Lysa55 2016 febr. 24. - 18:18:44
(95/2695)
Hazal tiszta anyja, csak a külsõség, a pénz érdekli, milyen könnyen odadobja a 15 évet, eddig anya volt, most Gülseren, most minden rossz, a suli, a környezet, most szemétdomb ahol eddig élt. Dilara csak egyszerûen hazavitte volna magához ha Cihán le nem állítja. Cihán apja vajon miért bukkant fel ennyi idõ után? És Cihán miért nem örül neki? Ott valami bonyodalom van, az biztos. Gülseren joggal fél, hogy elveszti a lányát és magára marad. Jansu hiába aranyos, kedves talán szereti is G-t, de akarna-e a fényüzés után a majdnem nyomorba költözni? A jólét után elég nehéz lenne megszoknia , hogy nincs kiszolgáló személyzet, nem sofõr viszi hozza. Hát nagyon kiváncsi vagyok milyen történések lesznek még. Szerintem sok bonyodalom, meglepetés lesz még benn
10/10
doritasmile 2016 febr. 24. - 17:28:31 10/10
(94/2695)
Hazal mennyire pénzéhes.
Cihan nem nagyon örül az apjának, valami biztos történt a múltban.
malvinkicska 2016 febr. 24. - 08:12:18
(93/2695)
Hazaitól nem szép, így beszél Gülserenrõl aki annyi mindent tett eddig érte, a kislány olyan fellengzõs. A sógornõ, mikor megtudta, hogy a tesója börtönben van egybõl hangnemet váltott, már szebben beszélt G-vel akinek ez feltûnt. Aztán megérkezett Cihan apja, vajon milyen változás lesz a családban, mert eddig még csak említve sem volt, a létezése.
7/10
napraforgó 2016 febr. 24. - 04:04:19 7/10
(92/2695)
Hazal megismerkedett a szülõanyjával, és gondolom, most majd Dilarát fogja nyúzni, hogy vele akar élni. Gyereket nem szoktam bántani, de borzasztó az a kislány - már csak Gülszerenként beszél az anyjáról, aki a lelkét is kitette érte mindig. Dilara meg szívfájdalom nélkül elvenné a gyereket az anyjától, azt hiszi pénzzel minden megfizethetõ. Még a férje háta mögött is megpróbál intrikálni, szerencsére az ügyvéd becsületes és nem áll rá, hogy Cihán háta mögött machináljon.
10/10
doritasmile 2016 febr. 23. - 19:49:12 10/10 Előzmény napraforgó
(91/2695)
Itt a részeknél azt is nézni kell viszont, hogy kint egy rész 2 és fél óra, tehát itt egy részt kb. 3 részben adnak le, tehát sokkal hosszabb lesz, és még kint sincs vége. 2. évad 54-nél jár most de még eltart júniusig.
Lysa55 2016 febr. 23. - 13:00:27 Előzmény édesmaya
(90/2695)
igen, nekem is nagy kedvenc a Miami helyszinelõk és tudom, hogy a hadnagy hangja is õ, csak nekem egyszerre a Profilozók jutott eszembe. A képek szuperok, ügyes vagy, hogy fel tudod tenni. Én ilyet nem tudok, nem is próbálkozom vele.
malvinkicska 2016 febr. 23. - 12:19:14
(89/2695)
A sorozat baráton fent van meg lehet nézni.
malvinkicska 2016 febr. 23. - 12:17:06
(88/2695)
A sorozat baráton fent van, ott megnézheted.
malvinkicska 2016 febr. 23. - 11:08:24 Előzmény édesmaya
(87/2695)
A sorozat baráton szinte rögtön felteszik , ott vana 6 rész fent, ügyes vagy a képek jók, a színésznõ is szép.
7/10
napraforgó 2016 febr. 23. - 10:33:38 7/10
(86/2695)
Kicsit õszesen, most sokkal vonzóbb, mint ezen a régi képen fekete hajjal.
10/10
édesmaya 2016 febr. 23. - 10:22:36 10/10
(85/2695)
Kõszegi Ákos hangja nekem leginkább a CSI: Miami helyszínelõkbõl Horatio Cain hadnagy - a kedvencem - ismerõs.
10/10
édesmaya 2016 febr. 23. - 10:19:12 10/10
(84/2695)
Gabus, ez szuper, köszi a linket, az infót!
8/10
gabus53 2016 febr. 23. - 10:18:19 8/10
(83/2695)
Kedves Fórumtársak!

