Téma: Odaát

kymara 2009 aug. 15. - 14:59:15
(5683/7743)
Lehet az is, hogy Lucifer miatt viszály tör ki az angyalok között és Lucifiú szépen hátradõlve figyeli az eseményeket, mint egy mérkõzést, hogy melyik csapat gyõz.
Habár a viszály már a 4. évadban kitört.
10/10
monkeyjade 2009 aug. 15. - 14:59:00 10/10
(5682/7743)
Azt tudni, hogy Lucifer Kripke nagyon szinpatikusnak fogja mutatni.
Kiderül Nekem mondjuk bejön, hogy ne úgy ábrázolják Lucifert ahogy eddig. :)))) Tetszik a gondolat
Természetesen Isten is feltûnik majd ahogy Kripke elmondta....

De mondjak még valamit... Nem tudom mi lenne ha Deant vonnák ki a forgalmoból... Érdekes szerintem Sam tényleg nem hiányozna, mert van új karakter Castiel. És Samet elég rendesen elintézte valljuk be. Rengeteg Sam haterrel találkozom. Úgy érzem, hogy ha Samet el is távolítaná, nem hiszem, hogy akkora csapás lenne mintha Deant vagy Castielt...
Szóval... talán bepróbálja. Ki tudja.

És ahogy írtad: Castiel Castiel Castiel így... Castiel úgy... blablabla... látod... itt a probléma! Castielre van sztori, de ásra nincs... ez a ciki.... Te is CSAK Castielben gondolkodsz, mert az alkotóknak fogalmuk sincs másról csak róla... És Kripke is megmondta a Comic Conon hogy egyenlõre csak pár részig tudják mi lesz utána nem.... Kellemetlen...
kymara 2009 aug. 15. - 14:55:59
(5681/7743)
Most, hogy jobban belegondolok, mekkora durranás lenne, ha Castiel tényleg a végén átpártolna Luciferhez. Lehet, hogy Dean is hajlani fog arra, de Õt Sam visszarántja. Így meglenne sok rajongó óhaja, hogy Castiel-el Dean végez a végén.
10/10
trl007 2009 aug. 15. - 14:53:16 10/10
(5680/7743)
De már egyszer próbálták leszoktatni a "szerrõl", és nem jött össze. Nem vágom, hogy akkor ezt most hogy fogják csinálni.

SPOILER

Ha Sam törte fel az utolsó pecsétet Lilith megölésével, akkor Lucifernek hajbókolnia kéne elõtte, nem? Végül is õ szabadította ki. Tehát minimum egy hely a trónja mellett kijárna. Ha pedig így van, akkor talán nem kéne kiírni.
kymara 2009 aug. 15. - 14:51:41
(5679/7743)
Nem fogják kiírni Sam-et. Vagyis végleg nem. Kripke nem hülye, hogy önként vállaljon egy kasztrálást. Lesz pár húzása az évadban, ami remélem, hogy nem lesz nagyon erõs, de a vadászat folytatódik. Amúgy pedig az angyalok "vezetõje" volt a hibás az egész 4. évadban, nem pedig Sam. Simán megakadályozhatták volna, hogy Sam rossz irányba haladjon. Így most arra hajaztak, hogy Dean még jobban megutálja az angyalokat.
A folytatásról annyit, lehet hogy Lucifer megpróbál Dean bizalmába férkõzni, mivel tudja, hogy Dean mennyire utálja az angyalokat. Lehet, hogy Lucifer még Castielt is meggyõzi az igazáról.
10/10
monkeyjade 2009 aug. 15. - 14:45:23 10/10
(5678/7743)
Lesz szerelmi szál ezt mindenhol lehet olvasni.
Sammy és egy csaj az elvonóról. Mivel bedugják oda szegényt. Tehát.. Sammyt eltávolítják. Cuki, nem?

Castielt meg valóban elviszi Dean kurvázni. ezt is elmesélte már Kripke. És én még mindig nem vagyok kiváncsi hogyan tanul dugni... Bocs.
10/10
monkeyjade 2009 aug. 15. - 14:43:00 10/10
(5677/7743)
Én is pontosan így gondolom. Láttun erre példákat. Úgy vonnak ki aegy fõszereplõt, hogy szépen lassan behoznak egy újat. Sammyre mivel nem tudnak mit kitalálni, így Castiel veszi át a helyét.
De ezt Kripke is megmondta, hogy nem találnak ki új fõ szálat mert az 5. évad után szeretnék abbahagyni és csak akkor nem teszik meg ha Dawn nyany a CW nagyasszonya másképpen nem dönt.
Kripke azt mondta, hogy Samnek tepernie kell, hogy megbocsásson neki Dean mert annyival nincs elintézve, hogy bocs, elrontottam. Ennyi. Képes volt ezt mind elmondani Samrõl. Kösz. Deanrõl sem mondott mondjuk sokkal többet, bár, még õszintén remélem, hogy Dean még mindig menõbb mint Castiel. Mert ha Deant írnák ki... na akkor lenne vége... igaz... Szerintem az idei omic Con egyfajta fõpróba volt arra, hogy Misha el tudja e vinni a showt egymaga... És sajnos EL! köszönet a Misha imádok népes csapatának aki egy ilyen embernek minden szaván csüng és képesek úgy nézni a sorozatot hogy nem érdekli õket már egy Winchester sem..én simerek ilyet nem is egyet. Csak Castiel miatt nézi a showt... pedig már az eleje óta rajngó de jött a 4. évad, jött egy új pénisz és a p×ncija már másra nedves... és ez gáz. Én sem csak Sam miatt nézem, de ha kiírják a kedvenc karakteremet... hát.... nem fogom nézni... Bocs. Pedig imádom Deant és Bobbyt is!

Nem én csináltam. Sajnos. :(((
kymara 2009 aug. 15. - 14:37:53
(5676/7743)
Mivel Dean már a sorozat legelsõ részeiben kifejtette a véleményét az angyalokról, várható volt, hogy ez ügyben az alkotók lépnek valamit.
Lehet az alkotók úgy szeretnék emberközelinek beállítani Lucifert, hogy Lucifer megpróbál Dean lelkére hatni. Gondolok itt egy lelki fröcsrõl a lélek szabadságáról, a szabad akaratról stb.
Jó lenne egy olyan rész is, ahol pár "kisebb osztályú" démon, vagy vámpír kér segítséget a srácoktól, vagy éppen õk segítenek a srácoknak a harcban, mivel Lucifer végez minden olyan lénnyel aki nem neki hajbókol.
De egyet leszögezek! Tuti, hogy lesz szerelmi szál megint.
10/10
trl007 2009 aug. 15. - 14:30:38 10/10
(5675/7743)
Én az elsõ vagy-gyal értek egyet. Ezek szerint tényleg nincs semmi új a tarsolyukban, hát elõrántanak egy új szereplõt, és megpróbálják vele feldobni a sorit. Mivel túlságosan belebonyolódtak a démon-angyal szálba, esély sem volt rá, hogy folytassák a vadászatot a fiúk. Ez pedig szánalmas megoldás!

A kép jó, saját?
kymara 2009 aug. 15. - 14:29:33 Előzmény monkeyjade
(5674/7743)
Ha nézem a sorozatot, soha nem azt nézem, hogy ki játssza a szerepet, hanem, hogy a karakter hogyan lett eltalálva.
Lásd: /Misha-Castiel/
Castiel karaktere szerintem jól el lett találva, Misha pedig egy arc, tehát nem érdekel.