1/10
sorozatneked.hu márc. 02. 14:21:54 1/10
(4/4)
1/10

Júj, de szörnyű volt ez (is). Rég unatkoztam már ennyire egy Marvel alatt...talán az utolsó Thoron és Hangyán, de azokban legalább volt egy kis akció, itt még az sem. Unalmas, érdektelen történet, súlytalan karakterek, erőltetett szivárványosság, csak sétafikálnak a műtermi ösvényen az egyik műtermi házból a másikba. Az Infinity War óta mintha valami nagyon félresiklott volna a Marvelnél. Nem rég kezdtem el nézni a Zöld íjász sorozatot és az 1000-szer izgalmasabb, nézhetőbb, mint az új Marvelek. :(
5/10
The Cortez jan. 26. 19:40:47 5/10
(3/4)
Boszorkányos, covenes, misztikus fantasy sorozat, a spin off totál felesleges spin offja, melyben egy negatív karakter a főszereplő. A címválasztással rengeteget balfaszkodtak az alkotók, amit a Marvel a végén szellemes marketingkampánynak hazudott.
Skandináv thrillereket idéző pilottal indulunk, amelyben Hahn egy kiégett, lepukkant nyomozónőt alakít, aztán ennek fináléjában érkezik egy WandaVision-szintű csavar. Később beindul az igazi cselekmény, akadnak meglepetések, fordulatok, a Boszorkányok Útjának meg helyenként vannak kreatív pillanatai. Alapvetően lazább a hangulat, a szereplők végigpoénkodják szinte az egészet, de horrorisztikus elemek szintén befigyelnek, a záróepizódban pedig megkapjuk a címszereplő meglepően drámai eredetsztoriját. Viszont a történetvezetés a próbálkozások ellenére is mindvégig fárasztó, unalmas, ráadásul kapunk erőltetettnek ható buzis + leszbis szálat.
Hahn nem egyszer szekunder szégyenérzetet keltően ripacskodik, míg máskor korrekt vagy éppen szórakoztató. Aubrey Pláza megint brutálisan irritáló, mondjuk ahová a figuráját kifuttaták, az legalább érdekes. A Joe Locke karaktere körüli rejtély úgyszintén.
A főcímdal eredeti nyelven nem annyira idegesítően röhejes, mint magyarul, de attól még zavaró, hogy fél percenként felcsendül valamilyen verzióban, ráadásként az egyik részben időhúzásként használják. A képi világ sötétebb, sok színnel dolgozik, ám főleg a lilával játszadozik. A széria talán minden olyan motívumot felvonultat, amit az emberiség tud vagy csak képzel a boszorkányságról. Tele van pakolva popkult-utalásokkal, ugyanakkor az Óz a főreferencia, mivel valamennyire a történet is hasonlít rá. Az outróban ugyancsak számtalan a témába vágó hivatkozás.
10/10
Kriwzti 2024 okt. 18. - 10:32:44 10/10
(2/4)
Alig várom a folytatást imádtam!😍
1/10
Nico71 2024 okt. 16. - 17:15:42 1/10
(1/4)
Ha szeretsz szenvedni, akkor nézd ezt a sorozatot!
Próbáltam értelmet találni benne, de ennek se füle se farka! Olyan mintha egy drogos feminista álma lenne az egész.
A színészek mindegyike Zs kategória! Értékelhetetlenek!
Énekelnek, egyszer még elviselhető, de hogy ezt még egy külön epizódban (4) meg is zenésítik... Szerintem, a legtöbben itt adják fel a sorozat nézését. Egyik ismerősöm is így tett, de volt, aki az első epizód utána unta meg.
Új Marvel sorozatot nézni tulajdonképpen a ciki kategóriába esik manapság! Hihetetlen, hogy képesek újra és újra bebizonyítani, még mindig van lejjebb!