyat, ami miatt nevethetek egy jót :D Nem ártana a sorozatban már egy-két pozitívabb vonulat, mert ez a melodráma így tavaszra már kezd kifúlni.
1/10
Bodellger 2016 ápr. 05. - 22:48:41 1/10
(355/2695)
Belenéztem a sorozatba, mert tetszett az alapkoncepció, azaz, hogy elcserélt gyerekek, akik közül egyikük gazdag, másikuk szegény családba kerül. Néztem néhány részt, de hatalmas csalódás. Az egyik legnagyobb problémám az irodalmi forgatókönyv. Nagyon kevés dolog derül ki a karakterekrõl. A pénzéhes sógornõn kívül senkinek nem érzem át igazán a motivációját, nem is képesek normális szöveggel ellátni a szereplõket. Fájóan nem kommunikálnak benne az emberek. Erõltetetten hallgatnak el egyszerû dolgokat, amelyet meglehetne egymással beszélni, mindezt csak azért, hogy húzzák a rétest, s le lehessen gyártani több tucat epizódot a verejtékkel kreált bonyodalmakkal. (Pl. - Miért ne mondtad, hogy hazajött a férjed? - Mert azt hittem, azt hiszed, hogy akkor vele vagyok.) Neeeeeeeeeeeeeee.....Könyörgöm...Lehet, hogy ez több szappanoperánál, teleregénynél így van, nem igazán nézek ilyen jellegû mûsorokat. A másik, amit soknak érzek, az az, amikor bizonyos jeleneteknél olyan képi és hangi világot hoznak létre, mintha minimum világvége lenne, csak azért, hogy fokozzák a feszültséget az izgalmat, amelyet minõségi színészi játékkal, nagyságrendekkel jobb szövegekkel, valamint sokkal kevesebb effekt használatával is el lehetne érni.
Na, most amikor végképp elhatároztam, hogy nem nézek több részt, az akkor volt, amikor a fõhõs, a férfi kb a sokadik embernek is nekimegy indulatból, s elkezdi püfölni õket. Nem az, hogy védekezésbõl, önvédelembõl, megmentés által folyamodik erõszakhoz, hanem szimplán így akarja érvényesíteni az akaratát, az érdekét. Ez az idegbeteg stílus nagyszerû üzeneteket hordoz magában... Nem azt mondom, hogy a fõszereplõ egy ilyen sorozatban legyen mimóza lélek, mert, jó ,ha kiáll magáért,másokért, de számomra ez akkor is nagy csalódás volt és most nem szeretnék pacifistának tûnni.
Semmi bajom azokkal, akiknek ez tetszik, tiszteletben is tartom, de mindenképpen le kell pontozzam, mert károsnak éreztem az agyamra.
7/10
napraforgó 2016 ápr. 05. - 19:21:57 7/10
(354/2695)
Gülseren igazi áldozattipus, egész életében csak szenvedett.
Úgy emlékszem, azt mondta, hogy 2 éves korában meghalt az anyja, vagyis nem is emlékezhet rá (mégis állandóan a temetõbe járkál és beszél hozzá). Aztán az apja rosszul bánt vele, ezért korán férjhezment az elsõ fickóhoz, aki megkérte. Özkán meg otthagyta a kicsi gyerekkel, meg a nagy adóssággal. Több állásban dolgozott, hogy azt ki tudja fizetni, addig meg Kerimán vigyázott Hazalra. El is rontotta szépen.
Vagyis Gülseren az a nõ, akinek soha nem sikerül semmi.
El is hiszem, hogy annyira elkeseredett Özkán erõszakos közeledése miatt, hogy kiugrott az ablakon.

Dzsihán és Dilara házasságát, meg a családi életüket átgondolva, nem hiszem, hogy õk valaha is normális családi életet éltek, közös programokat csináltak volna. Ozan meg úgy nyafog, hogy mostanában soha nem vacsoráznak együtt. Hát én nem hiszem, hogy korábban vidám, boldog estéket töltöttek a közös vacsorákkal.
