malvinkicska 2016 nov. 18. - 19:11:56
(1895/2695)
Az biztos Rahmi elég kemény dolgot tett Ozannal, mert rá akarja fogni, nem be számítható, és még Dilt is magával rángatta, igaz most azt mondja, ha valami komoly dolog lesz magára vállalja, de ez nála változó.
Cihan ahogy viselkedik tényleg alkohol beteg ahogy írják , mert a szeme most olyan fura volt, és ki volt kelve magából, azt én tudom színész, de a szeme nem tetszett most, ahogy ordított, azt jól tette Dil helyre tette, már elõbb kellet volna, ez mindenkin megy keresztül, minek érzi ez magát, pedig nekem tetszett a játéka de most már egyre jobban nem. Dzsandan gondol valamit, mikor az öreg vette fel a telefont.
A nagy bajban annyi jó van nem adhatja el, Dzsan, a részt.
Burhan emberei vannak megbízva a kereséssel, az mondta is zsebelje meg jól Cihant, Deniz miatt törleszti akar.
A gyerek beteg, rögtön kórházba vitték, az a vén banya nem akarta, menjen H de az elment, legalább D nincs most ezek után egyedül, ami történt.
Az a meglátásom itt az egész család sérült, mindenkinek szüksége lenne egy lelki terápia , ahol kibeszélnék magukat nem hazudoznának össze vissza, mint itt.
Az is igaz nem kell pénz a boldogsághoz, itt van de egyéb semmi, se megértés , tisztelet, boldogság, egymás becsülése, egyszóval ez minden csak nem család.
7/10
napraforgó 2016 nov. 18. - 18:56:38 7/10
(1894/2695)
Nem csak Hazalt, az egész családot be lehetne utalni egy ideggyógyintézetbe...
9/10
Roxer 2016 nov. 18. - 18:48:36 9/10
(1893/2695)
Azert azt nem hittem volna,hogy Dil is tud Ozan bezarasarol.Ha ez kitudodik meg inkabb pipa lesz ra,igy jobb,hogy nem hoztak ki.Apukaval kavarnak,mint a regi szep idokben. Cihannak se lett volna ellenere az otlet,mert Ozan szerinte sem normalis. Bar o inkabb kitagadna. Jo sok szarkevero van ebben a sorozatban,nem csoda ha senki sem boldog. Dil vegre a sarkara allt es kiosztotta Cihant,tenyleg bunko modon beszel vele mindig. Ayseval is bunko volt,o is haragszik es meg be is egette a baratok es a batyja elott.Szegeny nem sejti,hogy addig jo amig ezek ketten nem talalkoznak.A picivel remelhetoleg nincs nagy baj,most jol tette a szitter,hogy szolt Harunnak,igy Dilnek is konnyebb.
Érsekvári 2016 nov. 18. - 18:17:11
(1892/2695)
Elég durva módját választotta Rahmi , hogy Ozant leállítsák . Dilara tud róla viszont Dzsihan elõtt titkolják . Szerencsére nem adta el a részvényt a fiú. Dzsandan eltünt és egy véletlen telefonhívásból arra a következtetésre jut , hogy Ozannal történhetett valami a család eltüntette.
Amikor a család a részvényekrõl beszél Hazal megjelenik és követelõdzik neki is jár belõle , majd amikor a szobájába zavarja ott õrjöngeni kezd .
Ezt a csajt is Ozan mellé kéne kicsit bedugni . Ezek a gazdagok sem boldog emberek csak a nagy vagyonon vitatkoznak .
Dzsihan felfogd egy embert mint kiderült Burhan emberét vele akarja Dzsndant felkutatni . Deniz apja mindenrõl tud ami a Gürpinároknál történik .
Ayse nagyon pipa szóba sem áll Dzsihannal , hogy csereben hagyta . A férfi kárpótolni akarja most .
Dilara a kórházba rohan a lázas gyerekkel ahol Harun is megjelenik , sajnos elég nagy a baj a picivel . Hétfõig izgulás .
7/10
napraforgó 2016 nov. 18. - 17:54:54 7/10
(1891/2695)
Rahmi lefizeti az orvost az elmegyógyintézetben, hogy megfelelõ zárójelentéssel bocsássák majd ki Ozant egy-két hét múlva. Otthon Rahmi jelenti Dilarának, hogy elintézte az ügyet. Elhozta Ozan telefonját is, megtévesztésül ír Dzsihánnak, hogy ne keresse. Dzsihán nagyon mérges, Ozan még nagyobb bûnt követett el ellene és az egész család ellen, mint Dilara. Az összes emberével Ozant keresteti.
Kerimán megpróbálja Özkánt eltávolítani, hogy megkeresse a pénzt. Meg is találja, de Özkán hamar visszajön és rajtakapja. Yildrim kideríti, hogy Ozan mégsem adta el a részvényeket, csak meghatalmazást adott Dzsandannak a képviseletükre. Dilara meghatalmazását vissza lehet vonni, de Oazan tulajdonos lett, azt nem. Csak ha lenne egy szakvéleményük, hogy Ozan nem beszámítható. Dzsihán Dzsandant is meg akarja találni, de egyelõre semmi eredmény. Ozant meg kitagadja.
Dzsandan Ozannak telefonál, de Rahmi veszi föl. Azt mondja a nõnek, hogy Ozan hazament, ne keresse. A nõ azt gyanítja, hogy baj van, elrabolhatták a fiút.
Dzsihán és Yildrim megjelenik a villában, veszekszenek, Dzsihán mindenért Dilarát hibáztatja. Dilara visszavág, nem kellett volna Ozannak és Dzsanszunak részvényeket adni. Hazal épp ekkor jön,meghallja, hogy a másik kettõ részvényeket Hisztizni kezd, hogy õ miért nem kapott, Dzsanszu egy idegen, neki nem is járna. Dzsihán elzavarja Hazalt, aki hisztizve megy a szobájába. Hazal pakolászik, el akar menni a házból a pasijához. Szevincs lebeszéli, ne hagyja itt ezt a birodalmat Dzsanszunak....
Dilara kiutasítja Dzsihánt, ha csak azért jön ide, hogy õt gyalázza, akkor inkább ne jöjjön, majd Yildrimen keresztül tartják a kapcsolatot. Dilara már megbánta, hogy bezáratta Ozant, ki akarná hozni. Rahmi lebeszéli, elõbb a meghatalmazását kell érvényteleníteni.
Dzsandan mindent elmond Májdénak, aki azt kéri, hogy vegye rá Ozant, hogy adja el a részvényeit, a vevõ õ lesz.
Dilara elmegy a diliházba az orvoshoz, aki megpróbálja lebeszélni a nõt arról, hogy idõ elõtt kivigye a fiát. Megjelenik Rahmi is, elmondja, hogy azok a részvények 125 millió dollárt érnek, azzal a fiú eltûnne úgy, hogy sose látná többet. Ezzel sikerül meggyõznie.
Dzsihán felbérel valakit, hogy találja meg Dzsandant. A bérelt pasi Burhán embere, aki azt akarja, hogy várassák egy darabig Dzsihánt.
Dzsihá a lakása elõtt várja Aysét, aki haragszik rá az elmulasztott szülinapi buli miatt. Nem akar beszélni a pasival, elküldi. Dzsihán Leilával beszél, ki akarja engesztelni Aysét.
Demír belázasodott, Dilara vizes borogatással akarja levinni a lázát. A gyerek láza 40 fok, kórházba kell vinni. Szevincs értesíti Májdét, Harun rögtön rohan, hogy lássa a fiát.
Demír állapota súlyos, epilepsziás rohamról beszél az orvos, Dilara és Harun kétségbeesetten nézik.
malvinkicska 2016 nov. 18. - 17:11:06
(1890/2695)
OFF Fórumtársak Baris Falay ami Harununk édesanyja meghalt holnap temetik olvastam a FB-on.
8/10
Elhaym 2016 nov. 18. - 16:23:14 8/10
(1889/2695)
Szünet nélkül érkezik a Megtört szívek folytatása. Vagyis december 5.én véget ér a 2. évad, másnap már jön is a 3.
malvinkicska 2016 nov. 18. - 09:51:14
(1888/2695)
Nézem mert én nem néztem az átdolgozást, ez az eredeti és szerintem sokan azt írták amikor utána néztem , nem volt igazán jó, az át dolgozás.
A vélemények megoszlanak, és nagyon kevés Mexikóit nézek már, nem látom értelmét, mert valóban nem tudnak már jó témájú sorozatokat készíteni szerintem.
offtopic
ildimix 2016 nov. 18. - 09:13:58
(1887/2695)
Of téma: Malvin az Izaurán indult a tiszta szívvel sorozat. Szerintem nem érdemes nézni mert a téma hasonlít a szerelem zálogba sorozathoz szerintem ennek a remakeja. Nem értem minek indítanak 1kaptafás sorozatot?
7/10
napraforgó 2016 nov. 18. - 07:44:10 7/10
(1886/2695)
Ezt a leszedálást én is csak a filmekbõl ismerem, de azért az, hogy a nagypapi bevitette, meg gyakorlatilag teljesen elkábíttatta, az már nekem sok. Az öreg akármilyen gazember, ilyesmire azért még korábban nem vetemedett, a saját rokonai ellen nem fordult.
Gondolom, Dzsihán csak utánajár, mi történhetett, de ez azért nekem már túlzás. Gondolom, hogy a helyzet nekik az életformájuk miatt sem mindegy, aztán meg itt van a Dilara - Harun vonal, közben megjelent a Dzsanszu-Deniz vonal is, ami komolynak tûnik, a Hazal-féle kapcsolat hát, annak nem jósolok nagy idõt, ez a fiú komolytalan.
Az Ozan - Dzsandan kapcsolat se nagy szám szerintem, bár ki tudja, ha a fiú jobban beleesik a nõbe.... Hát, ha valóban beleszet, akkor tényleg nem normális, mert az ember azért valahogy csak "leinformálja" a szerelmét. Apám, anyám szemét rosszakarójába én azért nem szereténk bele....
9/10
Roxer 2016 nov. 18. - 07:20:40 9/10
(1885/2695)
Persze,hogy hülyék voltak.Azt hitték ettõl majd jobb belátásra tér a fiacskájuk,de csak még hülyébb lett. Részvényekkel akarja Dil is visszavásárolni a szeretetét? Cihan is felhívja és udvarol neki,hogy drága fiam,meg jóképû fiam nem emlékezett rá,hogy elõtte milyen bunkó módon viselkedett vele Ozan az étteremben? Ozan tettei már egyáltalán nem állnak összhangban a szülei "bûneivel".
malvinkicska 2016 nov. 18. - 07:18:06
(1884/2695)
Amikor írom én sem teljesen igazi dilisnek tartom de a viselkedése arra vall, a másik simán rá lehet fogni valakire, hogy nem beszámítható, csak legyen elég pénze, nem akarok ebben belemerülni nem látom értelmét, mert ez csak egy sorozat. A másik ha egy egészséges embernek szedatívumokat adnak, az teljesen másképp, hat , mint aki igazi elme eset, most a nagyapja ezzel sokat ártott neki, hogy berakatta , ez az igazi büntetés, szerintem, amit a sok butaságáért valahol érdemel, mert tönkre akarta tenni, a családot. A késõbbiekben majd látjuk milyen hatása lesz a bent létnek ha mutatják egyáltalán.
