2/10
offtopic
Rövid G. atya 2016 febr. 16. - 11:35:57 2/10
(3/3)
Azért annyira nem ösztönbõl. Csak nem kezdek tankönyvet keresni, ha ki kell cserélni egy villanykapcsolót vagy konnektort.
Annyit még megtanítottak általános iskolában, hogy mi az a fázis, nulla, föld és hogy mielõtt bekötök egy konnektort, csapjam le a biztosítékot és utána is ellenõrizzem fázisceruzával, hogy tényleg nincs áram alatt. ;)

Ami viszont tragikus: úgy tûnik, azt a mai villanyszerelõknek már nem tanítják meg, hogy a lámpa foglalatában az alsó érintkezõ kell, hogy legyen a fázis. :(
Torolt Felhasználo 2016 febr. 16. - 10:02:28
(2/3)
WARNING!

Villanyszereléssel senki ne próbálkozzon ösztönbõl! A magasfeszültség megölhet!

Ahogy az egyetlen részben ebbõl amit láttam nem engedték az "ösztön"-brigádot a daru közelébe (miután majdnem felborították).
2/10
Rövid G. atya 2016 febr. 16. - 09:51:38 2/10
(1/3)
Miért ekkora divat, hogy a legjobb témákat is elbasszák azzal, hogy kretén humanoid köcsögökre bízzák a mûsort?
Azt hittem, végre valami normális ismeretterjesztõ film (kiindulva abból, hogy én is csak akkor nyúlok a leírásért, ha ösztönbõl nem megy, legyen szó wc tartályról, villanyszerelésrõl vagy mobiltelefon beüzemelésérõl), erre ilyen képtelen fassággal indítanak, hogy mûrepülõgépeket vezetnek tudatlanul...
Nagyjából a "brutális..." sorozatok hulladék színvonalán van az egész. :(