Téma: Michael

gerhajdu máj. 31. 23:26:06 Előzmény Serengeti
(27/47)
Miért lenne ez szirupos?
10/10
Szilvia Szamosfalvi máj. 23. 16:39:37 10/10
(26/47)
Szerintem jó bár kár hogy nem egy részben csinálták meg az egész életét.
9/10
Amalia Capri máj. 20. 13:05:00 9/10
(25/47)
Látványban egyértelműen mestermű. A film ritmusa annyira elemi és magával ragadó, hogy végig lüktetett a lábamban a tempó, ez a fajta tiszta zeneiség nagy élmény volt számomra a moziban. Csodálatos emléket állít a zseninek, aki halála után is képes tömegeket megérinteni. Ugyanakkor fájdalmas szembesülni az elrabolt gyermekkorral, és van egy komoly hiányérzetem: a valódi, fizikai fájdalmat a film a kulisszák mögé rejti. Picit túlságosan "rajongói szemmel" íródott; megmutatja a csodát, de nem engedi, hogy igazán érezzük azt a kőkemény testi és lelki súlyt, ami ezzel a zsenialitással járt.
8/10
Paradiselost02 máj. 18. 11:09:22 8/10
(24/47)
Az utolsó grimaszig, a gesztikulációig minden, egy az egyben Jacko. A lábad jár a film alatt és a szíved újra gyermeki.Nekem a film nosztalgia, kár ,hogy ilyen sokat vártak az elkészítésével. Michael olyannyira giga sztár volt, hogy még halálát követően is szerez rajongókat,,,,,még a lányom is rá van kattanva és ez teljesen természetes.....Ja amúgy jó film, ne hagyd ki ha még ma is felhangosítod a kocsiban a Dirty Diana-t!
10/10
ianelo máj. 17. 21:10:54 10/10
(23/47)
Az egyik legjobb film ami elrabolt a teljes vetítés idejére.
Serengeti máj. 11. 16:32:43
(22/47)
A zene és az eredeti performance nyilván világklasszis bárhol / bármikor, ez nem kérdés, de ez Jackson és Quincy Jones érdeme, nem a filmé.
A film teljesen bugyuta, méltatlan egy ekkora előadó zenei örökségéhez, valaki írta korábban, hogy ,,szirupos családi mozi", egyetértek. Mint a végén láttam, a Jackson family részt vett az elkészítésében. Nagyjából így már értem mi végre. Erre a termékre inkább nem pontozok, a művészt és zenei örökségét nagyra tartom.
10/10
SaRita máj. 11. 12:42:12 10/10 Előzmény TheOldMan
(21/47)
Nekem is tetszett és várom a 2. részt, nyilván 2+ órába belesűríteni MJ életét lehetetlen.
"a család kerül előtérbe, a család a lényeg, nem a fenomenális zseni, kreatív alkotó, istenadta tehetség, Michael hátérbe szorul a saját filmjében."
Érdekes, én ellenkezőleg éreztem, abszolút MJ személye, (az apjával való kapcsolata, kibontakozása, traumái, magánya) volt a fókuszban, J5 csak az első negyede kb a filmnek.
9/10
TEFYTI máj. 10. 21:21:00 9/10 Előzmény film_ez
(20/47)
A vászon közepère ki volt írva mèteres betűkkel, hogy lesz folytatás. Nyilván 40 èvnyi karriert nem húznak 2 órába bele. Szó al a kèrdèst sem èrtem...
9/10
TEFYTI máj. 10. 21:09:35 9/10 Előzmény TheOldMan
(19/47)
Èletrajzi dráma...
9/10
TEFYTI máj. 10. 21:08:51 9/10
(18/47)
Hozta amit ígért. Nem volt üresjárat ès Jafar pont olyan ügyes volt, mint a Bohèm Rapszódiában Rami Malek.
7/10
Timetta máj. 05. 21:30:32 7/10
(17/47)
jó, de azért ne túlozzunk itt 9-10 pontokkal - annyira azért nem...
8/10
TheOldMan máj. 05. 16:28:11 8/10
(16/47)
Ha ilyen sokan írják : várják a második részt, akkor vajon ez mitől 10-es!?!
Vegyesek az érzéseim.
Nálam is 10-ről indult, fantasztikus érzés a pop királyát hallani egy zárt moziteremben, mindenkinek járt a lába !!!
Majd a történet előre haladtával dühössé váltam, mert ebből egy hatalmas film születhetett volna a Királyról. Ehelyett azt éreztem, a család kerül előtérbe, a család a lényeg, nem a fenomenális zseni, kreatív alkotó, istenadta tehetség, Michael hátérbe szorul a saját filmjében. Lehet így is, de , akkor legyen Jackson 5 a címe.
A "kedves " család nem csak az életében, még a halála után is rátelepedett szegénykémre. Nálam "csak" 8/10.
10/10
Ledina máj. 04. 11:41:05 10/10
(15/47)
Szórakoztató, elgondolkoztató, nagyon kellemes élmény
10/10
BOTICSELLI máj. 02. 17:05:59 10/10
(14/47)
Egyik szemem sír a másik nevet.
