1/10
Csalódott 2025 nov. 11. - 15:51:25 1/10
(16/76)
Jó látványos film. Igazi gyermekded mese. Kb. mint réges régen volt a Végtelen történet.
Egy vaj van vele. Ez nem predator film.
Teljesen rendben lenne, ha nem predatorok lettek volna a főszereplők, hanem mondjuk egy teljesen más földönkívüli fajt alkottak volna meg, akkor akár még el is tudnám fogadni.

Én gyerekkoromban láttam az első predator filmet, napokig szökelltem éjszaka villanykapcsolóról- villanykapcsolóra, ha éjszaka ki kellett mennem, úgy rám hozta a frászt. De ez a röhögést meg szánalmat a hozta csak rám.

A csaj cuki volt, meg akis földönkívüli kutyuska is. Meg a predátor is cuki volt. De ez nem predátor film.

És igazából én sajnálom, hogy a filmipar ilyen irányba ment el, hogy a gyengeséget erőnek állítják be, a ratyiságot meg természetes értékrendnek. Nem gondoltam, hogy eljön ez az idő, hogy két- három évente egy érdemes fikmet tudnak csak kidobni a piacra amelyet moziban meg lehet nézni.
Sz. Péter 2025 nov. 10. - 22:37:04 Előzmény -Feri
(15/76)
Az alap technológiákat nem ők fejlesztették ki, hanem egy náluk fejlettebb faj, az amengik akik korábban rabszolgákká tették a yautjákat.
7/10
-Feri 2025 nov. 10. - 20:39:25 7/10
(14/76)
Azt meg tudtam bocsátani, hogy családi film lett már ebből is, de hogy a ragadozók sivatagi vityillókban éljenek, kábé az indiánok szintjén? Mikor ilyen technikák kifejlesztéséhez irdatlan infrastruktúra kell(ene), ami minimum nagy metropoliszok hálózatát feltételezné.
Sz. Péter 2025 nov. 10. - 18:41:51 Előzmény durumdara
(13/76)
Furcsa filmeket nézhettek a családdal, ha szerinted ez is gyerekeknek való. :)
6/10
durumdara 2025 nov. 10. - 16:16:10 6/10
(12/76)
Családi Disney film. Nem is vártam mást, talán ezért nem csalódtam.
Full grafika. Kissé Apocalypto jellegű, akárcsak az idegen beszéd.
Megvan benne Shrek szamár megfelelője ("Két szó: fogd be!"), és a cuki állatka.
Emiatt tényleg családi mozi, nem is értem 16-os karikát. (Vessük össze mondjuk a Predator 2018, vagy a Predatorok 2010 változattal. Ha ott 16-18, akkor itt ez 12-14).
Kicsit birodalmi rohamosztagos feelingem is volt.
Ugye azok azért vannak páncélban, hogy ne embereket lőjenek halomra a jó fiúk....
Itt meg - nem árulom el, majd rájöttök.
2/10
Pseudoacaccia 2025 nov. 10. - 11:27:51 2/10
(11/76)
Sajnos egy jellegtelen, 8-10 éves korosztálynak szóló mozit alkottak. A látványelemek miatt egy Star Wars filmenk jobban beillene. Csalódás volt az egész.
1/10
aerys 2025 nov. 10. - 08:47:36 1/10
(10/76)
Predator disneylandban! Kb így tudnám leírni ezt a CGI parádét. Egy darab képkocka nem igazi ebben a cukiskodó PG13 mesefilmben
10/10
Zsu777 2025 nov. 08. - 21:06:07 10/10
(9/76)
Jó volt
2/10
Csaba61 2025 nov. 08. - 16:14:19 2/10
(8/76)

