Téma: Postakocsi

olahmiki1959 2016 jún. 08. - 07:18:24 Előzmény koromiska
(3/3)
Így, ahogy leírtad az ismertetõt, egy az egyben a Hatosfogat címû, klasszikus fekete-fehér westernnek a sztorija ugrott be. Még a kocsin utazó karakterek is tökéletesen megegyeznek a régi filmben szereplõkkel.
Ez véletlenül nem annak a remake-je?
10/10
koromiska 2012 nov. 29. - 08:03:18 10/10
(2/3)
Hét elkeseredett karakternek kell átkelnie a Geronimo-területen; a Lordsburgbe vezetõ kirándulást veszélyek, románcok és kalandok tarkítják.
A Tontóból Lordsburghbe tartó postakocsi utasait a katonaság figyelmezteti, hogy az utat Geronimo apacs fõnök csapata veszélyezteti. Mivel a fegyveres kísérõ visszalép, a helyét Curly Wilcox rendõrbíró foglalja el, mert el akarja kapni a szökés miatt körözött Ringo Kidet és a gyilkos Luke Plummer bandáját. Az utasok többsége (köztük egy terhes nõ, egy hamiskártyás, egy tüdõbajos doktor, egy táskájához ragaszkodó bankár és egy kurtizán) - különbözõ okokból - ragaszkodik az út folytatásához, sõt útközben Ringo is felkérezkedik, mert õ is bosszút akar állni Plummeron apja meggyilkolása miatt.
feketevipera 2011 márc. 29. - 19:26:13
(1/3)
Szerintem közepesecske filmecske, vannak ennél sokkal jobbak is. Talán az a legnagyobb érdekesség benne, hogy a zenészként valószínûleg jobban ismert Willie Nelson és Johnny Cash is szerepel a történetben, amúgy nem nagy eresztés az egész. Az MGM-féle szinkron pedig tovább ront az összképen, szokás szerint. Amúgy azt se értem, itt miért akciófilmként tüntették fel (arról inkább egy másik zsáner ugrik be), holott western. Na meg jópofa az ismertetõben az, hogy "hét elkeseredett karakter...". :-)