7/10
napraforgó 2016 nov. 18. - 06:23:12 7/10
(1883/2695)
Abban a diliházban nem hiszem, hogy Ozan bármiféle pszichiátriai ellátást kap, mármint beszélgetés, csoportterápia, meg ilyen-olyan ellátás, mert az, hogy leszedálják, az azért nem ellátás. én nem is hiszem, hogy ennek alapján beszámíthatatlannak is nyilvánítanák. Meg ez ellen Dzsihán is tiltakozna. ÁÁÁ....
Mert lehet, hogy Ozan nem százas, de azért nem dilis. A szülõkkel való ellentét azért csak nem olyan dolog, ami miatt beszámíthatatlannak nyilvánítanak valakit.
7/10
napraforgó 2016 nov. 17. - 19:11:33 7/10
(1882/2695)
Dzsihán is hülye volt, meg Dilara is, mi a fenének adták át a részvényeiket a fiúnak, aki mindkettõjükre fúj és tudják jól, hogy mindennel bosszantani akarja õket. Nem voltak biztosak benne, hogy a fiú megszakította a kapcsolatot Dzsandannal.
Azért egy nagyvállalat egyharmadától hip-hop megszabadulni, na ez nem semmi. Most már csak az kell, hogy megint Harun lépjen föl, mint új tulajdonostárs, na attól akadna csak ki Dzsihán rendesen.
Az ötletet Rahminak Burhán adhatta, de az öreg maga rendezhette meg Ozan elrablását. Aztán meg talált egy orvost, aki majd nyilván beszámíthatatlannak nyilvánítja és akkor vissza lehet perelni a részvényeket. Rahmi így akar "segíteni" a fiának, Burhán meg majd röhög a markába, mert ezt a húzást senki nem fogja megköszönni Rahminak.
malvinkicska 2016 nov. 17. - 19:02:00
(1881/2695)
Ozan jól megcsinálta ezért neki adhatták, de a nagyapja, most tesz róla oda kerüljön ahova kell fél cédulás, mert normális ember ilyet nem csinál Hazal a másik az meg a zenész barátjának akarja adni a pénzét, ezek jótékonykodnak könnyen jött könnyen megy alapon, egyik sem dolgozott érte.
Deniz és Cansu lassan össze jönnek mivel most már fúl gazdag D is.
Özkan vajon hova fogja tenni a pénzt amit a gyereknek adott Cansu, elszórja Szevincsre, ki nézem belõle.
Harun már is öléssel fenyegetõzik, mikor még azt sem tudja ki az udvarló Aysenek.
Dilara most a szenvedõ, mert most már mindenért õt okolja Cihan õ egy szent és sérthetetlen valaki, aki nem hibázik, csak a másik.
Érsekvári 2016 nov. 17. - 18:42:28
(1880/2695)
Dzsihan akarva akaratlanul megúszta a találkozást Harunnal , még egy darabig lehet húzzák a dolgot . Ozant jó indulattal sem lehet normálisnak nevezni , eddig is voltak ügyei,
de amit ma tett nagyon kiverte a biztosítékot apjánál . Dzsandan bûvkörébe került a fiú . Rahmi keze lehet abba , hogy Ozant bevitték a pszichiátriára , Burhan az ötletgazda . Özkánnál veszélyben a pénz sorsa amit Dzsanszu adott a gyereknek . Hazal megint rosszul választott , míg Dzsanszu Denize egyre sikeresebb , addig Özgür zenei karrierjét neki kell anyagilag szponzorálni .
9/10
Roxer 2016 nov. 17. - 18:14:18 9/10
(1879/2695)
Cihan most sem tud mit kezdeni Ozannal,csal Dilarat vadolja.A ket oreg viszont a tettek mezejere lep,gondolom a cel ,hogy Ozant beszamithatatlannak nyilvanitsak.Mondjuk elegge ugy is viselkedik mint aki az.Azt nem tudom minek kotott nyakkendot ha o nem is ment sehova. :) Harun maris meg akarja olni Ayse pasijat,mert atverte a kis unokahugit es nem ment el a neki rendezett partira. Pedig meg nem is tudja,hogy Cihan az,hiaba faggatozik a csaj nem arul el semmit. Itt mindenki hazudik,meg titkolozik,pedig az oregasszony is megmondta,hogy elobb-utobb mindig kiderul az igazsag.
7/10
napraforgó 2016 nov. 17. - 17:59:59 7/10
(1878/2695)
Dzsihán telefonon közli Ozannal, hogy Dzsandan visszavonta a feljelentését az anyja ellen. Kérdi, Dzsandannal találkozik-e, Ozan persze hazudik. Kéri, hogy menjen el a másnapi vezetõségi ülésre. Ozan ígéri, pontos lesz.
Májde és Harun Hatidzsérõl beszél, a nõ nem fogadta el a pénzt. Nem lenne jó, ha Ayse megtudná az igazat, de valamit majd kitalálnak. (Gondosan kikerülik a beszélgetés során, hogy mi a csudát követett el ez a szegény nõ....) Harun elmondja a találkozását Dilarával, hogy az asszony nem áll vele szóba.
Dzsihán Aysénak is elmondja, hogy Dil kijött a börtönbõl, õ meg elköltözött hazulról.
Deníz és Burhán is smúzolnak egymásnak, piszkosul szeretik egymást.
Dzsanszu Özkánéknál vacsorázik, mondja, elhozta a pénzt a kisöccsének. Kerimán rögtön felkapja a fejét és faggatja, mennyi pénzt kaptak. Dzsanszu kitérõ választ ad, csak a most átadott pénzrõl beszél, majd el is köszön, randizik Denizzel. A fiú megmutatja az új cégét a lánynak, a cég neve Dzsanszu. (Épp csak azt nem árulják el, hogy mi a cég profilja, mivel foglalkoznak.)
Özkán eldugja a pénzt Kerimán elõl. A nõ meg akarja kaparintani, ezen vitatkoznak, meg hogy ki vigyázzon rá. Özkán adja a hülyét.
Merve felhívja Hazal figyelmét Deníz új cégére, meg Dzsanszu új fotóira a fiúval, amit a neten talált. Özgür viszont nyafog, hogy nincs pénzük lemez készítésére, Hazal rögvest kérdi, mennyi kellene?
Ayse meglepetést akar szerezni Dzsihánnak, be akarja mutatni neki a családját. Harunnal is közli, hogy bemutatná neki a barátját. Nagy partit szervez valahová.
Ozan és Dzsandan is készülnek valahová. (Remélem lesz valami poén, mert eddig dögunalom.)
Dzsihán és Yildrim a vezetõségi ülésre készülnek, Dzsihán direkt rátelefonál Ozanra, hogy jöjjön. A fiú késik, muszáj elkezdeni az ülést. Belibben Dzsandan mosolyogva, közli, hogy a Dark cégcsoport 30 %-át egy ügyfele vásárolta meg, az õ képviseletében van jelen. Dzsihán megdöbben. Otthon Dilarával és Rahmival ezen rágódnak. Dzsihán szerint Dilara a hibás, mert újra beengedte ezt a nõt az életükbe. Ozant persze nem érik el, a fiú nem veszi fel a telefont.
Ayse és Harun egy bárban találkoznak, Ayse ide szervezte a szülinapi bulit, odavárja Dzsihánt is, de az nem ér rá, Ozant kergeti, aki így kibabrált velük. A párocska valahol ünnepel, Ayse meg sírva vet véget a bulinak, amit Dzsihánnak szervezett.
Rahmi épp Burhánnak önti ki a szívét, hogy mit tett velük az unokája. Burhán tippet ad az öregnek. Másnap fényes nappal két pasi elrabolja Ozant, betuszkolják egy autóba, belévágnak egy injekciót. Eszméletlen állapotban beviszik egy diliházba, abba, amelyikbe Ayse is vitte a zakkant páciensét korábban.
7/10
napraforgó 2016 nov. 17. - 15:54:15 7/10
(1877/2695)
:D:D:D
Ez igaz, de ezért Dzsihán nem vádolná meg. Elvégre ezek az õ gyerekei is, nem lehet tudni, melyik oldalról öröklõdött a hülyeség....
9/10
Roxer 2016 nov. 17. - 15:44:58 9/10 Előzmény napraforgó
(1876/2695)
Azért lenne problémája,mert Cihan gyerekei gyárilag hülyék(Hazal,Ozan )
7/10
napraforgó 2016 nov. 17. - 05:17:15 7/10
(1875/2695)
Harun, a hülye bõven megérdemli a büntetést. Dilara annyi veszélyt vállalt miatta és akkor ez a balf@sz megvádolja azzal, hogy megcsalta és a nyakába varrná Dzsihán gyerekét??? Hát annak a nõnek a világon semmi problémája nem lenne, ha az a gyerek Dzsiháné lenne! Ennyit nem ér föl ésszel az a hülye?
7/10
napraforgó 2016 nov. 17. - 05:14:24 7/10
(1874/2695)
Mikor Kerimán ment Özkánhoz, hogy adjon neki pénzt bevásárlásra és Özkán adott kemény 20 lírát, na az magyar forintban kb. 1850 Ft. Hát abból túl sok mindent nem lehet venni egy kisgyerekes családnak. Dzsanszu 30.000 lírája már kicsit több, mintegy 2 millió 620 ezer forint, de ugye az is el tud fogyni mondjuk egy év alatt, ha az egész családnak vásárolnak. Mert enni mindannyiuknak kell, a gyerek még pelenkás, az is sokba van, a ruhácskáit is kinövi 2-3 havonta.
De ha Özkán lenyúlja a pénzt és Szevincs elkápráztatására költi, akkor egy hónap alatt el fog fogyni.
9/10
Roxer 2016 nov. 16. - 19:51:34 9/10
(1873/2695)
Dil még haragszik persze majd megbekel Harun fusson még pár kört ha már hülye volt. Azt hittem a fenyegetés mellé pénzt is ad Candannak, szerintem a nõ is azt hitte amikor neki állt számolni :)Ozkan be akarta vallani az igazat, de a csaj annyira elkepedt, hogy inkább tovább hazudik. Ráadásul most pénz is lesz megint szegény Cansu nem tudja, hogy a kisteso helyett mire fog elmenni a lóvé.
malvinkicska 2016 nov. 16. - 19:19:59
(1872/2695)
Özkan tovább szövi a hazugságokat a kis naiv Szevincs meg hit neki, itt hazudnak annyi vannak emberek egy életen nem hazunak ennyit.
Dil nagyon meg van sértõdve ami érthetõ Harun a vén banya áldozata, most úgy akarja jóvá tenni, hogy Dzsantól eltiltja Ozant és Dil közelébe sem mehet, vajon az a másik kígyó mit lép erre. Cansu rendes a tesóját akarja segíteni. Hazal pénzét szerintem Özgür fogja a zenére költeni, de lehet tévedek.
Deniz megkapta a céget, hamar be állt a rosszak sorába.
Hatidzse nem kar még sok pénz ellenében sem elmenni jól teszi, biztos nagy dolog van a háttérbe, mert a banya nagyon akarja.
Az elõbb miért ment el annyit a vélemény nem értem elnézést kérek a fórum társaktól, nem tehetek róla.
7/10
napraforgó 2016 nov. 16. - 19:00:20 7/10
(1871/2695)
Özkán nem vallotta be Szevincsnek, hogy nincs pénze. Csak csavart egyet a meséjén. Szegény sorból küzdötte föl magát, de most már menõ üzletember, blabla.
Érsekvári 2016 nov. 16. - 18:38:21
(1870/2695)
Gondoltam , hogy Dilara nem borul Harun vállára , majd biztosan megbocsát késõbb neki .
