Téma: Nyerõ Páros

Bonitó 2021 nov. 04. - 19:12:40
(80/120)
Csutiék kikönyörögték a bentmaradást?! És milyen dumával?! Ha hazaküldik őket, tönkremegy a házasságuk végérvényesen?!
Véleményem szerint nem az a lényeg, hogy a játékban ki a "Nyerő páros", hanem az, hogy az életben legyenek azok! 
És most a végére változik a véleményem is!
Gusztival nem lett volna gondom, mert egyik férfi sem különb a Deákné vásznánál, de a feleség Vivi annyira orránál fogva vezeti, hogy egyre jobban sikerült is kimutatni a foga fehérjét.
Guszti pedig magyarázkodhatott Vivi helyett. Vagy ő volt a Bólogató János.
Méghogy szeretetből szavaztak Csutiékra?! Miért nem az addig barátnak tekintett Rebekáékra?! Gusztustalan. A feleség stílusa, maga az ember!

Bizisten nem értem, minek kell visszahozni a kiesett játékosokat?!
Ez nagyon nem szimpatikus húzás a csatorna részéről! Ez csak cirkusznak jó.  Tény, hogy jelenleg kripta hangulat van. De most a műsor végén, mit akarnak a visszahívott és kiesettektől?! Amit a visszahívott játékosok művelnek, ahogy Nádai Anikó ordibál a játékos társával, az mindennek a csimborasszója! A cirkusz, az egymás arcába fröcsögés sem oldja fel ezt a béka poppolójánál lévő hangulatot.  Erre egyáltalán nincs szüksége a nézőnek!  A cirkusz és a kenyér már nem kell, mert unalmas! Mert a néző a mindennapok terhe alól kilépve, szórakozni, kikapcsolódni ül le a képernyő elé. Van éppen elég gond baj, az élet minden szegmensében, jólesne egy kis pihenés, kikapcsolódás.
Az előző évadok jobban tetszettek. Színesebbek voltak a játékok, sokat voltak együtt a játékosok, szórakoztak,  együtt főztek, beszélgettek, bulisabbak voltak. 

Lali sírt a búcsúnál! Elkeseredett a baráti pár távozásakor. Pedig nem kellene, mert ez nem egy háború, ez egy játék. És nem is egy házibuli a haverokkal. Fecóval barátkozzál majd a műsor végén sz életben és ne keseregj! Elég ha én kesergek a mai adás miatt! :))
omama2 2021 nov. 01. - 16:48:22 Előzmény zazee
(79/120)
Tökéletes összefoglalás
1/10
zazee 2021 okt. 31. - 20:20:43 1/10 Előzmény omama2
(78/120)
A "hölgyről" a következő szavak jutnak eszembe: nárcisztikus, arrogáns, agresszív, manipulatív, gonosz, őszintétlen! Ezek a tulajdonságok mindig előkerültek, ha a játék úgy alakult, hogy nem ők jeleskedtek. A fürdőruhás storynál is hatalmas vigyorral indult és azt mondta, imádja az ilyen játékokat, pedig akkor már fürdőruha volt rajta!
Amúgy nem igaz, hogy sosem mutatkozik bikiniben mások előtt, 2017-ben a nagy fogyása után egy csomó újság tele volt a tengerparti bikinis fotóival, a közösségi oldalaira is feltette, csak az ominózus műsor után leszedte! De az internet nem felejt!:))...a google a barátunk:) Most minden fórumon folyamatosan magyarázgatja a bizonyítványát, próbálja magát kedvező színben feltüntetni. Azért van ennyi erős negatív vélemény róla szinte minden fórumon, mert nem csak a bentlévő játékostársait próbálta gonoszul és irígykedve kritizálni és manipulálni, hanem a nézőket is megpróbálta hülyére venni az utólagos magyarázkodásaival!
