7/10
idõjós1010 aug. 15. 13:40:12 7/10
(10/10)
Szimpatikus karakterek, egészen jó sztori, ugyanakkor viszont valahol még mindig ugyanazt hozza, amiért anno beleuntam, és felhagytam a részek követésével. Még mindig sok az érzelmes rész, és még mindig kevés az akció.
9/10
Cinematic aug. 10. 23:15:41 9/10
(9/10)
Az egyik legjobb pókember film, ha nem a legjobb!
Nagyon szerettem a történetet és az emberi, normál léptéket, a gondolatokat és az érzéseket, végre nem villódzásoktól és vágásoktól hemzsegő káoszt kaptunk, hanem egy élvezhető, szép, követhető, szövevényes és izgalmas filmet.
8/10
buncow aug. 06. 16:19:15 8/10 Előzmény Zoli898989
(8/10)
Az a baj fogalmad nincs a FILM fogalmáról, a jó sztori, jó színészi teljesítmények, és a szép fényképezés, stb, ezektől lesz valami jó és nem az agyatlan CGI ugrálástól, mégha az is volt benne, de jól megvalósítva. Én örülök mikor néha egy film lelassít mint 15-20 évvel ezelőtt is volt még rá példa, és nem a hozzád hasonló hiperaktív ADHD-s új generációt, vagy épp eccerű réteget próbálja csak kiszolgálni, hanem visz bele némi tartalmat is. Nem volt tökéletes, de messze az egyik legjobb pókember film a Tobey éra óta.
2/10
Zoli898989 aug. 02. 22:24:44 2/10
(7/10)
Mi ez a nyáltól fröcsögős romantikus f.s? Bugyuta párbeszédek, értelmetlen következmények, vontatott hangulat és cselekmény.... Ez minden csak nem pókember.... Az akció jelenetek jók voltak, az hozta a szintet, a többi kritikán aluli, de arra természetesen tökéletes, ha nem tudsz elaludni, a háttérben meg elindítod ezt a filmnek nevezett valamit.... 10/2, de akinek tetszett az új szuperman film, ami egy döfés a többi szuperman filmnek, annak ez is biztosan tetszeni fog...
5/10
JustNatalia aug. 02. 15:35:25 5/10
(6/10)

SPOILER

Nagy reményekkel és izgatottan ültem be a moziba, hisz az előző film sikere, és a bejelentés után miszerint újabb trilógia készül Holland főszereplésével, szinte biztosra vettem, hogy valami szenzációs dolgot fogunk látni. Hát..sajnos messze nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Az még rendben van, hogy raktak bele látványos harci, üldözéses jeleneteket, az is érthető, hogy a legutóbbi lezárása után bőven lesz dráma és lelkizés a filmben. A baj igazán az arányokban található, no meg a film hosszúságában. Az írók egyszerűen nem tudták jól eltalálni, hogy kellően meg legyen az akció és a dráma egyensúlya. A gonoszok ki be járkálnak a jelenetekből, néha kapunk egy depis pókembert pár perce, csak hogy utána rögtön megszakítsa a jelenet komolyságát pár berángatott szuperhős vagy az MJ-Ned páros. Nincs elmélyülés, feldolgozás, katarzis.
Mivel nagy pókember rajongó vagyok és játszottam a játékokkal, baromi kínos volt felfedezni, hogy mennyit loptak a játékok harci koreográfiájából valamint látványvilágából.
Egyetértek az egyik hozzászólóval miszerint a pókember filmek kitűnnek és nem fognak elveszni a többi egy tucat marvel filmmel a süllyesztőben (tisztelet a kivételnek). Azonban ez a film így is messze alulteljesített a lehetőségek tekintetében.

8/10
buncow aug. 02. 01:58:31 8/10
(5/10)
Tele a T-m a szuperhős filmekkel már vagy 10 éve, de pókember (batman mellett) az egyik kedvenc karakter volt mindig is (leszámítva a bárgyú bamba kínos garfield és stone párost), és bár a Tobey-féle pókember volt nekem az Etalon, Tom Holland jó választás volt, szimpatikus, és belenőtt a szerepbe, ez a film pedig végre FILM volt, a látvány mellett megvolt a sztori, a színészi teljesítmény, nem csak agyatlan poénkodás meg ugrálás. Viszont kicsit hosszú lett, szerintem indokolatlanul, másfél óra is bőven elég lett volna, már a két óra is túlzás szerintem. Ha a pókember és batman filmek megmaradnának emberközelibbnek, nem ilyen világmegváltós hipergalaktikusűrizésmarhaság szinten tolnák, akkor élvezhetőbbek lennének. A Michael Keaton-ös volt még hasonló földhözragadtabb pókember sztori. Szóval összességében továbbra is azt tartom, hogy nem hiányzik a szuperhős filmdömping a mozikból, örülök, hogy kihalófélben vannak, de egy-egy ilyen kidolgozottabb film néha jöhet, bár az időt nem kell két és fél órára elhúzni, fölösleges.
10/10
hatasalatt@freemail.hu júl. 30. 21:05:24 10/10
(4/10)
Nekem nagyon bejött, azt kaptam amit vártam, Megtorló külön üde színfolt volt a filmben :) Talán annyi hiányérzetem van, hogy kicsit tovább vihették volna a történetet MJ és Neddel. Így most megint éveket kell várni, hogy történjen előrelépés (hacsak valamelyik bosszúállók filmben nem történik valami, ami esetleg megtöri a varászlatot)
7/10
vki69 júl. 30. 16:30:01 7/10
(3/10)
a film rendben van. az MC univerzumból úgy látszik csak ez fog fenn maradni a többi felejtős lesz..
érdemes megnézni
9/10
téltündér júl. 29. 21:52:37 9/10
(2/10)
Szerintünk nem volt gyenge. Kb. az előző részek színvonalát hozta, viszont reklámmal együtt olyan hosszú, hogy kacsát kell vinni, ha valaki egy filmkockáról se akar lemaradni.
4/10
nokedli80 júl. 29. 21:19:31 4/10
(1/10)
Sajnos nagyon gyenge lett, tuti nem többször nézős, premier csalódás.