Ózkan némileg javított Szevincsnek bevallotta nem pénzes pasi a lánynak úgy néz ki így is bejön . Keriman elõtt nincs titok meglátta õket .
Dzsihan folyton szerelmemnek hívja Dszanszut ez már így marad .
Özgür az az érzésem Hazal pénzére fog hajtani . Hatidzsének mi lehet a célja , de az látszik Mahidével nincsenek jó viszonyba .
7/10
napraforgó 2016 nov. 16. - 18:01:38 7/10
(1869/2695)
Dilara nem hallgatja meg Harunt, hiába könyörög neki. Hazatérve udvariasan, de hazaküldi Kerimánt, aki épp a kertben sziesztázott Rahmival.
Engin mérges Özkánra, amiért hazudott neki és lenyúlta a pénzét. Szevincs szabadnapos, találkozni akar Özkánnal, aki a mûhelybe hívja találkára. Özkán úgy dönt, véget vet a szép álomnak a menõ üzletemberrõl.
Dzsanszu bemegy apjához az irodába és bocsánatot kér az elõzõ napi ideges viselkedése miatt. Dzsanszu elmondja, hogy szeretne egy kevés pénzt Özkánnak adni Dzsan Hasmet ellátására. Dzsihán helyesli a tervet.
Engin elmegy egy lerobbant gépkocsiért, megérkezik a mûhelybe Szevincs. Igen csodálkozik Özkán külsején. Ekkor telefonál Dzsanszu, hogy ad 30 ezer lírát az öccsének. Özkán továbbfolytatja a mesét, valaha melós volt, de felkûzdötte magát. Néha még lejár a mûhelybe, hogy ne jöjjön ki a gyakorlatból. Szevincsnek tetszik a karriertörténet. Özkán majdnem lebukik, mert Kerimán elémegy a mûhelybe és meglátja a lánnyal. Kerimán veszekszik vele, minek játsza meg magát a lánynak. Özkán késõbb Enginnek is hazudik, az mondja, felvilágosította a lányt, hogy õ nem gazdag, Engin dícséri, mennyivel jobb az egyenes út.
Deníz és Dzsanszu telefonon édelegnek. Burhán jön a fiához, egy céget ajándékoz neki. Közben oktatja, hogy az anyja által tanított értékrendet tartsa meg. Büszke a fiára.
Dzsandan felkeresi Harunt az irodájában és igazolja, hogy visszavonta a vallomását. Ozanról viszont hazudik, már nem találkoznak. Ebben Harun nem hisz neki, megfenyegeti, hogy az életével fizet, ha nem tartja távol magát Dilarától és Ozantól. Aztán Csagatájt a nõ után küldi, figyelje.
Májde pénzt kap Haruntól, fölajánlja Hatidzsének, hogy vegyen magának lakást, lehetõleg költözzön falura, de tûnjön el. A nõ nem fogadja el a pénzt.
malvinkicska 2016 nov. 16. - 16:39:28
(1868/2695)
Megkaptam tudod nem szeretek senkit bántani fõleg nem ilyet, mint a Cihant alakító színészt de sok rosszat is lehet olvasni róla perben vannak, a nõk megsértése miatt, amiket mondott Gülnek de az rendes a stáb tagok is a nõ mellett vannak, az igazat õk tudják , mivel a bulvár ilyen de valami van mert másik jó színészrõl nem írnak ilyeneket, csak errõl a férfirõl. Az jó ha kész a géped.
malvinkicska 2016 nov. 16. - 16:39:28
(1867/2695)
Megkaptam tudod nem szeretek senkit bántani fõleg nem ilyet, mint a Cihant alakító színészt de sok rosszat is lehet olvasni róla perben vannak, a nõk megsértése miatt, amiket mondott Gülnek de az rendes a stáb tagok is a nõ mellett vannak, az igazat õk tudják , mivel a bulvár ilyen de valami van mert másik jó színészrõl nem írnak ilyeneket, csak errõl a férfirõl. Az jó ha kész a géped.
malvinkicska 2016 nov. 16. - 16:39:27
(1866/2695)
9/10
Roxer 2016 nov. 16. - 14:46:31 9/10
(1864/2695)
A Gülszerenes balhéval kapcsolatban írták,hogy a fiatalokkal is csúnyán beszél a forgatáson. De õ egy befutott,nagynevû színész,melyik pályakezdõ merne szembemenni vele? Még azelõtt vége lenne a karrierjének,hogy elkezdõdött volna. A Dilt alakító színésznõvel elvileg jóban van,illetve nem hallani róla,hogy rosszban lennének. Pont ezért tartok tõle,hogy a végén majd az egész sorozat összes történését felrúgva összehozzák õket.Mert Cihannak (Erkannak) nem tudnak behozni egy másik csajt akivel kijönne.
Érsekvári 2016 nov. 16. - 14:31:18
(1863/2695)
Szia írtam privit tegnap , de azóta megcsinálták a gépet szerencsére jó már .
Azt olvastam Kenannak lesz új sorozata és Meryem Uzerli lesz a partnere , Fahriye Evcen , Songül Öden nem volt jó , de ez a csaj kell neki .
Remélem nem lesz a hír igaz .
Erkan Petakkayát nagyon dicséri a kritika a 80. részben nyújtott alakításáért , volt belõle egy részlet drámai , mert olyan valakivel történik nagyon rossz akit szeretett és kiborult Dzsihan .
A tegnapi részt megnéztem nem volt rossz , hamarosan jön a folytatás !
malvinkicska 2016 nov. 15. - 19:15:14
(1862/2695)
Dilara óvadékkal szabadult Cihan elég tuskó volt vele, olyan kikötései vannak nevetséges, hogy képzeli., hogy megtilt neki dolgokat, nincs az gyámság alatt, egyszerûen valami borzalom. Ozan az meg tudtam agyilag hibás de ennyire nem gondoltam, lehet, most azért adja Dil neki a részvényét, ezzel engesztelje, de amennyi esze van el fogja szórni szerintem. Az öreg banya szeretné ha Ayse anyja elmenne de az nem akar. Harun elég erélyesen rá telefonált Dzsanra, menjenek a bíróságra a vádat vissza vonni, azt hiszem itt emberére akadt Dzsan nem az éretlen Ozannal van dolga.
Hazal hallott valami telefont lehet másik csaja van Özgürnek.
Ez autózás is micsoda buta dolog, másképp nem tudnak beszélni.
9/10
Roxer 2016 nov. 15. - 18:13:04 9/10
(1861/2695)
Ozan olyan hülye, hogy lassan szóra sem érdemes. Dilara meg talán a részvények által akarja visszaedesgetni ez is egy nagy mellefogas lesz. Cihan nem tudom mit képzel magáról? Végre legalább rajott, hogy az Dil háza. De mire fel szabályozza be, hogy kivel találkozik? Fõleg a válás után amikor is apukat is ott akarja a házban tartani. Vagy ez is török szokás? A végén az autosuldozesben mindkét fél idióta volt. A nagy szerelmesek kinyirjak egymást. Dil nyugodtan megallhatott volna két szóra vagy már fél, hogy Cihan megtudja? Harun meg jól bevagott elé, még jó hogy nem ütköztek,de róla tudjuk, hogy õrült.
7/10
napraforgó 2016 nov. 15. - 18:01:22 7/10
(1860/2695)
Ayse sikeresen eltéríti Dzsihánt az étterembõl, így nem találkoznak Harunnal. Dzsihán megsértõdik, hazaviszi a nõt. Otthon Ayse elmondja, hogy nem akart a bátyjával találkozni, mert az elmondta volna az anyjának, hogy egy nõs férfival jár. Az anyja meg régimódi, nem tetszene neki ez a kapcsolat. Elmondja az aggodalmát az anyja MR felvételével kapcsolatban is. Neveket most sem említ!
Ozan Dzsandant pátyolgatja, amikor Harun rátelefonál a nõre. Haragszik, mert a nõ még nem vonta vissza a vallomását. Ozanra is rákérdez, Dzsandan persze hazudik.
Harunnak ismerõs Hatidzse, Májde elmondja, õ Sabri felesége. (Ki ez a Sabri?) Már kiengedték a börtönbõl? (röpke 25 év után?....) A nõ nem tartotta a szavát, idejött, holott megígérte anno, hogy nem fog. Májde fényezi magát, õ mindent megtett érte, dehát...
Yildrim a lányokkal a börtönbe tart, Dilara elé, akit óvadék ellenében kiengednek, de dugóba kerülnek, nem fognak odaérni. Hazal persze okoskodik, nem erre kelllett volna jönni, stb. Dilara nem várta meg õket, taxival hazament. Otthon Dzsihán várja baljós arccal, beszélni akar vele. Mivel a ház Dilaráé, a férfi megy el, de meghagyja, hogy ne találkozzon Harunnal, és jól vigyázzon, mert úgyis megtudja. Tájékoztatja Dilarát, hogy Ozannak adott 10 %-ot a cég részvényeibõl. Beszélgessen majd a lányokkal, hogy a válás után hol akarnak élni.
Yildrim hazaviszi a lányokat, mennek, üdvözlik az anyjukat. Kerimán is lmindig áb alatt van.
Dilara beszél a lányokkal bejelenti, hogy elválnak és megkérdi, kinél akarnak majd élni, õ reméli, hogy itt a villában. Hazal tesz egy megjegyzést, ugyan ki akar itt élni? Dilara meghökken, csak nem egyedül akar élni? Miért, Ozan megteheti, szájal a lány. Dil közli, õ Ozant is haza akarja hozni.
Harun megsürgeti Dzsandant, így a nõ nem halogatja, bemegy a bíróságra.
Rhami közli Dzsihánnal, hogy a válás után õ is elköltözik a villából, de a fia kéri maradjon, legyen az õ szeme és füle., már csak a lányok miatt is.
Harun megint Dilara után leskelõdik a villánál. Dilara felkeresi Ozant, kéri szakítson Dzsandannal, az egy rossz szándékú nõ. Ozan nem hallgat rá. Nem megy haza, mert rá sem bir nézni a rohadék Harun gyerekére. Ezt követõen Dilara is rábízza a saját 20 %-os részvény csomagja kezelését Ozanra. (Hát elég ostoba, a forrófejû Ozan nem ért semmit az üzlethez, a vállalathoz, és úgy egyáltalán semmihez...)
Hazal féltékeny Özgürre, mert kihallgat pár szót egy telefonbeszélgetésbõl, de a fiú kimagyarázza magát, egy lemezfelvételrõl beszélt...
Hazafelé Dilara észreveszi, hogy Harun követi, meg akarja állítani. Végül a férfi elévág a kocsijának és megállásra kényszeríti.
7/10
napraforgó 2016 nov. 15. - 16:05:24 7/10
(1859/2695)
Épp ezért nem értem, hogy miért mentek neki egy harmadik évadnak, ha ennyi gond van a pasassal.
Habár, ha tényleg annyi gond lenne, akkor a Dilarát játszó színésznõ, meg a fiatalok is panaszkodnának rá. Nekik is sok közös jelenetük van Erkánnal és nyilván nekik sem mindegy, hogy várni kell rá, vagy esetleg ittas állapotban van.
Érsekvári 2016 nov. 15. - 14:49:12
(1858/2695)
Elég rossz híre van ennek a pasasnak , hogy ennyire kibírhatatlan lenne . Sokszor amikor nézem olyan érzésem van tényleg elég fura feje van . Eléggé leharcolt nyomot hagy az alkohol és ezek szerint a természete sem elviselhetõ .
Az egészben a szinkron hang Kõszegi Ákos ad neki némi szimpatikusságot .
