Téma: Nagyfiúk 2.

3/10
mushi 2013 nov. 17. - 13:04:56 3/10
(70/130)
nagy várakozással néztem meg a filmet, mert az elsõ nagyon tetszett és kb háromszor láttam. az nagyon ott van, végig poénos, érdekes és jól is van felépítve az egész. a második rész trailere is jól meg volt csinálva, mikor még csak azt láttam, azt mondtam, na ez is jó lesz, meg kell nézni! aztán megnéztem és csalódtam. valahogy túl sokat vártak el már a készítõk is az egésztõl, a poénok se jöttek át, vontatott volt az egész. szóval nem tetszett, és ennek semmi köze sincs adam sandlerhez, mert bírom a palit. kb a másnaposokhoz tudnám hasonlítani az egészet, aminél az elsõ rész még eredeti volt, voltak benne poénok, meg volt csinálva, a második meg kb egy "na húzzunk le még egy bõrt róla" volt.

egyébként azokat meg nem értem, akik utálják adam sandlert, mégis megnézik a filmjeit, vagy neadjisten nézés nélkül is idejönnek utálkozni. én speciel rühellem nicolas cage-et, nem is nézek vele filmet. a másik meg a sok filmsznob, mint ez a 'kybuck' nevû tag is, akik lenézik a másikat, mert viccesnek találnak egy sandler-filmet... guess what, nem csak az "aljanépnek" tetszhetnek ezek a filmek, ha valaki vígjátékot akar, nem egy tarkovszkij filmet fog elõvenni a filmmúzeumon..
mr_p 2013 nov. 17. - 11:36:46
(69/130)
Ez az év legszarabb filmje, az elsõ rész után egyszerûen nem értem erre ki tudja azt mondani,hogy szórakoztató lenne. Paul Rudd meg a haverjai pedig igenis viccesek, nem úgy, mint Sandler meg a degenerált haverjai.

http://mozi-troll.blogspot.hu/2013/11/a-hanyinger-melynek-cime-nagyfiuk-2.html
5/10
beo71 2013 nov. 11. - 13:42:58 5/10
(68/130)
Oké, tényleg nincs sztori és poén is kevés, arról pedig nem tehetünk, hogy manapság a fingós-hányós-szarós vicctelenségek a hollywoodi filmek kötelezõ darabjai. Ez a film nem jó, de néha megnevetett, ami ilyen Dõl a moné ! és egyéb szarságok mellet már nagy dolognak számít. 5/10.
Fárasztó darab, de van valami bájos abban, hogy Sandler a rénszarvas pofáját látva így szól Salma Hayeknek .:
- Ébredj drágám, megjött anyád Mexikóból !
A kritikusok meg elalélnak, ha Paul Rudd fingik egyet ( biztos, azért, mert az olyan intelligens ) Sandlerre meg ráfogják, hogy õ találta fel ezt a humort, ami nem igaz, csak használja, ( sajnos elég gyakran ). Tök egyszerû lenne leírni : Nem szeretem Adam Sandlert és utálom, hogy rengeteg pénzt keres, míg az imádni való Paul Rudd olyan, de olyan okos vígjátékokat csinál, amit a kutya sem néz meg.
Nos, én nem vagyok sokat tanult kritikus, így bátran leírhatom : Kedvelem Adam Sandlert, szinte minden filmjét láttam, mert jól szórakozom rajtuk ( még ezen a gyengébb darabon is ), és utálom Paul Rudd és társait, mert az õ filmjeik rohadtul nem viccesek.
stuszi 2013 nov. 11. - 07:35:48 Előzmény Moncsoró
(67/130)
Veled értek egyet! Ez sokkal gyengébb volt mint az elsõ. Csak Salma Hayek miatt 5 pont! ;)
1/10
offtopic
_Freddy_ 2013 okt. 18. - 11:50:05 1/10
(66/130)
Inkább csak a Családi üzelmek, a Másnaposok 3 borzasztó.
jmisi31 2013 okt. 18. - 11:41:35
(65/130)
Hát igen... ez egy akkora film, hogy belefért a 3,5 colos kijelzõjû telefonomba is :P Nem tudom mit esztek ezen az Adam Sandleren, de három értelmes vígjátéka(Távkapcs, Az 50 Elsõ Randi, Csontdaráló) volt összesen!!! Ezen filmjein kívül a többi még a 5/10-es szintet is alulról súrolja... Ja, és az év vígjátéka címet már alhappolta a Családi Üzelmek és a Másnaposok 3 is!!! Az elsõ rész jó nagy jóindulattal a színészek miatt 5/10, de hogy ezt mégegyszer, ráadásul silányabb minõségben... max 4/10!!!
6/10
Moncsoró 2013 aug. 24. - 20:38:36 6/10
(64/130)
Én szeretem Adam Sandler filmjeit, de az elsõ rész után, ami szuper volt, ez a második rész nagyon gyenge lett. Nálam vetekedik a Jack és Jill-lel, az is ilyen rosszul sikerült filmje.
1/10
tommasi 2013 aug. 20. - 12:03:13 1/10
(63/130)
Ez egy nagyon primitív film,primitív viccesnek hitt poénokkal.
De sajnos nem volt az.
kybuck 2013 aug. 20. - 06:39:18 Előzmény nickerer
(62/130)
Kis szerencsével mostanra jött rá a szervezete, hogy annyi aggyal, amennyi neki van nem lehet élni, így megkíméli a világot a további filmjeitõl.
7/10
nickerer 2013 aug. 12. - 19:30:26 7/10
(61/130)
Voltak benne poénok, melyeken hangosan röhögött a mozi. Szórakoztató, kikapcsolódásnak jó.
A fingás, büfi, szarás, hugyozás számomra nem olyan nagyon vicces poénok. 1-2 pasi elég buzisan viselkedik.
Számomra ez is gusztustalan inkább, mint vicces.
Cselekmény nemigen volt

