macsek1121 jan. 26. 21:20:53 Előzmény napraforgó
(178/278)
Ezt a Fruzsi-Zalán féle történetet el is felejtettem. Tulképp a sztori szempontjából teljesen lényegtelen mozzanat, az egyéjszakás kalandokat nem szokás túlragozni. Lehet ezért nem folytatják ezt a szálat, legalábbis remélem, hogy ha van egy csöpp eszük, akkor nem teszik.
offtopic
janderka jan. 24. 11:56:10 Előzmény luci87
(177/278)
Ha lelapíttataná a füleit, tökre rendben lenne. Nem akkora "védjegy" ez, hogy így ragaszkodjon hozzá.
7/10
luci87 jan. 24. 08:22:32 7/10 Előzmény napraforgó
(176/278)
Igen;) Elég rosszul néz ki,Okorapatiban meg jobban nézett ki,igaz fiatalabb is volt
7/10
luci87 jan. 24. 08:20:42 7/10
(175/278)
Most megint eljátsszák a lelet cserét,mint az elején, mikor Csabi elcserélte a DNS mintát
.. Gréta kapja meg a pozitív leletet Gabi helyett...
5/10
napraforgó jan. 22. 14:41:56 5/10
(174/278)
Jé, Szláven elkeveredett Tömpösre Ökörapátiból?
jorden09 jan. 21. 12:36:56
(173/278)
https://blockblastsolve.net/ is a helpful tool for finding the best moves, improving strategy, and getting higher scores in the game.
kicsimanoci jan. 21. 10:43:48
(172/278)
Ez a Dusi most elég mísz p....csa.
janderka jan. 21. 09:12:22 Előzmény napraforgó
(171/278)
Ezek ilyen gyorslefolyású minikonfliktusok. Amik csak színesítik a nagyívű alaptörténetet. Egy kis megcsalás-kibékülés, elköltözés-visszaköltözés, kanapénalvás-visszafogadás, lábolnlövés-felépülés. Egy hét max ameddig tarthat az adott gebasz. Után újabb emberrel újabb ugyanaz kell megessen. Miközben a kiváltó esemény kibogozása, megoldása tapodtat se megy előre.
Jelesül Gubák bankcsődjének rendezése.
Ennek elkenését pedig jól szolgálja rétestészta történetmesélés. Így mire az idulást követő 100-dik részhez ér a sztori, az ember már rég elfelejtette, kit miért is néz már második éve a képernyőn.
5/10
napraforgó jan. 21. 08:36:38 5/10
(170/278)
Dusi tegnap még haldoklott, nem lehetett tudni, túléli-e a támadást, ma meg már vígan botladozik otthon a mankóival. Hát ez vicces.
5/10
napraforgó jan. 20. 20:29:58 5/10
(169/278)
Dusit a bal combján lőtték meg és most a jobb lábát kíméli, nyilván azt operálták meg. Vicces.
5/10
napraforgó jan. 20. 10:50:38 5/10
(168/278)
Pont olyan bugyuta, mint a Drága örökösök.

Olvasom előre a tartalomismertetőt.

Most tényleg, Gréti és Gabi is teherbe zuhan?
Ott van Zsófi és Lara is, ők nem? Na és a kis pikáns külsejű Fruzsina, neki is volt egy éjszakája Zalánnal. Azt a szálat miért nem folytatták?

ncsaba50 jan. 12. 17:34:14
(167/278)
Ez a sorozat is kezd egyre sablonosabb és laposabb lenni.
5/10
napraforgó jan. 09. 05:19:18 5/10
(166/278)
Vajon miért mentek ki a rendőrök a városszéli közkifolyóhoz? Hogy igyanak egy kis vizet? Közben meg Rocco elsétált mellettük egy hullával a vállán. És a rendőröknek nem tűnt fel semmi. Hááát?!
Nem furcsa egy kicsit?
5/10
napraforgó jan. 08. 11:39:56 5/10 Előzmény janderka
(165/278)
Én nem tudom, hogy a halottakat csupaszon temetik-e el, de azt láttuk, hogy azt a hajléktalant lezárt koporsóban temették el. Johanna nem nem engedte kinyitni, hogy a család még láthassa az elhunytat. Itt meg nem láttuk, hogy Rocco a koporsót ásta volna ki, csak ásott, ásott, aztán már hirtelen a zsákban volt a hulla.
5/10
napraforgó jan. 08. 11:34:25 5/10 Előzmény janderka
(164/278)
Erre a kihantolásra azért volt szükség, hogy Rocco bedugja az öreget Pali ügyvéd autójának a csomagtartójába. lesz majd meglepetés, ha kinyitják a csomagtartót.

