Téma: Ökopolisz

offtopic
neugassaman 2009 jan. 21. - 20:53:45 Előzmény avant74
(3/3)
Én annyira szívesen összefognék másokkal (újrahasznosítás ügyben), ha akadna ilyen - de mindenki eddíg csak kihátrált ebbõl, nevetséges átlátszó ürüggyel, sok pedíg nem leplezte érdektelenségét!

Örülök hogy írtál rá, és érdekel is hogy Te miként, és mire jutottál!
Ha gondolod, vegyük fel a kapcsolatot a priv -ben.

Nekem gyermekkori álmom a "szemét" újrahasznosítása!
10/10
avant74 2009 jan. 21. - 19:28:52 10/10 Előzmény neugassaman
(2/3)
Mélységesen egyet értek elõttem szólóval!!!
Sajnos olyan országban élünk ahol semmi nem számít és senki. Közel 10 éve kísérletezem megújulóenergia forrásokkal, és még mindig ott tartunk hogy páran beszélünk róla. És senki nem veszi komolyan, pedig országunk földrajzilag és egy téren is kedvezõ helyen lenne ezen technológiák kivitelezésében, és alkalmazásában.
De hát nekünk jó a drága orosz gáz, ami már hol jön hol nem... És ez a helyzet javulni nem fog... De sajna a Magyar ember ilyen.
http://roswell.blog.hu/
a link érdekességként, nem az ami elsõnek látszik
offtopic
neugassaman 2009 jan. 17. - 20:33:16
(1/3)
Különösen idegesítõ, és provokatív dolog az ami ez ügyben is leledzik ebben a kis országocskában.
A szelektív szemét feldolgozása hasznos, a másik szeméttipusból gáz nyerhetõ, és megannyi fantasztikus Öko megoldás, de itt ez sem mûködik sehogyan sem!
Végre, elindultunk azon az úton, amin a németek, hollandok, osztrákok már 50 éve elkezdtek járni, de jobb ha már most feladjuk - hisz kínának már nem kell az újrahasznosítható szemét!
Mert csak a kínaiak tudják ezt hasznosítani ugye?!
Férgek...
Ezért nevelem a Családom évek óta a precíz szelektálásra, és a szeméttel való különös bánásmódra...
Az a baj, hogy a szemét , az már nem tárgyi formájú nálunk, hanem emberi jelleget ölt - ezért nem lehet újrahasznosítani! Vicc!
Volt pár Magyar vállalkozó - akik szerettek volna ebben új iparágat nyitni, de had ne mondjam el hogy jártak.
MO = szemétgyûjtõ telep! A szó minden értelmében!!!