Téma: Motel

Newcastle United 2006 aug. 01. - 14:41:24
(34/414)
Anyagilag biztosan jól járt vele, szakmailag meg úgy néz ki nem motiválja a dolog Roth urat.
Redfield 2006 aug. 01. - 12:53:37
(33/414)
Jesszusom, és csinálja a folytatást... januárban bemutatják. ISTENEM, NEEEE!!!!
Newcastle United 2006 júl. 31. - 22:43:06 Előzmény marky
(32/414)
Nekem már elején felment a pumba, amikor azt mondták, hogy Szlovákiában biztosan sok szabad lány van a háború miatt. Mikor volt ott háború? Még a negyvenes években. Szerintem ezek a barmok összekeverték Szlovéniával - bár ott sem volt háború - és a délszláv válsággal.
Nem hiszem el, hogy egy stáb ilyen igénytelen legyen, hogy ez senkinek ne tünjön fel.
Aztán meg egész Kelet-Európát lehordták a sárgaföldig, de azért azt is megtudhattuk, hogy Amszerdamban is utáják az amcsikat.
Ilyen háttérrel már alapból nem lehet jó film és, hogy miért nem volt jó horror, azt már itt többen leírták elõttem.
10/10
marky 2006 júl. 20. - 09:40:02 10/10 Előzmény ancsisomi
(31/414)
Érdekes hogy abbahagyták páran a filmnézést, pl. az elvágott bokánál.....ez nem mesefilm, hanem egy brutál slasher, ennek tudatában kell a filmet megnézni.

Nos én nem csalódtam, sõt! Még ha kicsit Saw-feeling utánérzésem is volt a film nézése közben ez egy vérbeli, bestiálisan gonosz horror! Az elsõ 40 percben halálra röhögtem magam a poénokon (amszterdami piros lámpás negyed, szaunázás), aztán rendesen betojtam, mert ezen a filmen be lehet sokkolni. A csúcs shock nálam a japán kiscsaj kicsinálásánál volt, az már tényleg sok volt, ez már ocsmány kategóriába sorolandó, életveszélyesen brutális rész!
Összeségében szerintem horrorban ez egy erõs alkotás, van sztorija, méghozzás eléggé REAL!!! hiszen Thaiföldön van ilyen hunting-project (egyszerûen elképesztõ hol élünk!!) és a szereplõk is jól megformálták a karaktereket, különösen Derek Richardson kiválóan alakította a kissé szégyenlõs srácot, de Jay Hernandez is kiválósan teljesített. Az arcok, karakterek kitûnõek, olyan facékat találtak az Elite Hunting teamhez hogy csak gratulálni tudok.

Szlovákiát meg hogy megsértette alkotás csak részben egyet tudok érteni, ez nem útifilm és van igaszságtartalom abban - a filmben is többször kidomborodott- hogy Keleten mindent megkaphat az ember pénzért...
marmyk 2006 júl. 20. - 09:09:06
(30/414)
Ebben a filmben Tarantino, csak executive producer-ként vett részt. Vagyis nem sok beleszólása volt a film alakulásába. Szerintem még egy Rodrigez filmbe is többet szólt bele pl.: Sin City, mint ebbe. Itt a neve és a pénze kellet, hogy eltudják adni a filmet. De azért Tarantino neve is ott lesz a filmes tankönyvekben.
Barbie 2006 júl. 20. - 06:32:23
(29/414)
Tarantino számomra sosem tudott maradandót alkotni az összes filmjét végig untam és szenvedtem alatta mert nekem baromira nem tetszett egyik sem. Sött Tarantinotól már nem is várok csodára már a neve hallatán az jut eszembe a filmrõl, hogy nagyszerû ezt is elb...... Tarantino.

Na mind1 végülis nem lehet mindenkinek a kedvence!

Minden esetre most Tarantinonak sikerült egy olyan filmet készítenie ami nekem is tetszik és ezért kapott egy + pontot : )

Aki moziban látta a filmet vagy kalóz másolatról mikor még nem volt DVD-n az ne ítélje el a filmet mert rengeteg részt kivágtak belõle és ezért kissé értelmetlen lett a Mozi verzió tehát szerintem mindenképp meg kell nézni DVD-n és csak aztán ítélni.

Nekem annyira tetszett, hogy már 4 szer láttam arról nem is beszélve, hogy tökre tetszik a fõszereplõ és végig drukkoltam, hogy maradjon életben! De nem csak ezért volt jó a film hanem szerintem jó a történet és még izgalmas is ugyanakkor pedig megdöbbentõ. Kell 40 perc a filmnek, hogy beinduljon mert addig inkább egy szex film humor bonbonal fûszerezve. 40 perc után pedig átmegy egy igazi horror filmbe.