Mondjuk, azon is csodálkozom, hogy a 15 éves kislány hétköznap éjjel 11-12ig kimaradhat, mégha a bátyja kíséri is. És Ozannak is rögtön elment a kedve a kimozdulásra, hogy az apja Hazalt is rájuk eröltette.

Dzsihán is fura, ahogy valami történik, már ugrasztja is Yldrimet, mintha csak a csicskása lenne. Most is már hívta is, tudja meg, mi van Alperrel. Annak az ügyvédnek nincs más ügye, csak a Dzsihánéi? Na és Dilara is késõ este megy az ügyvédnõvel beszélgetni (amúgy meg elég estélyiesen öltözve, vagyis nem épp munkamegbeszélésre ment...)
Fura nekem ez a török világ, a múlt század erkölcsei keverednek a nagyvilági stílussal.
Érsekvári 2016 ápr. 05. - 18:44:56
(353/2695)
A tegnapi részhez képest ez tiszta dráma volt .
Rahmi a fiával végigbeszélte az éjszakát és Dzsihan úgy látja megváltozott az apja , pedig ha tudná most is miket mûvel . Amikor megtudja a menyétõl Alper tette a fiával odamegy és megkapja a magáét jól fejbe vágja . Aztán egyik percrõl a másikra nagy hó esett , még Alpert is betakarta . Az is egy goromba fráter . Tulajdonképpen Dzsihan és az ügyvédje akik normálisak a többi rettenetes bunkó .
Dzsihan megtudja a barátnõtõl Gülserent kirúgták egybõl tudta Dilara mûve lehetett , a nõ letagadja . A saját fia Ozan ki nem állhatja az anyját meg is lehet érteni .
Dilara tiltja , hogy elmenjenek szórakozni a fiatalok , de Dzsihan viszont engedi direkt keresztbe húzza a nõ döntéseit .
Gülserennek a barátnõnél sincs már menedék kénytelen hazamenni , ahol Özkan teljesen kikészíti idegileg az ablakból akar kiugrani , szerencsére nem történik baj . Végül a kopasz elmegy otthonról , de nem mond le Gülserenrõl ezek után sem .
syuzi 2016 ápr. 05. - 18:34:58
(352/2695)
Õket én se bírom még Dilariat se csípem Hazalal együtt

Kedvencem Dzsihan, Dzsanszu, és Gülseren
malvinkicska 2016 ápr. 05. - 18:08:18
(351/2695)
Gülseren az igazi áldozat ebben a sztoriban, annyira elkeseredett, képes lenne eldobni magától az életet, mivel, kilátástalannak látja a helyzetet. Dilara azon felül, hogy önzõ, nagyon sok rossz van benne anyának teljesen alkalmatlan, nem tud a fiatalokkal bánni, csak ahogy Cihan hívja diktátor, mindenkinek azt kell csinálni amit õkelme parancsol, mert ha nem összedõl a világ, és senki nem állhat meg elõtte. a gyerekeket terrorban tartja õ meg minden este elmegy otthonról Ozan jól látja a helyzetet, ezért tesz mindig keresztbe neki Cihan mivel egy egoista önzõ nõ, a barátok fontosabb, mint a család az ilyenek nem való, csak a flangálás. Rahmi leütötte Alpert rendesen az is addig ordítozott, míg emberére akadt, nagyon rondán viselkedik az is. Özkan most adja a szeretõ férjet, nem tudjuk mi lakik a lelkében végül is elítéljük, mivel eddig csak negatívumot hallottunk róla. A helyzet elég bonyolult, és a gyerekek még sehol, csak egymást ütik vágják, hol szóval, vagy tetlegesen.
