10/10
offtopic
fresia 2008 dec. 10. - 20:49:20 10/10 Előzmény Katie Adair Cutter
(3784/11664)
Katie! :)
Te pályát tévesztettél! :)))
Nagyon jól tudsz mesélni, kedvesen - humorosan és csak azt sajnálom, megint, hogy nem lehettem ott.../ Persze, mindenhová nem lehet elmenni, sajnos.:(/
Igaz, biztosan a "manóid" is, már amelyik érti, élvezik a meséidet.:)
Nagyon jó lehetett Neked a másik fõ kedvenceddel, Katával így beszélgetni és az elõadás sem lehetett semmi...
A tatai folytatásról részletesebben tájékoztassatok NapShe- val, ott a helyünk, én is úgy gondolom! :)
Ja, és az élménybeszámolókat ezentúl Neked kell írni! :P :)
10/10
fresia 2008 dec. 10. - 20:39:33 10/10
(3783/11664)
Még a születésnaphoz: A Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról c. musicalból egy dal, ZOLI- tól..., Tõle még én nem hallottam... :)))
http://www.youtube.com/watch?v=oSxnO-3wx2U

... és az én kedvenc fotóm, Fülessel... :D
10/10
Anita851020 2008 dec. 10. - 17:51:21 10/10
(3782/11664)
Na most jónak kell lennie az msn-nek
Katie Adair Cutter 2008 dec. 10. - 17:46:58
(3781/11664)
Pedig nem jelzi nekem, bár most látom, h szokás szerint nem tudok írni és elrontottam a címem: katie-adair@hotmail.com
10/10
Anita851020 2008 dec. 10. - 17:43:18 10/10
(3780/11664)
Bejelölés msn-en megtörtént.

ez a fotó a Müpá-s koncert után készült, úgy loptam valahonnan, azt hiszem 2 nappal utána. :-D
Katie Adair Cutter 2008 dec. 10. - 17:39:39
(3779/11664)
Jajj, tényleg, boldog szülinapot ZOLIIIII!!!

Anita, épp most nézem az oldalt, tényleg nagyon jó, de ha gondolod vegyél fel msn-re és beszélhetünk. katie-adair@hotmial.com
10/10
Anita851020 2008 dec. 10. - 17:35:31 10/10
(3778/11664)
Sziasztok!

Írok egybe mindent.
Elsõként Ixi köszi a beszámolót. Én meg kimaradok mindenbõl, eddig 3 nap 3 zh eredményesen. Zoli koncertek meg sehol. :-(

Fresia! Igazából ez a hátfájás nem olyan, mint mikor a sok üléstõl fáj. Tudok, hogy hülyén hangzik, de más a fájdalom, már ahogy érzem.

Katie, én azért mertem ajánlani az oldalt, mert nekem ott sikerült kinézni a megfelelõ gépet, annyi pénzért, amennyim éppen volt. Ha gondolom msn-en elmondhatom bõvebben. :-) Köszönet az újabb beszámolóért.

Ha már Dávid és koncert, akkor ezt a képet raknám be... :-D

és a végén...

ISTEN ÉLTESSE ZOLIT!!!
Katie Adair Cutter 2008 dec. 10. - 17:32:42
(3777/11664)
Legközelebb Tatán, februárban, újra Velük...
Katie Adair Cutter 2008 dec. 10. - 17:09:04
(3776/11664)
Következik a kaposvári beszámoló:

Ez a hétvége igazán különleges volt számomra: egyrészt a fantasztikus mûsor miatt, illetve az egész helyzet olyan izgalmas volt: taxival utaztunk a panzióba (a busz drágább lett volna), a szállásunk gyönyörû volt és az ablakunkból rá lehetett látni a sportcsarnokra, a rendezvény helyszínére...másnap reggelivel vártak minket, igazi kikapcsolódás volt ez a kis kényeztetés. Délelõtt érkeztünk meg Kaposvárra, így kora délután felfedeztük a várost és a sportcsarnok biztonságiõrével is összebarátkoztunk. Akkor kedveltem meg igazán, mikor azt mondta, Janza Katáért megéri ilyen messzirõl oda utazni. Mi persze csak helyeseltünk.
Szépen kicsinosítottuk magunkat és elindultunk a Mest-re. Mikor odértünk már be lehetett menni és szerencsére olyan helyünk volt, ahonnan remekül lehetett látni.
A mûsor a Rómeó és Júlia, Szívbõl szeretni címû dalával kezdõdött.Ahogy Kata és Szilveszter, illetve Peller Anna és Serbán Attila színpadra léptek, teljesen elvarázsoltak minket. Utána bejelentették, h Kata beteg, lázas, de így is vállalta a fellépést. Természetesen mi ezt egy óriási tapssal köszöntük meg neki. A hagján abszolút nem lehetett hallani, h beteg, úgy énekelt, mint egy tündér (vajon miért? :P) Szilveszter pedig...hát legyen elég annyi, h mikor látom, mindig belezúgok egy kicsit. (bocsi Csabi :P)
Rengeteg dalt énekeltek, többek között a Rómeó és Júlia, Jekyll és Hyde, Elisabeth, Rudolf, Nyomorultak, Anna Karenina c. darabokból. Az egyik különlegesség az volt, mikor Kata és Anna a Rómeó és Júlia, Gyûlölet c. duettjét adták elõ, kergetõzve a széksorok és a lelátó sorai között. Kata mezítláb rohangált, megfázás ide vagy oda, bár magassarkúban könnyen kitörhette volna a bokáját.
Szilveszter és Serbi megénekeltették a közönséget, azaz minket a Nagyot nõtt az árnyék-nál. A nézõtér egyik fele Serbivel énekelt, a másik pedig Szilveszterrel, ahogy mi is :D Hát, mit ne mondjak, simán leénekeltük a másik bandát.
És a legizgibb rész: Kata és Szilveszter elénekelték az Anna Kareninából a Miért?-et. Tudom, h. ez Miller Zoli rajongóknak Zolitól és Lillától az igazi, de látnotok kellett volna, hogy néz egymásra ez a két ember, hogyan érintik meg a másikat. (L) Valami gyönyörûséges volt. Külön érdekeség, h elmondták, nagyon örülnének neki, ha játszhatnák ezt a szerepet. Szilveszter persze rögtön hozzáfûzte, h Õ kisé furán festene Anna-ként, de Kata helyretette, h Õ a férfi fõszereplõt játszaná. - Ja, Vronszkij, igen, szép szerep! Kéééész!!!!
Kata énekelt egy dalt, márnem tudom, h mibõl, de beöltözött vmi idóta ruhába és apró színes csatok voltak a hajában (tuti, h a kislányától, Jankától szerezte õket).
Az est végén NapShe-val mi voltunk az elsõk, akik felpattantunk és álló tapssal köszöntük meg a csodálatos mûsort. Kata oda is integetett nekünk :D Elkég sokat kellett várnunk a mûvészekre, mert a Kapos TV elcsípte õket egy interjúra. Siettek isn utána nagyon, de mikor mondtuk Katának, h van egy kis meglepink, akkor gyorsan kivitte a holmiját az autóba és visszajött hozzánk. Kiosztott néhány aláírást és mikor meglátta a képet, mait alá szerettünk volnairatni, teljesen el volt ájulva. - Ilyet én is kapok? - kérdezte. - Van még egy kis meglepetésünk. - próbáltam célozgatni, h igeeen, de nem hagyta annyiban a dolgot. - Akkor nem kapok? - görbült le a szája széle. (tök ari volt). Ekkor jobbnak láttam, ha végre nem kínozzuk tovább, mert még sírva fakad és átadtam neki az ajándékot. Úgy örült neki....Szilveszter már az ajtóból siettette. - Kata, gyere!!! - Megyek Életem! :P Életem...jajj...
Még gyorsan elkaptuk Szilvesztert is és Õ is megkapta az ajándékát. Felkiáltott örömében, mikor meglátta. Nagyon jópofa volt. Jaaa és puszit is kaptunk Katától és Tõle is, pedig Õ abszolút nem puszizkodós típus, szóval kiváltságosak vagyunk :D Tündériek voltak mindketten, látszott rajtuk, h egy nagyon összeszokott párost alkotnak és imádják egymást.
Hát ennyi lett volna, aztán mi nagy szomorúan visszasétáltunk a panzióba és arról dumáltunk, vajon mikor látjuk Õket újra és hogy már most hiányoznak :)
Katie Adair Cutter 2008 dec. 10. - 16:14:54
(3775/11664)
Szia! örülök, h megkerültél, remélem már jobban vagy!

