Téma: Odaát

10/10
monkeyjade 2009 szept. 12. - 13:30:11 10/10
(5999/7739)
Spoiler 2. részbõl MÉG két rendezõi klip:

http://www.youtube.com/watch?v=ogLFrFYCA_E

http://www.youtube.com/watch?v=WkHfQnm6BOw

Jó szórakozást!
10/10
monkeyjade 2009 szept. 12. - 13:26:13 10/10
(5998/7739)
SPOILER:

Hát itt vagyok! Elsõ rész, a várva várt elsõ! Én ötöst adtam rá, hiába voltak benne kisebb nagyobb dolgok amiket nem igazán fogtam fel. Lásd a repülõ. Mi a fene is történt? ott találják magukat egy repülõn, ami zuhanni kezd, utána meg ülnek a kocsiban és "vígan" dumálnak? Leszállt a repülõ aztán loptak egy kocsit? Ez egy kicsit homályos pont. Meg mi is ez a repülõs dolog? Mert felemelegetik, csak nem értem. Valaki kimentette a templomból õket és ráületette a srácokat a repülõre, amirõl késõbb az is kiderül, hogy Samet "átmosta" ez az utazás és már nincsen benne képesség és démonvér. Mi van? A repülõt vehetjük valami szimbólikus jelenségnek vagy islyesmi? Kreatív volt az illetõ, aki odaülette õket. És Még Cas is tudott róla. Lehet, hgy õ volt az? Nem hiszem. én az Istenre szavazok... Vagy Lucira. Csak valaki valamikor ezt tisztázza le nekem.
Chuck állat volt! Nagyon tetszett a pasi! Annyira birom. a WC pumpa nagyon komoly volt! Na és a kérdés ismét felmerül. Mikor rajzolta Dean fel azt a jelet? Mert az sem derül ki csak ott van a jel és már küldi is el az angyalokat. Angyalok... Zack elemehet a fenébe, ekkora köcsögöt! Durva, hogy így vannak beállítva, és a végén még jobban fogom kedvelni a démonkat mint õket.
És a kedvencem az egész részben nem más mint Becky! Annyira, de annyira Jade... tényleeeeeg. Kicsit égõnek is éreztem, hogy pont olyan mint a regényem egyik szereplõje. Talán Krip olvassa? Nagyon tetszett, hogy megint belevonták a rajongókat és poénosra sikerült. Tetszett, hogy a csaj wincestet írt éppen, mert elszórakoznak azzal és tisztában vannak az alkotók azzal, hogy rengeteg rajongó irogat ugyan úgy mint Becky és megsem volt bunkó ahogyan beállították ezt az egészet. Amikor találkozott a fiúkkal az kész! "kemény" hahahahahaha! Nagyon komoly! Kösz Kripke, a humor még mindig meg van.
Aztán Bobby. Te jó ég! Nem hittem el hogy démon volt benne! Annyira megijedtem amikor Deant a falhoz löket és a szeme!!!! Helló DemonBobby! Nem semmi!!!!!!!! Csak szegény Dean... már megint õ. Azért az is durva volt, ahogy Samnek megmondta Bobby, hogy felejtse el a számát. SamPuppy persze rögtön elõjött. Megt jól hozta a csaj, tetszik, hogy megint lesz egy demonBitch-ünk ebben az évadban. Miért van az az érzésem, hogy most Luci mellett lesz Meg? Vele fog dolgozni? Én nem bánnám.
Nicket baromira sajnáltam, amikor Luci kínozta... De miért is? Így akarta elérni nála, hogy igent mondjon? (Ez olyan Angel filinges volt, mert abban a soriban volt az, hogy a vámpír csak akkor mehet be ha behívod a házadba ez is kicsit olyan, csak itt a testedbe) És DEAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! Nem akarom, hogy Misi "hordja" Nem akarom hogy koton legyen! NEM NEM NEM! Dean az Dean és nem egy óvszer amit fel lehet húzni. És Angelel beszéltük, hogy elég durva lenne ha végig errõl szólna a sori, hogy Dean menekül, hogy a teste ne végezze kotonként... köszi! Ez egyáltalán nem tetszik nekem!!!!Nem bejövõs. Zack baromi kedves volt amikor ezt elmondta. Gyomorrák? Tüdõ nélkül? De jött Cas, aki most annyira kemény csávó lett. Mitõl? Az Arkangyal ennyire kikészítette? Igazi partizán szárnyas. Érdekes, hogy lebukott, de azért olyan mint egy angyal. Elrepül. Az tetszik mondjuk, hogy itt most igazából mindenki mindenki ellen játszik és ki lesz a gyõztes? Hol van Isten? Az angyalok nem úgy tûnik, hogy vissza szeretnék kapni õt. Valóban elhagyta az épületet. Na és ha isten ezt megtette akkor.... Jézust nem kéne bájátszani, hiszen õ a Biblia szerint vissza fog térni a Földre majd. No mindegy.
Sammy... szerencsétlen. Csak meresztgette a nagy Puppy szemeit és bûnbánóan néz. Nézhet is. Deannek tök igaza volt a végén. Fogalmam sincs hogy fognak ebbõl kimászni a tesók és egymás oldalán harcolni végre olyan oldschool módon. Mert az tetszene. Közben Cas játsza a partizán csávót és angyalokat vadászgat... Kinek az oldalán áll akkor? Kinyír minden angyalt azt csá? Ez már hajt egy kicsit Luci felé nem? Ejnye Cas! Dean meg nem akar koton lenni, így aztán Misi nehezen fog harcolni Luci ellen... vagy találnak mást Nem hiszem. Sammy meg... Hát vele nem tudom mi van. Sajnálom, mert fogalma sincs mit tegyen, de.... jogos Dean haragja és jogos amit mondott.

