4/10
Kaposi András dec. 18. 01:17:02 4/10
(11/11)
Nem szeretek rossz kritikát írni, de sajnos nagy rajongóként sokkal többre számítottam. Szeretem és értékelem a Werkfilmeket a Dokukat is, az elvont szimbolista alkotásokat müvészfilmeket stb. Szóval nem a müfajjal van bajom ez összességében szerintem nagyon gyenge lett.

1. A cím azt sugallja megtudhatjuk miért "vagyunk mi Azahriah", mi a titka ami miatt ennyi embert meg tud fogni minden korosztályból de ehhez semennyire nem kerültünk közelebb. Ebben a kérdésben sem a management sem a rajongók, sem más szakértök akiket meg lehetett volna szólaltatni nem mondtak semmit. Sajnálatos ziccer....

2. A mellékszál szerintem teljesen felesleges volt, az hogy a nagy sztárok küzdenek azzal, hogy a magánéletük szinte teljesen eltünik és magánemberként nem tudnak létezni vagy megjelenni valahol, és egy idö után felmerül bennük a kérdés hogy megéri-e, ez köztudott és lerágott csont, megért volna egy monológot de nem a film negyedét kitevö mellékszálat számomra kicsit esetlen karakterekkel.

3. Azt vártam hogy megtudhatunk egy csomó új infót Aziról, gyerekkoráról, hogy hogyan indult ez az egész nála, hogy mivel foglalkozik emellett és szabadidejében, hogy hogy ismerte meg Desht, Young Fly-t, a Menedzsmentet stb. ez mind tök érdekes lett volna de sem ez sem bármi más olyan újdonság nem volt benne amit egy átlag rajongó ne tudott volna.

4. Az egész nekem eröltetetten és öncélúan müvészieskedö volt, nem Azi hanem a rendezö részéröl. Mintha magát akarta volna inkább promózni, hogy ö milyen nagy müvész. Nem értem miért kellett többször is szerepeltetni a filmes stábot benne. Meg az hogy kimondják hogy akár jó is lehetne ez a film de nem áll össze ez meg nagyon olyan mintha azzal hogy kimondja akarja legitimizálni azáltal - hogy hát tudjuk de így akartuk ez így volt tervezve, de a helyzet az hogy tényleg nem áll össze és emiatt tényleg nem jó. A folyamatosan váltogatott képarány a 16:9 töl kezdve a 4:3-on át az álló mobilos 9:16 ig nagyon amatör szerintem.

5. Az egész film arra van felépítve hogy hogyan készülnek a Puskásra, a nézö ebbe beleéli magát állatira, együtt izgul és várja a katartikus eredményt, a nagy koncertet, a nézök reakcióját, a konklúziót megkönnyebbülést ünneplést utána stb, és pont ahol a lényeg jönne

el van vágva nagy müvészien a film és vége 89 percnél. Gondoltam ha a végén lesz egy legalább 15 perces mini Aftermovie a koncertröl már megérte de még ez sem lett benne pedig tuti hogy fel lett véve zseniálisan csak bele kellett volna rakni.

Sajnos azt kell mondjam a Youtuben ingyenesen elérhetö Papp László Aftermovie sokkal jobb filmélmény mint ez :(

Az egyetlen értékelhetö dolog volt benne Azi, amiket ö mond, meg a gyermekotthonos részlet. Miatta 4 csillag egyébként max 1-2 lenne.
1/10
karesz89 dec. 03. 12:41:01 1/10
(10/11)
Botrány rossz film, egy vödör sz.rt nem ér az egész. A doku része még elmegy, de az a fiktív szál totál értelmetlen benne és egy ponton még be is vallják, hogy nem tudják, hogy mit kellene írni a forgatókönyvbe. Ez egy ilyen netflixes 50 perces koncert dokunak elfért volna, teljesen felesleges volt mozifilmet csinálni belőle. Se füle, se farka az egész sztorinak.
10/10
Virágggggggg nov. 30. 20:44:03 10/10
(9/11)
ÉLETEM LEGJOBB FILMJE, SZERETÜNK AZI❤️
10/10
Amari nov. 29. 21:30:00 10/10
(8/11)
Nagyon tetszett! Csodálatos Ember! Az egész világ örülhet, hogy van nekünk! Amikor az intézetis gyerekeknek vitte az adományait és énekelt nekik spontán és ölelte őket óriás szívvel, szeretettel! ..Felemelő. Egyedülálló. Zseni! 10/10
Ahoj poplacsek nov. 29. 11:55:41 Előzmény Brazi
(7/11)
Nem követem a munkásságát, David Bowie-ét annál inkább követtem, ott takkra minden megvolt, óriási borzongó tábor elemzi a világhálón, hogy mik ezek. Azt ja, tényleg - és akkor mi van, teszem fel a kérdést.
2/10
Brazi nov. 29. 11:36:34 2/10 Előzmény Ahoj poplacsek
(6/11)
Én nem basztatok senkit, csupán egy tényt írtam le. Már a második klipjében elvágott torkú emberek vannak egy asztal körül. A szimbólumok egyértelműek. Azt hogy miért csinálja, gőzöm sincs. Nem írtam azt sem, hogy ő sátánista lenne, de ne nekem kelljen már bocsánatot kérnem azért, amiket ő tesz bele a klipjeibe és a koncertjeibe. Még azokkal van a baj, akik ezt látják? Javaslom, nézd meg jobban a klipjeit, és megtalálsz mindent.
buncow nov. 29. 00:01:26
(5/11)
Szóval lehúznak róla még egy bőrt, amíg tart ez a 2-3 éves hype, hogy aztán nyugdíjba mehessen az egyfilmes rendezőlány is, meg az egykétnyári Azi is.
offtopic
Sz. Péter nov. 28. 19:29:34 Előzmény Baumee
(4/11)
Azt hallottad, hogy a "sátánista" Iron Maiden megint jön Bp.-re májusban? Ráadásul két, egymást követő napon is koncerteznek!

Kíváncsi vagyok, lesznek-e ellene tüntetések a Budapest Aréna előtt?!
Ahoj poplacsek nov. 28. 17:09:14 Előzmény Baumee
(3/11)
David Bowie-t is folyton ilyenekkel basztatták, jó klubba került Azi.
Baumee nov. 28. 16:58:34
(2/11)
Én nem pontozom le, mert nem láttam. De kíváncsi vagyok, hogy a dokufilm is tele lesz-e sátánista szimbólumokkal. A klipek és a koncertek tele vannak. Ördög fej, szarvak, levágott kezek... döbbenetes. Az is, hogy sehol sem merik számon kérni őt vagy a menedzsmentet, hogy mi a franc ez? Gondolom, a dokuban nem merik ezt ennyire felvállalni.
wut nov. 28. 09:43:01
(1/11)
az is benne van, ahogy azt az ocsmány leányt tolja a budinál?