A síró szem annak szól, hogy Michael Jackson rendkívül félreértett személyisége és tragikus halála után; 17 évet kellett várni arra, hogy egy film végre a nagyközönség számára is érthető módon bemutassa.
De jobb később mint soha! 😎
A nevető szemem pedig pontosan ennek szól:
JOBB KÉSŐBB MINT SOHA!
... és lesz folytatása, lesz második rész is...
Valószínűleg abban fognak foglalkozni a gyermek molesztálási vádakkal is...
Michael Jackson a légynek sem ártott soha egész életében.
Jogerős bírósági ítélet van arról, hogy
Michael Jackson
"NOT GUILTY" = "NEM BŰNÖS"
az ellene felhozott vádakban.
Attól, hogy egy hazugságot még 17 évvel a tragikus halála után is emlegetnek, attól az még nem lesz igaz!
Szégyellje magát nagyon mélyen mindenki akinek egy szemen szedett hazugság jut róla eszébe, nem pedig az utánozhatatlan sikerei és életműve!
10/10
kisv15 máj. 01. 09:02:20 10/10
(13/47)
10/10 Nagggyon tetszett! Jaafar fenomenális, nagyon hozza Michaelt kívül-belül: alap személyiségét, kisugárzását, kitartását, mozgás világát... Családi film, minden korosztálynak ajánlom!
10/10
dv. ápr. 30. 22:23:55 10/10
(12/47)
nagyon jó film
10/10
Mirjam61 ápr. 28. 20:48:21 10/10
(11/47)
Teljesen a hatása alatt vagyok még mindig, pedig jó pár óra eltelt, hogy láttam. A legjobb film eddig Michael életéről, amit láttam. Annyira nagy a hasonlóság a főszereplő és az énekes között, (már tudom, mert lecsekkoltam, hogy az unokaöccse játsza) hogy teljesen peszippantott, magával ragadott a film. El is felejtettem egy idő után, hogy ez most egy életrajzi film, annyira plasztikusan mutatja be az életét. Nagyon sokmindenre ad magyarázatot a történet, hogy miért volt olyan, amilyen, miért volt megosztó a viselkedése, az élete, milyen történések vezettek el oda, hogy ekkora sztár lett belőle, természetesen megérdemelten! Remek volt a szereplők kiválasztása és a játékuk. Jár a maximális pontszám, és nagyon várom, hogy tényleg legyen folytatás, mert abszolút megérdemli Michael is, és mi, nézők is, hogy legyen egy teljes életét átfogó, és hiteles film, mert ez minden bizonnyal az. Érdemes megnézni a filmet, még annak is, aki nem volt soha rajongója, mert tele van zenével, nem is akármilyennel, és remek számok hangzanak el, vannak, amik teljes terjedelmükben! Jaafar Jackos nevét pedig érdemes megjegyezni, mert akkorát alakít, hogy "úristen"!
10/10
btoth3 ápr. 26. 21:11:39 10/10
(10/47)
Engem a székhez szegezett, szuper volt, végig feszülten figyelt mindenki, a főszereplő zseniálisan hozta Michaelt (végtére is rokonok), nekem úgy, ahogy volt tetszett, és jókedvűen jöttem ki a moziból. Aki még nem látta, fontos megemlíteni, hogy az akkori legnagyobb slágerei közül egész hosszan hallhatóak a dalok, nem pár másodperces bevágások, akár 2-3 percen át élvezheti a közönség. Nézzétek meg, megéri! A This is it is remekül sikerült, a halála után láttam, most azt hiszem, újra nézem. 10/10
10/10
Veronique24 ápr. 26. 12:10:40 10/10
(9/47)
Eredeti nyelven ajánlom megnézni! 10*
10/10
idõjós1010 ápr. 26. 11:18:39 10/10
(8/47)
Michael karakterét úgy vélem hogy vastagon hozta a film. Én személy szerint úgy éreztem, hogy kaptam egy darabkát az énekes személyiségéből. Gyermekkorán, az apját, és a testvéreit illetően viszont véleményem szerint jelentősen lágyítottak. Ez viszont nem zavart, mert nyilvánvalóan nem drámára akarták hangolni a filmet. Közel sem vagyok rajongónak nevezhető. A legtöbb dalát nem is hallgatom, és nagyon sokféle érzés kerülgetett magának az embernek a megítélése kapcsán is, viszont azokat a vádakat, amelyik már a kilencvenes években érték őt, sosem tudtam elhinni. Valahogy bennem mindig vitán felül állt hogy egy félig gyermeki lelkületű emberről beszélünk, és nem egy eltorzult érzelmi világú felnőtt férfiról. Ugyanakkor viszont sajnos az egészen biztos, hogy a második rész már egy olyan korszakot fog majd közre az életéből, ahol nem volt teljesen tiszta az elméje. ....... Magába szippantott teljesen a film. Nagyon szerettem, és érdekesnek találtam az ő karakterét.