petra 2006 márc. 12. - 22:00:25
(17/1837)
Kérlek, ne Mónikát és Balázs szapuljátok, hanem azokat, akik oda bemennek!!!!
pl: valaki így szólította Mónikát: "Mauni!...ka"
Mónikának és Balûzsnak ez egy mûsor, amiért pénzt kapnak.
Nektek mi a munkátok? Mi lenne, ha azt mondanám rátok, amiket ti hordtok itt össze?
Nem mondom, mert engem úgy neveltek, hogy ismeretlenül ne ítéljem el az embert.
Márpediglen nem ismeritek Mónikát és Balázst személyesen, így ne alkossatok róla véleményt!!!!

Petra
kiara 2006 márc. 10. - 16:29:53
(16/1837)
Egy valamit nem értek csupán!!!! Ha ennyire szar a mûsor,akkor nem kellene nézni..Vagy mégsem olyan szar?És az elsõ kockától az utólsóig végig dühöngi? Vajon miért?
zsoszvi@freestart.hu 2006 márc. 07. - 16:00:14
(15/1837)
Én is unom már a Mónika és a Balázs Shov-ját, egyszerûen gusztustalan.
Mandarin 2006 febr. 24. - 20:31:15 Előzmény peter38
(14/1837)
Már elõbb kellett volna!És ez mennyivel lesz igényesebb?
wader 2006 febr. 20. - 16:40:01 Előzmény papa
(13/1837)
sziasztok. csatlakozom papa irásához. szerintem is egy örület ami t az rtl klub megenged magának ezekkekl a semmit nem érö müsorokkal.
már nagyon unom hogy más nincs.
pl itt az olimpia nem mintha nagyon oda volnák érte de a jégkorong közvetitéseket szeretném nézni ne csak aszlovák adorol lehessen látni az egészet.de még egy valamire valo filmet sem adnak csak állandoan a katasztrofa filmeket meg ezeket a osztályon aluli monika és balázs sokat ami már nézhetetlen sajnos
papa 2006 febr. 13. - 11:14:07
(12/1837)
Elnézést elõbbi írásomért, de mérges voltam. Így már talán jobb, de lényegen nem változtat.
Sziasztok!
Én nem sokat akarok írni errõl a mónikaféle mûsorról, de a balázs félérõl is ugyanaz a véleményem. Ez az rtl-club színvonalára jellemzõ, hogy esetleg a Vágó mûsoron kívül nincs egy értelmes mûsoruk. Errõl a két mûsorról meg csak annyit, hogy ilyen aluliskolázott szenny mûsort nem nagyon lehet látni máshol, persze a mûsorvezetõket is beleszámolva. Ha rajtam múlna meg is szüntetném ezt a csatornát a többi társcsatornájával.
papa 2006 febr. 13. - 10:58:11
(11/1837)
sziasztok!
Én nem sokat akarok írni erröl a mónikaféle müsoorl,de a blázs féléröl is ugyanaz a véleményem. Ez az rtl-club szinvonalára jelemzõ,hogy esetleg a Vágó müsoron kivül noncs egy értelemes müsoruk. Erröl a két müsorról meg csak annyit, hogy ilyen aluliskolázott szenny müsort nem nagyon lehet látni máshol, persze a müsorvezetõket is beleszámolva. Ha rajtam múlna meg is szüntetném ezt a csatornát a többi társ csatornájával.
peter38 2006 febr. 10. - 07:28:55
(10/1837)
Mai adást már nem lesz le adva mert be szüntete az ORTT ezt az adást már új Monika show lesz a jövö hétõl lehet látni ezt a müsort
tothteleki 2006 febr. 01. - 16:25:10
(9/1837)
Hát nem tudom jobb e a Balázs show. A keddi adás elég sz.. volt. Ezek a fütyülések meg a közönség bekiabálása elég borzasztó volt.
Bronkó 2006 febr. 01. - 16:22:46
(8/1837)
ja és nem ezt a képet akartam be rakni de aki kiváncsi rá meg mondom ki van rajta: az eggyik gyerek az aki a Reszkessetek betörõbe játszik a másikat nem tom :DD
Bronkó 2006 febr. 01. - 16:21:16
(7/1837)
Szerintem a Balázs show sokkal jobb! :P
x-tro 2006 jan. 18. - 10:52:57
(6/1837)
Na mindegy a PORT nem linkeli be az indexes címet, de épp ma, 01.18án ír az Index a Mónikasó körüli cuccosról... tanulságos..
x-tro 2006 jan. 18. - 10:51:30
(5/1837)
x-tro 2006 jan. 16. - 18:32:14
(4/1837)
Valamiért ezekbe a mûsorokba folyamatosan keresnek segédszerkesztõt....vajon miért?

Gondolom, a segédszerk.-ek dolga felkészíteni ezeket a vibráló intelligenciájú statisztákat a tévés szereplése, és néha perverz érdeklõdéstõl hajtva belenézek ezekbe a mûsorokba, rájövök, ez iszonyú kemény meló lehet. Így érthetõ tán a nagyfokú lemorzsolódás is...
Laci(22) 2006 jan. 16. - 16:59:38
(3/1837)
Sokáig azt hittem nem kamu a Monika és Bal. de ma bebizonyosodtam hogy trényleg az. Ezt most elnézte az RTL Klub. 2 héten belul betenni egy illetot a Balázsba és aztán a Monikaba nagy hiba...

Ma a Mónikában volt egy Krisztián nevu gyerek aki 24 éves, kék ing, vékony srác, állítólag 24 éves. A barátnojenek o volt "az elso mindenben (kivéve a csókban :) " és az most ugy dontott más srácokkal is kipróbálná.

Ugyan ez a sráz volt a Balázsban néhány napja. A probléma ott volt hogy a nyúlfogú barátnoje akit már gyerekkora ota ismer és most jártak 2 hónapot - ott akarja hagyni. Erre tisztán emléxem mert a Balázs nagyon alázta oket hogy milyen mély és megható kapcsolat lehetett ez 2 hónap után.

Aki nézte ezt a két musort láthatta hogy a Krisztián itt is ott is megjelent...
tothteleki 2006 jan. 12. - 17:50:58
(2/1837)
Hát én nem tudom mi az igazság, de én úgy hallottam, hogy statiszták üllnek ott és 7000.- ft-ot kapnak a szereplésért. Egyébként lehet benne valami, mert néha olyan idétlen témák vannak, hogy nem tudom elhinni, hogy valaki erre jelentkezne. Egyébként az is fura, hogy teljesen intim témát a nyilvánosság elõtt kell megbeszélni. A Mónika beszélne róla, sokszor csak õ is kineveti a szereplõket.
Zsuzsanna 2006 jan. 06. - 13:36:17
(1/1837)
Én szeretem a Mónika mûsorait, pontosabban a témáit és a helytállását. Ugyanakkor nehezményezem, hogy az utóbbi idõkben szinte kizárólagosan cigányokat mutat.
Mindamellett, hogy náluk örökös cirkuszok vannak, így mûsoralanyt könnyû közöttük találni, azért ennél átfogóbb képet kellene adni a magyar lakosság életérõl.
Így, ha egy külföldi nézi a mûsorokat, azt gondolja ilyen a magyar nép.
Igaz, hogy a külföldi csatornákon adott, hasonló mûsorok vendégei is csak ritkán fehér emberek, de azt tudja a világ, hogy a német, vagy amerikai nemzet nemcsak belõlük áll.
Költhet a kormány ország imagera iszonyu összegeket, ha a TV-n keresztül meg ilyen képet küldünk magunkról.