10/10
Marvel fan jan. 11. 10:20:52 10/10 Előzmény kybuck
(56/76)
Osztom a véleményed. Egy újabb jön a mészáros és legyak mindenkit sztori,teljesen fölösleges már. Túl vagyunk rajta. Inkább a peredatorok számazása,élete érdekelne. Ez egy picit abba az irányba ment. A cukiság éppen határon volt,de nem rontotta el. És ami számomra nagyon tetszett,az az ,hogy nem volt benne emberi lény. Rendben volt ez nagyon nekem.
10/10
Marvel fan jan. 11. 10:14:33 10/10 Előzmény sawyerx
(55/76)
Azt ugye tudod,hogy mert neked nem tetszik,az nem azt jelenti,hogy rossz??
10/10
Marvel fan jan. 11. 10:13:22 10/10
(54/76)
Nagyon imádtam. Már 5- ször láttam.
10/10
Izlesekizlestelensegek jan. 11. 05:23:45 10/10
(53/76)
Legjobb rész.
6/10
SUDO jan. 10. 19:41:32 6/10
(52/76)
Nézhető film. Mondanivalója nincs. Amit eddig felépitettek, ahhoz semmit nem tesz hozzá.
1/10
sawyerx jan. 09. 13:33:52 1/10
(51/76)
Gratuláció illeti meg az összes barmot, akik erre a szintre degradálták a Predator nevet, de igazából perpill nem tudok felidézni egy klasszikust sem, amit a disney még nem herélt ki teljesen. Remélem, a cukifilmes családok ezután kedvet kapnak megnézni az első két részt is és lesz pár meglepetés. Sokan meg felpontozzák, mert hát gyenge az egyéb felhozatal, meg mert ha nem prediként nézzük... Ezért is tart ott a filmvilág, hogy minden értéktelen szart le akarnak nyomni a torkon és lassan nem lesz átmenet a műfajok közt.
1/10
20agh jan. 07. 13:08:33
(50/76)
Predator filmként 2/10
Predator filmtől elvonatkoztatva mint önálló sci-fi 7/10
Összegyúrták az avatar világát az aliennel, a predatorral
Akik itt értékelést írtak, kiváncsi lettem volna a korukra is bár azért van egy tippem
hogy nem mi "ötvenesek" rajongtunk annyira érte, Predator filmként meg pláne
De ahogy más is megjegyezte a mai felhoztal mellett ennek is örülni kell, és nem nézhetetlen, szerencsére a meleg vonal is elmaradt, és végre nem egy néger nőt vitt a hátán
6/10
Gulácsi Péter jan. 07. 10:41:05 6/10
(49/76)
Predator filmként ultragáz és értékelhetetlen az egész.
Akció,kaland,sci-fi filmként viszon nagyon szórakoztató, főleg ha figyelembe veszem a 2025-ös kritikán aluli kínálatot és nem csak kategóriájában, hanem en bloc, az összes filmet alapul véve... Jó a látvány, a harcok kemények, a lelkizés még éppen kibírható. A predator feje nagyon elfuseráltan béna lett, a csaj meg elég idegesítő. A robotnak érzelmei vannak résztől meg röhögnöm kellett, akkora transzhumanista baromság.
Egyszer viszont mindenképp érdemes megnézni.
6/10
kareshu@citromail.hu jan. 06. 21:28:23 6/10
(48/76)
Látatlanban, illetve az előzetes alapján én voltam a legnagyobb savazója a filmnek. Aztán egy unalmas téli estén nem volt mit csinálni, megnéztem. Annyira nem is volt rossz, egyszer elszórakoztatott. Ha nem az eredeti Predator-kánonba soroljuk, hanem csak egy oldalági akció scifi/fantasy-nek, akkor van jogosultsága a filmnek. Láttam benne néhány ötletet, más világokat, némi fejlődési ívet. Adok neki egy hatost, mert ennél sokkal kutyaütőbb eposzokat hány ki magából Hollywood.
meszi.g jan. 01. 23:37:18
(47/76)
A saját műfajában maga a minden a teremtő esti vígjáték gyerekeknek,a múltkor este úgy 40-50 pajtással néztem újra egy rideg sötét csarnokban és még mindig maga "a borzalom a rettegés a misztikum a sötét űr a hideg semmibe szálló sikoly halálfélelem" Persze megfelelő torok öblítővel "HP"-val Maga a megvalósulás a történet amiböl minden "ERED"!!!
8/10
kybuck 2025 dec. 21. - 23:05:04 8/10
(46/76)
Én nagyon élveztem ezt a filmet, arról lehet vitatkozni, hogy ez a megközelítés mennyire "Predatorhoz méltó", de szerintem teljesen jó, hogy valami emberibbet, azonosulásra alkalmasabbat kapunk, mert a többit már ellőtték, mi több elhasználták a korábbi években. Egy sokadik "jön a titokzatos idegen vadász" már rég nem működik: tudjuk ki az és mi várható tőle, tehát a körülményeknek kell azonosulásra alkalmasnak lenniük, ami több kell legyen egyszerű hentelésnél; azt Schwarczitól és Danny Glovertől anno már megkaptuk.

