ondok 2009 febr. 25. - 20:46:22
(829/1029)
beszéld meg az Indexxel,egyébként ott volt a képe is apácaruhában, és nem M. Streepnek tünt:)
ondok 2009 febr. 25. - 20:44:24
(828/1029)
Hát ez elég zavarosan hangzik ,ugyanis én sehol nem mondtam ,hogy Anne H. valahol jó volt.
A másik meg az ,hogy milyen szerep lehet az ,ahol ahõsnõ azt mondja ,hogy én azért játszom holokauszt filmben mert már sokszor jelöltek Oszkárra ,és végre meg akarom kapni?
És ezt a szerepet pont Winslet játszotta ,aki a valóságban is ugyanezzel a problémával küzd ,és pont egy holokauszt filmben játszik:))). Melyik film ,melyik szereplõjeként mondta ezt?Az Index szerint magánemberként mondta ,és én nekik hiszek ,mert a Te verziód viccnek is túlzás.
offtopic
Zempy 2009 febr. 25. - 20:36:14
(827/1029)
Neki majd a mellékszereplõi Oscart, vagy az életmûdíjat fogják odaadni! :))))))
offtopic
bourne 2009 febr. 25. - 20:29:58
(826/1029)
párizs hilton rózsaszín rucija pont menne Oscar aranysárgájához ...
az efronnak meg kb pont olyan a feje, mint Oscaré ... :))))) ... lesz itt tényleg izgalom ... uramisten ... remélem Brigitte Nielsen nem fog visszatérni, mert akkor nem tudom majd eldönteni, h kinek szurkoljak ... :))))
Zempy 2009 febr. 25. - 20:29:20
(825/1029)
Így van, Anne közelükbe sem ért! Itt bizony egy jelölés volt az elérhetõ maximum!
Zempy 2009 febr. 25. - 20:27:56
(824/1029)
Én is! Már várom a köszönõbeszédét a jövõ évi Oscaron! :)))
bourne 2009 febr. 25. - 20:27:16
(823/1029)
azt nem konkrétan Kate mondta, hanem az egyik szerepében volt ez a szövege ... igen az Index ezt írta, de azt is írták, hogy ez egy szerep volt ...

mindegy ... attól függetlenül kicsit meredek h szerinted Anne annyira jó volt a filmben ... annyira nem volt jó ... rossz sem, de azért nem volt olyan jó mint Meryl vagy Kate ...
Zempy 2009 febr. 25. - 20:27:03
(822/1029)
1) ötször volt jelölt,
2) ha az index mondja, akkor biztos el van ferdítve. Majd ha egy videóban látom, elhiszem.
3) Ricky Gervais viccelõdött, mikor elkezdõdött Kate sikersorozata, hogy "megmondtam neki, vállaljon szerepet ilyen filmben és dõlni fognak a díjak" ---> lehet, ezzel kevered
4) milyen nõvér és apáca???? sem nõvért, sem apácát nem játszott ebben a filmben. Meryl Streep játszott apácát!

Na kb. ennyit az infó pontosságáról is!
bourne 2009 febr. 25. - 20:23:19 Előzmény Zempy
(821/1029)
biztos lehetsz benne, h a bemutató napján ott leszek a filmen és az összes ismerõsömet is hívni fogom ... sõt talán be is öltözöm Parisnak ... :))))

jujj de izgi lenne ... :))))
Zempy 2009 febr. 25. - 20:22:35
(820/1029)
Ajjaj, tévedések és sántikáló érvek sokasága!

Elõször is, nem vagyok elvakult fan. Nézz be a Meryl Streep topicba, ott azok vannak, de én nem! Nem tudom, mekkora az Oscartörténelem-tudásod (nem felvágásból, de egy pici nekem van), ha nincs, nézz utána, miért nem kapta meg eddig. Vagy túl fiatal volt még, vagy mindig volt nála valaki sokkal erõsebb helyzetben, akár jobb alakítással. Egyébként példátlan rekord, hogy valakit 33 éves koráig ennyiszer jelölnek, már ez is nagyon nagy szó.

Az Oscar nem csak "most" kapós a holokausztra, mindig is az volt, ha még nem tûnt fel. A Zongorista, A bukás és hasonló filmek sikere is nagyban ettõl függött. Egyébként a Felolvasóban ez egy mellékszál, ha nem fogtad volna fel, abszolút nem errõl szól!

Anne Hathaway filmje gyenge, sokkal gyengébb mint bármelyik másik jelölt színésznõé idén. Ehhez jön, hogy eddig csak idétlen komédiákban caplató bárgyú szerepei voltak, ez az elsõ drámai bemutatkozása. Törvényszerû tehát, hogy nem tudott ebbõl akkora tapasztalatot összeszedni, mint Kate Winslet. Az meg a pofátlanság csúcsa lett volna, ha õ nyerné meg: most elõször alakított tisztességesen, míg mellette színésznõóriások voltak, akik vag még soha (Kate) vagy 25 éve (Meryl) nem nyertek! Hathaway még kezdõ, várjon csak még kicsit arra a díjra. Ahogy Winslet is keservesen megtette. Ki mondta egyébként, hogy a játéka egy semmi?!