Azért megoldottuk ám a K&H ügyet, a legtöbb helyen tudtam kártyával fizetni és az utolsó napon az automatát is megtaláltuk. Sztem vagy 1000szer elmentük a közelében. :D Egyébként akkor most Neked is írom, h beleszerettem a városba, egyszerûen gyönyörû, különösen ilyenkor, amikor minden ki van világítva. Nagyon jól éreztem magam és biztosan megyek még, mert a barátnõm ott lakik albérletben. Akkor mindenféleképpen jelentkezem majd. :)
Katie Adair Cutter 2008 dec. 10. - 16:09:53
(3774/11664)
Ne hülyéskedj már, örülök mindenféle jó ötletnek, fõleg, mivel abszolút tanácstalan vagyok, h milyen gépet vegyek. Megnézem az oldalt, köszi!
10/10
síva72 2008 dec. 10. - 14:35:39 10/10
(3773/11664)
Köszi a beszámolót, jól megfájdítottad a szívemet.
ixionka 2008 dec. 10. - 10:22:23
(3772/11664)
Igen biztos hogy arról is írok:)
10/10
síva72 2008 dec. 10. - 09:54:52 10/10
(3771/11664)
Boldog születésnapot kívánok Mizolinknak!!
10/10
fresia 2008 dec. 10. - 09:06:36 10/10
(3770/11664)
Én is minden jót kívánok ZOLI születésnapjára! :))))))

Nemrég olvastam egy idézetet, XXIII. János Pál pápától, ami talán, ZOLI- ra és, egy kicsit, ránk is vonatkozhat...

"Az ember megy a maga útján. És amerre jár széles e világon, örömet csihol. Kegyelmet és fényt áraszt az emberek szívébe. S megtanítja õket - határokon innen és határokon túl - felfedezni azt, hogy testvérek, barátok arca az emberi arc."

... és még egy rövid idézet, ami mindenkire, de különösen az IGAZI mûvészekre áll, ezúttal, Ancsel Évától:))), akinek majd minden szava igaz:

" Annál teljesebb az ember, minél hiánytalanabbul szétosztja magát szüntelen."
10/10
fresia 2008 dec. 10. - 08:41:03 10/10
(3769/11664)
Üdv Ixionka! :)

Köszönjük, hogy ránk is gondoltál a beszámolóddal, ami nagyon érzékletes:), jó volt olvasni, csak az esett "rosszul" :(, hogy mi nem lehettünk ott.
Biztosan ZOLI is felszabadultabb volt, mint az elsõnél a MüPá- ban, a közönség - az elõadó mindig kölcsönösen hatnak egymásra... ez is a szépsége egy élõ elõadásnak! :)
A MüPa- ban, ez a kölcsönhatás érezhetõen nem volt meg...
A családias hangulatot biztosan Dávid ottléte is nagymértékben fokozta! :)))

Még azért "irigykedem", hogy a közönségtalálkozón nem vehetek részt /munka! :(/ és, ha jól tudom, ebbõl a topicból egyikünk sem. :(((

Azért, majd arról is írsz nekünk egy pár sort? :)
10/10
fresia 2008 dec. 10. - 08:26:00 10/10 Előzmény Anita851020
(3768/11664)
Jó reggelt! :)