malvinkicska 2016 ápr. 05. - 07:33:35
(350/2695)
Igazad van oldja azt a rossz légkört ami uralkodik amúgy a sorozatban, de szerintem a szinkron még jobban kihozza, a rosszat belõle.
offtopic
ildimix 2016 ápr. 04. - 22:18:02
(349/2695)
Hazalnak ebben a részben 1 pillanatra megszólalt a lelkiismerete a nevelõanyjával Gülserennel kapcsolatban. Emlékezett a szülinapjára de mégsem hívta fel õt. A betegsége miatt amit saját magának kreált nem tudom sajnálni. Dilara is milyen anya? Beteg a lánya õ meg elmegy otthonról? Rakmi már túlzásba viszi a játékot befekhetne 1 klinikára. Milyen flegmán beszélt az emberekkel.

Kerimanon jókat nevetek még jó, hogy szerepel a filmben. Várom a holnapi részt.
Érsekvári 2016 ápr. 04. - 21:40:24
(348/2695)
Megnéztem , hát lehet rosszallani fogod amit írok , de a mai rész nekem most bejött . Fõleg Keriman ez a nõ /színésznõ/ a rettenetes modora ellenére nagyon szórakoztató , annyit röhögtem rajta meg a tökfejen is amikor szagolgatja a Gülseren ruháját és a maga szokásos stílusában közli az ütõdött öcsikével az az õ pulóvere . Rahmi bácsival folytatott diskurzus ahogy alkudoztak az sem bírtam ki komolyan , annyira szórakoztató ez a két bolond . Nélkülük dög unalom lenne , mert mindenki csak szenved . Az öreg meg csak úgy élvezi az életet a Casinóba . Így könnyû nem a saját pénzét tapsolja el , majd Dilara kifizeti a tartozását .
Dzsihan és Gülseren végül csak találkoztak , remélem jól alakulnak a dolgok .
7/10
napraforgó 2016 ápr. 04. - 20:24:00 7/10
(347/2695)
Hát ahogy a kapzsi Kerimán és Rahmi alkudoznak, az csúcs. Mivel mindkettõnek csak a pénz számít, azt hiszik, pénzzel mindent meg lehet venni, hát egész jól megértik egymást.
Dilara és Rahmi már bánják, hogy kihozták a börtönbõl Özkánt. Most Rahmi már tûntetné el, mert csak gondot okoz a gyerekekkel.
Úgy tudtam, hogy Özkán beállít, miközben Rahmi is ott vanKerimánnal. Tényleg nagy kár, hogy sajnálta a pénzt egy egyszerû kávézóra is.
Hazal meg, a kis kígyó, látszik, hogy Dilara lánya, hallgatózik megint, aztán meg alakoskodik a betegséggel. El tudom képzelni, hogy fájt neki hallani, hogy Dilara inkább visszaadná, mintsem lemondjon Cansuról, Cihánnak meg milyen szoros szeretetteli kapcsolata van Cansuval, míg vele csak korrektül, tisztességesen bánik. De hát mindent megtesz, hogy saját magáért ne lehessen szeretni.
Várom már, hogy Alper ügye is haladjon valamelyest.
malvinkicska 2016 ápr. 04. - 19:11:54 Előzmény Érsekvári
(346/2695)
A mai részben nagyon sok volt Keriman annyit kelepelt, mint egy gólya, õbelõle kevesebb is sok fárasztó egy nõ, annak a pénz a mindene. Hazal milyen sanda, hogy õ legyen a központba beteget jelentett jeges vizet ivott, teljesen nem bírom ahogy viselkedik. Az öreg Rahmi is fárasztó ezzel a sok alkudozással, megint csinált adósságot, õ sem egy megnyerõ valaki, nem szeretni, gyûlölni lehet amiket csinál. Gülseren egy nagyon érdekes karakter olyan, mint egy titok miniszter, senkink nem akar mondani semmit, meg van keseredve, mert nem is akar nyitni,hogy más élete legyen.