Aki nem tudja délután nézni a folytatást, annak ajánlom a Sorozatbarát oldalt, 1-2 órán belül felteszik az aznapi részt. http://www.sorozatbarat.cc/video/series/4006/Megtort_szivek_online_sorozat

:-)
10/10
édesmaya 2016 febr. 23. - 10:09:49 10/10
(82/2695)
https://www.youtube.com/watch?v=4olxqBV_DTQ

Nézzétek meg, olyan fájdalmas- szép az aláfestõ zene, a dal. A sorozat elsõ részeibõl pillanatok felvillanása.
Lysa55 2016 febr. 23. - 10:08:42
(81/2695)
nekem a kicsit borostás tetszik. Karakteres lesz tõle Cihán arca, férfias, komoly és mégis fiatalos, nekem legalábbis. Ja és Kõszegi Ákos hangja nagyon jó, a Profilozókból megismertem. Már nagyon várom a mai részt
10/10
édesmaya 2016 febr. 23. - 10:03:09 10/10
(80/2695)
Cihanról is nagyon jó ez a fotó:
10/10
édesmaya 2016 febr. 23. - 10:02:00 10/10
(79/2695)
Gülserenrõl egy másik fotó, szerintem irtó helyes rajta:
10/10
édesmaya 2016 febr. 23. - 09:58:34 10/10
(78/2695)
A másik fotó Cihanról:
10/10
édesmaya 2016 febr. 23. - 09:57:58 10/10
(77/2695)
Cihan se maradjon le, róla is kerestem fotókat.
Õ a másik nagyon pozitív szereplõ, irtó szimpatikus. Erkan Petekkaya a színész neve, 1970. dec.11-én született. Nekem jobban tetszene sima pofival, ez a majdnem borosta szerintem öregíti.

Be is teszek kétféle fotót róla, mondjátok meg, nektek melyiken tetszik jobban:
10/10
édesmaya 2016 febr. 23. - 09:54:53 10/10
(76/2695)
Köszönöm szépen a segítséged.
Lysa55 2016 febr. 23. - 08:58:18
(75/2695)
bocs, a pontosítás kedvéért, online sorozatok tv az oldal ahol nézem, ezt is és néha a Palomát is, ezen néztem a Veronika aranyát is,
Lysa55 2016 febr. 23. - 08:52:26
(74/2695)
nagyon jók ezek a képek, szép ez a kis nõ, mármint Gülseren
Lysa55 2016 febr. 23. - 08:45:14
(73/2695)
szia. Online tv. hu-n nézem este. Az ujakra kattintok és ott megkeresem. Most akarom a tegnapi részt is, mert késõn értem haza. De azt hiszem, a TV 2 oldalán 7 napig megnézhetõ, de én ezt még nem próbáltam. Nem töltöm le. Remélem tudtam segíteni. Jó filmnézést. Üdv
10/10
édesmaya 2016 febr. 23. - 08:24:08 10/10
(72/2695)
Bocsika, a lányok épp fordítva vannak a fotón! Balról az édeslány, jobbról a nevelt.
10/10
édesmaya 2016 febr. 23. - 08:23:12 10/10
(71/2695)
Kis bûvészkedés után sikerült ezt a fotót lementenem - instagramos volt eredetileg- Gülsener (azaz Nurgül Yesilcay) a két lányáva.

