8/10
sexykex máj. 23. 10:25:18 8/10
(12/12)
Először is: Vica cica őrületes. Másodszor: maga a film is őrületes. Harmadszor: nagyon valószínű, hogy szexkomédiából jobbat még nem láttam.
Ha az ember mozizik ritkán akar moralizálni, bőven elég ha megnevettetik és itt az esztétikai élmény is megadatik. Már-már Hrabali, Hašeki és Čapeki derű. Azt hittem a Duna csak megöl, holott időnként elgondolkodtat, sőt elringat.
8/10
Oooo máj. 23. 08:13:26 8/10 Előzmény The Cortez
(11/12)
Inkább kétszer, mint háromszor? ;-)

Egyébként a csehül szuper film legalább annyira szól a női, mint Férfireményről, hiszen A nő is mind remél! ;-)
10/10
ligetiz51 máj. 21. 06:49:59 10/10
(10/12)
A Kerekes Vica piros ruhás-bugyilevevő jelenete külön Oscart érdemelne. De az egész film is brutál jó.
7/10
The Cortez 2019 nov. 30. - 18:16:16 7/10 Előzmény The Cortez
(9/12)
Ez a cseh, Kerekes Vica testével reklámozott vígjáték a monogám házasság bukásáról, és a félrebaszás kultúrájáról szól. Tökéletesen rávilágít arra, hogy ebben a hazug intézményben a résztvevők vagy félrekefélnek, vagy kamuznak, vagy féltékenykednek, de leginkább mind a 3-at nyomatják egyszerre.
A kiöregedett, ám sok élettapasztalattal meg érdekes meglátásokkal rendelkező taxis (az Örökség, avagy Guten Tag faszikáimból ismert Boris Polívka), Red Pill-bölcsességekkel + hasznos okosságokkal látja el ultrabéta vejét, aki egy idő után kúrogatni kezdi a fentebb nevezett szlovákiai magyar színésznő, femme fatale-ként viselkedő ribanc karakterét. Azonban a film továbbra sem csak erről szól: a már említett témák mellett van itt kiüresedés, elbétásodás, game, szintlépés, a kommunikáció hiányának bemutatása, szarkavarás, dráma, több váratlan fordulat, valamint pár elvadult pornós fantázia, amelyek természetesen Kerekes Vica kurválkodásaihoz köthetőek – mindez egy könnyed hangulatú, néhol azért röhejes romkomban.
Ha valaki azért indítaná el, mert mondjuk a farkát szeretné rángatni a vizuális ingerlésre, akkor az maximálisan megkapja ezt az élményt, viszont kap mellé egy komplexebb alkotást is.
7/10
The Cortez 2019 nov. 30. - 17:47:47 7/10
(8/12)
Ez a cseh, Kerekes Vica testével reklámozott vígjáték a monogám házasság bukásáról, és a félrebaszás kultúrájáról szól. Tökéletesen rávilágít arra, hogy ebben a hazug intézményben a résztvevők vagy félrekefélnek, vagy kamuznak, vagy féltékenykednek, de leginkább mind a 3-at nyomatják egyszerre.
A kiöregedett, ám sok élettapasztalattal meg érdekes meglátásokkal rendelkező taxis (az Örökség, avagy Guten Tag faszikáimból ismert Boris Polívka), Red Pill-bölcsességekkel + hasznos okosságokkal látja el ultrabéta vejét, aki egy idő után kúrogatni kezdi a fentebb nevezett szlovákiai magyar színésznő, femme fatale-ként viselkedő ribanc karakterét. Azonban a film továbbra sem csak erről szól: a már említett témák mellett van itt kiüresedés, elbétásodás, game, szintlépés, dráma, több váratlan fordulat, valamint pár elvadult pornós fantázia, amelyek természetesen Kerekes Vica kurválkodásaihoz köthetőek – mindez egy könnyed hangulatú, néhol azért röhejes romkomban.
Ha valaki azért indítaná el, mert mondjuk a farkát szeretné rángatni a vizuális ingerlésre, akkor az maximálisan megkapja ezt az élményt, viszont kap mellé egy komplexebb alkotást is.
6/10
dandelion83 2019 okt. 10. - 13:12:57 6/10
(7/12)
Nem rossz film, de ez most nekem annyira nem jött be. Valahogy maga a sztori, és annak a kivitelezése nem nyert meg.
offtopic
_goldie_ 2016 márc. 25. - 19:11:56 Előzmény eIemes
(6/12)
a nõk nincsenek tudatában h a férfiak nem gondolatolvasók :))
10/10
eIemes 2016 márc. 12. - 21:20:24 10/10 Előzmény _goldie_
(5/12)
ez a szál jutott amikor Pálferi egyik elõadásán mesélt errõl, beszélgetett egy asszonnyal, aki a következõket mondta:
- Húsz évig reménykedtem, hogy a férjemk kitalálja a legtitkosabb vágyaimat és teljesíti, pont úgy és pont akkor.
- És teljesítette?
- Soha. Egyetlen egyszer sem. Ezért úgy döntöttem, hogy inkább megmondom neki.
- Mit szólt hozzá?
- Azt mondta: "örömmel" - és azóta megcsinálja. De így nem az igazi...

