Téma: Michael

10/10
Kicsibogar666 szept. 09. 23:40:01 10/10
(47/47)
Nekem nagyon tetszett, végig lekötött, a zenék is szuperek voltak. Ritkán adok egyből szó nélkül 10 est de ez számomra 10/10 veszekszik a Freddy filmmel nálam..
10/10
alomivirag aug. 15. 17:10:47 10/10
(46/47)
Nekem nagyon tetszett a film. Szeretem MJ zenéjét, csodalatos hangja van s tehetsége. S a szeretet, a segítőkészsége s a tisztelete azóta is példaértékű. Aki még ma is elhiszi a róla szóló bulvársajtót nézzen utàna azt javaslom.
10/10
IDNAR aug. 15. 00:15:20 10/10
(45/47)
Magával ragadó alkotás, zseniális szereplőkkel. Igazán méltó MJ-hez, és az örökségéhez. Ezt semmi nem bizonyítja jobban, mint a film abszolút világsikere.
6/10
trev aug. 11. 15:39:56 6/10
(44/47)
Nem jó film. Egyetértek azokkal a kritikusokkal, akik filmezett lejátszási listának nevezték az alkotást, amelyből hiányzik a valódi történet. Semmi sincs kibontva, amitől jó lehetett volna a film. Az apa a fő bűnbak (valamiféle bosszúként ábrázolták így?), akinek legfőbb funkciója, hogy villámhárítóként felmentést ad a megszerkesztett Michaelnek mindazokra a "félre- vagy meg nem értett" húzásokra, amik köré egész identitást épített: egy ilyen zsarnok apa mellett nem lehet felnőni, nem lehet neki nemet mondani, hát akkor legyen Pán Péter és Sohaország a példakép egy választott, aberrált gyermeki világban, ahol nem is kell felnőni. A gyerekekhez való bizarr és cseppet sem egészséges kapcsolata is ebből a torz identitásból fakad. Ha nem felnőtt, akkor, ugye, nem lehet pedofil. Ha viszont legalább a teste felnőtt, akkor a megoldás az oxigénsátor és a jóég tudja, hány plasztikai műtét, hátha az lassítja az öregedést, és kontrollálja a közvéleményt. Mindenre volt magyarázata (nem kizárt, hogy a vitiligo is ebbe az irányba sodorta, mint kozmetikai ötletadó). Minden részletet kontrollálni akart, egy őt elnyomó felnőtt világban a felnőttség tagadhatóságát is. Ez sajnos vastagon túlmutat az apai zsarnokságon. Ezekből a filmben sajnos semmi nincs, és nem is lesz, amíg családi kötődések függvénye a film létrejötte. Helyenként már azt vártam, mikor avatják szentté. 6 pontot megér ezek ellenére, mert nem unalmas film, amihez a dalok nyilván hozzátesznek. De életrajzi drámaként nem működik, pedig Michael Jackson élete remek alapanyag. Lehetne.
10/10
Floodland aug. 04. 11:18:09 10/10 Előzmény Zoza82
(43/47)
1 milliárd dollár bevételű hulladék. Annyira hulladék, hogy tizennégyszer láttam moziban, eredeti nyelven. Gondold át kérlek pöppet a hulladék kifejezést. :D
10/10
Floodland aug. 04. 10:56:31 10/10
(42/47)
Tizennégyszer láttam moziban, kizárólag feliratosan (legutóbb vasárnap az Alléban). Nem akarom Jaafar fantasztikusan élethű hangját szinkronnal elfedni. 10/10 Imádom ezt a filmet. Soha még ennyiszer nem néztem meg más filmet moziban. Várom a Michael 2-t!
10/10
gyorgyezsanet@gmail.com júl. 31. 22:56:40 10/10
(41/47)
Imádom,többször is megnéztem megunhatatlan! MJ forever ❤️👑
10/10
bzita79 júl. 29. 18:06:53 10/10
(40/47)
Láttam már olyan filmet, aminek a története sokkal jobban ki volt dolgozva, és olyat is, aminek jobb volt a rendezése. A film sajnos helyenként kifejezetten csapongó lett, és maradt bennem hiányérzet. Nagyon sajnáltam például, hogy a „We Are the World” kezdeményezés teljesen kimaradt, pedig annak ott lett volna a helye. A sminkmesterek munkájával sem voltam teljesen elégedett.De! Hatalmas MJ-rajongó vagyok. Amikor a főcímnél felcsendült az a jellegzetes „he-he”, és megláttam a cipőt a csillogó zoknival, tudtam, hogy imádni fogom – minden hibája ellenére. A koncertfelvételek és a látvány egyszerűen csodálatosak voltak, teljesen magukkal ragadtak. Jaafar Jackson pedig valami egészen fantasztikus munkát végzett, zseniálisan elevenítette meg Michaelt a vásznon. Rajongóként a zene és az ikonikus pillanatok varázsa elbűvölt. Többször is megnéztem, minden alkalommal könnyes szemmel jöttem ki a vetítésről.
10/10
rekuc júl. 29. 15:58:58 10/10
(39/47)
Én imádtam, többször is láttam.
10/10
LordVenom júl. 29. 14:21:54 10/10
(38/47)
Rajongóként nekem semmi újat nem adott a film. Sőt, minden, ami mérföldkő, vagy fontos momentum volt az életében, amit szerintem ki kellett volna bontani, egy-két mondattal lett elintézve. A bőrbetegség, a műtétek, az MTV első fekete előadói klippje és még sorolhatnám. Összességében a film szerintem nagyon összecsapott lett.
