offtopic
capt.nemo febr. 23. 14:37:44
(18/18)
k11zoltan febr. 17. 18:10:24 Előzmény matuschkapista
(17/18)
Az a jó, hogy az index nem egy kormány propaganda oldal.
Ja de.
offtopic
Sz. Péter febr. 17. 13:24:08 Előzmény matuschkapista
(16/18)
Az, hogy valaki felkészül a védekezésre nem egyenlő azzal, hogy háborúpárti.
Hiába akarja ezt elhitetni a propaganda.
matuschkapista febr. 16. 21:59:15 Előzmény Sz. Péter
(15/18)
+A hadgyakorlat fontos jelzés is arra vonatkozóan, hogy „a NATO készen áll nukleáris fegyverekkel történő védekezésre szükség esetén” – idézte Mark Ruttét, a NATO főtitkárát a dpa német hírügynökség."
Index
Valóban, szó szerint nem hangzott el az idézett szöveg.
offtopic
Sz. Péter febr. 16. 21:24:38
(14/18)
Egyébként Mark Rutte soha nem mondott olyat, hogy:
"Készen állunk az atomháborúra az oroszokkal!"
Ez egy tipikus, félelemkeltő hazugság/csúsztatás.

Azt mondta:

A NATO rendelkezik a világ legerősebb nukleáris elrettentő erejével, amely garantálja a szövetség biztonságát.

Az orosz atomfenyegetések felelőtlenek és veszélyesek de a szövetség (NATO) készen áll minden eshetőségre.

"Egy atomháborút soha nem lehet megnyerni, és éppen ezért soha nem is szabad megvívni.”

Ezzel üzent Putyinnak, hogy egy ilyen konfliktus Oroszország számára is teljes pusztulást jelentene.

Forrás: 2025 novemberi szám - Welt am Sonntag.
k11zoltan febr. 16. 20:36:21 Előzmény Tyrannosaurus(velo)Rex
(13/18)
Te azzal foglalkozz, hogy azorbán mit nyilatkozik. Az a szentírás.
matuschkapista febr. 16. 19:53:28 Előzmény Tyrannosaurus(velo)Rex
(12/18)
Nem érdemes még válaszolni sem ilyen nagyképű és lekezelő megjegyzésre. Kátizenegyzolika mindent tud: O1G ÉS A ZORBÁNNAK MENNIE KELL! Ebből tudna nagydoktorit is írni.
Tyrannosaurus(velo)Rex febr. 16. 19:46:41 Előzmény k11zoltan
(11/18)
Szerencsére van nekünk egy kátizenegyzolikánk, aki hatalmas intellektusával feljavítja az általam lerontott országos IQ átlagot. Milyen jó lehet ilyen hatalmas tudás birtokában lenni. Még jó, hogy nem leereszkedő és fölényes! Azért érdekelne, hogy szerinte mit nyilatkozott Mark Rutte a háborúval kapcsolatban?
k11zoltan febr. 16. 18:10:11 Előzmény Tyrannosaurus(velo)Rex
(10/18)
Külföldön minden szar, otthon meg minden jóóóóó.
Neked elég ha ennyit tudsz.
matuschkapista febr. 16. 16:05:54 Előzmény capt.nemo
(9/18)
Egy igen egyszerű kérdést kellene feltenni az ukrán férfiaknak: orosz uralom alatt élni, vagy fiatalon meghalni (azért, hogy egy pénzeszsáknak még több pénze legyen.) És a hab a tortán, hogy nem török uralomról van szó, hanem egy nép harcol egymás ellen. Mint, ha a kiskunok harcolnának a matyókkal.
offtopic
capt.nemo febr. 16. 14:59:09 Előzmény Tyrannosaurus(velo)Rex
(8/18)
na ja.. neki van honnan hanyatlania.. oda, ahova a legtöbb brüsszeli pribéknek soha esélye se volt felkapaszkodni..
nem rég bevittek egy ukrán árva gyereket az EP-be sanyarú történetét elbeszélni (nem mellesleg a pénzcsapokat megnyitandó).. a sok álszent hipokrita EP képviselő ott törölgette a krokodil könnyeit.. noha ők azok, akik addig nem adják fel Oroszország gazdasági bedöntésének lázálmát, amig miden gyereket árvává nem tesznek ott.. de hát hiába no: a black rock, vanguard és a többi dögkeselyű ott is le akar uralni mindent, épp úgy, mint ukrajnában. kerül amibe kerül.
Sz. Péter febr. 16. 11:24:06 Előzmény gumisember
(7/18)
Nem csak ő de a "rajongói" is, akik mindenféle háborús hazugságot terjesztenek, itt is.
Tyrannosaurus(velo)Rex febr. 16. 06:52:16 Előzmény gumisember
(6/18)
Sokat kellene még hanyatlania, ha meg akarná felülről közelíteni néhány nyugat európai vezető szintjét. "Hozzá kell szoknia a szülőknek, hogy elveszíthetik gyermeküket" jelentette ki valamelyik idióta. "Készen állunk az atomháborúra az oroszokkal!" mondta a közveszélyes barom holland Mark Rutte.
offtopic
capt.nemo febr. 15. 22:20:26
(5/18)
"hipokrácia magasiskolája" - óó szó sincs róla.. max óvodai szint ha brüsszelhez viszonyítjuk.. :DDD
gumisember febr. 14. 22:53:27
(4/18)
Nem láttam - annyira nem vagyok extrém, nem bírnám - de a hírekben azt olvastam, hogy így az uralkodása végefelé további riasztó jeleit mutatta be ma is a rohamos leépülésének.
Sz. Péter febr. 14. 20:26:12 Előzmény sanderson
(3/18)
Hogy "Kik húznak hasznot a háborúból"?
Azért ez már a hipokrácia magasiskolája.
10/10
sanderson febr. 14. 19:04:40 10/10
(2/18)
Ma délelőtt miniszterelnök úr az évértékelőjében nagyon fontos dolgokról beszélt. Például elmondta, hogy a magyar családoknak, a társadalom különböző rétegeinek, kormányzati intézkedésekkel juttatott kedvezményeket, pénzeket milyen forrásokból tudják előteremteni. Eddig erről nem beszélt, pedig jó, ha ezzel mindenki tisztában van. Arról is mindenkinek tudni kell, hogy milyen nemzetközi erők, politikai és üzleti körök irányítják jelenleg az uniót. Kik húznak hasznot a háborúból, milyen veszélyeket rejt az európai emberek számára Ukrajna felvétele az unióba, milyen következményei lehetnek, ha ez a Brüsszelt irányító elitnek sikerül, és miért akarják külföldről mindenáron elérni, hogy két hónap múlva kormányváltás történjen? Szóval nem árt, ha mindenki tisztán látja ezeket a dolgokat, összefüggéseket. Miniszterelnök úr felvázolta, hogy milyen veszélyekkel kell számolnunk, súlyos anyagi terhek, de akár magyar emberek, fiatalok, katonák élete is veszélybe kerülhet, ha egy brüsszeli bábkormány kerül hatalomra.
A Porton ennek a tv műsornak van topikja, elméletileg hozzászólásra is van lehetőség. A műsort láttam és hozzászóltam. Ebben a műsorban ez volt a téma, amiről írtam. Szerintem nem szegtem meg a Port szabályait. Ja, miért 2025? Nem találtam 2026-ost. De a miniszterelnök a 2025-ös évet értékelte.
k11zoltan 2025 júl. 14. - 12:16:19
(1/18)
🤢