9/10
Roxer 2016 nov. 15. - 10:04:24 9/10
(1857/2695)
Az engem is idegesít. Ráadásul Cansu is "elárulta" ahhoz képest, elég hamar megint szerelmem lett.
Dil meg most "szarban" van ilyenkor nem elegáns a sérelmeket felhozni.Majd ha kikerül a börtönbõl játszhatja a haragszom rád-ot újra. Ha ilyen a felfogása csoda,hogy engedte Demírt újra a házba lakni és nem vitte el Harunhoz.
malvinkicska 2016 nov. 15. - 09:36:23
(1856/2695)
Nem régen megjelent az újságban, hogy eza nõ sem hajlandó vele dolgozni, mivel alkoholista, sokat késik a forgatásról és durva, nem mondom minden szó igaz de a többi török férfi színészekrõl nem írnak ilyeneket.
malvinkicska 2016 nov. 15. - 09:36:23
(1855/2695)
Nem régen megjelent az újságban, hogy eza nõ sem hajlandó vele dolgozni, mivel alkoholista, sokat késik a forgatásról és durva, nem mondom minden szó igaz de a többi török férfi színészekrõl nem írnak ilyeneket.
7/10
napraforgó 2016 nov. 15. - 09:15:33 7/10
(1854/2695)
Dzsihán tényleg csúnyán reagált Dilara kérésére. Korábban milyen megértõ volt, még a terhesség megszakítási kísérletnél is, meg a házassággal, aztán meg a szülésnél is. Most, hogy már tud Harunról, Dilara már egy szemét nõ, aki hátbaszúrta, akit látni sem akar., sõt hallani se róla. De azért Dzsanszu csak meg tudja lágyítani a szívét, mégis hajlandó bevinni õket a börtönbe.
Ami zavar, az az, hogy még most is "szerelmem"-nek szólítja a nevelt lányát, ez engem annyira irritál. Miért nem tudja kislányomnak, lánykámnak, kicsikémnek, hercegnõmnek,
tündérkémnek, kismadaramnak, bogárkámnak, kis virágomnak, stb, stb. szólítani Dzsanszut, mi a fenének kell örökké szerelmemezni??? Sem Gülszerent, sem Aysét soha nem szólította így, csak és kizárólg a mostohalányát. Azért ez nem normális.
------
a bevágott reklámokból kiderül. hogy Erkán Petekkaya az Aysét játszó színésznõvel sem jön ki, így õt is kinyírják hamarosan.... No szép.
Érsekvári 2016 nov. 14. - 20:08:50
(1853/2695)
Tényleg jó rész volt szeretem ha pörögnek az események .
Hazal felmarkolta a pénzt és lelépett semmivel nem törõdik . Dzsanszu megint bebizonyította mennyire szép lelkû még Gülserenrõl is megemlékezett . Amikor Dzsihan a telefonba keményen elutasította , hogy a saját gyerekét lássa Dilara , Dzsanszu rögtön mondta õ beviszi a börtönbe , mert megérti az anyai érzést .
Dzsihan nagyon gonosz , szemét volt ezt megtagadta .
Szevincs amikor egyedül van az üres a villába beengedi Harunt a fiához , de közben beállítanak Dzsihanék , nagy nehezen sikerül megoldani , hogy ne találkozzanak össze . Dzsihan ha tudta volna pár méterre volt tõle a saját házában Harun .....mi lett volna ?
Özkan szemétsége a pénz lehúzásról kiderült , Enginnek nem esett jól ez .
Ayse tudtán kívül ajánlja anyját Haticsét Mahidének személyzetnek . A találkozás elég kínos a két nõ között . Mit rejt a múlt lassan kiderül .
A végén Ayse meglátta Harunt , így a vacsora Dzsihannal okozhat feszültséget , mert kiderülhet a kapcsolat köztük .
malvinkicska 2016 nov. 14. - 19:23:56 Előzmény Érsekvári
(1852/2695)
A lányok megkapták a kár térítést Hazal egybõl elment vele. Cihan nagyon megkeményedett Dil irányában rondán beszélt vele, nem sok jóság van most már benne.
Szevincs igazán lebukhatott volna épp ideje lenne az ilyen mesterkélt dolgokat nem szeretem , mikor átlátszó dolog van benne, mint ez is.
A vén banya jól forgatja a lapjait eddig Rahmi most már õ unom nagyon a szemétségét.
Ayse beajánlotta dolgozni a nõt, mert õ azt hiszi csak egy kliense a sok közül, a banya mikor látta, már kezdte a mondandóját de ez nem igen fogja hagyni magát.
Aztán Cihan és Ayse elmentek szórakozni és pont Harun volt ott meglepõdött A hát még Cihan hogy meg fog ha megtudja ki a nagy szerelme.
Az a jó most már kezd valami történni, mert elég sokat néztük Dil savanyú arcát, aztán Ozan , hogy beszélt az apjával.
7/10
napraforgó 2016 nov. 14. - 18:28:39 7/10
(1851/2695)
A 66. bölümnél tartunk és a második évad a 71-sel ér véget. Mivel egy bölüm általában 2 óra 15 perc = 135 perc, a magyar epizódok meg csak 45 percesek, így egy bõlüm 3 magyar epizód. Vagyis 3 hét és vége lesz, vagy legalábbis a második évadnak. vannak vajon információk a 3. évad megvásárlásáról?
7/10
napraforgó 2016 nov. 14. - 18:24:48 7/10
(1850/2695)
Ayse mindent tud, vagy legalábbis sok mindent Dzsihán és Harun ellenségeskedéseirõl, Hazaltól is, meg magától Dzsihántól is. Elég hülye, hogy nem mondta el a kezdet kezdetén Dzsihánnak. Persze, akkor nyilván nem lett volna köztük lamúr, és ezt a hölgyike nem akarta kockáztatni.
Kiváncsi vagyok, milyen megállapodás lehetett a két asszony között és miért ítélték el Hatidzsét. Én a férjgyilkosságra tippeltem, kíváncsi vagyok stimmel-e. Remélem hamar kiderül.
9/10
Roxer 2016 nov. 14. - 18:11:40 9/10
(1849/2695)
Ayse most csak azért ijedt meg, mert nehogymar az uncsiteso lássa,hogy kivel randizik. Ha tudná micsoda közös múltja és jelene van a két férfinak még jobban megrettent volna. Az öregasszony és Ayse anyja között is lesz pár érdekes csorte, nem lehet betoji ha besetalt a banya házába. Harun meg mit aggódik annyira érte nem tudom. Most is miatta került ebbe a megalazo helyzetbe, hogy kiszedtek a gyereket a kezébõl és bujkalnia kellett. Meg a saját hulyesege miatt, hogy nem csinált egy ellenõrzõ tesztet.
7/10
napraforgó 2016 nov. 14. - 17:57:16 7/10
(1848/2695)
Yildrim megnyerte Gülszeren kártérítési perét a gyerekcsere miatt, a kórház fizetett, így átad a két lánynak egy-egy csekkönyvet 600 ezer lírával. Hazal rögtön el is húz a részével, a késõbb érkezõ Dzsihán csak annyit mond erre, hogy reméli, nem csinál hülyeséget. Dilara telefonon arra kéri Dzsihánt, hogy vigye be neki a kisfiát, a férfi rettenetesen föl van háborodva a kérésén. Dzsanszu szépen csitítja, persze, hogy hiányzik neki a kicsi.
Szevincs értesíti a banyát, hogy most üres a ház, az rögtön szól Harunnak, aki máris rohan a villába a gyerekéhez. Ölelgeti, becézgeti a kicsit, mikor váratlanul hazaér Dzsihán és Dzsanszu. A gyereket akarják bevinni Dilarához. Harun nem akarja átadni a gyereket Szevincsnek, aki könyörög neki, nehogy lebukjon. Végül Harun csak elengedi a babát, akit aztán Dzsanszu vesz a karjába és mennek a börtönbe. Csak Dzsanszu megy be a babával, Dilara boldog, hogy láthatja õket.
Ayse Hatidzsével foglalkozik, a nõ panaszkodik, hogy elveszítette a munkáját. Kiderül, hogy van egy 29 éves lánya, de azt se tudja, hogy a lánya tudja-e egyáltalán, hogy õ él. Harun hívja Aysét, Májde MR vizsgálatáról beszélnek. Ayse telefonon érdeklõdik Májde régi házvezetõnõjénél az asszony egészségi állapotáról, de negatív választ kap.
Ozan és Dzsihán egy étteremben találkoznak, beszélgetnek. Dzsihán meg akarja a fiával osztani a problémáit, mint baráttal. A fiú nem hisz a barátságukban. Dzsihán felelõsségteljes felnõtt viselkedést vár el és 10%-ot ad a Dark cégcsoportból a fiának, kéri menedzselje a saját részét.
Ayse vacsorára megy a nevelõanyjához, megpróbálja rábeszéli a banyát az újabb vizsgálatokra, de az kategorikusan elutasítja. Aztán beajánlja a betegét a háztartási munkákra.
Engin rájön, hogy Özkán átverte a javítási számlával, a fiatalember elmondja, hogy Özkánnak mennyit fizetett. Engin kérdõre vonja Özkánt, aki elõször letagadja, aztán csak bevallja, miért tette.
Ayse elviszi Hatidzsét Májdéhoz, aztán magukra hagyja a nõket. A távozása után kiderül, hogy Májde és Hatidzse ismerik egymást. Hatidzse Ayse vér szerinti anyja, és a múltban volt köztük valami egyezség.
Dzsihán vacsorázni viszi Aysét, belépve a nõ döbbenten látja, hogy az étteremben ül Harun is néhány úrral.
9/10
Roxer 2016 nov. 14. - 15:37:28 9/10
(1847/2695)
66.bölüm . Törököknél ma lesz a 80. szóval kissé le vagyunk maradva.
7/10
napraforgó 2016 nov. 14. - 11:46:57 7/10 Előzmény napraforgó
(1846/2695)
És az is elgondolkodtató, hogy bár Kerimán rendszeresen megjelenik a villában a kis Dzsan Hasmettel, sokszor ott is alszik, napokra ottmarad, ha nem hetekre, és ez a Szevincs, aki már kb 3-6 hónapja a kis Demír Alaz dadája, nem tudja, hogy Özkán Dzsan Hasmet apja. MIndent nagyon jól tud, szimatol, jóban van Hazallal, a kotnyeles Kerimántól is sok mindenrõl értesülhet. A múltkori vacsora olyan befejezetlen lett, Özkán elvitte Szevincset vacsorázni, rázta a rongyot, meg szerelmet is vallott a lánynak, na de hogy végzõdött az este? Valahogy nem tudom elhinni, hogy be lehet neki adni, hogy két Özkán is van, egy csóró, meg egy tehetõs üzletember.
Ja, és Özkán a saját vezetéknevével foglalt asztalt a vendéglõben, bemondta a pincérnek, így annak már csak fel kellett volna tûnnie Szevncs számára.
-----
Deníznek rosszul eshetett, hogy szegény lévén nem tudta elvinni Dzsanszut soha egy jobb helyre, csak néha egy szolid kis kávézóba, vagy a parton ettek egy bódénál kokorecset, meg a csuda tudja mit. Bár Dzsanszu soha nem panaszkodott, soha nem vágyott jobb étterembe, a fiú most nyilván meg akarja mutatni neki, hogy most már õ is képes erre. Azért ez a túlzó gavalléria. Ha õ is jólétben nõl fel, akkor semmit nem számítana neki egy jobb hely, meg a jó kaják.