Balról Hazal, a nagyravágyó, úrhatnám nevelt lánya, jobbról az édes lánya, aki nagyon hasonlít hozzá - a szája épp olyan gyönyörû, mint az anyjáé - és a jelleme is kedves, aranyos.
10/10
édesmaya 2016 febr. 23. - 08:12:59 10/10
(70/2695)
A következõ fotó Gülsenerrõl:
10/10
édesmaya 2016 febr. 23. - 08:12:20 10/10
(69/2695)
A kedves, szép, szeretnivaló Gülsenerrõl keresgéltem a neten. Érdekes módon kétféle születési hónapot adnak meg - pl. a wikipédián - 1976. március 26, és május 26.
Találtam róla fotókat, rakok fel nektek:
10/10
édesmaya 2016 febr. 23. - 07:31:47 10/10
(68/2695)
Szia, azt szeretném megkérdezni, hogy hol nézted meg vasárnap az 5 részt? Mert a Tv újságban nem találtam az ismétlést sem a TV2-n, sem a Super TV -n.
Netrõl letöltötted? Megadnád a letöltés helyét? Köszönöm elõre is.
malvinkicska 2016 febr. 23. - 06:36:30
(67/2695)
Igazad van ki hagytam, hogy úgy akarna tûni, mint aki annyit dolgozik közben csak pletyiznek, és mindig a más véleménye érdekes neki. Az biztos a gazdagok világa más.
7/10
napraforgó 2016 febr. 23. - 05:04:31 7/10
(66/2695)
Azt írod, Dilara nem törõdik a családdal, mert munkamániás. Hát nem egészen. Dilara soha egy percet sem dolgozott! Valami "Alapítvánnyal" tölti az idejét, de hallottál te akár csak egy szót is azoktól a gazdag "úri hölgyektõl" arról, hogy miként segítsenek a rászorulóknak, szegényeknek, stb? Mert én nem. Csak a saját világuk pletykáival törõdnek, az unalmas házasságukból menekülnek ilyen mondvacsinált feladatokhoz, ami ki is merül az ebédekben, vacsorákban, meg az estélyek szervezésében. Mondhatnám, úri passzió ráérõs, nagyon gazdag nõknek, akiket valójában és ténylegesen nem érdekel "az alattuk lévõ" néposztályok sorsa.
Érsekvári 2016 febr. 22. - 22:15:16
(65/2695)
Nagyon tetszik Cihan hozzáállása a lányok témájában , a felesége simán kicserélné õket mint a játékbabákat . Ebben a nõben nem sok érzelem szorult . Érthetetlen miért csak most akar válni a férj , hogy bírta ezzel a nõvel 18 évig .
Egy ilyen mindenkire figyelõ gondos higgadt kedves férfi , most is az õ nyakába szakad minden . Neki kell megoldani a helyzetet ami nem könnyû , mert mindkét lányt egyformán szeretni akarja , pedig igencsak eltérõ természetûek .
Hazalhoz a világ türelme nem elég egy akarnok ez a lány . Az üzlettárs Alper és a neje aki Dilara jó barátnõje szeretnék , ha Cihan nagy botrányba keveredne , remélem nem fog összejönni bármennyire erõlködnek .
Gülseren teljesen egyedül van egyetlen barátnõjére számíthat aki mellette áll mindig .
Cihan szinkron hangja Kõszegi Ákos , nagyon illik hozzá ez a kellemes organum .
malvinkicska 2016 febr. 22. - 20:43:33 Előzmény Érsekvári
(64/2695)
A mai részt megnéztem, lég érdekesen alakulnak a dolgok, Hazal már haza sem akart menni annyira nagyravágyó, az anyját szinte semmibe veszi, Cihan, egy jó gondolkodású család apa, és elmondja ezt nem teheti, meg Gülserrennel. Dilara a családdal nem törõdik munka mániás, csak állandóan a közép pontban akar lenni, hiába lázas Cansu az az apja törõdik vele. Alpar és a felesége már megakarják zsarolni Cihant , mert nem tudják az igazat. A sógornõ is egy elvetemedett nõ személy annak, is egybõl az anyagiakon jár az esze. Az tetszett , mikor Cihan bejelentette válni akar.
7/10
napraforgó 2016 febr. 22. - 19:40:39 7/10
(63/2695)
Megnéztem a neten, két évados, az 1. évad 31 bölüm, a második 54.
Remélem, nemcsak az elsõt vették meg.

A cserét egyébként nem a névazonosság miatt követték el, ahogy a port írja, csak a hasonló hangzás.
Az egyik család neve Gürpinál, a másiké Gülpinár, vagyis egy r és l a különbség. De az biztos, hogy nagyon hasonló a hangzásuk. Ha az egyik baba fiúnak születik, valószínûleg nem keverik össze õket.
malvinkicska 2016 febr. 22. - 19:03:01
(62/2695)
A TV260 magyar részrõl beszél, de ez sem egy évados, lehet most is csak az elsõt vették meg szokásukhoz híven, és ez is jól megvágva, mert általában ott hetente egyszer adják és 2-ó egy rész.
7/10
napraforgó 2016 febr. 22. - 18:26:01 7/10
(61/2695)
Tudja valaki, hogy hány részes lesz a sorozat? Vagy az eredeti bölümök számát?
7/10
napraforgó 2016 febr. 22. - 18:22:55 7/10
(60/2695)
Döbbenetes ez a Hazal, ahogy csak Gülserennek nevezi az anyját és lazán kijelenti, nem szükséges felhívni. És már haza sem menne, csak vigye el az apja magával, el a gazdagságba. És késõbb a Cihán által adott 500 lírát sem vallja be, sõt az anyja által adott pénzt is símán zsebreteszi.