Most hirtelen több nem jut az eszembe.

Chuck beszólása, hogy ez szopás, király volt.
Dean beszólása, hogy Angyal koton fergeteges!
Becky remélem még visszatér! Király a morethenbrothers.net oldal ahol tag. Nagyon tetszik és mert Jade!!!!!!!!!!
A bordákra vésett jel is király.
Sam PuppyFace-e most még édes. Csak ne túlozza be.
Meg is jó, hogy újra itt van. És ahogy megerõszakolta Dean száját... hmmmm...

Na tényleg ennyi!
kymara 2009 szept. 12. - 13:21:23
(5997/7739)
Bocs. Behülyült a gépen, ezért küldte el 2x.
kymara 2009 szept. 12. - 13:20:14
(5996/7739)
http://www.youtube.com/watch?v=kcvFmj9fIHo
SPOILER!
Részlet a 2. részbõl.
kymara 2009 szept. 12. - 13:18:18
(5995/7739)
http://www.youtube.com/watch?v=kcvFmj9fIHo
SPOILER!
Részlet a 2. részbõl.
TheOriginalP 2009 szept. 12. - 11:12:45
(5994/7739)
Hát, az "Alkonyat"-szerûség talán most megszakad, mert végre újra itt a sorozat. Tény és való, hogy nem lehet mindig új témákat felvetni, amikor szünet van, úgyhogy szerintem még nem kell emiatt megijedni :D
Lényeg, hogy jönnek az új részek, és több téma is lesz végre, mint hogy Sammy milyen magas, Misha meg egy hajas skinhead XD
10/10
true.believer 2009 szept. 12. - 00:34:40 10/10 Előzmény kymara
(5993/7739)
bocs, de most veled értek egyet. elnézést jade, de már sokadjára fújod ugyanazt, még ha igazat is adok (meg más is), akkor is mindig ismétled magad, pedig ezen a fórumon senki nem misha fan, de te kymara-ba is bele akarod beszélni vagy nem is tudom. de olyan felesleges vitatkozni. nekem is bejönnek a srácok meg a karakterek is, én miattuk és a történet miatt nézem. de légyszi ne ismételd már magad többször misha-val kapcsolatban (én pl. nem is olvasok róla semmit, képeket sem nézegetek, annál inkább a fiúk...), köszi. attól, mert kymara-nak tetszik a karakter, nem jelent mást, bármennyire is misha gyûlölõ vagy. ha adsz linket, hol olvashatom a hülyeségeit, szemétségeit, megteszem, és biztos én is baromi dühös leszek, de nem fogom 10x leírni ide ugyanazt.

most töltöm az évadnyitót és meglepõdve vettem észre, h gyorsan elkészült a magyar felirat, köszönet seth-nek (aki a legjobb)! :)

azért még 'alkonyat' nem vagyunk (max. néha), de valóban jó lenne, néha izgi vagy érdekes témákat boncolgatni a sorozattal kapcsolatban, vagyis én bármit szívesen fogadok.
10/10
monkeyjade 2009 szept. 12. - 00:07:18 10/10
(5992/7739)
Bocsi, tudom a neved!!!!!!!!!!! Demonicangel. :)))))))))))))))))
Csak tök vagyok.... tudoooooooood! Bocsi!