Spoiler******************

Hiányoltam belõle Rob Scheidert. Vártam, hogy majdcsak megjelenik, de egyáltalán nem. Pedig szinte minden A. S. filmben benne van. Mi történhetett?
Tina16 2013 aug. 10. - 14:21:28
(60/130)
10/10
diviana69 2013 aug. 07. - 10:51:19 10/10
(59/130)
Remek filmnek tartom. Nekem nem okozott csalódást az elsõ rész után sem, ami a többi, folytatásos vígjátékokról kevésbé mondható el, bár vannak kivételek. Szórakoztató és szerintem tanulságos is, az emberi kapcsolatok tekintetében, mindenképp.
madridista 2013 aug. 06. - 21:57:53
(58/130)
Lehet velem van a baj, de nekem tetszett ez a rész is. Nem tudom, miért lett mostanában divat minden új filmet (fõleg) folytatásokat rögtön lehúzni. És az se értem h Adam Sandlerrel mi baja van pár embernek. Jó volt a Nagyfiúk 1-2, a Zohan, de tetszett és szétröhögtem magam az Apaégen is:D
denyiro 2013 aug. 06. - 19:20:41 Előzmény Damill
(57/130)
Errõl van szó! 8)
kistejes23 2013 aug. 04. - 22:39:52
(56/130)
Nekem nagyon tetszett!Pedig az 1. részt utáltam+Adam Sandlert sem bírom. De ennek a forgatókönyve valamiért jobbra sikeredett! Voltak benne jó poénok! Én is meglepõdök azon hogy írhatok ilyet. 7/10
Gardaland 2013 aug. 04. - 09:20:31
(55/130)
Nagyon rossz film!
kybuck 2013 aug. 04. - 01:00:14 Előzmény Damill
(54/130)
Az a kisebbik baj, ha tetszik, ez amúgy is mindenki magányügye, a nagy baj, ha PÉNZT ADNAK ÉRTE, mert ha ilyen filmeket kasszasikerekké tesznek, ahogy errõl lentebb már volt szó, akkor nem tartják lényegesnek a régóta ellustult és harácsoló Hollywoodban, hogy jobb, igényesebb filmek készüljenek, hisz ilyen gagyiból is vígan megélünk, hát akkor csináljuk ezt tovább! Én nem ilyen filmekre vagyok kíváncsi és szerintem sokan mások sem, ezért érint rosszul, ha bizonyos emberek így, közvetve ugyan, de a mi szórakozási lehetõségeinket rontják!
Damill 2013 aug. 03. - 08:11:38
(53/130)
Láttuk moziban. Na most én is mondhatnék róla dolgokat: végig marhaság, nincs mondanivalója, se köze a valósághoz. A helyzet azonban az, hogy a nézõtér szakadt a röhögéstõl, és mi is a barátnõmmel, mert egy titok van: semmit ne várjunk a filmtõl csak szórakoztatást. Elsõ randin kiváló :).
raczkia 2013 aug. 02. - 20:11:39
(52/130)
Nem azt mondom, hogy egy eget verõ alkotás. Egy fokkal jobb volt mint az Apa ég. Adam Sandlernek vannak sokkal jobb filmjei ennél. VISZONT! Nagyon bírom a bandát akikkel dolgozik. Mindig kíváncsian várom, hogy ki milyen szerepben tûnik majd fel. Volt egy -két jó poén benne (és itt most nem a szarvasra gondolok). Aki bírja Adam Sandler filmjeit az tudja, hogy mit várhat, szóval ennek függvényében nézzétek meg.
kybuck 2013 aug. 02. - 13:29:43
(51/130)
A lényeg: ilyen filmekért adott bármilyen anyagi ellenszolgáltatás bûncselekménynek minõsül a filmmûvészettel szemben.