Cihán meg annyira szereti Cansut, aki kedves, jólelkû kislány. Nyilván ezért fog beleszeretni Gülserenbe is, mert az a nõ is kedves, jólelkû, ráadásul még szép is.

Nemcsak Gülseren sógornõje megéri a pénzét - jó drágán eladná Hazalt a vér szerinti szüleinek, de Cihán munkatársa és annak felesége is már valami jó kis zsaroláson agyalnak. Nyilván nem tudják, hogy elcsereélt gyerekekrõl van szó, azt hiszik, Cihán félrelépett.
cinemaxeva 2016 febr. 22. - 17:13:11
(59/2695)
Hát Hazal ez egy szemtelen nagyra vágyó kis csaj,de egyenlöre ugy sem tud a gazdag családba lenni,
ugyhogy lesznek még benne nagyon jó böszitö részletek, amit tényleg érdems nézni...
a nénye is megéri a pénzét,szinte elakarja adni Hazelt ,mivel hogy ö nevete,....lesznek meglepetések benne....
Lysa55 2016 febr. 22. - 12:47:43
(58/2695)
sajnos ez a szinházi darab nekem nem adott fergeteges élményt, sõt, csak negatív jelzõvel tudom illetni. Az Üveganya c. darabot néztük és azt kell mondanom nekem ez a legalja volt. A szinészek egyébként nagyon jók, tényleg értik, jól csinálják a szamákujat, de maga a darab borzalom volt. Nekem, . Bocs, hogy ez kicsit hosszúra sikeredett, nem ide való téma volt.
Visszatérve a sorozatra. Mondtam már, nem sok török sorozatot láttam, ez most nagyon tetszik. ía sziház után ez egy pozitív élményt adott akkor este. Vasárnap megnéztem az 5 részt. Azt hiszem, Hazal nagyon hamar félrelökte az eddigi családját. Ahogy végig nézett az irodán, a szeme azt mondta, " ez mind az enyém " Sajnálom Gülserent, neki ez nagyon fáj. Viszont a vér szerinti lánya szerintem más, mintha szeretné és neki rosszul esett mikor nem érezte a szavakból a viszont szeretetet. Szerintetek otthagyja a mostani családját? Ezen nagyon elgondolkodtam én. Ja és azon is, én mit tennék a helyükben, akár a szülõ, akár a gyerek szemszögébõl nézve. Nem tudom. Alig várom a mai részt, de azt hiszem megint netrõl tudom nézni, majd este.
További szép napot és jó tévézést mindenkinek
cinemaxeva 2016 febr. 21. - 12:44:04
(57/2695)
Jó kis film...

5 résztöl keztem nézni, tetszik....az oroszok jóval elörébb vannak ,de jó....hogy a magyarokhoz is eljutott a sorozat......
offtopic
ildimix 2016 febr. 20. - 22:20:23
(56/2695)
Of: remélem az éj királynõjét adni fogják a magyar csatornák én megvárom amíg leadják. of vége.

A sorozatra visszatérve azért szeretem a török sorozatokat mert pörögnek bennük az események nem húzzák vonják a dolgokat hanem rátérnek a lényegre. A zene miatt is tetszenek ezek a sorozatok.

