idõjós1010 2009 júl. 08. - 21:35:49
(119/379)
Az azért túlzás hogy nem tudjuk hogy.
Gyógyszer, vagy gyógyszerek, okozták a halálát, amiket minden bizonnyal saját akaratából szedett be.
Sztem Ennyi
RobertDowneyJr 2009 júl. 08. - 21:21:57
(118/379)
A végén még az is kiderül hogy Jackson nem is halt meg, de nem viccelek, meghalni biztos meghalt, csak furcsa hogy nem tudják hogy.A család azt mondja gyilkosság volt, lehetséges végül nekik lesz igazuk.
idõjós1010 2009 júl. 08. - 20:17:07 Előzmény RobertDowneyJr
(117/379)
Na ez tényleg biztos.
RobertDowneyJr 2009 júl. 08. - 20:00:59
(116/379)
Hát igen, én nem tudom mi folyik itt, de ez még csak a kezdet az biztos!
10/10
musu77 2009 júl. 08. - 16:04:12 10/10
(115/379)
Ma reggel láttam egy másik felvételt is(már nem tom, hogy hol..), ahol az egyik bátyja sírva ad interjút Larry Kingnek, miközben a mögötte lévõ emberi alakra kitalálták, hogy MJ. Hogy lehet vki ennyire undorító?
Nem arra figyeltek hogyan emlékezett az öccsére, miket mondott el róla, hanem vmi teljesen másra...

Az ilyen ne nevezze magát rajongónak, inkább süllyedjen el jó mélyre.
10/10
minerva9 2009 júl. 08. - 15:53:16 10/10
(114/379)
..meg amit még hiresztelnek,hogy nem halt meg igazából,hogy elmenekült az adósága elöl hawai-ra..
10/10
musu77 2009 júl. 08. - 15:33:50 10/10
(113/379)
Elképesztõ, hogy a youtube-n millióan azt nézik, ahogy MJ holtteste életre kel a helikopterben (szerintem az csak egy másik pilóta vagy mi lehetett)
Iszonyatos nagy barmok voltak (bárkik is rakták fel..)
idõjós1010 2009 júl. 08. - 15:10:42
(112/379)
Ebben biztos voltam, hogy Jackson könyörgésének engedhetett csak végül az orvos, és nem akarta õt minden áron ilyen gyógyszerekkel, és palackok segítségével altatni. Biztos vagyok benne hogy nagyot hibázott az orvos, és teljességgel elfogadhatatlan, törvénytelen amit csinált, de biztosan nem az volt a szándéka hogy Jackson-t megölje vele. Habár benne volt a pakliban a kezelés eredményeképp. De vajon ha lett volna egyéb mód arra hogy a popkirályt altatni tudja nem tette volna meg? Jackson-nak alvásra volt s7üksége mindenképp, és minden nap, mert anélkül másnap nem tudott volna teljesíteni. Egyéb úton pedig nem lehetett garancia az alvás.

