1/10
livefast 2012 szept. 03. - 01:03:55 1/10 Előzmény lui144
(4/4)
HOgy lenne már tiltott? Németországban igen. Itt szabadon garázdálkodnak. Nézz utána a filmstúdiónak, a rendezõnek, és a megszólaló "szakértõknek"... kevés google után kiderül, hogy egytõl egyig szcientológusok. Még a család barátjaként bemutatott nõci is.
A Wikileaks szerint:

Scientology Front Groups:

CCHR Documentaries:
(...)
Prescription Suicide?
The story of six kids. Their encounters with antidepressant drugs.
(..)
10/10
lui144 2012 szept. 01. - 10:53:13 10/10 Előzmény livefast
(3/4)
Én végignéztem a filmet. A végét teljesen elsírtam. Sajnos amit mondtak az antidepresszánsokról az igaz. A gyógyszerektõl nekem is volt öngyilkossági gondolatom. Mikor ezt mondtam a pszichiáternek, akkor azonnal leállította a gyógyszeres kezelést. Ha szcientológus propagandafilm lenne, akkor nem is adnák le, mivel a szcientológia az tiltott.
1/10
livefast 2012 aug. 31. - 22:34:16 1/10
(2/4)
Ez egy szcientológus propagandafilm. A rossz, csúnya antidepresszánsok, szemben Ann Tracy (fõszcientológus, véletlenül az egyik család barátja) segítségével.
Hánynom kell ezektõl a szemét, sunyi gyilkosoktól.
A "vallás" alapítójának (Hubbard) fia mániás depressziós volt, nem engedték kezelni, és öngyilkos lett. És ilyenbõl van vagy ezer.
Nehogy bevegyétek ezt a maszlagot!
feketevipera 2010 nov. 14. - 21:41:32
(1/4)
Belenéztem a filmbe, és az egyik halott gyerek szülei azt nyilatkozták, hogy nem tudták volna elképzelni, hogy a fiuk öngyilkos lehet. Számomra ebbõl az jött le, hogy nem is ismerték a gyereküket, esetleg abszolút nem figyeltek oda rá. Kiderült, hogy a srác egyik haverja a szüleitõl lopott antidepresszánsokat, nem is keveset. Elgondolkodtató, hogy vajon annak a gyereknek a szülei mit gondoltak, hová tûnhetett el a sok gyógyszer (már ha egyáltalán feltûnt nekik, hogy kevesebb van a dobozban). Én az ilyen eseteknél nagyban felelõsnek tartom a felnõtteket is. Szerintem az odafigyelés sok esetben megakadályozhatja a tünetek fokozódását vagy akár az öngyilkosság elkövetését is. Sok szülõ azt hiszi, ismeri a gyerekét, pedig nem. Talán tanulságos lenne, ha minden szülõ megnézné ezt a filmet, esetleg akadna olyan, aki ezek után elgondolkozna.