Én inkább Hazalon csodálkozom, az a lány annyira pénzcentrikus, most meg fizet mindent ennek a csóró zenésznek. Már vett gumikat az autójára, fizette a benzinét, most meg a négyük vacsoráját, amit elvitelre kértek. Ez a lány annyira lenézi a szegényeket, most vajon miért nem veszi észre, hogy kihasználják?
offtopic
ildimix 2016 nov. 14. - 08:30:02
(1845/2695)
Nekem Deniz karaktere jobban tetszett, amíg szegény volt. Szerintem túlzásba vitte ezt a vacsorát. Valaki megírná most kb hanyadik török résznél tartunk?
7/10
napraforgó 2016 nov. 12. - 11:52:44 7/10
(1844/2695)
Én biztos vagyok benne, hogy Ozan nem szerelmes Dzsandanba. Igaz a nõ mutatós, habár jóval idõsebb nála, de azért mégsem anyja-korú. És azt sem hiszem, hogy nagyon megosztaná vele az érzéseit, meg a gondolatait. Szerintem itt még mindig az dominál, hogy bosszantsa az apját, anyját. De annyi jóérzés még volt benne, hogy legalább nem ment be a tárgyalóterembe vallomást tenni az anyja ellen. Dzsandan jelentette föl Dilarát, talán a kórházba vezetõ úton, vagy már a kórházban, a mûtét elõtt még magánál volt és meggyanúsította a nõt a merénylettel, meg mondhatta, hogy Ozan is tanúja volt a délelõtti fenyegetésnek.

Harun fenyegetése Dzsandannak nagyon jó volt, olyan halkan, hidegvérrel beszélt, hogy még az én hátamon is végigfutott a hideg. Nem jó ennek a pasinak az ellenségének lenni.

A banya meg nagyon az orránál fogva vezeti Harunt. Persze az is furcsa, hogy korábban vidéken élt, valami állattartó birtokon, ugyan honnan a fenébõl tudta, hogy Harunnak hol vannak ingatlanai Isztambulban? vagy bárhol máshol. A szénavásárlás mellett a telekkönyvi adatokban kutakodott kikapcsolódásként? Mert nem hiszem, hogy otthon ilyesmikrõl társalognak....
malvinkicska 2016 nov. 11. - 21:28:27
(1843/2695)
Délutáni elfoglaltságom volt most néztem meg, szerintem, sok rossz van benne, ugye Harun boszorkány nénje jól keveri a lapokat, mert mikor már felelni kellene, rögtön rosszul létet, szimulál, a kitanult csaj.

Dil okosan teszi, hogy így bánik H-val menjen a boszi nénjéhez.
Hazal vajon mit fog csinálni ha megtudja Cansu pasija milyen jó módú. azt látom Deniz nagyot változott, de legalább vittek egy kis szint ebben a sok börtönös dologban, szép este volt, ahol Cansunak is feltûnt a megváltozott élet körülménye, szerintem az bocsánatos bûn, nem mondta el egybõl a börtön dolgot, hiszen ezt tudjuk tabuként kezelik az emberek, pedig amondás azt tartja van ott mindenkinek egy téglája, itt még teljes igazságot nem is tudunk.
Ozan az egy fél cédulás kis suttyó, lehet anya pótló neki és ezek az érzelmek csak úgy fellobbantak nála vagy ki tudja.
Azt figyelem mindent hazugságra építenek sajnos, tudom kell bele de ennyi lehetetlenség már sok.
Érsekvári 2016 nov. 11. - 20:10:12
(1842/2695)
Ozan talán nem is a nagy õt a nõt látja most Dzsandanba nem gondolnám , hogy szerelemes bele . Inkább azt a nõt látja benne akinek kiöntheti a lelki bánatát , gondját .
Nekem ez a nõ / színésznõ / nem nagy szám nem is szép . Most is Ozan jött utána nem hívta senki .
Dilara jól tette , hogy Harunhoz egy szót sem szólt és faképnél hagyta , mit képzelt egy a majom majd a nyakába ugrik talán .
Hazal bunkó modora még most is határtalan , tanult ügyvéddel Yildrimmel is milyen stílusba dumál . A másik , hogy meddig nyeli le Özgür pénztelenségét .
Dzsanszu a legaranyosabb annak a lánynak van lelke meg szíve milyen szépen bánik a kis Demirrel és egy szót sem kérked vele , nem úgy mint Hazal aki csak beszél , de semmit nem csinál .
Deniznél tényleg nagy változás van , most mindent behoz kárpótolja Dzsanszut pazar estét rendez a lánynak . Aki látja Deniz nem a régi , kérdezi az apjáról is , de a fiú azt mondja eddig külföldön volt , a börtönrõl hallgat .
9/10
Roxer 2016 nov. 11. - 19:27:18 9/10
(1841/2695)
Tényleg ezen nem is gondolkodtam, hogy talált Dilara oda...
7/10
napraforgó 2016 nov. 11. - 18:32:25 7/10
(1840/2695)
Én meg azon gondolkodtam, honnan tudta Dilara egybõl, hogy hol lakik Dzsandan, meg az õ szerelmetes fiacskája, hogy minden kérdezõsködés nélkül egybõl odatalált a pisztollyal fenyegetõzni. Még Harun sem tudja, hol lakik, pedig õ azért le szokta nyomoztatni az ilyesmit. Mikor Dzsihán bújtatta a nõt, akkor is nagyon tepert, hogy megtalálja. Most meg olyan nagy nyugiban eléldegélt a nõ az õ házában....
A másik meg az, hogy miféle pisztoly volt Dilaránál? A Dzsiháné? Akkor meg elég érdekes, hogy a család összes tagja megtalálta már az a pisztolyt, Dzsihán nem nagyon rejtegetheti, mert hol Ozan ment el vele Gülszerent megfenyegetni, hol Rahmi fogta Harunra, most meg Dilara Dzsandanra, szóval eléggé közkézen forog az a pisztoly. Dilara is egybõl megtalálta.... Na meg az egész úri család csak ezt a módszert ismeri csak a nézeteltérések rendezésére?
A banyának úgy látszik volt már baja korábban is a fejével, hogy utasította a volt házvezetõnõjét, hogy semmisítse meg a régi felvételeket... Ha szerencsénk van, lesz valami agydaganata és kipurcan...
9/10
Roxer 2016 nov. 11. - 18:14:07 9/10
(1839/2695)
Nekem is az jutott eszembe, hogy Deniz ugyanolyan randit rittyentett mint Harun. Nem semmi szintet lépett a csóró fiúcska. Harunnnak meg annyi ingatlana van, hogy észre sem veszi ha valaki hónapokra bekoltozik. A nyanya jól atveri illetve Harun hülye, hogy ennyire megbizik benne. Mikor még Dil tagadta is holtbiztos volt benne, hogy az õ fia. Aztán egy random cumi alapján elhitte hogy mégsem mert az öregasszony hozta. Ahelyett, hogy már akkor megkerdeztek volna a sittert, hogy nem szokott -e másik gyerek a házba megfordulni. Most aztán teperhet Dilnel aki még a barátságtalan cellatarsakkal is szívesebben van mint vele. A tegnapi résznél még eszembe jutott milyen gyorsan jött az orvos, hogy Candannak volt ideje feloltozni és lelepni.
7/10
napraforgó 2016 nov. 11. - 17:54:04 7/10
(1838/2695)
Dilara a börtönben, Hazal alakít, most a tehetetlen hülye ügyvédeket szidja Yildrim elõtt. Dzsandan hazataxizik, addigra Csagatáj már elhozta a felvételt. Májde megnyugtatja Dzsandant, abban a házban biztos nem fogja keresni Harun, mert az a saját háza. Májde átadja a felvételt Harunnak. Harun bánkódik, a cumi ügy miatt biztos nem bízik már benne Dilara. A nyanya rosszullétet színlel, hogy Harun ne tegye felelõssé a fiaskóért.
Dzsandan Ozannak is mesél Harun kórházi látogatásáról és arról, hogy megfenyegette õt. Javasolja, hogy a fiú menjen haza, maradjon távol tõle, mert máris nagyon kötõdik hozzá.... Ozan persze nem megy el.
Özkán szeretne beszélni Hazallal, rendezné a kapcsolatukat, de a lány durván elutasítja.
Ayse Ozanról beszé Dzsihánnal, mint pszichiáter, azt mondja, a fiának õ a példaképe. És mert Dzsihán olyan nagyszerû, meg tökéletes, rájött, hogy nem érhet a nyomába.
Dilarához Harun megy be látogatóba, az igazgatói irodában beszélhetnének négyszemközt, de a nõ meg sem hallgatja. A nõk a cellában piszkálják Dilarát. Egy kisbaba is van a cellában, azt ringatják, altatják. Aztán a család jön látogatóba (Dzsihán kivételével), Hazal most is túlteng a fene nagy aggódással, meg gyerekgondozással. Dilara azt kéri a lányoktól, éljék az életüket, mintha semmi sem történt volna, aztán kiküldi õket. Yildrimtõl azt kéri, intézkedjen, vigye ki innen.
Dzsanszu és Deníz újra találkoznak, de a fiút percenként hivogatják, nagyon fontos ember lett belõle. a fiú egy nagyon elegáns étterembe viszi Dzsanszut, amit kibérelt. Tisztára olyan, mint Harun és Dilara luxusvacsorája.... Zongorista, énekesnõ.... Eközben Özgür egy gyorséttermi kaját sem tud kifizetni Hazalnak....
Dzsanszu a fiú megváltozott körülményeirõl érdeklõdik, Deníz mesél, de az õ változatában Burhan külföldön volt.... és nem börtönben.
Érsekvári 2016 nov. 10. - 22:13:45
(1837/2695)
Most tudtam nyugiba megnézni , de semmi nagy cucc nem történt . Azt eltekintve , hogy Harun megfenyegette Dzsandant , de közbe a háta mögött a boszorkány azzal a Csagatáj fickóval ügyködik . Már nagyon unom ezt banyát remélem eltûnik hamarosan a balfenéken . Dzsandan is rohadt unalmas már . Cihan bedurvult Ozanra , de az a fafejû fiú nem hallgat apjára megy a feje után . Ez a rész elég unalmas volt .
malvinkicska 2016 nov. 10. - 21:08:44
(1836/2695)
A szokásos bíróság kórház, már ezek a törökök sem tudnak kitérni belõle, lõtt seb aztán a sok elmebeteg, szeretném tudni ennyire megugrott a pszichés zavarokkal küzdõ emberek létszáma, mert mindenütt ezekkel van tele a sorozat.
Itt is a szereplõk fele dilis, Ayse mióta benne van szinte ritka nap nincs valami dilisség, engem ez nem szórakoztat, mivel normális részz alig van benne.
Az igaz Harun most higgadtan tette helyre azta szemét Dzsandant.
Cihan az is egybõl verekszik ordít, itt az eredménye a pénz hajtásnak ilyen a gyereke, szinte kezelhetetlen.
Hazal szintén n em normális , neki csak az van írva mindenkit el kell mondani mindenek, mert õ Gürpinar lány.
9/10
Roxer 2016 nov. 10. - 19:05:50 9/10
(1835/2695)
Majd megnézheted,de a nénike amíg él, addig kavarni fog szerintem.
7/10
napraforgó 2016 nov. 10. - 18:23:28 7/10
(1834/2695)
Biztos, hogy Harun félelmetesen tud fenyegetni, csak hát... megtette õ ezt már korábban is párszor, aztán mégsem lett belõle semmi.
Van egy olyan "amelyik kutya ugat" érzésem....
