joey l 2025 aug. 24. - 19:42:51
(40/60)
ZAGYVALÉK, és még azt gondoltam tomika nem vállal fos filmet, pedig de. rengeteg ellent mondással, amit persze 5 éves gyereknek be lehet adni 10ből -5
joey l 2025 aug. 24. - 19:39:43 Előzmény Hessler_
(39/60)
ez???
8/10
Hessler_ 2025 aug. 24. - 11:58:46 8/10
(38/60)
Christopher McQuarrie negyedszer készített MI filmet és ezúttal is színvonalas részt rakott össze. A végső leszámolás nagyon látványos és izgalmas noha kicsit drámaibb és patetikusabb is a korábbi epizódoknál. Ezúttal is az Entitás a főgonosz, vele harcol Ethan Hunt csapata. Nagy kár egy kulcskarakter haláláért de cserébe visszatér valaki más és kiderül egy rejtély egy másik szereplőről. A legizgalmasabb jelenet az óceán mélyén játszódik a legvégén meg a levegőben harcol Hunt és Gabriel (Esai Morales) Nálam ez az egész erős négy csillagos (az ötből).
k11zoltan 2025 aug. 23. - 13:20:14
(37/60)
Összességében tetszett.
A történet is, és a kivitelezés is.

Ami nem tetszik az az, hogy nagyon hosszú, és az akciók már a végtelenségig vannak eltúlozva, fölöslegesen.

Ez is egy olyan sorozat, hogy sosem emlékszem miről szólt az előző rész.
5/10
Ferike168 2025 aug. 21. - 21:45:10 5/10
(36/60)
Gondoltam megnézem, nem kellett volna. Az előző rész már kiábrándított. Kezdek belefáradni az "utolsó másodperces..." akciókba, a lehetetlen helyzetekbe, amelyek elveszik az egész ízét. A látványon kívül nem tudok benne mást magasra értékelni.
10/10
Csalódott 2025 aug. 20. - 18:36:38 10/10
(35/60)
Igazi retro stílusú akciófilm. Egyszerre néztem meg az utolsó két részt.
Semmi woke marhaság nem volt benne. Csak az akció.
Kicsit a sztori lehetett volna jobban kibontva, de nekem így is megfelel.
Szórakoztató, látványos. És Tom újra nagyot alkotott. Bár én régen nem kedveltem a scientológiai nézete miatt...de az ő dolga. Azt meg kell hagyni, hogy az utóbbi 30 évben tőle rossz filmet nem láttam! Nálam 10/9 de megadom a 10/10 et a sok károgó miatt.
fiona.13 2025 aug. 19. - 07:50:17
(34/60)
Nem olvastam mások véleményét, nem hagytam befolyásolni magam, mégis azt kell mondjam, megértem, miért ez a sok negatív kritika.

A Mission: Impossible - Leszámolás 1.-hez képest óriási csalódás. Vontatott kezdés, miközben az előző résznél levegőt csak bő 20 perc után tudtunk venni a moziban, mikor a főcímzene "végre"elkezdődött.

Teljesen felesleges és erőltetett, hogy az elmúlt 29 évet össze akarták fűzni. Értelmetlen zagyvaság, mintha pillangó effektus lett volna az első rész '96-ból.

Nagyon lapos történet volt és emiatt méltatlan zárás (?) is.

Lehangoló 2:40 perc...