Látod, a tegnapi napod kárpótolt, az elõzõ, rosszabbult sikerültért is! :)))
Neked is eredményes vizsgákat kívánok és hátfájás mentes napokat.:))) /Nem lehet, hogy a hátad már nem is a megfázástól fáj, hanem a könyvek feletti görnyedéstõl és a rossz székek miatt???/

Csak a kerek ezres hozzászólásoknál szoktunk jubilálni! :D
10/10
fresia 2008 dec. 10. - 08:15:14 10/10
(3767/11664)
Szia! :)
Margit közben, látom, itt is megkerült, ZOLI születésnapja csak elõcsalogatta, a sok munkája és betegsége ellenére is! :))))

Nem baj, hogy leírtad a nevem, legalább íly módon "sikerült" a sajátomon "bejelentkeznem" ! :D / Csak nem tûnt "véletlennek", nem is értettem. :S/

Dicsekszem egy kicsit :P: már megkaptam a karácsonyi ajándékomat, egy, viszonylag jó minõségû digitális fényképezõgép formájában, több mint egy hete és még hozzá sem nyúltam! Nem volt erre sem idõm, hogy tanulmányozzam a kezelését, ha netán hibás, még a 3 napos garancia is oda! :D

A közeli képeid: NapShe és ZOLI, Te és Csabi - nagyon jól sikerültek a mostani gépeddel is, sztem azért is nem jó a felvétel annnyira, mert távol ültünk a színpadtól.

ÉN várom a beszámolót, különös tekintettel az elõadás tartalmára és a Szilveszter "esetre"!!! :)
ixionka 2008 dec. 10. - 05:51:31
(3766/11664)
A tegnapi konciról.
"Jajj és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és minden:)
Nagyon köszönöm a mai csodás élmény topick alanyunknak:)
A koncert teljesen más volt mint a MÜPÁ-ban sokkal családiasabb:)
Nekem külön élmény volt, hogy pl ugyanúgy elsõ soros jegyem volt mint a müpában, és nagyjából ugyan ott is, de folyamatosan figyeltem a 2 2 és fél órában Zoli mozdulatait, arcait mindent:) Az összeset amit ma elõhozott:)
Csúcspontja az estnek a fantom volt ismét, Most volt kis álarc is az kapta a legnagyobb tapsot és puszit is kapott végén a maszk.
A másik csúcspont az Addicted to love volt számomra DÁVIDDAL:) Amit Zoli és Dávid a színpadon mûveltek az kész:) Engem súlyosan padlóra küldött de bárkit:) Az a gyerek:) 5-10 év múlva kenterbe veri az apját:) Együtt énekelték a dalt, de nagyon jó volt, annyira látszott Zolin is hogy imádja a fiát együtt ökörködtek, volt mikor csak Dávid énekelt és már most van hangja és kiállása a kiskölyöknek:)
Ami még szintén nagy tapsot kapott a giggoló és a strangers in the night volt:) Mind a 2 csodásan szólt, de az összes dal remek volt:)
Emberektõl tábortüzet, süt a napot énekeltek:) Süt a napot 2x is az volt a végén a ráadás. Tábortüzet közönséggel együtt azt zoli meg is könnyezte, ott törölgette a végén a könnyeit:)
És azok a kommentek és egyebek amiket megint közbe nyögögetett kész volt az is:)
Ott volt a helyszínen Árpi (MÁZS) mondta hogy van közös daluk, de a film az sosem lesz kész... stb... stb..
Imádtam ezt az estét nem bántam meg hogy elmentem és remélem nem csak én láttam így.
Jajj kihagytam még az extrákból:Ö)
A tábortûz 2 extra változtatát:)
Az egyik volt egy kis részlet az 50-60-as évek amerikájának jazz-es stílusában, a másik pedig a 2008-as rock stílusban:) KÉSZ volt ez is:)
Nagyon ott volt:)
Ahogy látom nekem mára annyi, el is rakom ezt a mai sok sok szép emléket a mesekönyvembe és majd rácsukom a fedelet de még nem megy:)
"
ixionka 2008 dec. 10. - 05:49:36
(3765/11664)
Elõször is Nagyon Boldog 35. Születésnapot Zolinak:)