Arra kíváncsi vagyok, mit lép a banya. Mert õ nagyon pártfogolja Dzsandant, meg õ szabadította rá Ozanra is.
Megnézném Harun pofáját, amikor majd kiderül, hogy imádott nénikéje kavarja a kakit a háta mögött....
9/10
Roxer 2016 nov. 10. - 18:11:36 9/10
(1833/2695)
Harun a legjobb ebben a sorozatban(illetve az õt játszó színész) Most is milyen zseniálisan csinálta Candan fenyegetését.Teljesen nyugodtan,"barátságos" hangnemben,de azért úgy,hogy a nõ megértse és kellõen beijedjen tõle. Kár,hogy nem tudja,hogy az öregasszony és Csagataj a háta mögött kavar. Abban sem vagyok biztos,hogy a hangfelvételt át fogják adni neki.
Az most már tuti,hogy apuka embere lõtte le a nõt. De abban teljesen igaza volt,hogy az öregnek nincs joga utólag reklamálni.
7/10
napraforgó 2016 nov. 10. - 17:54:57 7/10
(1832/2695)
Dilara tárgyalásán Ozant szólítják, tanúként. Ozan a folyosón van ugyan, de nem megy be. Dilarát nem helyezik szabadlábra, elõzetesben marad a tárgyalásáig (vagy amíg ki nem derül az igazság...). A lányok sírnak, majd a nõt elvezetik. Harun is a folyosón van, onnan nézi, kifürkészhetetlen tekintettel. Yildrim tájékoztatja Dzsihánt, így kiderül, hogy Dzsandan még a kórházban megvádolta Dilarát. Sok múlik azon, hogy Dzsandan életben marad-e, súlyos a sérülése. Sajnos Dilara fegyverrel fenyegette meg a nõt és Ozan látta mindezt, mondja Yildrim. Hazal még itt is cirkuszol, mit keres itt Deniz, mit keres itt Özkán, õk nyilván Dzsanszura tekintettel vannak ott.
Dilarát egy nagylétszámú cellába zárják, a nõk nem túl kedvesek vele.
Harun megbízza Csagatájt, derítse ki, melyik kórházban van Dzsandan. Ozan bemegy a nõhöz, aki már magához tért, azt hazudja, dugóba került, nem ért oda a tárgyalásra.
Rahmi veszekszik az emberrel, akit megbízott Dzsandan megrendszabályozására, mert a fickó helyett a menyét vitték börtönbe. (tehát az öreg embere volt a merénylõ...)
Dzsihán és Rahmi Ozant keresi, a kórháznál találják meg és nem tetszik nekik, hogy Dzsandannal, azzal a kígyóval törõdik. Csúnyán összevesznek, ordítoznak az utcán. Dzsihán egy pofonnal próbálja észretéríteni és elzavarja.
Harun is felkeresi Dzsandant a kórházban - hallom baleseted volt (haha), Dzsandan megdöbben az arcátlanságán és elmeséli, hogy fenyegette meg Dilara, hogy lõtt a lakásában. Biztos felbérelt valakit a második merényletre. Harun nem hiszi el amit mond, de a nõ a hangfelvételre hivatkozik. Harun követeli, hogy semmisítse meg a felvételt, illetve majd õ utánajár és megteszi maga. Harun azt követeli tõle, hogy felejtse el Ozant és vonja vissza a feljelentését Dilara ellen. Harun utasítja Csagatájt, menjen a megadott címre, találja meg a telefont. Dzsandan persze hamís címet adott meg, és rögtön hívta Májdét is, ki fog derülni, hogy az õ házában lakik. A banya ígéri, hogy õ majd mindent elintéz és rögtön küldi Csagatájt a felvételért. A férfi meg is találja a felvételt, repeszt vissza a banyához. Dzsandan nem marad a kórházban, felöltözik, taxiba ül.
Dzsihán nem hajlandó bemenni a börtönbe Dilarához beszélõre, majd Yildrim intézi. Ozan miatt aggódik, Rahmi csitítgatja.
Ayse egy fiatal betegét kórházba viszi, mert a fiú elmebeteg és rohamot kapott. Dzsihán telefonál neki, tájékoztatja és panaszkodik a rá nehezedõ nyomás miatt.
Magenta99 2016 nov. 10. - 17:20:21
(1831/2695)
Az öreg Rahmi volt? Bár mindent kinézek abból az öregbõl, de ezen most meglepõdtem.
Magenta99 2016 nov. 10. - 17:16:20
(1830/2695)
Szerintetek ki lõtt rá Dzsandanra?
Sztem Harun mindenlébenkanál, túlbuzgóan gonosz nénikéje.
7/10
napraforgó 2016 nov. 10. - 16:29:37 7/10
(1829/2695)
Na és az anyjának mikor kellett volna ezt elmondania? Kisgyerek korában, hogy úgy nõjön fel, hogy bûnözõ az apja, aki elõl meg kellett szökni? Most meg börtönben ül, ki tudja milyen bûnökért? Vagy akkor, amikor Rahmi felismerte és megzsarolta? Mit gondolsz, mit csinált volna akkor Deníz? Úgyanúgy otthagyja az anyját, mit Ozan a sajátját. Szóba sem áll vele. Deníz pont ugynígy viselkedett volna. Hát most, a halála után sem képes megbocsátani, hogy egykor, még az õ születése elõtt egy olyan mulatóban volt énekesnõ. Még csak nem is konzumnõ, vagy egyenesen prosti, már az, hogy énekelgetett is rossz fényt vet rá. Mondjuk ez itt és most, nálunk nem igazán érthetõ, de Törökországban rossz nõnek számítanak a színésznõk, énekesnõk, modellek is, mégha szûziesen ártatlanok is. Egyszerûen a szakmájuk, a foglalkozásuk nem komilfó.
9/10
Roxer 2016 nov. 10. - 07:18:24 9/10
(1828/2695)
Ha szegény anyja tudta volna,hogy Deníz ennyire könnyen elfogadja a maffiózó apját és így az õ múltját is,biztos nem titkolózik annyira.Akkor Rahmi sem tudta volna zsarolni és nem úgy hal meg,hogy a fia haragszik rá.
7/10
napraforgó 2016 nov. 10. - 06:20:36 7/10 Előzmény napraforgó
(1827/2695)
Roxernek volt igaza, amíg náluk volt a gyerek, addig kellett volna a friss nyálmintából DNS-mintát venni, nem egy bizonytalan eredetû cumit vizsgáltatni. Hiszen nem tudhatták, ki mindenki fordul meg a villában, akármelyik alkalmazottnak lehet gyereke, vagy olyan rokona, aki odakeveredik és még cumizós korban van.
Hja és nem ártott volna Dilarát is meghallgatni, nem csak beléfojtani a szót és elzavarni.
Most már két férfi zavarta el Dilarát, hát kb. Ennyit ér a nõk becsülete Törökországban.
----
Én még mindig Denizen agyalok, hát most már õ is szarik az anyja emlékére, olyan nagyon jóban van újdonsült maffiózó apukájával. Az anyja több, mint 20 évig nevelte, tartotta, becsületben, na ez most semmit sem ér. Apuci több mint 20 évig a börtönben rohadt, ki tudja milyen becstelenségekért, de ez nem gond a fiacskájának, aki "nem esett messze a fájától", miként azt az apja büszkén megjegyezte róla a verekedõs jelenet után.
Azon is elgondolkodtam, hogy ha valaki mintegy negyed évszázadot börtönben tölt, mibõl is telik neki arra az értékes mûgyûjteményre, amit a lakásának nevezett múzeumban látni, nem hiszem, hogy a börtönbõl irányíthatott volna egy jól jövedelmezõ uzsora-, vagy egyéb üzletet. Mert azt tuti nem a szabadulása óta eltelt egy-két hónap alatt szedte össze.
7/10
napraforgó 2016 nov. 10. - 06:07:08 7/10
(1826/2695)
65. sz bõlüm.
Sage már föltette a 64-est.
offtopic
ildimix 2016 nov. 10. - 05:42:43
(1825/2695)
Dilarát most sajnálom, hogy börtönbe került. Remélem az ügyvéd hamar kiviszi onnan. Most kb hanyadik török résznél tartunk Sage régen jelentkezett.

Harun rádöbbent nem is Denir cumija volt õ nem is szereti dDilarát mert nem hallgatta meg õt. Kíváncsi leszek Dilara megbocsájt neki?

Várom a mai részt.
7/10
napraforgó 2016 nov. 10. - 04:46:48 7/10
(1824/2695)
Ozant ki akarják hallgatni a bíróságon. Nyilván a fiú hívta ki a mentõket a meglõtt Dzsandanhoz. A merénylet sötét este történt, Dilara meg délelõtt volt a nõ házában. De honnan tudták a rendõrök, hogy aznap õ is ottjárt? Dzsandan házában nincs személyzet, és nem hiszem, hogy a szomszédok azt figyelnék, ki jár a nõhöz. Ozan mondta volna el? Nem hiszem, hogy ez lett volna az elsõ dolga, miután bevitte Dzsandant a kórházba. Ozan nem is feltétlen tudott arról, hogy Dzsandan felvételt készített a telefonjával. Vagy a rendõrök nyomozás közben lehallgatták volna a telefont? Annyira zavar, hogy sokszor nem adnak magyarázatot ilyen dolgokra.
Nem is értem, miféle tárgyalás lenne ez Dilarával, talán az, hogy óvadék ellenében szabadlábon védekezhet?
Dzsihán meg úgy meg van sértõdve, hogy be se megy a tárgyalóterembe. Csodálkozom, hogy a riporterek õt nem rohanták meg, pedig még házasok Dilarával, érdekes lehet, õ mit tud, mit gondol az egészrõl. Furcsa volt, ahogy ott egyedül álldogált a lépcsõn és csak bámult a riporterek gyûrûjében bevonuló Dilaráék után.
malvinkicska 2016 nov. 09. - 20:39:26 Előzmény Roxer
(1823/2695)
Azt igen hallottam Ozant szólították tanúként remélem van annyi esze nem mond olyat az anyjára, hogy elítéljék, de nála semmit nem lehet tudni egy forró fejû gyerek.
Érsekvári 2016 nov. 09. - 19:50:06
(1822/2695)
Erre én is kíváncsi vagyok Ozan mit mond majd a bíróságon . Mivel nagyon gyûlöli az anyját .
Érsekvári 2016 nov. 09. - 19:20:06
(1821/2695)
Tényleg azt mondja én is jót röhögtem rajta . Meg néztem újra , akkor mondja amikor Yildrim beviszi õket a Dilarához a fogdába és kérdezi Dilara hogy van Demir sokat sír ? Erre Hazal - anyuka ne aggódj adtam tápot édesdeden alszik . A többiek csak néztek rá.

A mai részben az a jó Burhan noszogatja a fiát a szerelmét ne adja fel , szerencsére ki is békültek . Keriman is jókor jött és éppen kapóra , hogy leszúrta jó hangosan azt a Szevincs lányt , hogy Harun is minden szót hallott a telefonba amit a boszorka beszélt a dadával meg a háttérbõl Kerimant is .
malvinkicska 2016 nov. 09. - 19:18:13
(1820/2695)
Az a meglátásom ez Ozan miatt történt Dilarával, mert ha õ nem akar az anyjával szemétkedni, akkor soha nem ment volna Dil Dzsanhoz, de mivel õ fenyegette meg így a fakabátok egybõl õt fogták gyanúba, mert nem tudják ez a õ ki mennyi ellensége van.