Remélem hamarosan a Netflix/Amazon/HBO stb. csatornán megjelenik a Mission: Impossible tv series reboot.
1/10
Roland75 2025 aug. 18. - 16:48:02 1/10
(33/60)
Konkrétan dögunalom. Pedig nagy nevek a szereplők de az miatt kár volt megnézni.
John Falcon 2025 júl. 27. - 14:00:44 Előzmény Zachariah
(32/60)
Csatlakozom a véleményedhez.
Nem tudom felfogni, hogy a rengeteg fanyalgót ki vagy mi kényszerítette arra, hogy végignézze a filme(ke)t.
Vagy mazochisták?
Mert hogy ezeket a fanyalgókat megtaláljuk az összes korábbi epizód kommentjeinél is, tehát tudniuk kellett, hogy mire számítsanak.
1/10
appleuserch 2025 júl. 24. - 01:09:25 1/10 Előzmény Ferenc Nith
(31/60)
Feri, jobban én sem tudtam volna összefoglalni, szivemböl szoltal. Az AI bebujik egy palacba mint a mesebeli szellem. Rém gagyi. Pedig a Maverick a hibai ellenére tényleg nagyon ütös lett, az tetszett.
4/10
Ferenc Nith 2025 jún. 28. - 21:58:51 4/10
(30/60)
Nem volt választásunk, csak ez a film volt épp a moziban, így esett, hogy megnéztem. Inkább rosszul esett... Iszonyat hosszú, tele van totál hiteltelen, ezért inkább nevetséges patetituskodó jelenetekkel, semmitmondó, vagy éppen önellentmondásos filozófiainak álcázott böfögésekkel. Egyedüli értékei az akciók lennének, de azok se annyira lehengerlők, ráadásul előfordul, hogy logika nélkül kapcsolódnak a történethez (lásd ahogy a bunker után snitt és egyből két duplafedeles gépen találjuk őket), vagy egyenesen látszik, hogy direkt akrobatikázás volt a cél, nem éppen a menekülés, vagy harc. Öncélú gagyi önsztárolás. Kamu megváltó. Izgalmasnak se tudnám nevezni. Lehet, hogy léteznek olyan MI fanok, akiknek valóban átjön ez a részeken átívelő pátoszos múlt, de ez így egy nagy költségvetésű c kategória. Azért tudott bepalizni, mert 30 éve az első rész tényleg rendben volt (akkori fejemnek legalább is), illetve láttam a Maverick-et, ami értékelhetőre sikerült az öregedés realitásával, alázatával. Itt ilyen nem volt.
8/10
Zachariah 2025 jún. 26. - 23:21:52 8/10
(29/60)
Valóban nem a legjobb M:I-film, de rossznak se mondanám. Persze lehetett volna fél órával rövidebb, akkor feszesebb lett volna a cselekmény és kevésbé szájbarágós. Így viszont egy hosszú és érzelmes búcsú volt a Tom Cruise nevével fémjelzett szériától, legalábbis az eddigi formában. Ugyanakkor Rolf Saxon visszahozása (kissé más formában) tetszett, Pom Klementieffnek pedig egy kitörési lehetőség volt ez a két mozi a Marvel-filmek Mantisából, még ha a karaktere nem is volt igazán egyedi. Na, és ugye ott voltak az utalgatások a korábbi részekre, s amiről anno azt gondoltuk, hogy nem lényeges, az itt értelmet nyer. Szóval tekinthető ez egy lezárásnak, de talán segíthet is ez film abban, hogy a sorozat újrainduljon új karakterekkel.

Azt viszont hiányoltam, hogy nem tudtuk meg, ki is volt az a Marie, aki közel állt Hunthoz, és akinek a halála feszültséget teremtett a főhős és Gabriel között.
Valamint egy érdekesség: A történet egy része a USS George H. W. Bush repülőgép-hordozón játszódik. Az idősebb Bush, mielőtt alelnök, majd elnök lett volna, majdnem egy évig a CIA igazgatója volt. A hatodik mozifilmben Erika Sloane a CIA vezetője, ebben a filmben pedig már az USA elnöke.

shoc 2025 jún. 19. - 10:11:05
(28/60)
Kövezzetek meg.
Nekem tetszett. Féltem elmenni.
Nem bántam meg.

Itt ott igen bárgyú. Vagy néha számomra eléggé logikátlan volt. Mégis sajnálom, hogy ez az utolsó rész.

Volt egy két jelenet, ami gyönyörűen volt megcsinálva. Nem feltétlenül a nagyszabású repülős. Hanem amikor a tengeralattjáróban potyognak dőlnek a rakéták… vagy a végén, ahogy a csaj kikapja a driveot….szerintem elég színvonalasan volt komponálva.

Sajnálom, hogy nem IMAX-ban láttuk, de közben örülök, mert a 4000 forint nekem nagyon sok. Szerdán néztük, kedvezményes áron… annyit simán megért.

