Téma: Nyerõ percek

atlagember 2010 dec. 29. - 23:34:12
(20/20)
egyébként én egyszer néztem, ott gondolkoztam, hogy mi a megfejtés. Senki sem találta el és a csajszi benne azt mondta, hogy majd a játék végén megmondja, hogy mi volt a megfejtés. Várok, várok, hogy mi a végeredmény, hát csak nem mondja -.- Átverés! De újévkor ezt nézem, szeretem magam fárasztani x)
1/10
adiszkos 2010 dec. 09. - 16:03:58 1/10
(19/20)
Totál átverés, minden reális alapot mellõzõ feladványok! Minden megoldás abszurd, irreális és elmagyarázhatatlan. Kár ilyen mûsorokat nézni!! De még inkább betelefonálni!!
BEN1986 2010 nov. 14. - 00:32:17 Előzmény Árpád
(18/20)
Meg se mondják a nézõnek hogyan végezzék el. Az összes szám összeadása vagy csak a számok külön?
BEN1986 2010 nov. 14. - 00:31:08 Előzmény baviki
(17/20)
Igazad van. Én nyáron kapcsolgattam be és felháborító hogyan veszik el az emberek pénzét. Volt már olyan, hogy amikor lezárták a játékot áttették máskorra folytatás céljából. Itt a játékfüggõket próbálják csõbe húzni. Az egykori valóVilág felkapaszkodott kis szõkesége álszent kedvességével próbál nyalni, de nem sikerül. Legbekül lenézi a nézõket ahogy a többi is. Egy idõs férfival is milyen hangot ütött meg a másik? Gyorsan gyorsan!!!! Szinte kiabált rá! Legyen hálás a ribi hogy betelefonáltak a mûsorba.
1/10
baviki 2010 nov. 10. - 16:16:23 1/10
(16/20)
Majdnem nem szavaztam, mert nincs 0.
1/10
baviki 2010 nov. 10. - 16:13:20 1/10
(15/20)
Remélem nem moderálják, mert a durva szavaim még csak ki sem tudják fejezni aljasságukat!!!

Hogy nem tudnak ezekre a nyomorult/aljas/disznó gazemberekre valami törvényt hozni!!!
Undorító, hogy mire képesek a pénz/nyereség-ért!
Sajnálom a sok mit sem sejtõ betelefonálót, akiket átvernek ezek a mocskok!!!

Ez a mûsor egy primitív átverés, de sajnos, mindig akadnak mit sem sejtõ betelefonálók, akik - szegények - a nyeremény reményében duzzasztják a szervezõk pénztárcáját!!! Szerintem sok kisnyugdíjas betelefonáló pénze bánja...

Mocskos disznó mind, aki ennek a mûsornak képernyõre kerülésében részt vesz!!!!!!
1/10
Bob19 2010 okt. 27. - 15:07:08 1/10
(14/20)
Pár hete meg ez volt a feladvány:
Adja össze a számokat!
36+23-7+
(45+18)x2-
6x5+6x2=

A végén megmutatta a megoldást: 579!!!
A mai napig nem jöttem rá, hogy, hogy jön ez ki.
Régebben megmutatták, hogy jön ki, de ma már azt sem. Valami olyasmi lehet a dologban, hogy mindenféle kombinációt össze kell adni. Tehát a 36 az 3+6 is. Szerintem. De amúgy tényleg egy nagy csalás az egész. De lehet, hogy még a telefonszámukat is össze kell adni.:)

