Téma: Orbán Viktor

offtopic
Lizus-ka jan. 04. 13:22:11
(82/82)
Nos, nem sok új dolgot lehetett eddig itt megtudni, de talán azért, mert a dolgok nagyja már ismert. De azért kár, hogy nem lehet tudni, hogy az ilyen témákat ki nyitja meg, sokat elárulna róla.
tesz-vesz jan. 04. 10:13:51 Előzmény filoszemitabélus
(81/82)
gyere a blogomra, itt nemlehet kommunikálni, ha 6 kommentemből 5-öt kimoderálnak.

https://kkbk.blog.hu/2025/06/06/i_am_not_alone_nem_vagyok_egyedul
filoszemitabélus 2025 dec. 29. - 22:58:48 Előzmény tesz-vesz
(80/82)
Sokkal okosabb vagy nálam? Sokkal szerényebb is? Minden lehetséges! De azért bujkál bennem egy halvány gyanú. Bár azt állítod sokkal okosabb vagy, mégis érzek benned egy nagy adag kisebbségi érzést. És az az érzésem, hogy ez indokolt. Csak találgatok, mozgássérült vagy? Egyébként bár a tanító néni sok mindent megtanított, azért nem kérdeztem, amit nem értettem, mert nem igazán érdekelt. Ugye a +Tesz-vesz"-ből Lali a kukac vagy?
k11zoltan 2025 dec. 29. - 18:09:36
(79/82)
1G
offtopic
tesz-vesz 2025 dec. 29. - 15:32:04 Előzmény filoszemitabélus
(78/82)
ne aggódj, nem vagy egyedül. a Földön élő élőlények túlnyomó többsége nem értené, amit írok. de a tanítónéni nem tanított meg rá, hogy amit nem értesz, arra kérdezz rá, és nem sértegesd a nálad sokkal okosabbat?