A tanulság az, hogy ilyen műsort nem szabad nézni!:)
omama2 2021 okt. 29. - 18:13:31 Előzmény Magenta99
(77/120)
Egyetértünk , és már nem először !!! A nő nagyképű és még rosszindulatú is. Az utolsó kijelentése ( a házasságokra utaló) nálam kiverte a biztosítékot. Most őszinte, de szemét leszek: jól esett, hogy kiszavazták őket !!
omama2 2021 okt. 29. - 18:02:33 Előzmény Bonitó
(76/120)
Ezzel egyetértek, tanúsítom, hogy a diplomák szaktudást adnak, de jó modort, egyéb intelligenciát nem! Viszont együtt jár nagyképűséggel és önelégültséggel , másik lekezelésével. Zitának ez a játék sokat ártott
LLJ- elviselhetetlen modortalan, játssza a kiskirályt pedig hát......??,
Hogy a pénzéhség mit hoz ki az emberekből ?????
Magenta99 2021 okt. 29. - 13:04:42
(75/120)
Tényleg nem kötözködésből, de a Návai Anikó egy öregasszony és egyik általad felsorolt hölgyemény sem időjós. Pataki Zitát én még más szerepben nem láttam a tévében.
Magenta99 2021 okt. 29. - 11:42:41 Előzmény Bonitó
(74/120)
Jó és találó összefoglaló.
Nekem Gusztival nincs különösebb bajom, egy buta, nagy mackó, ott inkább a neje egy kis pukkancs.
Ez a Junior egy igazi, tipikus c*gány. Ahogy ott ugrál és emberkedik Guszti előtt, kész röhej ez az ember. Azt vártam, mikor rántja elő a bökőt. És akkor még azt mondják, előítéletesek vagyunk velük - hát ja, vastagon rá is szolgálnak.
Ezek a nőket sem veszik emberszámba, hogy beszólt Gusztinak, hogy az a nő (a Guszti felesége) minek ment oda, amikor a férfiak beszélgetnek. Erre csak azt tudom mondani, hogy AZANYDPCSJT!
Zitánál újfent bebizonyosodott, az intelligencia és a sok diploma nem járnak kéz a kézben.
hálistennek, hogy kiestek. Remélem, az a nagypofájú cigó követi őket.
Bonitó 2021 okt. 29. - 11:02:30
(73/120)
Tegnap nem sírtam, hogy kiestek Zitáék! Sőt!
Ráadásul, még nem is restelltem azt, hogy előzőleg már, csupa negatív gondolataim voltak Zita és Attila játékáról. 
Először azt hittem, hogy egy csupaszív tyúkanyó ez a Zita?! Hogy posztgraduális képzése van, és a több diploma azt jelenti majd, hogy ez a viselkedésében is megmutatkozik majd. Tévedtem!
Nem hiába maradt meg Zita időjónak! Így akarta az Univerzum! 
Sajnos Zita egoista, nárcisztikus jegyeket is visel magán. Szerintem.
Ennek megfelelően is viselkedett. Elvárja a tiszteletet, a rajongást irányába. Ha valaki nem így tett, látszott az arcán az arrogancia jele. Hiszen ő a több diplomás, "intelligens" ember, a többiek buták, mert nem látják az ő nárcisztikus nagyságát?!
A párja Attila, egy olyan szobor mellette, mint amilyen Kabát Peti volt tegnap! Egy teddide-teddoda ember. Akit, mint egy gyereket kezeli Zita. Pszichológiai ráhatással! :))
Vajon a csatorna emberei mit gondolhatnak Zita hőn vágyott szerepléséről?! No ezt, sosem tudom meg! Sőt azt sem, hogy Zita mit gondol, mit érez, ha olvassa a sok-sok negatív kritikát a fórumokon?! 
Azzal az utolsó mondatával, melyet ráadásul abban a kontextusban mondott,  hogy a játékban maradt párok házassága semmit nem ér, mert mindenkié válságban nah, azt nem kellett volna mondani, egy ilyen szuper pszichológusnak.