Egyre zavarosabb ez az egész.
Tihamér hülye, Angéla elviselhetetlenül erőszakos. A Szabikájuk egy elcseszett fiatalember.
Laci valóban egy bunkó falusi disznó, az Ilonkája meg egy szerencsétlen besavanyodott háziasszony. Alexa lányukat meg kéne nevelni, mert egy tolvaj, spicli, zsaroló kis tyúk.
Tóni egy szerencsétlen hülye, akinek minden családtagja a vérét szívja. Enikő pofátlan, aki állandóan Ilát pumpolja, főzet vele a családjára, miközben ő a kisujját sem mozdítja, csak ha a borospoharat kell emelgetni. Olivér és Lara idegesítő, egyszóval nincs egyetlen szimpatikus szereplő sem.
Nem is tudom, miért nézem, talán a csodára várok, hogy majd csak jobb lesz.
janderka jan. 08. 07:56:06 Előzmény napraforgó
(163/278)
Lehet, csak lemaradtam róla, de hogy került zsákba a hulla? Nincs az a temetés ahol ne csupaszon tennék a sírba. Egyébként meg ha annyira fontos lett volna hogy ne derüljön ki, hogy kit temettek el Fejes helyett, akkor anno miért nem inkább elhamvasztották szórták szét? Onnantól aztán már nem lehetett volna viszafejteni, hogy ki volt valójában az eltávozott.

Egyébként meg azzal, hogy egy konkrét csereholttest eltűnik, még nem válik nem megtörténté Fejes korábbi hamis halottá nyilvánítása.
És ha Rocco meg a boszorka kicsit is szerették volna az öregjüket, minimum kinatolták volna hivatalosan és megaták volna neki a valódi végtisztességet. A Fejes szarkavarás úgyis véget ért azzal, hogy ÍIstván feltámadt.
Nem is értem ezt a műbalhét amit a Barbi-művek le akar itt tolni a nézők torkán. Nem is értem...
5/10
napraforgó jan. 07. 16:38:13 5/10 Előzmény macsek1121
(162/278)
Nem tudjuk, hogy Fejesnek mekkora földjei vannak, de nem láttam, hogy gazdálkodott volna azokon a földeken. Se nem szántott, vetett, se állatokat nem tartott, magától meg nem fial a föld.
Itt csak annyit láttunk, hogy Thamérnek fájt rá a foga, mert oda akarta építtetni az akku gyárat.
5/10
napraforgó jan. 07. 05:39:23 5/10
(161/278)
Ez döbbenetes!. A "boszorkány"-nak titulált nő (Papadimitriu Athina ) megegyezik Fejes Istvánnal, hogy eltünteti a volt férjét. Utasítást ad a fiának, Roccónak, hogy ássa ki (vélhetőleg a saját apját) és tüntesse el.
Undorító, felháborító ötlet. Hogy juthat ilyesmi HB nagyasszony eszébe???!!!
macsek1121 jan. 06. 15:38:30 Előzmény napraforgó
(160/278)
Gondolom, nincs bizonyíték, hogy valakit oda temettek. Hulla nincs, a másik csak eltűnt, félreértés az egész. Amúgy tényleg zavaros az egész sorozat. A milliókat megértem, hiszen Istvánnak hatalmas földjei vannak. Egy ismerősömnek voltak földjei, nem iszonyú nagy terület, nem is Budapest környékén, de a hagyaték több, mint egy milliárdra jött ki. Némi mezőgazdasági gép, némi csarnok/raktár stb, stb. A föld még mindig érték. A gazdák évek óta károkat szenvednek az aszálytól, ennek ellenére az. Nagyon is az, bármily hihetetlen számomra is.
5/10
napraforgó jan. 06. 13:35:55 5/10 Előzmény macsek1121
(159/278)
Nagyon gyenge vád ez a "csalás". Az a másik István ellopta Fejes iratait, és azokkal azonosították a kórházban, amikor elhunyt az elgázolása után.
Fejes elbújt az erdei faházban és a családja nem vallotta be, hogy tudták, hogy életben van. Én nem látom be, hogy miért jó, ha eltüntetik a hullát a sírból? Na az halottgyalázás, kegyeleti jogok megsértése. Nem értem, hogy miért lenne ez jó Fejes Istvánnak.
Annyira zavaros ez a történet. De legalább vicces lehetne, de kicsit sem az.