Hazal az nem normális tápot ad a gyereknek, mint a jószágnak, nem tud õ semmit csak szemétkedni, meg hazudni.
Cansu észnél volt jó hogy deniz apja mindegy milyen de boldognak szeretné tudni a gyermekét, és ez is becsülendõ benne, telefonált és segítségére síetett, és most azt mondta nem fogja érdekelni senki, nem hagyja el Cansut, várom a folytatást, hogy fog alakulni D és Cansu szerelmi története.
Cihan most rózsaszín köd fátyolban úszik Aysevel, de lesznek gondok ha megtudja kinek a rokona.
Aztán ott a nagy észlény Harun akinek csak mások tönkre tétele a mindene nem gondolkodott soha elhitt a banyának mindent, az tuti én Dil helyébe kirúgnám, mint macskát piszkolni, nekem még térden állva is könyöröghetne az biztos.
9/10
Roxer 2016 nov. 09. - 19:12:51 9/10
(1819/2695)
És a végén azt hallottátok mintha azt mondták volna bíróságon,hogy tanúként szólítom Ozan Gülpinart. Szép lesz,ha az anyját õ juttatja börtönbe.
7/10
napraforgó 2016 nov. 09. - 18:59:20 7/10
(1818/2695)
Igen, tápot mondott, én is így hallottam, röhögtem is, mert én úgy tudtam, hogy tápot az állatoknak adnak. Az emberek ételt fogyasztanak, a babák meg ha nem anyatejesek, akkor tápszert.
Hazal soha rá se néz a kisöccsére, szerintem azt se tudja, mi az a tápszer, meg hogy azt hol tartják a házban. Még hogy õ etette meg a kicsit, hát...
Néztem a kis Demir Alazt, hát olyan pufók arcocskája van, úgy néz ki, mint egy kis hörcsög a hatalmas pofazacskóival.

Harun mehet majd Dilarához térden csúszva, de ha a nõnek van egy kis büszkesége, hát elhajtja.
Kíváncsi vagyok, kiderül-e, hogy ki lõtt rá Dzsandanra, mert annak a nõnek is van pár ellensége... Ozan meg hogy aggódik érte....
Érsekvári 2016 nov. 09. - 18:47:21
(1817/2695)
Na végre ha nem is végleg , de kezd elvonulni a viharfelhõ ? Harun bátyó rájött mekkora befolyásolható hülye , Dilarát meg sem hallgatta és eszébe nem jutott volna esetleg más gyereké lehet a cumi . Csak a boszorkány nagynéni számít amit õ mond . Most aztán mivel teszi ezt az lealázást jóvá Dilaránál ez a hólyag , Dilarai nagy bajba került ellene szólnak a körülmények . Dzsandan életbe van ez a nõ már több mindent túlélt . Hazal mit össze fontoskodott , valami olyan olyat mondott a gyerekkel kapcsolatban Rahminak és Dzsanszunak adtam neki tápot ? Vagy süket vagyok , de ennyire nem érthettem félre . Tápszer és táp..... elég érdekes . Ezt a jelenetet vissza nézem , hogy meggyõzõdjek mi a helyzet .
9/10
Roxer 2016 nov. 09. - 18:09:32 9/10
(1816/2695)
Már uncsi Burhán meséje Deniz anyjáról.
Cihan meg kikapcsolja fél napra a telefonját,hogy tudjon romantikázni(szigorúan csak orrpuszi) Ilyenkor mi van ha imádott gyerekeivel van valami és ugyanúgy nem tudják elérni ahogy most?
Hazal továbbra is pofátlan,eddig nem érdekelte az anyja,meg a kistesó se,most meg ott szerepel.
Harunék feje minden pénzt megért ,amikor megtudták a cumi titkát :) Elõtte még aggódott a nénikéjéért,gondolom most már kívánja,hogy valami komoly baja legyen. Jól behúzta a csõbe az öregasszony.
7/10
napraforgó 2016 nov. 09. - 17:52:06 7/10
(1815/2695)
Burhán lakása olyan, mint egy múzeum, vagy egy antiquitás. Mindenfelé értékes holmik, bútorok, kristályok. ..... Deniz haragszik az apjára, mert nem kíméli a lábát, még el is ment valahová otthonról. Burhán sürgeti, hogy beszéljen Dzsanszuval, ne vegye félvállról a szerelmet. A saját rossz példáját hozza föl.
Özkán vacsorázni viszi Szevincset, játsza neki a nagymenõt. Parfümöt vesz neki (törököt), Londonból hozta...majd szerelmet vall.
Dilara visszaér Haruntól, elpanaszolja Dzsanszunak, hogy Harun nem hiszi el, hogy Alaz az õ fia, tesztet csináltatott a cumiról. A két nõ tudja, hogy a cumi Dzsan Hasmeté, de Harun olyan gonoszul nézett, õ meg annyira megdöbbent, hogy nem is mondta. Dzsanszu azt tanácsolja, csináltasson egy másik tesztet, de Dilara már nem akarja megalázni magát és bizonygatni az igazát. Kopogtatnak, a rendõrség jön (vajon honnan tudták, hogy hová költözött a villából??), õrizetbe veszik Dzsandan Szojlu elleni merénylet gyanújával. És már viszik is el. Dilara azt kéri Dzsanszutól, hívja fel Dzsihánt. Dzsanszu nem éri el telefonon az apját, Ozant próbálja, de a fiú sem veszi föl, õ épp a kórházban vár Dzsandan mûtétjének a végére. Rahmit próbálja, de az meg kártyázik, kinyomja a telefont. Dzsanszu kétségbe van esve, a baba sír, meg kéne etetni, de a lány azt se tudja, hogyan. (Mintha nem Dzsanszu lakott volna egy ideig Özkánnál, amikor a kis Dzsan született, nem õ pelenkázta, etette, meg ringatta volna a kisöccsét... Jól elfelejtette, hogyan kell csinálni, ugye?)
Deníz elgondolkodik az apja szavain és felhívja Dzsanszut, aki sírva mondja el neki, mi történt. A fiú rögtön megy, hamar megérkezik.
Dilarát ki akarják hallgatni, a nõ az ügyvédjét kéri. Yildrim jön rögtön, kérdi, mi történt. Dilara is meglepõdik, amikor az ügyvédtõl hallja, hogy Dzsandanra rálõttek. Azt is tudják, hogy õ dél körül nála járt és megfenyegette a nõt.
Deníz hazaviszi a villába Dzsanszut és Demírt. Hazal persze cirkuszt rendez, de Deníz nem hagyja magát. Közben Dzsanszu sms-ben tájékoztatta Rahmit, aki erre otthagyja a kártyapartit. Az öreg is Deníz szapulásával kezdi, ahogy belép, de Dzsanszu túlkiabálja, elmondja, hogy az anyját rendõrök vitték el.
A kihallgatáson Dilara azt vallja, néha meglátogatja Dzsandant, este meg, amikor meglõtték, otthon volt. A nõt nem engedik el, fogdába kerül. Rahmi Yildrimtõl tájékozódik, és a két lánnyal rögtön indulnak a rendõrségre. Yildrim elintézi, hogy pár percre bemehessenek és láthassák az anyjukat.
Dzsihán a kanapén romantikázik Ayséval, így nem tud semmirõl. Reggel megnézi a telefonját, Dzsanszu üzenetét látva sajnálja magát, hogy egy nap nyugalma sincsen.
Hazaérve Dzsanszu könyörög neki, mentse meg az anyját. Kerimán persze rögtön befészkeli magát a villába újra.
Dzsihán a lányokkal és Rahmival a bíróságra megy, Dilara tárgyalására, de a lépcsõrõl õ visszafordul.
Szevincs felhívja Májdét, pletykálja neki a híreket a villából. Közben behallatszik a telefonba Kerimán ordibálása, aki Dzsan Hasmet cumiját keresi. Májde és Harun számára nyilvánvalóvá válik, hogy egy másik baba is elõfordul néha a villában. Harun összeomlik: nénikém, mit tettél?
(Hja, az, hogy õ mit tett, az még nem jutott el az agyáig... de megérdemli ez a szarkeverõ)
7/10
napraforgó 2016 nov. 09. - 12:37:36 7/10
(1814/2695)
:D :D :D
9/10
Roxer 2016 nov. 09. - 09:18:27 9/10
(1813/2695)
Dilara egy elnyomott török nõ. Amikor Cihan mesélte neki Aysét akkor is beleakart kezdeni Harunba ,de Cihán közbevágott,így elhallgatott. Most is kezdte volna mondani,hogy ez a cumi nem is Demíré,de Harun leugatta így feladta,hogy meggyõzze.
Én biztos mondtam volna neki,hogy holnap szépen menjünk el a gyerekkel és csináltassunk DNS-t. Majd miután megtudja,hogy mégis övé akkor jól eltiltom tõle. Aztán kaparhat,meg könyöröghet.
7/10
napraforgó 2016 nov. 09. - 07:50:46 7/10
(1812/2695)
- Engin mindig rendes volt Özkánnal, még akkor is adott neki pénzt, amikor meg sem dolgozott érte, és neki se volt sok.
Ez a kis lenyúlás, sikkasztás nem volt szép. Na de Özkán végülis egy börtönviselt bûnözõ, az, hogy egy ideig elég rendesen viselkedett, egy dolog. Nem igazán tudom, mi szükség volt erre? Szevincs nem éri meg. (amúgy Szevincsnek a hivatalos bébiszitteri fizetésén felül ott voltak Hazal juttatásai is, aztán ugye Májde is pénzelte, hogy az õ hivatalos kémje lett.) Nem is értem, miért veszkõdik annyira a pénzes pasik után. Özkán azért nem egy fõnyeremény....
- Harunt már látom, ahogy rimánkodik, könyörög Dilarának, pont úgy, mint az elõzõ alkalommal. Majd rinyál, hogy õ aztán mennyire szereti a nõt, csak ugye összezavarodott, azt hitte, a nõ megcsalta, blabla......Sajnos Dilara nem egy jellembajnok, biztos megadja majd magát neki.
- Dzsandan lelövése miatt Dilara biztos bajba kerül, mert vagy a rendõrség találja meg a telefonján a felvételt, vagy maga Ozan adja át - hát erre majd kíváncsi leszek... Mert Ozan bosszantani akarta az anyját, na, de hogy börtönbe is juttatná... azt talán nem.
- Májdénak agydaganata lesz? Ó bárcsak. Annyira ellenszenves az a nõ, jó lenne, ha kilépne a sorozatból. Harun rossz szelleme, és most még jön Ayse igazi anyja is, akirõl még nem tudunk semmit sem....

Én azért nem szeretném, hogy sok idõ teljen el a sorozat 3. évada és ez között.
Ott van pl. a Don Matteo, én bizony egy-másfél, két év szünet alatt elfelejtem, hol is tartottunk, épp mivel is fejezték be. De abban legalább nagyjából függetlenek egymástól az egyes epizódok, itt meg nagyon is szervesen összefüggnek. Nem, ne legyen szünet, haladjunk!
offtopic
ildimix 2016 nov. 09. - 06:55:14
(1811/2695)
Öszkanban 1 óriásit csalódtam meglopta a munkaadóját és egyben barátját. Nagyon jól tudja, hogy pénzszûkében van mégis átverte. Én a helyében végleg kirúgnám Öszkant.

Harun is szemét volt Dilarával kíváncsi leszek hogyan fog tõle térden állva bocsánatot kérni.

Dilara most bajban lesz biztos õt fogják gyanusítani az ügyvédnõ lelövésével.

