8/10
Zmenne szept. 08. 11:17:36 8/10
(11/11)
Ahoz képest, hogy negyedik rész, egy kicsit félve ültem be a moziba. Attól féltem, hogy szoki pénzcsinálás okból lett leforgatva a film, és semmi nem lesz benne. Viszont pozitívan csalódtam. Van mondandója a filmnek, karakter fejlődés is, nem csak tocsogó akciójelenetek, hanem van szép deep leforgatott kocka is. Tényleg. Pozitívan csalódtam benne. Egyetlen egy dolog zavart, hogy igazából ez az egész film csak egy mellékszál volt.

Nem volt nagyon foglalkozva a főszállal (az hogy elfelejtették őt, meg hogy vissza akarja szerezni MJ-t) Igaz, volt benne néhány jelenet, ehez kapcsolódóan, de kb jött egy gonosztevő vele foglalkozott, majd elment a csaj. És ennyi. Okés, volt karakterfejlődés, meg megtanulta egybeolvasztani magát, de kb ennyi. Semmi több.

Szóval, egyedül ez zavart, hogy egy kicsit így feleslegesnek éreztem a fősztorit a filmben, de összegezve frappáns filmet dobtak össze, főleg, hogy már a negyedik.
7/10
idõjós1010 aug. 15. 13:40:12 7/10
(10/11)
Szimpatikus karakterek, egészen jó sztori, ugyanakkor viszont valahol még mindig ugyanazt hozza, amiért anno beleuntam, és felhagytam a részek követésével. Még mindig sok az érzelmes rész, és még mindig kevés az akció.
9/10
Cinematic aug. 10. 23:15:41 9/10
(9/11)
Az egyik legjobb pókember film, ha nem a legjobb!
Nagyon szerettem a történetet és az emberi, normál léptéket, a gondolatokat és az érzéseket, végre nem villódzásoktól és vágásoktól hemzsegő káoszt kaptunk, hanem egy élvezhető, szép, követhető, szövevényes és izgalmas filmet.
8/10
buncow aug. 06. 16:19:15 8/10 Előzmény Zoli898989
(8/11)
Az a baj fogalmad nincs a FILM fogalmáról, a jó sztori, jó színészi teljesítmények, és a szép fényképezés, stb, ezektől lesz valami jó és nem az agyatlan CGI ugrálástól, mégha az is volt benne, de jól megvalósítva. Én örülök mikor néha egy film lelassít mint 15-20 évvel ezelőtt is volt még rá példa, és nem a hozzád hasonló hiperaktív ADHD-s új generációt, vagy épp eccerű réteget próbálja csak kiszolgálni, hanem visz bele némi tartalmat is. Nem volt tökéletes, de messze az egyik legjobb pókember film a Tobey éra óta.
2/10
Zoli898989 aug. 02. 22:24:44 2/10
(7/11)
Mi ez a nyáltól fröcsögős romantikus f.s? Bugyuta párbeszédek, értelmetlen következmények, vontatott hangulat és cselekmény.... Ez minden csak nem pókember.... Az akció jelenetek jók voltak, az hozta a szintet, a többi kritikán aluli, de arra természetesen tökéletes, ha nem tudsz elaludni, a háttérben meg elindítod ezt a filmnek nevezett valamit.... 10/2, de akinek tetszett az új szuperman film, ami egy döfés a többi szuperman filmnek, annak ez is biztosan tetszeni fog...
5/10
JustNatalia aug. 02. 15:35:25 5/10
(6/11)

SPOILER

Nagy reményekkel és izgatottan ültem be a moziba, hisz az előző film sikere, és a bejelentés után miszerint újabb trilógia készül Holland főszereplésével, szinte biztosra vettem, hogy valami szenzációs dolgot fogunk látni. Hát..sajnos messze nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Az még rendben van, hogy raktak bele látványos harci, üldözéses jeleneteket, az is érthető, hogy a legutóbbi lezárása után bőven lesz dráma és lelkizés a filmben. A baj igazán az arányokban található, no meg a film hosszúságában. Az írók egyszerűen nem tudták jól eltalálni, hogy kellően meg legyen az akció és a dráma egyensúlya. A gonoszok ki be járkálnak a jelenetekből, néha kapunk egy depis pókembert pár perce, csak hogy utána rögtön megszakítsa a jelenet komolyságát pár berángatott szuperhős vagy az MJ-Ned páros. Nincs elmélyülés, feldolgozás, katarzis.
Mivel nagy pókember rajongó vagyok és játszottam a játékokkal, baromi kínos volt felfedezni, hogy mennyit loptak a játékok harci koreográfiájából valamint látványvilágából.
Egyetértek az egyik hozzászólóval miszerint a pókember filmek kitűnnek és nem fognak elveszni a többi egy tucat marvel filmmel a süllyesztőben (tisztelet a kivételnek). Azonban ez a film így is messze alulteljesített a lehetőségek tekintetében.

8/10
buncow aug. 02. 01:58:31 8/10
(5/11)
Tele a T-m a szuperhős filmekkel már vagy 10 éve, de pókember (batman mellett) az egyik kedvenc karakter volt mindig is (leszámítva a bárgyú bamba kínos garfield és stone párost), és bár a Tobey-féle pókember volt nekem az Etalon, Tom Holland jó választás volt, szimpatikus, és belenőtt a szerepbe, ez a film pedig végre FILM volt, a látvány mellett megvolt a sztori, a színészi teljesítmény, nem csak agyatlan poénkodás meg ugrálás. Viszont kicsit hosszú lett, szerintem indokolatlanul, másfél óra is bőven elég lett volna, már a két óra is túlzás szerintem. Ha a pókember és batman filmek megmaradnának emberközelibbnek, nem ilyen világmegváltós hipergalaktikusűrizésmarhaság szinten tolnák, akkor élvezhetőbbek lennének. A Michael Keaton-ös volt még hasonló földhözragadtabb pókember sztori. Szóval összességében továbbra is azt tartom, hogy nem hiányzik a szuperhős filmdömping a mozikból, örülök, hogy kihalófélben vannak, de egy-egy ilyen kidolgozottabb film néha jöhet, bár az időt nem kell két és fél órára elhúzni, fölösleges.
10/10
hatasalatt@freemail.hu júl. 30. 21:05:24 10/10
(4/11)
Nekem nagyon bejött, azt kaptam amit vártam, Megtorló külön üde színfolt volt a filmben :) Talán annyi hiányérzetem van, hogy kicsit tovább vihették volna a történetet MJ és Neddel. Így most megint éveket kell várni, hogy történjen előrelépés (hacsak valamelyik bosszúállók filmben nem történik valami, ami esetleg megtöri a varászlatot)
7/10
vki69 júl. 30. 16:30:01 7/10
(3/11)
a film rendben van. az MC univerzumból úgy látszik csak ez fog fenn maradni a többi felejtős lesz..
érdemes megnézni
9/10
téltündér júl. 29. 21:52:37 9/10
(2/11)
Szerintünk nem volt gyenge. Kb. az előző részek színvonalát hozta, viszont reklámmal együtt olyan hosszú, hogy kacsát kell vinni, ha valaki egy filmkockáról se akar lemaradni.
4/10
nokedli80 júl. 29. 21:19:31 4/10
(1/11)
Sajnos nagyon gyenge lett, tuti nem többször nézős, premier csalódás.