Love

Nõvéred, Jade :))))
10/10
monkeyjade 2009 szept. 12. - 00:05:27 10/10
(5991/7739)
Tökéletesen egyet értek demonhunterrel!

Sam egyszer sem hallgatott a testérére, ok, hogy csak jót akart, de tényleg igaz a mondás... hogy a pokolfelé vezetõ út jóindulattal van kikövezve. Õ hitt valamiben és véghez is vitte.

Más kérdés hogy nem tisztelte Deant a testvérét. És igen, mindig is önzõd disznó volt. Mondom én a SamGirl :))) De így van.
demonicangel81 2009 szept. 11. - 23:52:23
(5990/7739)
Mert Sam pont úgy viselkedett végig mint egy jó testvérhez illik... Dean nem egyszer meghalt volna az okos öccséért, és Sam arra nem volt képes, hogy rá hallgasson. Tök igaza van Deannek
kymara 2009 szept. 11. - 23:31:28
(5989/7739)
SPOILER: Nem tetszett a végén Dean kirohanása Sam felé.
Megértem Dean-t, de Sam akkor is a testvére.
De a többi szövege nagyon tetszett.
"Angyal-coton"
Úgy látszik, hogy Kripke beváltotta az ígéretét, és Lucifert emberibbnek írta le, a fõgonosz pedig jelen esetben Zakariás lett.
kymara 2009 szept. 11. - 23:26:18
(5988/7739)
És mindegyik filmben gonoszt játszik. Beskatulyázták szegényt.
Karenina 2009 szept. 11. - 23:09:41
(5987/7739)
Hát én nem hiszem el, hogy Mark Pellegrino fogja játszani Lucifert! Ez az ember benne van a Lost-ban, meg a Ghost Whisperer-ben is. Akárhova kapcsolok, mindehol õ van. Valamit nagyon jól csinál.
10/10
trl007 2009 szept. 11. - 21:12:58 10/10 Előzmény demonicangel81
(5986/7739)
Én bírom Zakariást, tök jó a stílusa :)))

SPOILER
Ahogy más oldalakon olvastam, fel fog tûnni Isten, a közepe felé. Lucifer meg eddig nem volt nagy szám. Az jutott eszembe, hogy ott van a sok sátánista, meg sátánimádó, miért nem közülük választott egy "porhüvelyt"? Értem én, hogy az a srác különleges, de gondolom azért gyorsan kellett cselekednie, arra meg jó lett volna vmi szektás is, és majd utánna megkeresi a végleges testet. Na mindegy.
Reméljük, jövõ héten már elõrébb haladunk.
Ja, és Sam olyan kis aranyos volt, amikor Bobby elküldte a fenébe :)))
demonicangel81 2009 szept. 11. - 20:16:36
(5985/7739)
Hát... nagyon úgy néz ki és én nagyon remélem. Kíváncsi vagyok rá.
Szerintem összességében nem volt rossz rész és Castiel belépõje hatékony volt. Végre. De ezt a Zak srácot most már tényleg jó lenne ha valaki hátsón billentené. Miért nem a démonokhoz fordul segítségért... nem is értem... Barom... no mindegy.
Abrakadabra 2009 szept. 11. - 20:11:44
(5984/7739)
* zakariás na:)
Abrakadabra 2009 szept. 11. - 20:09:12
(5983/7739)
***spoiler***

Lesz egy Isten is? Castiel szerintem rá utalt, mikor mondta annak a Z betûs figurának, hogy jobb is, ha félsz, stb. Nekem legalábbis ez jött le
10/10
Zsebibaba2008 2009 szept. 11. - 18:40:45 10/10
(5982/7739)
Hátttttt egyetértek abban hogy nem történt nagyon semmi benne..
remélem belendülnek hamarosan:D ami nagyon be jött az elején az az új supnatos kiírás véres:D nagyon király szerintem ez az összes közül eddig a legjobb:D
10/10
trl007 2009 szept. 11. - 15:08:07 10/10
(5981/7739)
Hát ez a rész inkább a 0., mint az 1. Semmi lényeges nem történt úgy benne, szóval csak egy felvezetõ lehetne az egész évadhoz. Szerintem.
kymara 2009 szept. 11. - 12:39:39
(5980/7739)
Nekem bejön hosszúpuska oldala, de még csak az angol felirat van rajta. Gondolom, majd holnap már lesz magyar felirat.