Szóval nekem nagyon tetszett. Persze nem lehet mindenkinek egyforma izlése.
Redfield 2006 júl. 20. - 01:03:41
(28/414)
JA! Egyetlen pozitívum: a színészi alakításokon, és az idióta: "hûbele-balázs, de azért van ráció" cselekményszövésen már kínomban mosolyognom kell. Néha, ha belegondolok, még nevethetnékem is támad. :)
:(
Redfield 2006 júl. 20. - 01:00:25 Előzmény Barbie
(27/414)
Szia! Nem tudom, szerinted milyen a jó film, de a Kill Bill 1-2 volt a határvonal Tarantino mûvei közt szerintem. Az az elõtt készültekre mondhatjuk azt, hogy valóban jók. Nekem tetszettek, a Kill Bill filmek még tartalmaznak valamennyit a stílusából, habár már új, elcseszett fegyvere: a vérfürdõ alkalmazását is láthattuk bennük, nem is kicsit. Én mégis azt mondanám, hogy egyelõre azzal zárult a jó széria, még ha át is lóg ebbe az írtózatosba. Egyszerûen nem tudom: mi lehet vele, biztosan kezd kifogyni az ötletekbõl, hogy csak olyan filmekben segédkezik, amiknek a forgatására kamionnal szállítják a vért meg a beleket... Oké, ha normálisan meg lenne rendezve, még sokkolna is a dolog... de azért ettõl a névtõl: Quentin Tarantino-tól mást várna az ember. Mintha egy gonosz klónja, vagy ikertestvére vette volna át a helyét... rá sem ismerni. Végezetül: a Motel jelenlegi véleményem szerint a legbénább, és legszerencsétlenebb horror, amit valaha láttam. Pornóval próbálja csalogatni a nézõt, hogy aztán a nyers brutalitással, és a hangefektekkel lesokkolja. De valahogy nagyon nem talált célba, mert azon kívül, hogy undorító, a mai közönségnek nem sok paráznivalója lehet rajta.
ancsisomi 2006 júl. 19. - 20:25:36
(26/414)
hát mióta motelnek fordítjuk a hostel-t?? mondjuk találóbb lett volna a diákszállás cím, hátha a s**r hangzat után kétszer meggondolja az ember h megnézze-e a filmet , v se.
tarantinohoz képest elég gyenge film(kis önreklámot azért találunk is benne,a ponyvaregény személyében..)
én személy szerint az elvágott bokánál befejeztem a film nézését, nehogy rosszat álmodjak!
arról ne is beszéljünk h milyennek mutatja be a film "keletet", a kis rabló kölkökkel az élen..
NE NÉZZÉTEK MEG MERT FOSCH!
Illusive 2006 júl. 17. - 18:51:09
(25/414)
Gagyinak nevezném ezt a filmet, Szlovákiát szép színben tünteti fel, amit különösebben nem is bánok, furcsa egy nép, és utálják a magyarokat.

Az a lényeg, hogy az USA-ban nincs ilyen, csak néznek az emberek, hogy mi ez a lepukkant hely. Mivel teljesen más a környezet az amerikai ember lehet, hogy már csak a helytõl összecsinálná magát, erre jön még rá az, hogy esetleg ha elutazna, akkor õt is megkínoznák. Ez nem az a film, amitõl az európaiak megijednének, mivel nagyjából van sejtésük az országról, így csak nevetgélnek rajta. Mint minden horror film, az átlag emberek félelmeire épít.

A bevezetõ tényleg hosszú volt, kb. 35-40 perc között kezdett történni valami érdemleges. Gyenge.
Barbie 2006 júl. 09. - 14:56:51
(24/414)
Hello!

Timike20: Július 12-tõl kölcsönözhetõ DVD-n. 18.-tol pedig meg is lehet venni!