De. És ami talán fontosabb nekem a film minőségénél is, hogy a rendező és a szereplők tisztelettel tekintettek MJ-re. Hogy próbáltak minden apró momentumra figyelni az élethűség szempontjából. Hogy Jaafar időt és energiát nem spórolva tanulta a táncmozdulatokat, hogy méltón tudja megjeleníteni Michaelt.
Ez a tisztelet, ez az emberség és az, hogy a film miatt talán végre megérdemelten ünneplik a világ egyik legnagyobb -ha nem a legnagyobb- előadóművészét, nálam megéri a 10/10-t.
6/10
artad júl. 02. 00:07:41 6/10
(37/47)
Amúgy miért kellett volna, hogy dalok elejüktől a végükig benne legyenek a filmben? Ez se nem mjuzikel, se nem videóklip. Ha zenét akartok hallgatni, akkor javaslom bármelyik dzsekszon cédét, vagy a jutúbon valamelyik koncertjét, vagy a This Is It című "werkfilmjét".
Amúgy meg érzem, hogy apuka fujjdeszemét, de azért Májkel gondolom nem bánta, hogy sztár lett...szóval remélem a tesói is jól jártak abból, hogy ő tele lett pénzzel, mert a filmből egy kicsit az jön le, hogy önző... Értem azt, hogy jajjdeszar, mert nincs gyerekkorom és nem tudok csattogóslepkével játszani, mert nincs időm a gyakorlás miatt, de azért szerintem később sokkal jobb játszani egy Ferrarival....szerintem Domi sem bánja, hogy apuka nyesztette, hogy edzzen, meg a Williams tesók sem bánták, hogy apuka forszolta őket....
6/10
artad júl. 01. 23:24:54 6/10
(36/47)
Májkelről kellett volna egy sorozat, nem Bróker Marcsiról....
10/10
enmozim jún. 20. 22:35:40 10/10
(35/47)
A film zseniális! Nagyon jó volt hallgatni a mesterműveket. Azt hiszem méltó film lett Jacko emlékéhez, és folytatást sejtet, hiszen csak a Bad albumig jutott az életrajzi vonal. Alig várom, hogy megjelenjen a következő rész...
10/10
Timmmi68 jún. 16. 02:07:34 10/10
(34/47)
Szerintem nagyon jó film, és nem értem, miért nincs tele nézőkkel a mozi. Engem nem nagyon érdekelt Michael Jackson, de már érdekel. Nagyon jó film, nagyon jó zenék, nagyon jó sztori. Lehet, hogy megnézem újra, mert moziban sokkal nagyobb élmény, mint lesz a TV-ben.
bkriszta80 jún. 15. 13:13:08
(33/47)
Méltatlanul keveset beszélnek erről a filmről pedig amit a srác leművel benne az zseniális. Az apa karaktere is elképesztő ahogy be van mutatva, borsózik az ember háta az alakítástól. A zene természetesen magával ragadó, a szinkron elég gyenge, de megbocsátható. Kár hogy félbe lett vágva. Nagyon jó lett volna egyben látni az egész életművet.
6/10
Atis88 jún. 13. 19:44:33 6/10
(32/47)
Eddig kicsit csalódás, mert nagyon csapongó, felületes, kb egy zene se megy le teljesen, ami engem kifejezetten idegesített egy idő után. Még a klasszikusokat se hagyták kibontakozni. Remélem a második része ütősebb lesz, van hova fejlődni. Főszereplő egyébként jól hozza a karaktert.
6/10
Kovács B. jún. 12. 19:49:38 6/10
(31/47)
Felületes, középszerű PR-film a legenda életben tartására. A zene persze 10/10, MJ tehetsége és kvalitásai miatt. A zenéje viszi a filmet, de mint film önmagában nem sokat ér, persze színes, szagos, rajongóknak készült, jó sokan vannak a világban.... de további értéket nem teremt, hozzá pedig semmit nem tesz, csak giccsesen újramesél. Bár MJ személyének utólagos megítélése enyhén szólva is kétes, tény, hogy istenadta tehetség volt, önmagában egyedi a popkultúrában, sokat tett hozzá a zeneiparhoz. Minek ez az utólagos, erőltetett körítés, Jacko sokadik utánzat, tátogás, másolat, ,,tisztaJacko" rokon... röhej. Ja, persze, értem miért. Zene 10/10. Film: 5-6/10. Sorry.
5/10
Gulácsi Péter jún. 11. 22:25:31 5/10
(30/47)
A sztori túlságosan csapongó, kivonatolt, összecsapott érzésem volt az egésszel kapcsolatban, mint valami best of, de ami a legjobban zavart, hogy a zenei betétek állandóan le lettek vágva pár mondat után, ami rohadt idegesítő.
Az állatok is mind láthatóán cgi-ok voltak.
A főszereplő viszont nagyon jó és szuperül mozgott és táncolt, a végső koncert meg kimondottan ütős volt.
A második résznek viszont ennél jóval nagyobbat kell gurítania, különben csalódás lesz az egész.
7/10
pihes jún. 11. 14:29:42 7/10
(29/47)
Elég magával ragadó a történet, a műmajom nem hiányzott, még ha az egészet nem is nekem találták ki HÉT/TÍZ
10/10
Ildikó Nóra jún. 03. 16:55:42 10/10
(28/47)
A film (amely egyben szórakoztató, drámai, emberi, megható), a szereposztás, a Michael J-t alakító színészek és Colman D. alakítása (jól állt nekik az adott szerep), a szuper filmzene, az operatőri, a maszkmesteri munka, a koreográfia, a ruhák, kiegészítők is tetszettek. Gyorsan eltelt a bő két óra, tudtam volna még nézni.