kék szem jan. 11. 13:23:37 Előzmény Mangetsu
(59/99)
Janderka nagyon kemény kritikus.
janderka jan. 11. 02:07:49 Előzmény Mangetsu
(58/99)
Megtisztelő, de nem. :) Csak agyalgattam.
De tovább már nem gondoltam, hogy ezzel mi lehetne a hosszútávú célja az öregnek.
Mindenesetre annyit már tudhatunk az eddigiekből, hogy Olivért állítólag egy Búzás nevű ügyvéd palizta be és Fejesék családi ügyvédjét ugyancsak Búzásnak hívják. Bár ez eddig Gubáéknak nem szúrt szemet, pedig ő intézte a kiengedésüket... Szóval az is lehet, hogy csak névrokon :)))
8/10
Mangetsu jan. 11. 00:40:55 8/10
(57/99)
A sorozatban Dobó Kata eddig nem lopta el a show-t!
8/10
Mangetsu jan. 11. 00:34:11 8/10 Előzmény janderka
(56/99)
Az érdekes csavar lenne. Esetleg egy forgatókönyvíróhoz van szerencsém?
janderka jan. 10. 23:04:46
(55/99)
Ismerve a Gubáék szabadlábra helyezéséért kifizetett óvadék összegét, a széfben dugdosott milliókat és a fűnek-fának osztogatott pénzek mennyiségét, eddig én tényleg azt gondoltam Fejesékről, hogy egy eredendően gazdag családról van szó (hatalmas földek, benzinkút). De látva ezt a (féltve örzőtt, ámde a gyűjtőkön kívül senkit sem izgató) Lada körüli mai palávert, tényleg kezdek elbizonytalandoni a Fejes család valódi vagyoni helyzetét illetően.

Lehet hogy ezek a pénzek valójában tényleg az Olivéren keresztül kicsalt Guba Bankos bitcoinmilliárdok részei?!
8/10
Mangetsu jan. 10. 22:49:14 8/10
(54/99)
Megnéztem, az RTL + -on ingyen visszanézhető a sorozat.
https://www.rtlplusz.hu/pokoli-rokonok-p_26631
8/10
Mangetsu jan. 10. 22:27:24 8/10
(53/99)
Guba Antal, "a falu bikája" egy kicsit összeszedhetné már magát, mert szinte fájó nézni, hogy ennyire papucs.
Aczél Tihamér és a pletykás Angéla nagyon szórakoztató karakterek. Ők a legjobbak a sorozatban.
Fejes Laci és Fejes Ilona szerethetők házaspárként.
Remélem, ki fog derülni, hogy a Fejes és az Aczél család között miért van ez a hatalmas ellenségeskedés.
Ez a szövevényes családfás sorozat könnyed kikapcsolódást nyújt. Vannak benne jópofa, vicces részek.
1/10
Tímárpéter jan. 10. 06:31:18 1/10
(52/99)
RTL színvonaltalanság. Idegesítően rossz sorozat (már amennyibe belenéztem).
Zsupsz jan. 10. 04:27:37
(51/99)
Dobó Kata nagyon rossz ebben a szerepben.
Rainwalker jan. 08. 20:17:06 Előzmény Konzulens
(50/99)
Mert szeméttel lesz tele lassan minden! Okostojás...
Konzulens jan. 08. 20:07:08 Előzmény Rainwalker
(49/99)
Nem értem, miért ilyen alpári stílusban véleményezi a szereplőket.
Rainwalker jan. 08. 19:56:46
(48/99)
Igazi mosószappanopera... Gabonafélék mindenre jók... Katácska is végre levetette azt a ronda bibircsókot, csak már öreg boszorkányfeje ven... Fiatal kis ripacsok, öreg képernyőre alkalmatlan öregek /Cs.Judit pl/
1/10
Roland75 jan. 08. 11:11:39 1/10
(47/99)
És még hétvégén is ezt a szennyet tolják az ember po.. arcába. RTL csatornalistámból törölve.
janderka jan. 08. 00:35:35 Előzmény Heatseeker
(46/99)
Fú, tényleg sok(k) az átfedés. Kár is volt mondanod. Szinte már feledni tudtam a korábbi rémségeket...