Neki alig húsz évig tartott, hogy erre rájöjjön :)
_goldie_ 2015 jan. 25. - 17:02:12
(4/12)
több van a filmben mint amit a trailerben látni..
..azonkívül h Kerekes Vica õrjítõ vörös miniruhában teszi-veszi magát :)
és h a fõszereplõ nem tud ellen állni Sarlota bájainak :)

..végig kuncogtam és a végén meghatódtam..
a Rudolf-Martha szál tetszett a legjobban
***spoiler***
Rudolf szerette volna ha a felesége kíváncsi miket alkotott szerteszét a nagyvilágban..
Martha pedig szerette volna ha férje hívja menjen vele és nézze meg miket csinál..
..de nem beszéltek egymással errõl..aztán pedig késõ lett...
10/10
laplasz 2014 dec. 27. - 13:41:54 10/10
(3/12)
Nagyon jo film - meg az elejen kicsit eroltetettnek, mesterkeltnek tunnek a karakterek, de aztan hiteles jatek kerekedik ki a vegere. Vannak nem vart fordulatok, szep helyszinek. Neha kicsit lassu a sztori, de osszessegeben egy tanulsagos filmrol is beszelhetunk, szeirntem. Barcsak ilyen filmek jonnenek ki a itthon is. (bar mintha most veget erni latszik a magyar filmgyartas sotet kozepkoranak - Magyar Vandor, Le a fejjel, SzuperBojz, Valami Amerika 2, 1 bolod 100at csinal, stb)
A filmet amugy Kerekes Vica miatt neztem meg - es marcsak emiatt is erdemes volt. Eszmeletlen. Valoszinu minden ferfi heti 3x teniszre jarna. De a masik foszereplo Anna Kulovaná is ott van elegge.
Szoval bevallom csak legeltetni szerettem volna a szemeim erre kaptam egy teljesen jo filmet pluszban. Ezert 110-t is adnek ra.
Hajra cseh kola popkornos filmgyartas. Kerekes Vica utan jon pedig csak Scarlett Johanson. Most hirtelen nem is tudom ki lenne elotte
_goldie_ 2012 nov. 20. - 15:07:07
(2/12)
_goldie_ 2012 nov. 20. - 13:41:05
(1/12)
Férfiremény
"A cikk címe becsapósnak tûnik, pedig egyáltalán nem az. A Mu¾i v nadeji (Férfiremény) címû cseh vígjáték elõzetesében pontosan annyi történik, hogy Kerekes Vica õrjítõ vörös miniruhában besasszézik a billiárdszalonba, elkezdi lökni a golyókat, majd amikor a szemébe hulló haja zavarni kezdi a játékban, leveszi a bugyiját, és azzal köti copfba a rakoncátlan fürtöket...." http://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20110414-kerekes-vica-bugyi-nelkul-ragadja-meg-a-dakot-mui.html

http://www.youtube.com/watch?v=x6zse-fDZC0