Téma: Operett

KatsuraHu 2015 okt. 03. - 13:40:14
(4/4)
Sajnálom, hogy már nincs mûsoron. Az utóbbi évek legnagyszerûbb színházélményét nyújtotta. Bár nem adta könnyen magát :-)
1/10
noanoanoa 2015 febr. 10. - 21:23:05 1/10
(3/4)
Sajnos nem tudtuk èlvezni a darabot, bàrmennyire is nyitott szemlèletûek vagyunk. Mi az elsô szünetben jöttünk el, ès megkönnyebbülèst èreztünk a levegôre kièrve. Èn sajnàlom a szinèszeket, hogy ezt többször is vègig kell hallgatniuk.
bondara 2015 jan. 29. - 18:45:35
(2/4)
Nem osztom azt a véleményt, hogy a darab értéktelen, rossz, felejtsd el. Az tény, hogy szokatlan és átlagos színházi elõadásra készülve megdöbben a nézõ, de a mondanivalója óriási, ahogy megpróbálja sokkolni az embert, hogy rájöjjön milyen értékek mellett lehet élni a mai világot, az egyedülálló. Mindenkinek javaslom, hogy menjen el és gondolkozzon el a darabon, ne adja fel már az elején. Szerintem, ha valaki elfogadja az újdonság lehetõségét, akkor jól fog szórakozni. A színészek oda teszik magukat, annak ellenére, hogy borzalmas lehet azt látni, hogy a nézõk értelenül elhagyják a helyüket és egyre kevesebben és kevesebben vannak a végére, aki viszont maradt szerintem kiváló anyagot kap a pénzéért. Ha tehetem megnézem többször is mert ez az a darab ami mindíg ad valami újat. Ajánlom annak aki már nem csak egyszerû szórakozást lát a színházbna, hanem a tartalom is fontos a számára.
port_man 2014 nov. 30. - 17:30:24
(1/4)
Meg ne nézd, borzalmas. Fárasztó, idegesítõ, terjengõs, öncélú. Raccsolnak, sikongatnak, a zene folyton szól, elnyomva a szöveget, ne értsd meg még azt sem, amit lehetne, zagyva, kellemetlen jelenetek, szerepek. Maximális ráfordítással - sok szereplõ, élõzenekar, díszlet, sok színészi-táncos-ének munka - üldözik el a nézõket egyik felvonásról a másokra. Én a harmadik elõtt feladtam. Te bele se kezdj.