:)
2/10
Heatseeker jan. 07. 23:53:34 2/10
(45/99)
Lehet, hogy az ötlet horvát, de Barbi kb. a tizedik perctől biztos belenyúlt, ahogy tette azt a DÖ-ben és a Keresztanyuban, a többi sorozata megbukott, arról nem érdemes beszélni. Így a fenti kettőből lopkodta össze az eddigieket. Szappanosék beköltöznek Ökörapátiba a romos házba (majd Jenő/Goran felújítja), ott sült el először a ,,Dénes teszt", a kocsmárosné lányának (itt a fiának) nincs apja, de majd lesz, nyilván Guba Antal (Szappanos Tibi is így járt anno...). A ,,rendőrőrsön" egymást váltják az emberek a fogdában (Keresztanyu), a polgármester korrupt (majd jön Subicz), a kocsmában (na jó, legyen söröző/panzió) mindig valaki részeg, az öreg Magyar Attila szerepe teljesen felesleges, egyáltalán nem humoros (DÖ). A fiatalok keresztbe-kasul szeretik/utálják egymást, ezt is ismerjük már... Szappanos Mónika/Gubáné nem bírja elviselni a vidéki antiluxust, ezért a panzióban akar lakni. Marosi Gitta szerepét pedig átvette Vilmos, aki most ügyvéd lett, és mozgatja a szálakat, ő etette meg a kis Gubát a kriptoügylettel. A ,,Pityke" beszólás pedig utalás minderre, kíváncsi vagyok, a polgármestert mikor Misizik le (csak nehogy jöjjön Sanyi is, a katasztrófavédő), bár a felesége itt is elég gázos szerepet kapott, igaz még messze van Zsókától. És még biztos lenne több hasonlóság, csak ahhoz lelkesebben kellett volna néznem ezt a ,,zseniális" alkotást.
janderka jan. 07. 21:48:35
(44/99)
Be kell lássam, nem olyan rossz, mint amire a KA vagy a DÖ alapján számítottam - bár a legeslegelején azok sem indultak úgy, mint amilyenekk igen hamar váltak... Reméljük ezt nem szúrják el. Jobb híján ugyanis nézne valamit a magyar - még ha az alapötlet ezúttal sem magyar.

Viszont, hogy hűek legyünk magunkhoz, van azért néhány furcsaság az "alapfelállásban".
Ha Id. Gubáné nyuggerotthonban is élt már évek óta, a házát hogy hagyhatta a kőgazdag keresztrokon szomszéd így lepusztuilni, hogy még az egerek is ellephessék? Hiszen ez neki is gondot okozhatott volna már. Sőt a piperkőc polgármester, mint a község első embere - ha másként nem, településképileg - ugyancsak hogy hagyhatta mindezt éveken át?

Illetve ha Fejes valóban annyira kőgazdag, hogy náluk úgy hullhatnak a húszezres kötegek a falból, mint máshol a salétrom, akkor hogyhogy egy ilyen romos ikerház másik felében él a családjával? És hogy nincs neki is legalább egy fele akkora uradalma Pantallóson, mint Gubának volt Pesten?

Ja, és ha egy kocsiin kinézve a járműtől távol van kitéve egy várakozni tilos tábla, akkor az onnantól lesz érvényes ahová letűzték és nem előtte - mint egy buszmegállónál vagy taxiállomásnál...

Egyébként meg Szabó Leó egészen belefogyott, hogy a doktor balatoni csodavize csődbe vitte... Lám, újra a kocsik körül kötött ki. :) Kaphatott is volna egy erre utaló matricát az autómentő trélerére - mondjuk Leo Service néven! (A cameo kedvéért.)
gme jan. 07. 13:42:39 Előzmény 7esbusz
(43/99)
Egyetértek. (.... és még ott a Keresztanyu is ebből a típusból).
10/10
zeratul jan. 07. 00:23:50 10/10
(42/99)
nekem egyelőre bejön :)

a Dénes poén is hatalmas, de az ügyvédet mikor meséli, hogy valami Búza vagy ilyesmi volt a neve, mindezt az Árpa Attilának, aki meg még Guba :) a Keresztanyus referenciák is jók, pl. a rendőrfőnököt az öreg egyszer Pitykének szólítja, az meg visszaszól, h ne hívj így :)
nchester jan. 06. 18:54:29
(41/99)
7esbusz miért keresi valaki egy sorozatban egyáltalán a realitást?
1/10
Tímárpéter jan. 06. 18:07:52 1/10
(40/99)
Szánalmas politikai kavarás....ez az RTL.