Ez tényleg egy családi film a Disney-vel, a szó-szoros értelmében. Aki egy valódi ragadozó filmre számít, az ne nézze meg...
6/10
fpetya35 2025 nov. 07. - 22:28:28 6/10
(7/76)
A Préda után a rendező hozza a kötelező látványvilágot, de nekem ez már túl Disneys! Még a robot csajjal ki is békültem volna, de a lények és a történet menete hol transformerszes , hol godzillás érzést adtak,és egyik sem a kedvencem! A cukiság faktort is hanyagoltam volna! Nem rossz film de elveszíti azt a vonzerőt lassan ami miatt szerettük a predatort! Persze értem én hogy mindenkinek meg akarnak felelni, pedig nem kéne! Egy R besorolású horrornak jobban örültem volna!
7/10
ZoliDebrecen 2025 nov. 07. - 21:26:57 7/10
(6/76)
Nem volt rossz egyáltalán az elmúlt predator filmekhez képest. Persze az eredeti predator filmet nem körözi le, mint ahogyan az azóta készült többi sem... de talál a préda mellett ez a film méltó folytatás az eredeti mű után, igaz elmentünk kicsit gyengébb úton, de sajnos nem most éli a filmipar a világkorát, lekörözni a 80as 90es években készült filmeket nagyon nehéz manapság, mivel mindenkinek az igényeit próbálják kielégíteni és így hígabbá válik minden 🙂
7/10
KriszXD56 2025 nov. 07. - 21:21:58 7/10
(5/76)
Spoileres!

Elnézést hogy általában spoilerezek a véleményeimben, de anélkül nem tudom leírni számomra mi volt a "lényeg" és mi az ami megfogott vagy épp nem... Kezdem azzal hogy az új predátor kinézet nem igazán tetszett. Viszont a fegyverek és a dizájn jól lett. Egyfajta Alien és Predátor ötvözet a jövőben játszódva. Egy ilyen filmben formabontóként, hisz itt a ragadozó a főszereplő és a jófiú... Indítunk a Yautja primeal. Ahol Deket az apja a klán vezetője, megakarja ölni mivel nem méltó Yautjának. Azonban a testvére az élete árán megmenti, és elküldi őt a "halálbolygóra" hogy vadássza le a Kaliskot ezzel bizonyítva hogy méltó a címre. Itt találkozik Thiaval (egyébként a fő humor faktor lesz a csaj) akivel bizniszt köt. Elviszi a lábához és cserébe megmutatja hol van a bestia. De kiderül hogy Thia és a gonosz szintetikus tesó Tessa is azért lettek ide küldve. Mert Weylandéknak kell a lény képessége. (Gyors végtag visszaforrasztás még lefejezés esetén is) Egy ponton még Deket is elkapják de Thia segítségével megszökik. Kiderül hogy a vicces kis jószág, akivel út közben találkoztak az a kalisk gyereke. Ez menti meg a predit is a felfalástól. Apropó Dek. Az út során kap egy komoly jellemfejlődést. Rájön hogy nem feltétlen kell mindenkit lehentelni. Összebarátkozik a lényekkel, még a végső csatában (amiről az eredeti film ugrott be, Dutch ott is a környezetében található dolgokat használja) is a robbanó növényt a savköpö kigyószerű lényt használja vállágyú helyett a szintetikusok ellen. (Van egy targoncás Alien 2. easter egg is.) Végül még a fatert is legyőzi. Az új "klánja" társaságában. De még anyu is jön a stáblistában... Kicsit megmozgatta a fantáziám hogy az Alien - Föld bizar lényei valyon innen jöhettek e... Összegezve: A látványvilág pazar, helye közzel még az új predátorral is megbékéltem. A történet nem hoz újat, de próbálnak a látvánnyal, akcióval és a poén faktorral kompenzálni. Mindenesetre ez egy jó film. Tetszett.
7/10
blood.1 2025 nov. 07. - 12:01:40 7/10
(4/76)
már a predátor filmek is aranyosak
8/10
Akylleus 2025 nov. 06. - 14:26:40 8/10
(3/76)
Nagyon kellemes, rendkivul szeretheto, igazi hianypotlo alkotas.
Remek kornyezetet teremtettek az uj bolygoval es vegre a Predator kulturat is es lelektanjat is mas szemszogbol ismerhetjuk meg.
A latvany es effektek szerintem onmagukert beszelnek — minden apro reszlet rendkivul kidolgozott.
Igazi mozis film.

Aki szereti ezt a franchise-t, annak batran ajanlom.
10/10
film_ez 2025 nov. 06. - 10:17:10 10/10
(2/76)
Az elejen ugy ereztem, hogy engem elvesztettek, de csak ra kellett hangolodni, es ugy mar teljesen rendben volt. Osszessegeben tetszett.
7/10
sorozatneked.hu 2025 nov. 06. - 00:24:56 7/10
(1/76)
7/10

Kellemes csalódás volt. Jó volt, nem bántam meg, hogy moziban néztem meg. Nem úgy, mint az utolsó Mission Impossible-t.