Az egyébként érdekes hogy ágban fekvõ betegen nem lehet szívmasszást alkalmazni, mert én magam láttam már ilyet, igaz csak TV-ben. Persze elhiszem hogy ez kemény felületen volna csak célszerû.
10/10
minerva9 2009 júl. 08. - 14:55:41 10/10
(111/379)
mik derülnek ki
RobertDowneyJr 2009 júl. 08. - 14:52:23
(110/379)
A rendõrség a temetés és búcsúkoncert közben is a popkirály hajdani orvosa, dr. Conrad Murray után nyomozott, akirõl elképesztõ, új információk láttak napvilágot. Az énekes szakácsa ugyanis azt állította, látta, amint az orvos oxigénpalackokat csempészett ki a sztár házából a tragédia éjszakáján – olyan palackokat, amelyek a sztár mélyaltatásához kellhettek, ami a halálához vezethetett.– A konyhai hátsó ajtón surrant ki az orvosi készülékekkel, de korábban a házban is láttam eldugva pár palackot – vallotta a szakács.Az oxigénpalackok tovább táplálják a szörnyû gyanút, miszerint Murray doktor életveszélyes módszerrel igyekezett éjszakánként elaltatni a nappal feltehetõen ajzószerektõl felpörgött énekest. A veszélyes mûvelethez egy, csak klinikai körülmények között, mûtõkben engedélyezett szert, Propofolt használhatott, amelybõl találtak is a sztár otthonában.Ennek használatakor viszont túlnyomásos oxigénnel kell lélegeztetni a pácienst, akinek a légzése a kábulat idején lelassul. A Propofolt ellenõrzött körülmények között, altatóorvosi szakvizsgával rendelkezõk alkalmazhatják, otthoni használata szigorúan tilos. Ráadásul ismert mellékhatása, hogy egyéb fájdalomcsillapítókkal együtt szedve szívmegállást okozhat. Egyre elképzelhetõbb tehát, hogy Jacko szíve egy elhibázott orvosi beavatkozás miatt állt le, ami után Murray doktor már nem tudta újraéleszteni.Rajongók milliói követték tegnap a híradásokat. Elfogadhatatlannak tûnik számukra, hogy a világ egyik legnagyobb sztárja hosszas betegség után erõre kapva, visszatérésének küszöbén egy felelõtlen és hozzá nem értõ orvos áldozata lehessen.Nem tudni, kinek a megbízásából lett a Kaliforniában még engedéllyel sem rendelkezõ állítólagos kardiológus Jacko „házi szívgyógyásza”.Az orvos az énekes sikertelen újraélesztési kísérlete után elhagyta a rossz emlékû házat – ekkor csempészte ki az árulkodó palackokat –, és napokig bujkált, holott a rendõrség nagy erõkkel kereste. Késõbb vallomást tett, de tagadta, hogy tiltott szereket adott volna a sztárnak, noha kizárólag receptre kapható, együttes szedéssel akár halált is okozó szerekkel tömve volt Jacko háza.Michael Jackson gyógyszerfüggõsége ismert tény volt a rajongók elõtt is. Az énekes hónapok óta panaszkodott álmatlanságra, korábban egy nõvér ismerõse azt vallotta: szabályosan könyörgött, hogy életveszélyes Propofolt adjon be neki. A nõvér akkor ezt megtagadta, de késõbb jött Murray doktor, akinek, úgy tûnik, már nem voltak aggályai. Az orvos, aki pár hónapja praxisát is feladta, hogy Jacko mellett lehessen, egyébként szakértõk szerint az énekes újraélesztése közben is halálos hibákat ejtett.Az ágyon kezdett neki a szívmasszázsnak, amely a puha matracon hatástalan, ráadásul négy adrenalininjekciót adott a sztár szívébe, amelybõl kettõvel fel is sértette azt. Hogy pontosan milyen és mennyi tiltott szer volt Jacko szervezetében, az csak egy-két héten belül, agyának alapos vizsgálata után derülhet ki. Emiatt kellett tegnap anélkül eltemetni a popkirályt.
pozsizsuzsi 2009 júl. 08. - 11:58:14
(109/379)
Tényleg elképesztõ hiénák vagytok. Szégyelljétek magatokat.
A hiénáktól elnézést kérek.
idõjós1010 2009 júl. 08. - 11:52:54 Előzmény RobertDowneyJr
(108/379)
Hûûû, ez kemény
Nagyon le lehetett már gyengülve ezért a bordatörés.
Theine 2009 júl. 08. - 09:52:48
(107/379)
Jeremy Jackson = Jermaine Jackson
Theine 2009 júl. 08. - 09:49:53
(106/379)
A CCN-n néztem tegnap a búcsúztatót. Nekem nagyon tetszett az a visszafogottság, szerintem semmiféle flanc nem volt. Csodásan énekelt Jennifer Hudson, Jeremy Jackson és a 12 éves brit tehetségkutató nyertese. A többiek és a beszédek is jók voltak.

Jacko show mûsort kért a majdani búcsúztatójára, most megkapta de a gyászhoz méltó volt.
A kislány tüneményesen mondta el utolsó szavait, nagyon meghatódtam, mert szívbõl szólt.

Sajnos a tegnapi Fókuszban az ingyenes közvetítések összevágásából már megint szavaztatták a nézõket, elég felháborító, hogy még ebbõl is pénzt csinálnak!:-((

Michael nyugodjál békében!
Naphinel 2009 júl. 08. - 09:29:07
(105/379)
97-110-es hozzászóásig!

Ti eszement idióták vagytok mind, ugye tudjátok???? Hogy lehet ilyen dolgon vitázni, egyáltalán hogy találhattok ki ekkora baromságot!? Undorító, amit mûveltek, hányok tõletek!
blackman 2009 júl. 08. - 00:02:58
(104/379)
már a személynél is írtam hogy ma nagyon-nagyon szomorú vagyok.Nagy ûr keletkezett bennem a halála miatt és bár láttam a tv-ben a mûsort,még ma sem tudom elhinni hogy nincs!!! Nekem õ sose fog meghalni,csak olyan mintha szabadságon lenne.Mindig felhívta a figyelmet a Föld pusztítására,az éhezésre,a nyomorra,a betegségek kezelésére. Mindig nagyvonalú,és segítõkész ember volt. Ez volt a küldetése,ezért lett megteremtve.Én a bulvár mocskolódást és a leleplezõ fényképeket nem nézem.Nem érdekel.Fáj a szívem hogy elment,de nem akarom elhinni.Amit láttam belõle,szép volt a búcsúztatás,igazán hozzáillõ. http://www.rtlhirek.hu/cikk/271974
silvamarius 2009 júl. 07. - 23:26:00
(103/379)
Nagyon igénytelen volt ez a narrálás és tolmácsolás a Reflektor Tv-n, a BBC-n vagy a CNN.-en volt inkább értelme nézni, a Reflektoron a végét meg egyszerûen nem is mutatták. Vérciki. (Egyébként a ZDF-en és a TV5-ön is ez volt).
10/10
minerva9 2009 júl. 07. - 23:14:38 10/10
(102/379)
mondasz valamit
kymara 2009 júl. 07. - 22:28:55
(101/379)
""
10/10
vivyyy 2009 júl. 07. - 22:25:46 10/10
(100/379)
hát ez a te véleményed! nem a miénk...sajnálja mindenki tudod? csak mivel fórum kell hozzászólás!!
r.i.p michael! :)