A nyolc pár közül, Zitának ártott a legtöbbet a játékban való szereplésük. Szerintem.
Viszont, egyre szimpatikusabb lett nekem Rebeka és párja. Ez a nő az igazi szépségkirálynő típus. Rebeka szép este, szép reggel is. Ellentétben Edinával. Párja Csuti , már előzőleg is antipatikus volt. Számomra egy senki. Nem sok  jót látok a kapcsolatukban. 
Laci Junior 2 egy lókupec! Nagyon nem illenek össze párjával. Ezt a kisembert a pénz motiválja. Oszt, szoroz számol. Ha kiesnének, még Gusztiékat is jobban elviselném. Esztétikailag sem szép páros. Laci Junior 2 ( aki módosíthatja már a nevét, korának megfelelően!), barna bőrű, párja pedig nagyon feltűnő a fehérségével, magasságával.
Amikor Junior bácsi odaáll Guszti elé és felnéz rá, mindig azt hiszem, hogy azt mondja nek, hogy "na gyere, gyere kihívlak párbajra!" :)) 
 Igen, tudom nem illik más testi adottságaival gúnyolódni, de ezt hozza ki Junior az emberből! Szégyellem is magam, hogy lesüllyedtem az ő szintjére! Azt hiszem viszont, hogy senki nem lepődött meg, hogy ez a páros a játék után, ténylegesen is elvált egymástól. 
Megdicsérem a kreatívokat, hogy nagyon jó ötlet volt Kabát Peti szobor figurája! Gratulálok!
Magenta99 2021 okt. 29. - 10:21:06 Előzmény omama2
(72/120)
Így van, teljesen egyetértek. Akartam én is írni, hogy Zita ugyanúgy teszi magát a tv képernyőjén - néha iszonyat ízléstelen göncökben, tehát ő is csak egy árucikk.

Én még az LL Junioron vagyok kibukva, próbál úgy viselkedni, mintha ő lenne a vajda. Ő akarja megmondani, ki mit gondoljon, ki mit mondjon és ki hogyan szavazzon.
Az is nagyon vicces, hogy az ilyen típusú műsorokban milyen szitokszó lett a "taktika". :DDDD
Aki taktikázik, az egy gazember.
Azon röhögök, hogy a Survivor-ben, a VV-kben is mindenki magát adja, mindenki csupa szívember - mert ezt szeretik a nézők - állítólag.
Fel kéne már világosítani ezeket az ostobenkó sztárocskákat és reality szereplőket, hogy a taktikai játékokban KELL a taktika, sőt, kötelező. Mert hogy pont erről szólnak. :DDDDDD
omama2 2021 okt. 28. - 16:42:22 Előzmény Magenta99
(71/120)
Szegény ember, agyon van irányítva , gondolom Zita minden mozdulatát kielemzi
omama2 2021 okt. 28. - 16:39:33 Előzmény Magenta99
(70/120)
Na szóval, akkor boncoljuk szét ezt a témát: 1./ Ő ugyanolyan árucikk akkor, mivel az időjárás jelentéseknél minden alkalommal más szettben jelenik meg! Nem a saját ruhájában, hanem a szponzorok által biztosított ruhában, mint egy bemutatón a ruhát reklámozva. 2./ vagy vegyük úgy, hogy sem a lányok sem ő nem árucikk , hanem csak eszköz akik az árucikket bemutatják , mert hisz nem a testüket, hanem a ruhákat mutatják be. Zitácska el van szállva magától, eddig szimpatikus volt, de ezzel a műsorral lehullt a lepel a valódi énjéről. (valóban pszichológus végzettsége van (ha jól tudom) de itt ezt dugja a fiókba és ne gyakorolja.!!!!!!! Fogja be !!!