Szerintem ajse nevelõanyjának agydaganata van és kilép a sorozatból.

Remélem a 3. évad elõtt tartanak 1 kis szünetet nekem már 1 kicsit sok ez a sorozat.
7/10
napraforgó 2016 nov. 09. - 03:44:23 7/10
(1810/2695)
Én el szoktam olvasni az elõzeteseket, habár nem sok információt tartalmaznak., mindig vannak meglepetések...
Spoiler
Annyi kiderül késõbb, hogy ez a Hatidzse Ayse vér szerinti anyja, aki börtönben volt. Hogy miért került oda, azt nem írták le, de én valami olyasmire tippelek, hogy talán a férjét ölhette meg. Ezért vehette magához Majde a kislányt és ezért mondhatta azt neki, hogy a szülei meghaltak autóbalesetben. Azt mégse mondhatta, hogy anyukád megölte apukádat... Na persze, ez csak tipp, de majd kiderül.
Spoiler off
-----
Dzsandat lelõhette Jüdzsem is, illetve az õ megbízásából valaki, Persze Rahmi is állhat a háttérben. Mivel most nem Szuát intézte a "ráijesztést", lehet, hogy súlyosabbra sikerült. Azért egy ilyen utcai lövöldözést nehéz úgy irányítani, hogy ne haljon meg az áldozat, ezért én inkább Jüdzsemre tippelek. Meg aztán lehettek a nõnek más alvilági kapcsolatai is....
Harun most szomorú, de eltökélt arccal bámul a semmibe, mikor Dilarát megalázta és elküldte, de gondolom, majd kétségbeesetten fog könyörögni neki, hogy tévedett, meg szereti és bocsásson meg neki, és amilyen hülye ez a Dilara, a sokadik nyavajgós könyörgés után majd újra megbocsát. Én tuti kirúgnám az ürgét, velem ezt nem játszatná el.
----
Sajnos csalódtam a korábban kedvelt Denízben is, az is nagyon behódolt a bûnözõ apukának, anyuka már feledve, élvezi apuci ebül szerzett pénzét és javait. Már fegyvere van, verekszik, lövöldözik, stb. Hová lett a korábbi kedves, szolíd mérnökhallgató?
9/10
Roxer 2016 nov. 08. - 19:58:43 9/10
(1809/2695)
Apuka embere lõtte le,ki más?. Azt kérte ne haljon meg,ez volt az ijesztés. Azért belelõtt vagy hármat az ürge. :)
malvinkicska 2016 nov. 08. - 19:51:29
(1808/2695)
Tudod ezeknél nem számit mit mondanak itt a halott is feltámad, én az anyjára tippelek, mert attól a Harun banya nénikéjétõl minden kitelik, attól régen akasztottak jobbat, majd látjuk.
Érsekvári 2016 nov. 08. - 19:34:08
(1807/2695)
Kíváncsi leszek amikor valamilyen úton módon mégis bebizonyosodik mégis Haruné a gyerek , hogyan fog a pasa Dilarához viszonyulni . Nagyon gyorsan tud váltani ez az ürge .
Egy gerinctelen szemétláda . Dilara helyzetét azért átlehet érezni most , de biztosan megfog bocsájtani ennek a hólyagnak .
Szerintem is a nõ Ayse közeli hozzátartozója lehet , de egyszer azt mondta balesetben meghaltak a szülei , azért nevelte fel õt Mahide .
Na majd kiderül ki ez és mi a története . Börtönrõl már beszélt .
Dzsandant valaki más lõhette meg és nem az akit Rahmi felbérelt , mert azt mondta neki az öreg csak jó alaposan ijesszen rá .
De bármi elõfordulhat .
malvinkicska 2016 nov. 08. - 19:06:47
(1806/2695)
Belenéztem már a török TV-én de dög unalom volt nekem, ez is az akkor mit tudnak még bele tenni, nem olyan mint a többi török sorozat.
A véleményem ez a kinek más azt is elfogadom, nem vagyunk egyformák.
9/10
Roxer 2016 nov. 08. - 18:50:25 9/10
(1805/2695)
Remélem nem,mert a harmadik évad is jónak tûnik.
malvinkicska 2016 nov. 08. - 18:38:37
(1804/2695)
Ezekben tisztesség nem szorult egy csepp se, így könnyû gazdagnak lenni, hogy uzsorás kamatra ad kölcsönt.
Szerinted az Aysa rendelõjében megjelent idõs hölgy az anya lehet, én nem olvasok elõzetest, mert rájöttem össze vissza van, írva és így nem érdekel lesz ami lesz.
Nemsoká vége de nem is bánom.
7/10
napraforgó 2016 nov. 08. - 18:17:55 7/10
(1803/2695)
Burhánnak is van bõr a pofáján, elõbb felgyújtatja Szuát kamionjait, aztán meg megszervezi, hogy kénytelen legyen õtõle köcsönkérni. Az uzsorakamattal meg majd az ingatlanjait is elszedi tõle. Szuatnak meg csak annyi a bûne, hogy Rahmival barátkozik.
9/10
Roxer 2016 nov. 08. - 18:14:46 9/10
(1802/2695)
Harun egy seggfej volt ma. Dilarát elõtt is szerette gyerek nélkül,most miért feltétel a közös gyerek? Jah,mert becsapta,de mi érdeke lett volna ilyesmire? Semmi. Dilara meg haragszik rá amiért nem bízott benne és DNS-t csinált.Azt nem tudja,hogy nem õ volt,hanem az öregasszony. Persze már megint a kommunikáció hiány,meg az önérzet.Ha Dil azt mondja,márpedig ez a gyerek a tiéd,menjünk el együtt és csináljunk egy DNS tesztet minden megoldódik.Így még futnak egy pár kört.Dilnek most se Cihan,se Harun.
Cihán továbbra sem böki ki Harun nevét Aysénak.Az is a balhét várja,hogy ki tudódjon.
Az idõs nõ Aysénál tudjátok ki volt? Sejthetõ szerintem,meg olvastam is :)
malvinkicska 2016 nov. 08. - 18:03:10
(1801/2695)
A mai rész nem olyan sokat ért, Hazal hazudozik össze vissza, olyan szemtelen mint volt és dög unalom.
Aztán Cihan bánatos amiért Dil nem mondta el neki ezt a H történetet, és most dil két szék közül a pad alá esett, mert a vén banya bekavart a cumival, de úgye Harun sem tiszta agyilag, mindent el hisz annak a vén pletyka fészeknek.
Az a nõ aki Ayse rendelésén megjelent szerintem jelentõs valaki lehet mivel a név táblát simogatta mielõtt bement.
Aztán Rahmi barátját Burhan segítette ki anyagilag, mivel leégett a kamionjai.
Rahmi arra akarta kérni Dzsandánnak ártson, de megtette más, mert nem igen gondolkodott lõtt.

A betegségek sora megjelent már még ez a vak muzsikus még kellett bele, hogy milyen jó ember C fényezték egy kicsit.
A sorozatban több hazugság van , mint a Mexikóiakban, ezek onnan mintáznak.
7/10
napraforgó 2016 nov. 08. - 18:01:44 7/10
(1800/2695)
Úgy tûnik, Dilara önmagában nem elég értékes Harun számára, õt csak a gyerek tette értékessé, legalábbis, amíg azt hiite az övé. De egy "Dzsihán-sarjjal" aztán tényleg elfogadhatatlan... És hol a feltétlen bizalom, ami nélkül nem szerelem a szerelem?
7/10
napraforgó 2016 nov. 08. - 17:55:19 7/10
(1799/2695)
Özkánnak föl a feje, mibõl viszi el Szevincset vacsorázni. Ozan barátja jön a kocsijáért, Özkán lenyúlja a munkadíjat, a távollévõ Enginnek meg hazudik a pénzrõl.
Emrah hívja Hazalt, a lány megint hülyíti, nem ér rá, stúdió, meg felvétel, blabla. Özgürt idegesíti a másik fiú nyomulása.
Ayse egy tanárával megnézeti a banya MR felvételét, aki szerint lehet, hogy csak filmhiba, meg kellene ismételni, csakhát a néne gyanakvó...
Szuát fölkeresi Burhánt pénzt akar kölcsönkérni, hozzá irányították. A maffiózó kemény uzsorakamatot számol. (40%)
Szuát haragszik Rahmira, mert nem akart neki pénzt szerezni, ezért õ sem akar az öregnek piszkos munkát végezni. Rahmi talál valaki mást, Dzsandanra akarja rászabadítani az embert, hogy szálljon le Ozanról.
Emine telefonon pletykál Szemával, elmeséli, hogy egy nagy veszekedés után Dzsihán elzavarta Dilarát a háztól. A nõ elment a babával meg Dzsanszuval. A múmia meg kihallgatja õket, rögtön továbbmondja Harunnak. Tépelõdnek, mi történhetett, mert ha Dzsiháné a gyerek, akkor hogy engedhette el? Nyilván tudomást szerzett a Harunnal folytatott viszonyról. Dilara hívogatja Harunt, majd sms-t küld, nem érti, mi történt, beszéljenek. A banya arra biztatja Harunt, zárja le a kapcsolatukat. A férfi megígéri, hogy úgy tesz.
Egy középkorú nõ jelentkezik Ayséék klinikáján, Ayséval akar beszélni. Ayse nem akarja vállalni a nõt páciensként, de aztán megsajnálja. Hatidzse sírdogál a rendelõjében, álmatlanságban szenved. Kiderül, hogy börtönben volt, most házicseléd.
Dzsihánnak egy vak hegedûs húzza egy étteremben, hosszasan danolásznak. (vajh miért nem ezeket a jeleneteket kurtítják meg?) Dzsihán titokban pénzt dug a zenész zsebébe. Aztán Aysénak panaszkodik, hogy a felesége milyen csúnyán átverte.
Dilara a hajóján találja meg Harunt. értetlenkedik, hogy miért nem veszi föl a telefont? A férfi átadja neki a DNs tesztet a cumival és közli, hogy Alaz nem az õ fia. Dilara megdöbben, hogy nem bízik meg benne, nem hisz neki. Magyarázattal akar szolgálni, de Harun meg se hallgatja. Köztük vége mindennek. Dilara letörten megy el, ezek után hogy szeresse ezt az embert?
Dzsandan hazafelé tart, a háza elõtt kiszáll a kocsijából, amikor egy autóból több lövést adnak le rá. A merénylõt nem látni és gyorsan el is hajt. Az összeesõ Dzsandanhoz Ozan szalad ki a házból.
Magenta99 2016 nov. 08. - 17:14:21
(1798/2695)
Egyáltalán nem a hûtlenség Cihán baja, hanem az, hogy õ segített Dilarán, az meg a háta mögött továbbra is viszonyt folytatott a legádázabb ellenségével, aki börtönbe juttatta, pénzügyileg, üzletileg a padlóra akarta küldeni, bemocskolta a hírnevét, stb....
7/10
napraforgó 2016 nov. 08. - 16:24:49 7/10
(1797/2695)
Nem vitatkozásként mndtam, föl ne vedd!
7/10
napraforgó 2016 nov. 08. - 12:21:37 7/10
(1796/2695)
Dzsihán Haruntól is bennrohadhatott volna a börtönben élete végéig is, õ csak azért adott pénzt az óvadékra, hogy ezzel a gesztussal elszakíthassa Ozant a szüleitõl.
Úgy gondolom, hogy ez is valami török mentalitással kapcsolatos dolog lehet, hogy a fiú, az egyetlen fiú megtagadja az apját, na az jobban fáj, mint a börtön.