Szerintem Hazal Cihanékhoz költözik Dilarával az anyjával nagyon jól kifog jönni. Kár, hogy a porton nincs a részeknek aktuális tartalmuk. Ezt a sorozatot reggelig tudnám nézni Isa megértelek, hogy a színház után még megnézted. Egyébként mit néztél a színházba?
offtopic
ildimix 2016 febr. 20. - 21:56:10
(55/2695)
Nagyon megható volt amikor Dzsanszu elsõ találkozáskor átölelte Gülserent az igazi anyját. Nekem a lány nagyon szinpatikus. Hazal 1 hálátlan kamasz sajnáltam a nevelõanyját amikor a lányok elõtt letagadta õt mert csak 1 pincérnõként dolgozott. Dzsansu nagyon hálás gyerek szerintem az apja össze fog jönni Gülserennel. Izgalmas volt a film vége Hazal elment az igazi apjához. Szegény nevelõanyja ha ezt megtudja összetörik a szíve a bánatba. Várom már a hétfõi részt.
7/10
napraforgó 2016 febr. 20. - 02:53:02 7/10
(54/2695)
Egészen megdöbbentem, amikor Hazal és a nagynénje nekiestek Gülserennek, csak mert egy férfi fölhívta telefonon. A férje épp 12 éve elhagyta, de õ ugye férjes asszony, milyen alapon áll szóba más férfival. Honnan vették, hogy valami udvarló és pl. nem a fõnöke, vagy egy kollégája, vagy akár épp egy ügyfél keresi? Miért gyanúsítgatták rögtön? Nem olyan asszony volt eddig sem, aki falta a férfiakat. Hogy az intrikáló sógornõ nem szereti, még hagyján. Na de hogy jön ahhoz egy 15 éves kis fruska, hogy úgy beszéljen az anyjával?
Hazal különben sem szimpatikus, csak pénzautomatának tekintette az anyját eddig is, aki pedig kidolgozta a lelkét is miatta. Most majd jól rászáll az igazi apjára, anyjára és költekezik napszámra.
Érsekvári 2016 febr. 19. - 21:23:32
(53/2695)
Üdv neked itt is ! Elég gyorsan beindult a lavina Hazal amint megtudta nem teketóriázott rögtön az apjánál termett . Terepszemlét is tartott , nagyon rámenõs a kis csaj .
Ezek után biztos , hogy nem akar Gülseren lánya maradni , ha ilyen gazdagságban élhetne .
Olyan mint a vér szerinti anyja hideg rideg számító . Cihan úrnak több mint szimpatikus Gülseren ez már most látszik .
A vacsorán a két anya találkozása hogyan zajlik majd . Várhatóan nem lesz olyan sima ügy , csak feltételezem , hogy Dilara beszólogat valamit , Gülseren meg önérzetes rátarti nõ az eddig látottak szerint . Jó a sorozat .
kikelet54 2016 febr. 19. - 20:45:48
(52/2695)
Hát, azt borítékolni lehetett, hogy Hazal repes az örömtõl, amikor megtudja, hogy kik az igazi szülei, és nem az igazság miatt örül, hanem a pénz, a gazdagság miatt. Már akkor felderült az arca, amikor megérkezett az irodához, és felnézett a hatalmas házra. Teljesen olyan a jelleme, mint az igazi anyjának, le sem tagadhatják egymást, félõ, hogy Gülserentõl teljesen el fog fordulni, a pénz még nagyravágyóbbá teszi.