És téves az is, hogy mindenki tudta volna, hogy Kate nyer. Erre jó példa Sean Penn, aki meglepett mindenkit, holott Rourke is eddig mindent elnyert elõle. Ha olvasgattál volna hazai és külföldi fórumokat, végig azon ment a találgatás, h Meryl v Kate nyer. Mert õk voltak az éllovasok. Utólag már könnyû azt mondanod, h mindenki tudta. Oscarnál nem lehet semmit tudni (csak nagyon ritkán), mert mindig vannak meglepetések!

Zárásul csak ennyit mondok, téged visszaidézve: "Még jó, h Oscart kapott a szerepéért, de te megmondod, hogy mindenki más jobb volt nála! mázlid van, ha nem látják az akadémián mit írtál, röhögnének egy nagyot!
ondok 2009 febr. 25. - 20:13:34 Előzmény Zempy
(819/1029)
Tegnap az Index Oskar összeállításában idézték szó szerint ,hogy ezt mondta ,mert már 4x volt jelölt:és ott volt akép is a filmbõl ,ahol apáca szerepben alakítja a náci érzelmû nõvért.
hiden 2009 febr. 25. - 15:37:58
(818/1029)
Kate megérdemelten gyõzött,szerintem nagyszerû színésznõ.Meryl Streephez sem fér kétség,de õ már kapott oscart,persze ez nem azt jelenti,h most nem kaphatott volna.
Zempy 2009 febr. 25. - 14:27:41
(817/1029)
Hol mondott ilyet?! Linkeld már be nekem, vagy valami!
Zempy 2009 febr. 25. - 14:27:05
(816/1029)
Nem akarlak meggyõzni, a kõkemény tényeket írom csak le. Pont Meryl Streep-et nem emlegeted, pedig csak õ volt egyedül jobb nála. Jolie a hisztériás anya szerepében megható volt, de ez inkább az ember reflexszerû érzelmeire hatott. Végigordibálta és sírdogálta filmet, remekül, de semmi több. Hathaway meg no comment, egy-két drámai hatásvadász sírós jelenettõl eltekintve az egész filmben csak úgy "van".
Még jó, hogy a szakemberek többsége nem osztotta a fura véleményedet :)
ondok 2009 febr. 25. - 12:55:27 Előzmény bourne
(815/1029)
Valóban tojok a gálákra ,meg a jelölésekre ,amire az a jellemzõ ,amit K. Wislet mondott :hogy azért vállalta el a holokauszt filmben a szerepet ,hogy végre megkapja az Oszkárt.Nohát akkor kurva reális lehet ez az Oszkár:) Visszatérve a kiindulásra : A jelöltek közül No1.M. Streep,aztán sokáig angy ûr.atöbbi négy közül meg bevallom Annie H.miunkássága felsem tünt,úgyhogy ott tõlem lehet Winslet a következõ.A.Jolie még kisebb durranás ,de jó nõ.Ennyi.
Zempy 2009 febr. 24. - 23:32:31
(814/1029)
Az meg, hogy Hathaway jobb lenne nála, látatlanban is nevetséges!
Zempy 2009 febr. 24. - 23:31:27
(813/1029)
Kétlem, hogy láttad a többi színésznõ filmjeit, akkor nem mondanád ezt. Mert nem így van. Aláírom, Meryl Streep egy picivel nekem is jobban tetszett, de neki már ez inkább egy rutin, olyan iszonyatosan profi. Jolie és fõleg Hathaway nem volt jobb (utóbbi nem volt igazán nagy szám, a filmje meg pocsék), úgyhogy Kate abszolút megérdemelte, hatodjára! És nehezebb volt ezt eljátszania, mint a labilis háziasszonyt a Szabadság útjai-ból. Itt nem is volt sok szövege, csak arckifejezésekkel és gesztusokkal kellett mindent kifejeznie, volt jellemfejlõdés is, hatalmas teljesítmény!
norton15 2009 febr. 24. - 23:14:58
(812/1029)
Vigyázzatok, mert van egy kemény ellenfele: Steven Seagal.
Zempy 2009 febr. 24. - 22:54:39
(811/1029)
Jövõre minden bizonnyal Zac Efron és Paris Hilton fognak nyerni! Állítólag döbbenetes alakítást nyújtanak legújabb filmjükben!
offtopic
bourne 2009 febr. 24. - 22:42:54
(810/1029)
én eric roberts visszatérését nézném meg :))))