Fogyasztó védelemnél nem lehet névtelen bejelentést tenni? Vagy talán a szerencsjátékoknak is van ilyen fogyasztó védelem szerûségük. Csak nem tudom, hogy hívják.
Árpád 2010 okt. 04. - 15:39:05
(13/20)
Hol a fenében lehet ezeket feljelenteni?
Ez volt a mai feladvány:
11+6*3-(9+3)-7+5-7+100
Fejben kiszámolva:108
Zsebszámolón kiszámolva:108
Excel-be beírva:108
Többen is ezt mondták és nem fogadta el a lotyó!!
...és ráadásul sokan beugranak és telefonálnak
1/10
ChimeraPredator 2010 szept. 27. - 12:05:21 1/10
(12/20)
ÚJ mûsor? Ugyanaz más díszlettel, régi néven. Lehúzó vacak.
anikóka 2010 aug. 04. - 16:14:43
(11/20)
Ez katasztrófális!!
BEN1986 2010 júl. 27. - 22:14:03 Előzmény Tilda36
(10/20)
Tilda! Ez a szõke lotyó sértegette a nézõket. Látszott a képén mennyire buta és hazug. 360.000-ért kellett megfejteni egy számos feladatot aminek 205 volt a végeredménye és nem 2017. Na a szõke csaj számolja ki.
BEN1986 2010 júl. 27. - 22:11:46 Előzmény Venos
(9/20)
Ez kell nekik! Bíróság! Csak egyszer veszi fel videóra az egyik mûsort és akkor lesz bizonyíték ezek a szemét banda ellen!
BEN1986 2010 júl. 27. - 22:08:18
(8/20)
Véletlenül átkapcsoltam ma az ATV-re. Egy kifejezetten unszimpatikus szõke spiné volt a mûsorvezetõ. Volt egy háromszög és benne számokkal. Nekem 205 jött ki. Feladvány: adja össze a háromszögekben található összes számot. Én összeadtam, számológéppel ellenõriztem. És mi volt a megfejtés? 2017. Kérdeztem magamban ez hogy jött ki. A számok közül 117, 10, 8-ra emlékszem, de a többi nem volt ezeknél nagyobb. A csajszi mindent bevetett hogy hergelje a nézõt.

Idézem:

"matek óra"

"ezt egy elsõ osztályos gyerek hamar kiszámolja"

a villámkapcsolásnál az egyik játékos lassan köszönt, erre a csaj türelmetlen volt hozzá. Fogy az idõ, gyorsan! Szinte már kiabált. Komolyan mondom ez egy mocskos szélhámos banda. Sima összeadással a 205 kijött. Egy lány is bemondta, de nem volt jó. A csúcs az volt hogy a szõke spinének kevés szókincse van.

Ha a játékos veszít: megyünk tovább! Nézze meg mit rontott el majd tárcsázzon! Ennyire hülyének nézik az embert?
norvég cica 2010 jún. 05. - 22:14:24
(7/20)
Múltkor éjszaka belenéztem a mûsorba és ez volt:

SZAR_____(!)

ÉS a felét takargatta mert tudta hogy csúnya szó!!

Többet nem is láttam mert elkapcsoltam (hála istennek)...

EZOTV-rõl nem is beszélve...
1/10
Venos 2009 jún. 02. - 16:29:38 1/10 Előzmény Tilda36
(6/20)
De még hogy senki nem nyer, de a feladványok megoldását sem mondják meg csak mûsor végén, hiszen addigra nyugodtan cserélhetik ki a megoldást ha netán bemondaná valaki a tutit, na persze ha aznap épp kedvük van bárkit is a vonalba kapcsolni. Szeretném látni, hogy valaki berohan a bíróságra és egy jó kis pert akaszt a nyakukba az átlátszó csalásuk miatt.
Tilda36 2009 máj. 09. - 06:53:37
(5/20)
Tegnap belenéztem a végébe, a feladvány az volt: "mit teszünk a levesbe?" - persze jött rendesen a csaliszöveg a mv részérõl, többek között azt is hazudta, hogy tegnap õ pont ezt tette bele a levesbe, mert mindennapos használati zöldség.

A megfejtés: fokhagymagomba.
Persze megint egész idõ alatt senki sem nyert.
Theine 2009 máj. 07. - 11:34:51
(4/20)
Most már azt csinálják, hogy az egész du-i mûsor ideje alatt (2 óra 40 perc) egy feladványt adnak le, amit lehetetlenség kitalálni fõleg a számolós "játékoknál" közben hatalmas garantált nyereményt tesznek ki csalinak, sajnos a játékosok erre ugranak, a játék legvégén meg egy általuk kitalált számot, vagy nevet mutatnak be és nem nyer egész idõ alatt senki! Mindezt 360.-Ft-os hívásdíjjal, sõt szlovák és román emeltdíjas számokon is várják a hívásokat.