Én még nem láttam a filmet de már nagyon várom és remélem nem okoz majd csalódást, mert mikor megtudtam, hogy Tarantino csinálja... hát el ment tõle a kedvem ...
Nem szeretem Tarantino filmjeit szerintem egytöl egyig rosz mind (ez a véleményem) senkit sem akarok megbántani ezzel!!! A Kill Bill 1-2 -t megkaptam DVD-n megnéztem az elsõt és számomra annyira pocsék volt, hogy a másodikat meg sem néztem : )) pedig sokan mondták, hogy huh milyen szuper meg persze az ellenkezõjét is. (példa képpen hoztam fel)
De azért meg nézem mert tetszett a bemutatója nagyon. Aztán majd kiderül, hogy sikerült-e Tarantinonak végre összehozni egy jó filmet..................................................
: ))
Timke 2006 jún. 03. - 08:39:49
(23/414)
Persze, hiszen már rég volt premier. Fél éve jött be kb, ilyen sokáig nem szoktak egyetlen filmet sem mûsoron hagyni. Én is gépen néztem pár hónapja...
bloffke 2006 jún. 01. - 16:41:33 Előzmény Timke
(22/414)
a Motelt levették a mozikból, vagy hova lett??? esetleg én vagyok túl figyelmetlen? Nem mintha mégegyszer meg szeretném nézni....
Timke 2006 máj. 18. - 13:25:43
(21/414)
Undorító. Viszolyogva néztem a filmet, nem pedig félelemmel vegyes izgalommal. Szánalmas, hogy egy levágot szem (!) kell ahhoz, hogy egy filmet izgalmassá tegyenek.
Redfield 2006 máj. 18. - 09:15:11
(20/414)
Bevallom, elkuncongtam magamban az iménti merész, és kifinomúlt hozzászólásokon. Szerintem ez a film is nagyon merész, és sajnos nem hiába: vannak akik ezt két kézzel kajálják. :( Eli Roth-ban akkorát nem csalódtam, hiszen a Kabinláz c. mûve is hasnoló volt, de az azért jobbra sikerült, és némi szatírikával is néz a társadalomra. Na az ebben is megvan, de más nemigen. Tarntino volt a másik, a nagy csalódás. Az õ munkájára fõképp a betegesen feketehumorú részeknél lehetett ráismerni, és persze abból, hogy elõszeretettel nyírja ki a legszimpibb fõhõsöket, már a filmjei felénél, szemrebbenés nélkül. Eleve rosszúl indít a film. Kb.: a feléig az ember megvan gyõzõdve róla, hogy egy erotikus tini-vígjátékra ült be, aztán viszont hírtelen átmegy horrorba, egy nagyon ötletesnek tûnõ, de rettentõen erõltetett, és összefüggéstelen eseménysorozatba. Az ész nélküli vérontásba. És még a színészi alakítások is a béka segge alatt vannak. 1-2 sokkoló résztõl eltekintve egy nagy rakás semmi. A sokk is csak a hanghatások miatt van meg valamennyire, meg hogy mutatják a dúrva dolgokat. De most ez a divat. Mind1. Aki akarja, úgy is megnézi, de sztem nem éri meg kiadni érte a jegypénzt.
fisherman 2006 máj. 09. - 12:49:21
(19/414)
Más: HELYESÍRÁSRA egy picit jobban figyelj oda legközelebb!!!:-)
fisherman 2006 máj. 09. - 12:48:01
(18/414)
No-no!!! Egy kicsit visszafogottabban, ha kérhetném(énk)! Érdemes elolvasni ám az összes hozzászólást mielõtt elböffented magad. Ahogy tanult x-tro kollegánk már mondotta Tarantino nem vett részt a filmkészítés kreatív oldalán.
A film tényleg rossz, sõt... Undorító jelenetekkel van teli és helyenként inkább mulatságos, mint ijesztõ, ahogy ezt már többen is megjegyezték elõttem.
Sajnos ez a film megint csak az amcsiknak készült.
1/10
Bru 2006 ápr. 23. - 18:05:55 1/10
(17/414)
Hamá a "ratyi film - király hang" téma feljött akkor sztem a Spilbergnek a Világok harca viszi a pálmát!! Azoktól a villámlós effekthangoktól kirázott a hideg. :D
adii 2006 ápr. 22. - 15:36:14
(16/414)
Horrorbarát vagyok!
De ebben a kategóriában is inkább az olyan filmek tetszenek, amelyek nem rugaszkodnak el õrült módon a valóságtól!
A Motel ilyen, de mégis csalódtam benne!
Jobbat vártam...
Néhány véres jelenetet kivéve szinte semmi izgalmas nincs benne, tényleg inkább a hanghatások az ijesztõk!
bloffke 2006 ápr. 22. - 14:51:43
(15/414)
Megnéztem. Hiába mondták, hogy nem éri meg, látnom kellett. Csalódtam. Télleg kb 5 véres jelenet van benne. Kicsit furcsa, kicsit beteg, azért tudtam tõle aludni... Sztem semmi extra nincs benne, ha csak valaki el nem kezd gondolkodni rajta, hogy ez esetleg valahol igazándiból megtörténhet, mert bizony vannak beteg emberek... Teszem hozzá, vetítés alatt kb 6-an elhagyták nagyon sietve a termet. Nemtom mi lehetett a baj? Voltak akik röhögtek végig. Vegyes. sztem a hangzás ijesztõbb, mint a látvány.(a barátnõm magára öntötte az üdítõt, amikor vmi ajtó kinyílt..)