Ha jelenetekre bontom, nálam a Dubai torony jelenet vitt mindent, a Shanghai cucc, és az első részben az adatlopás. De ez a tengeri és repcsis is jó volt.

Filmileg anno szerintem az első és a második működött igazán jól.

Nem pontoznám, mert van olyan alkotói elem, ami nulla és van, ami 10/10.
4/10
Bleroy78 2025 jún. 18. - 23:21:21 4/10
(27/60)
Ez az egyik leghosszabb és leggyengébb része a sorozatnak. 30 percig ecsetelik milyen a carson betegséget meg hogy mi higy lenne. Aztán egy búvárszemüvegben meg egy fecskében...... na hagyjuk màr. Kicsit sok volt benne a abszurditás. Hosszú fos volt. Többet vártam.
4/10
Cron 2025 jún. 17. - 00:35:44 4/10
(26/60)
Borzasztó unalmas, ötlettelen, feleslegesen elnyújtott zagyvalék. A látvány elsőosztályú volt, hang nélkül, videoklipnek, 20 percre megvágva, szívesen megnéztem volna.
3/10
sorozatneked.hu 2025 jún. 15. - 22:14:30 3/10 Előzmény Pimpalini
(25/60)
Vagy nem ugyanazt a filmet láttuk, vagy elaludtál raja és álmodtál valamit.

Remélem tényleg nem lesz több ilyen, mert akkor a maradék évi egy mozizásomról is lemondok.
7/10
fanaf1@vipmail.hu 2025 jún. 10. - 20:49:40 7/10
(24/60)
A plakátot sem értem. Az utóbbi 3 résznél a szereplőgárda jelent meg valamilyen formában, előtte pedig Tom Cruise totálban. Itt meg egy sárga repülő van a középpontban, amin keresni kell, és akkor se lehet felismerni Cruise-t. Nem is értem a koncepcióváltást, főleg nem erre.
7/10
fanaf1@vipmail.hu 2025 jún. 10. - 20:41:43 7/10
(23/60)
Nagy Mission fanként és jól megírt, kivitelezett akciófilm rajongóként sajnos csalódást érzek. Egy agyoncsépelt sztorit toltak le a torkunkon, kevés akcióelemmel (ami mind csak kb. Tom Cruiseból állt, nem volt mögötte a jól megszokott csapatmunka), még kevesebb humorral. Olyan érzésem volt, mintha Cruise még egyszer utoljára meg akarta volna mutatni, hogy ő földön, vízben, levegőben is mindenre (is) képes, és mindezt egyedül. A sokatmondónak szánt, valójában csak unalmas és klisés párbeszédekről már nem is beszélve. Egy régi szereplő visszahozatala az egyetlen igazán remek fogás. Kár.
frottirzokni 2025 jún. 09. - 21:00:37
(22/60)
2/10 Súlyos messiás szindróma Tom és Jerry vagy méginkább Gyalogkakukk köntösben. Akárhogy csapkodod, nem hal meg. Nem vagyok csalódott, de egészen más típusú szórakozást nyújtott, mint amit vártam. Itt-ott felkacagtak a nézők olyan részeknél, amik eredetileg drámainak voltak szánva. Nincs benne izgalom, mert mindent túlél a faszi. A mindent azt szó szerint kell érteni. Nem lehet rá haragudni, de egy fos, lássuk be.
10/10
UniverZoom 2025 jún. 08. - 20:31:14 10/10
(21/60)
10/10 Csúcsszuper lett! Ez az a film, amiért szívesen fizetne az ember magasabb jegyárat is! Méltó befejezése a Mission Impossible filmeknek! Tom Cruise nagyon odatette!

Eleinte tartottam a film hosszától, 3 óra, de úgy pörögtek az akciójelenetek, olyan magával ragadó volt a sztori, hogy teljesen bele lehetett merülni, sodródva az eseményekkel, végig lekötött, izgalmas volt!

A téma nagyon aktuális amúgy, a mesterséges intelligencia világuralma, nagyon jól megközelítette a film! Ennél nagyobb világméretű kihívást már nem is kaphat Tom Cruise, bravúros alakítással zárta le a sorozatot!

Mindenkinek csak ajánlani tudom!