Téma: Örökség

7/10
B4lukapit4ny 2018 jún. 11. - 09:23:43 7/10
(7/87)
Láttunk már néhány hasonlót, de az atmoszféra és a rendezés teszi igazán naggyá ezt a filmet a maga kategóriájában. Az egyik legkiemelkedőbb jelenet szerintem az autós rész utolsó pár perce, amikor hosszú ideig veszi a kamera a srácot. Nem a megszokott ütemű snittek jellemzik az egészet és ez nagyon jól működik. A vége nekem sem áll össze teljesen (kriszta.g kérdései teljesen jogosak) Nem tudom, hogy ez a forgatókönyv hibája-e vagy én nem vettem észre pár fontos dolgot.

7,5/10
9/10
beo71 2018 jún. 10. - 21:57:17 9/10
(6/87)
Olyan érzésem van, mint amikor a magyar labdarúgó válogatott 5 értékelhetetlen meccs után végre jól játszik, meglepő dolgokat művel, hitetlenkedve örülök, aztán a 90-ik perc után kap két gagyi gólt és leverten ülök. Az igaz, hogy utána jó érzéseim vannak, mert nem az eredmény számít, hanem a mutatott játék, mégis az utolsó pár perc zárójelbe teszi az egészet.
Szenzációs , fojtogató hangulat, olyan pillanatok, amelyek tényleg felejthetetlenek, de a vége? Mindegy, összességében valami nagyon jót láttam és rendesen paráztam. A zene, a zene hiánya, a fényképezés, az egész összkép hátborzongatóan jó. Csak van az az érzés, hogy, na végre egy horror, aminek története is van, a végén pedig csak egy blöff. ( ? )
9/10, a Babadook óta nem láttam ilyen jó horrort !
U.i. : Az azért lehangoló, amikor a nagy csendben még én sem merek levegőt venni, ekkor a szomszéd teremből ( Deadpool 2 ) olyan robaj zúdul át, hogy odavágja a hangulatot. Ezt egy régi ( falusi ) kis moziban kellet volna nézni.
2/10
ihorvath 2018 jún. 10. - 13:13:17 2/10
(5/87)
Hát ez meg mi volt? :D
Az alakítások miatt egy ideig azt hittem, hogy paródia, elképesztő! :D
Szeretem a horror-t, még ha elég kevés jó darab készül is, de ez nagyjából az alja.
9/10
Strangereister 2018 jún. 09. - 12:32:24 9/10 Előzmény Deslaye
(4/87)
1 horror volt a filmben, muhahahaha
1/10
Deslaye 2018 jún. 09. - 09:26:52 1/10
(3/87)
2 óra szenvedés. A moziban 5 percenként álltak fel és mentek el. Mi végig néztük, de nem kellett. 1 horror volt a filmben... Ki kellett fizetben érte 2 teljesárú jegyet... Senkinek nem ajánlom a filmet, inkább dobjátok be a pénzt egy adomány ládába.
10/10
akos98 2018 jún. 08. - 15:23:33 10/10
(2/87)
Mesteri hang és képi világgal megvalósított igazi rémálom.
Nyomasztó és vérfagyasztó jelenetekkel tarkított, kiváló színészekkel, Jól felépített karakterekkel dolgozó mestermű.
10/10 nálam.
kriszta.g 2018 jún. 07. - 16:56:11
(1/87)
Nem állt össze a vége, valaki tudna segíteni? SPOILER Azt értem hogy a fiú teste kellett a gonosz királynak, és hogy a nagyi meg a barátnője egy sátánista szekta tagjai voltak, és anno a saját fián is megpróbálta a testrablást, de végül nem sikerült, és a fiú skizofréniával került kórházba, de az újabb testcserét vagy mit nem értettem, kinek a testében volt a gonosz? A kislányéban, és miután meghalt a bátyja testét akarta? Vagy a nagymamában? Miért volt mindenkinek levágva a feje? És mi volt az anya szerepe, védeni akarta a gyerekeit, de a végén beállt a szektába? Mitől lett természetfeletti képessége(lebegés, falon mászás stb.)? A végén hogy került a házba a sok meztelen sátánista öreg? Ki beszélt a végén a fiúhoz? A nagyi barátnője? Nagyon sok a megválaszolatlan kérdés, ha valaki tudja írja meg mert esküszöm nem értettem a filmet, ami pedig velem nem szokott megesni... :)