Ha véletlenül valaki nyer egy kisebb összeget, abból is 45 % nyereségadó kerül levonásra, persze errõl mélyen hallgatnak.
Undorító amit ezek megengednek maguknak, persze volt mit tanulniuk a komcsiktól, hisz a TV csatorna is erõsen baloldali.
Tilda36 2009 máj. 07. - 06:13:24
(3/20)
Vjon meddig sûllyedhet még ez a lenyúlós "mûsor"? Sajnos ez csak egy a számtalan példára hogy NYILVÁNVALÓ ÉS SAJNOS LEGÁLIS CSALÁS folyik. Volt már olyan hogy 2 keresztnevet kellett kitalálni. Sûrûn kapcsolgatták be a játékosokat közben a mv mint általában azt szajkózta hogy egyszerû magyar keresztnevekrõl van szó ne bonyolítsák túl a megfejtést. Természetesen senki nem tudta megmondani a megfejtéseket, közben az ATV egy csomó lóvét bezsebelt. A végén megmutatta mindkét megfejtést: az egyik Berlioz volt, mig a másik Badajos.

Berliozról sokan hallottunk, hisz híres francia romantikus zeneszerzõ volt, csak az a bibi, hogy a keresztneve nem Berlioz, hanem Hector. Tehát a név amit feladtak francia vezetéknév. A másikról a Google semmit nem adott ki, tehát nem létezik. Így könnyû behúzni a szerencsétlen hiszékeny embereket ráadásul nagy összegû nyereményt ígérni nekik mikor tudják, hogy nincs a földön olyan ember, aki ezeket a szavakat mondaná megfejtésként.

Átlátszó taktika hogy a a feladványok a legtöbb esetben ritka általuk kitalált megfejthetetlen megoldások léteznek (magyar megfejtés helyett idegen szavakat, angol, holland, olykor flamand nyelvû neveket találnak ki, ezért horribilis nyereményeket ajánlanak fel annak tudatában, hogy ezt ugyse fogja senki megfejteni. De az is elõfordul hogy nem létezõ neveket találnak ki pl. olyat mint a Tábor keresztnév(???)

Undorító a "mûsorvezetõk" stílusa is, van, hogy órákig csak õk karattyolnak persze végtelenül szemtelen stílusban sértegetik a nézõket, de még véletlenül sem kapcsolnak senkit be adásba legfeljebb a "játék" legvégén. Mégis milyen játék ez?

Szégyen, gyalázat, hogy ezeket a feladványokat nem ellenõrzi senki, a csalások továbbra is legálisak maradnak.
1/10
Venos 2009 máj. 07. - 01:46:02 1/10
(2/20)
Ezért a sok átverésért amit ezek mûvelnek ebben a mûsorban, csak hogy a sok szerencsétlen telefonáljon, vajon mikor fogják már jól seggberugdosni a kedves ATV-t ?
Épp most így hajnal 1 után alakítottak egy nagyot, hát így átverni a nézõket ez csúcs, hogy meg merik csinálni.
Kérdés: "mi van a konyhában?"
Segítség: "k .. dió"
Megfejtés: "kicsi dió"
Biztosan sokan hezitáltak rajta, hogy "kesudió" vagy "kókuszdió" a megfejtés, de hát ennyi erõvel "kukacrágta dió" esetleg "kelkáposztamentes dió" netán "kirepedezetlen dió" is lehetett volna, na persze a becsületes játék mint köztudott, messze áll a csatornától, szeretik inkább megtartani a telefonálóktól beszedett pénzt. Az is minõsít ugye sok embert aki ezen a játékon reméli az extra profitot, de amennyi kevés jövedelmû él az országban talán inkább sajnálom, hogy ilyen aljas módon húzzák ki belõlük a kis pénzüket.
1/10
feeco 2009 jan. 13. - 06:33:29 1/10
(1/20)
mesefilm - ez nagyon nagy.... :)))))