mondjuk sokat segíthetne a moderátor is, ha nem törölné az 5 kommentemet, ha már létrehozott egy statisztáról egy felületet akkor miért ne beszélhetnénk erről a hazaáruló statisztáról szabadon?
a btk-ban benne vagy amúgy hogy nem árulhatod el sem az EU-t, sem a NATO-t, ha rajtam múlna már ülnél. mint Szent István úgy kell köztetek rendet vágni. vasszigorral, mert nem értitek a szép szót. meg a törvényeket.
filoszemitabélus 2025 dec. 29. - 12:55:35 Előzmény tesz-vesz
(77/82)
"De felhozhatjuk a civilizaciotmeg a humanizmust is. Tudod mi az?" Nem tudom. Ahogy az sem világos, hogy mit akartál ezzel a zagyvasággal, amit ide leírtál? Előszilveszter? Nem szabad keverni az alkoholfajtákat. Ha józanul írtad, az még rosszabb!
tesz-vesz 2025 dec. 29. - 02:02:17 Előzmény filoszemitabélus
(76/82)
Ne zavarjon h az eszak ireknel vannak britek is. Az angolok pedig nem csinalnak nepirtasokat a mai napon se. Amugy gondolom a komolyabb brit jogaszoknak papirjuk is van h nem sertenek ezzel nemzetkozi jogot mig a ruszkik gatlastalanul hazudnak es sertebek meg minden jogot es 6 v 8 szerzodest is akibol 3mat putyin irt ala. De felhozhatjuk a civilizaciotmeg a humanizmust is. Tudod mi az?
offtopic
Lizus-ka 2025 okt. 04. - 11:06:43
(75/82)
Húúúúú, már régen rossz, ha valaki nem talál a filmek világában elegendő témát, újdonságot, hozzászólni valót. Lehet, hogy érdemes lenne receptes témákat is megnyitni vagy esetleg kertészettel kapcsolatosat? Mindkettő nagy érdeklődésre tarthatna számot. De ennél még mindig jobban érdekel a filmek és művészek világa és talán ennek a Port is jobban örül. Remélem még többen vagyunk így ezzel.
offtopic
Sz. Péter 2025 okt. 04. - 00:23:12 Előzmény Ahoj poplacsek
(74/82)
A moderáció még bizarrabb. ;)
Ahoj poplacsek 2025 okt. 03. - 17:21:52
(73/82)
Annyira bizarr, hogy van ilyen topic...
sanderson 2025 júl. 21. - 18:08:15
(72/82)
https://www.youtube.com/watch?v=wpJwao6UHYM
Sz. Péternek mondom, hogy nem jelentkeztem a Harcosok klubjába. Mindent a saját szakállamra csinálok.
Amikor kb. 12 éve beregisztráltam a Portra, egyből feltűnt, hogy milyen sokan csempésznek politikai tartalmat a hozzászólásaikba. Elég egy odavetett mondat, egy film, egy zenés műsor kapcsán a hozzászólás végén, de ez elég ahhoz, hogy mindenki tisztában legyen a fórumozó politikai hovatartozásával, vagy világnézetével. Rombolni mindig könnyebb, mint építkezni, vagy valaminek az állagát megóvni. Így van ez a politikai hozzászólásokkal is. Egyetlen mondattal is lehet az érzelmeket felkorbácsolni, gyűlöletet szítani az arra fogékony emberek számára. Viszont, ha valaki érvekkel próbálja a saját politikai álláspontját közölni, ahhoz nem elég egy mondat. Ez sok időt vesz igénybe. Volt, aki számon kérte rajtam, hogy miért írok ide a Portra politikai pamfleteket. Én meg őt, őket kérdezem, hogy miért állnak a globalista oldalon? Nem várok rá választ, ott vannak, ők tudják miért. Ez számtalan egy mondatos, romboló hatású hozzászólásukból világosan kiderül.
A harag rossz tanácsadó.
offtopic
Sz. Péter 2024 jún. 03. - 18:19:22 Előzmény k11zoltan
(71/82)
Valójában mindegyikük eltűnhetne már a fenébe, aki 2000-ben (még) politikus volt.
(Mielőtt valaki besorolna valamelyik "oldalhoz".)
k11zoltan 2024 jún. 03. - 18:13:14 Előzmény filoszemitabélus
(70/82)
Az a baj, hogy sok agymosott tényleg elhiszi, hogy más miniszter háborúba sodorna minket.
Mindig van valami, amivel hülyíteni lehet a jó Magyart.
filoszemitabélus 2024 jún. 03. - 13:11:11 Előzmény k11zoltan
(69/82)
Azon az áron ne, hogy az orosz medvét magunkra haragítjuk. Ne keveredjünk bele két barbár szláv nép konfliktusába! Nem kellene ahhoz a nyugathoz tartozni, ahol olyan debil vezetők vannak, mint Macron, aki katonákat akar Ukrajnába küldeni. Lehet, hogy OV kampánycélból meglovagolja a háborút, de tényleg nincs manapság fontosabb téma, mint a háború és béke kérdése. Én sem rajongok az oroszokért, de az angolokért sem. Vajon miért nem takarodnak ki Észak-Írországból? Az nem avarja a sok jóemberkedőt?
k11zoltan 2024 jún. 02. - 20:26:52 Előzmény filoszemitabélus
(68/82)
Biztos, hogy nem mindenről. De tarom magam ahhoz, hogy Magyarország a nyugathoz kell hogy tartozzon.
filoszemitabélus 2024 jún. 02. - 20:03:14 Előzmény k11zoltan
(67/82)
"Mi ez a kicsinyítő képző?" -Gyengédség. Dehogy vagyok nagyobb tudású! Még azzal az evidenciával sem vagyok tisztában, hogy mindenről a Zorbán tehet.
filoszemitabélus 2024 jún. 02. - 19:17:14 Előzmény k11zoltan
(66/82)
Szólj neki! K11zoltánkára biztosan hallgat. Aztán kérd fel Apró elvtársnőt. Ő is biztosan szívesen vállalja az ország vezetését. Nagypapa szelleme is segíthet neki.
k11zoltan 2024 jún. 02. - 18:15:41
(65/82)
o1g

Ideje lenne nyugdíjba mennie, a pártjával együtt.
filoszemitabélus 2024 jún. 02. - 17:02:28
(64/82)
Minden olyan egyszerű! Magyarország vezető nagyhatalom lehetne, ha bárki más lenne a kormányfő. Nosza rajta, válasszuk meg nagyervint. Biztos vállalná, mert önbizalomnak nincs híján és odavan érte minden irodista Mancika, műkörmös és kozmetikus. Ami érthető, mert Orbánnal ellentétben szép magas és herzig bongyorkái vannak.
Ahoj poplacsek 2024 jún. 02. - 16:17:15 Előzmény Rojita
(63/82)
Azóta piti tolvajból milyen naggyá lett.