Téma: Mennyei!

BendeHédi 2011 nov. 28. - 12:10:41 Előzmény boroc
(2/2)
Vári Éva ebben a darabban is felülmúlja önmagát. Olyan hittel játssza el a fals hangú énekesnõt, hogy a darab végére szinte kételkedik a nézõ, hogy valóban e csodás hangú színésznõbõl jöttek elõ azok a hamis hangok. Az, hogy "lejátssza" a többi színészt, nem újdonság, mellette nem könnyû "kiragyogni" egy darabból. Ajánlom ezt az elõadást minden Vári Éva rajongónak, és mindazoknak, akik jól akarnak szórakozni a Budapesti Kamaraszínház nívós elõadásai egyikén.
10/10
boroc 2011 ápr. 30. - 23:36:57 10/10
(1/2)
A darab nem egy nagy szám. Kicsit olcsó és bulvárból
jól ismert poénokkal játszik. Nagyon nehéz dolga van mindenkinek ,fõleg a rendezõnek aki nem hagy ki egy ziccert sem , hogy jót nevethessünk. És nevetünk is ,
fõleg Vári Éván aki elviszi a hátán a darabot és a kollégákat. Vári Éva úgy játssza ezt nõt , hogy a darab végére mi is szeretjük ezt a hívatlan dívát és megértjük a közönségét akik lelkeken verték szét a carnegie hallt.Vári Éva úgy tud nem énekelni , hogy az maga a döbbenet miközben tudjuk , hogy kiválóan mûveli azt.Partnere Kolovratnik Krisztián szürkén áll mellette és maga sem veszi észre , hogy Õ is az énekesnõ bûvkörébe került.Szerintem azért érdemes megnézni a darabot , csak a kutya temetési jelenetét tudnám feledni.