Téma: Pain & Gain

Iceman87 2013 jún. 13. - 12:27:15
(6/126)
Most megnéztem én, és hát nem csak õ volt egyedül furi választás, hanem pl ez is:
Dwayne "The Rock" Johnson - Galambos Péter

Én ezt sem értem... semmi bajom nincs Galambos Péterrel, mert eszméletlen jó amiket csinál, de ez a színész valahogy nem való hozzá. Pl a legutóbbi halálos iramban 6-ban, ott ugye Schneider Zoltán tolmácsolta nekünk a sziklát. (meg az elõzõben is) Meggyõzõdésem hogy nagyon illett hozzá. kellõképpen mély és erõs hangja van. Miért nem lehetett õt beválasztani?!

Mark Wahlberg hangválasztásán is nagyot néztem most, ugyanis ez nagyon fura. Eddig vagy Stohl András csinálta vagy Széles Tamás. Mindkettejük nagyon jól passzol szerintem. Ha mondjuk most választanék én Széles Tamás mellett tenném le a voksomat, mert a mostani karakter egy kigyúrt kemény csávó, és neki azért van jó ordibálós kemény hangja (lásd: Gordon Ramsay) :)

Azért kíváncsi leszek mi sül ki a dologból. Még az is lehet, hogy nagyon jól fog mûködni a film.
tobywong 2013 jún. 13. - 11:58:00
(5/126)
Frankó! Csõre Gábor aztán marha jó lesz Wahlberg szinkronjának...
10/10
Sonic8 2013 jún. 07. - 23:47:05 10/10 Előzmény Dyrtyho
(4/126)
Ez valóbaj vígjáték. AZ IS. Akcióvígjáték.
Ha láttad a Bad Boys filmeket, akkor tudod ez milyen lesz.
7/10
Dyrtyho 2013 máj. 22. - 18:19:14 7/10 Előzmény samg
(3/126)
Itt semmiféle vígjátékról nincs szó, lehet hogy te ezt szûrted le az elõzetesbõl, de ahogy látod a filmnél is az van megadva, hogy filmdráma, és nekem a trailerbõl akciódráma jön le, nem pedig vígjáték, szóval te valami nagyon más elõzetest láthattál....
samg 2013 ápr. 24. - 11:50:22
(2/126)
ez most komoly??? ezek tényleg egy vígjátékot csináltak ebbõl a sztoriból? legalábbis a trailerbõl másra nem tudok következtetni. azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy a film eleje komédia, a másik fele meg dráma.
somersby 2012 dec. 01. - 21:07:20
(1/126)