Magenta99 2021 okt. 28. - 07:13:06
(69/120)
Ja és előbb kifelejtettem - Zita férje is egy kényszeres pszichopata -micsoda katasztrófa történt vele, teljesen kiakadt, hogy neki kézzel kellett kennie a krémet, amikor a csirkecombot is 3 ujjal eszi, nehogy koszos legyen a keze....
Magenta99 2021 okt. 28. - 06:37:28 Előzmény omama2
(68/120)
Hát ja....
Én amúgy azon is totál kiakadtam, hogy gyakorlatilag leqrvázta a társnőit -ti a testeteket adjátok el - mert hogy ő bezzeg 30 évesen húzott először miniszoknyát és még soha nem viselt fürdőruhát és most rákényszerült, ezért nigenis, neki járt volna a győzelem.....
Hááát, aki ilyen prűd, hülye p...csa, az minek jelentkezik egy ilyen - vagy egyáltalán bármilyen - játékba?
omama2 2021 okt. 27. - 17:12:55 Előzmény Magenta99
(67/120)
És az a nagyképű duma melléje "nincs kanapé, énhozzám senki ne jöjjön a kanapémra" mi Ő a csapat pszichológusa????
Magenta99 2021 okt. 27. - 09:27:49
(66/120)
LL Junior nem látott még egyet sem az előző szériákból?
Milyen büszkén veri a mellét, hogy ők milyen erősek, nekik nem kell szövetséges sem. Arról pöttyet megfeledkezett, hogy ha netán eljutnak a legvégéig, a többiek szavaznak majd arról, ki nyerje meg az évadot. Vagyis, nem kéne ilyen magas lovon ülni - arról már nem is beszélve, lehet olyan közös játék, ahol elbuknak és akkor mennek a lecsóba.
Időjós Zitácska is elég érdekesen viselkedett - halálra sértődött, amikor Odették őket rakták a legkisebb szobába. Mégis mit vártak? Ők Odett és Lali ellen szavaztak előző este, azt hitték, ezért jutalmul majd ők kapják a legnagyobb szobát tőlük? Furán gondolkodnak egyes emberek.
Magenta99 2021 okt. 26. - 11:21:00
(65/120)
Borzalom ez a Lali/Norbi nevű bakkecske.
Iszonyat nagy az arca, mert hogy szerinte ő a legszebb, a legjobb, de a legsunyibb is. Miközben Csuti legalább nyíltan csinálja, amit csinál, ez a sunyi, kétszínű kis genyó sumákba ekézi, szidja és alázza a párját.
Odett helyében jól kirúgnám.
6/10
Nores 2021 okt. 25. - 15:30:23 6/10 Előzmény Rojita
(64/120)
Gondolom a válltáskában van a mikrofon, illetve ami még kell hozzá.
2/10
Rojita 2021 okt. 22. - 22:05:03 2/10
(63/120)
Belenéztem ebbe a héten indult legújabb évfolyamba. Bajban vagyok, mert a színész Molnár Gusztávon kívül, senkit se ismerek, (gugliztam a többieket).
Nem láttam a korábbi évfolyamokat se. Hogy van ez a műsor? Az ügyességi feladatok mellett, félidőben intimitást adnak, a párok beszélgetéseit, - de ezek borzasztóan művi, erőltetett hangok. Betanult szöveget mondanak vajon a játékosok, vagy mindegyikük rögtönöz?
Sajnos a játékos celebek 90 %-ban borzasztóan kínosak, nehéz nézni őket.

Miért visel mindegyikük , minden élethelyzetben (ágyban is) egy rövid válltáskát? Mit őriznek benne?
cellasto 2020 okt. 26. - 06:03:48
(62/120)
1/10
charles58 2020 okt. 18. - 14:47:48 1/10
(61/120)
Háromszor néztem vissza az eredményhirdetést, értékelést. Jó volt látni a Henike sunyi képén a kínos feszengést, kényszeredett vigyort. Csöppet sem volt természetes a mosolya.