Consu nagyon aranyos, õ annak ellenére, hogy látva az igazi anyja körülményeit, akkor is szeretettel fordul hozzá. De úgy látom, hogy Cihannak sem közömbös Gülseren, biztos lesz valami közük egymáshoz. Mondjuk olyan feleség mellett nem is csoda.
malvinkicska 2016 febr. 19. - 20:05:00
(51/2695)
Szia örülök itt vagy, most néztem meg a mai részt, gondoltam , hogy Gülserennek lesz gondja ha megtudja Hazal az igazi származását, és nem is tévedtem, egybõl elment megkeresni az apját. A sztori jól szemlélteti, hogy a gazdagság nem minden, ha a szülõk lelketlenek, ezt Dilarára értem, mert neki csak a csillogás a sok pénz a minden, nem sokat törõdik a családdal sem a férjjel, sem a gyerekekkel, itt vacsora ott vacsora, aztán ordít egyet és azt hiszi ezzel el van intézve, minden, nem csodálom, hogy Cansunak rosszul eset, hogy egy kicsit hûvös volt vele G , de az szegény kétségbe volt esve a lány miatt. A hétfõi részt nagyon várom, mit fognak beszéli Hazal és az apja.
Érsekvári 2016 febr. 19. - 14:28:41
(50/2695)
Gülseren az elsõ perctõl kezdve szimpatikus a csórósága mellett amirõl nem tehet , csak jó tulajdonságai vannak . Hazal tényleg mintha nem is az õ lánya lenne / mint kiderült / egy nagyravágyó elégedetlen kis fruska csak a külsõségek számítanak neki . Dilara lánya lesem tagadhatná a nõ . Cansu az igazi lánya egy nyílt szívû aranyos kedves lány , már most megmutatkozott a jelleme . Cihan a legnormálisabb a családban igazi úriember minden tekintetben . Keriman a sógornõ nem egy matyóhímzés , már a hangja is irritáló , de passzol a karakterhez elég nyers nõ . Nem csak a felnõttek , de a lányok is összetûzésbe keveredhetnek majd a családi viszályban , féltékenységben , fõleg Hazalról lehet elképzelni amilyen utálatos tud lenni .
Cihan üzlettársa sem valami szimpatikus , szeretne felülkerekedni rajta , mert egy tehetségtelen ,haszonlesõ alaknak néz ki .
Lysa55 2016 febr. 19. - 13:39:53
(49/2695)
nagyon nagyon tetszik ez a sorozat. Éjjel a szinház után még megnéztem és alig várom a mai részt, Gülszeren sokkal szimpibb mint Dilara, csak sajnálom, hogy a lánya Hazal igy viselkedik vele. Azon meglepõdtem, hogy ilyen hamar rátalált a vérszerinti lánya és meg is mondta neki. A nevekkel bajom van, leirni sem tudom, de majd megszokom
7/10
napraforgó 2016 febr. 19. - 04:48:38 7/10
(48/2695)
Elég érdekes az elsõ néhány rész.
Igaz, hogy Cihán és Dilara gazdagok, mindent meg tudnak adni a gyerekeiknek, de nem boldogok. Láttuk, az asszony elfordult az ágyban a férje elõl, és Cihán is azt mondta a veszekedésükkor, hogy már elváltak volna, ha a nõ nem lesz terhes a lányukkal.
Gülseren meg elég szar helyzetben van, a férje elhagyta, a sógornõje egy áspiskígyó, aki ki akarja túrni õket az öccse lakásából. A nõ meg túl jól néz ki, ezért a férfiak mindig bepróbálkoznak nála. Pénze alig, és Hazal is állandóan pumpálja. Na mondjuk ezt nem egészen értem, miért kell a lányt egy elit iskolába járatni, ahol gazdag lányok vannak, azokra akar hasonlítani, és miért nem lehet kicsit keményebb kézzel fogni. - még a nagynéni intrikái és pénzadományai ellenére is....

Azért vannak mesebeli fordulatok is. pl. Özan imádja a húgát - hát ez nem biztos, hogy jellemzõ a kamaszokra. Aztán az is fura, hogy egy keleti/es országban, ahol a fiú a nagy kincs, mégis a család egyetlen fia háttérbe szorul a lánnyal szemben... Azt még megérteném, hogy õ apuci kedvence, de az anyák ilyenkor mindig a fiaik mellé állnak.
Dilara nagyravágyó, neki mindig mindenbõl a legjobb kell - gyerekbõl is, nem jó a második hely, stb. De azért ez a tulajdonság nem öröklõdik, mint itt Hazalnál, és persze a "rendesség", a segítés másoknál, amit Gülseren és Cansu gyakorol, szintén nem.... Ezek tanult dolgok, szóval... ez itt a mese...
Érsekvári 2016 febr. 18. - 23:28:13
(47/2695)
SPOILER . Szia Mankos ! Az éj királynõje sorozat eszméletlen jó . Akkor ráhangolódtál Te is . Minden részt megnézek eredetibe a 6. is láttam , de természetesen felirattal teljesedik ki a lényeg . Annyira jók a karakterek és a megszemélyesítõ színészek kivétel nélkül .
Habár már másodszorra láttam pár perce az 5. részt baromira élveztem . A zenéje is nagyon tetszik meg az is rendkívül jó , hogy egybe van a rész . Nálam most ez a No.1 .
Részrõl részre izgalmasabb nem tudok betelni vele.
malvinkicska 2016 febr. 18. - 20:20:41
(46/2695)
Hamar egymásra találtak, Cansu és az anyja, de még Hazal semmit nem tud, és õ egy lázadó típus, egy nagyravágyó valaki. Cihan férfi létére a megtestesült jóság nagyon szépen beszél mindenkivel. Nagyon várom mi lesz a lányok és a szülõk sorsa.