Az is jó, ahogy végre a yautják életébe is kapunk mélyebb bepillantást, ami automatikusan a Star Trek klingonjait juttatta eszembe: ott is minden a harc, az erőszak, a "dicső halál" és hasonlók körül forog, és ahogy a klingonoknál úgy yautjáknál is felmerül a kérdés: ha ennyire minden a harc-vadászat-trófea körül forog, mégis ki foglalkozik a tudománnyal a köreikben? Mert azokat az űrhajókat, siklókat, high-tech fegyvereket valakinek meg kell terveznie, le kell gyártania, amihez kell matematika, fizika, és sokminden egyébnek az ismerete, szervezése, szóval kizárt, hogy mindenki vadakat kajtasson. Valahogy ezért számomra hiteltelen és elképzelhetetlen, hogy egy ilyen társaság, civilizáció, önerőből legalábbis űrutazásra legyen képes. Amúgy pont ez a film világít rá Thia karakterén át, hogy ez a "mindenkit levadászok"-mentalitás önmagában mekkora zsákutca.

A Star Trek-analógia itt nem ér véget: a Weyland-Yutani társaság pont olyan, mint a romulánok, a vulkániak szakadár faja, akik különválva alamuszi, hódító, erőszakos elnyomásra és önös érdekekre törekvő társadalmat hoztak létre, bárkin átgázolva, ha szükséges; ez a W-Y androidjaik viselkedéséből is látszik, még ha akadnak kivételek is, mint Thia, vagy anno Bishop.

Mindezekkel együtt is én örülök ennek a változásnak, remélem Trachtenberg tudja mit akar még csinálni ezzel a franchise-zal, mert hasonló épkézláb cselekménynek, még ha újat nem is feltétlen ad örülnék.
3/10
szinhazimado 2025 dec. 20. - 08:26:57 3/10
(45/76)
A bemutató alapján is egy gyenge film. Általános iskolás srácoknak ajánlanám kb. Aztán ennyi.
3/10
KisAndrea1988 2025 dec. 13. - 20:47:19 3/10
(44/76)
Harmatgyenge,maga a Predátor kinézete is egy vicc. Egy nevetséges kalandfilmre sikeredett,szégyen,hogy ezt az új hullámot a Predátor neve alatt merik futattni.
Pimpalini 2025 dec. 10. - 01:22:22 Előzmény Albeart
(43/76)
Véleményem szerint az első két részben úgy ábrázolják őket, mint az emberi fajnál (sokkal) fejlettebb lényeket. Mindkét filmből egyértelműen lejött, hogy képesek komplex gondolkodásra, nemcsak ösztönlények, mint a xenomorph-ok.
Pimpalini 2025 dec. 10. - 01:12:47 Előzmény Nico71
(42/76)
Nem volt rekordnézettség, elvileg nullszaldó közeli. Mellesleg a mai kínálat mellett (bugyuta animációs filmek, mesék, musicalek) a közönség trendellenes része ki volt már éhezve valami érdekesre, normálisra, vagy olyanra, amiben erős lehet a nosztalgiafaktor. Ez pont közös metszete ezeknek az igényeknek. Jómagam is a többi mozgóképes furcsasághoz viszonyítva pontoztam.
Pimpalini 2025 dec. 10. - 01:09:22 Előzmény APBT
(41/76)
Ma már valamiért nem "divat" kommandósokat hentelő, megnyúzó, s csontvázaikat kipreparáló idegenről filmet készíteni. _Így aztán sajnos várható, hogy mostanában azt az élményt a filmrajongók nem fogják megkapni.
Pimpalini 2025 dec. 10. - 01:07:38
(40/76)
Egyetértek azokkal, akik szerint ez a film is fogyasztható, mint ahogy a franchise többi epizódja is. Sőt. Mivel ugye diznísedik Hollywood sok-sok mozirajongó legnagyobb bánatára, ez a film lényegében egy arany középút a tüllszoknyába öltöztetett, és kornyikáló Alien musical-szereplő (azaz Disney-módra heréljünk ki mindent, ami korábban jó volt) és mondjuk egy valódi űr/sci-fi horror között félúton.

Vagyis kapunk egy szórakoztató, látványos, szépen fényképezett kaland/akciófilmet, amelyben azért pár helyen előfordulnak olyan akciók is, amelyeket egy Predatortól, s egy Predator-filmtől elvárunk. Ezért aztán a szereplők hosszas felsorolása - két darab van mindössze az itteni adatlap szerint - eléggé csalóka, jómagam egyébként pont emiatt nem néztem meg eddig, mert ki kíváncsi két karakter erőlködésére 100 percen keresztül, még ha a sztori egy színes-szagos
idegen bolygón játszódik is?
Szóval ha valaki csak utóbbi tény miatt nem nézte meg eddig a Predator: Badlands-t, akkor érdemes ezen változtatnia, mert két szereplőnél sokkal több kerül elő a filmben.
S éppen emiatt akciókban sincs hiány, még ha azok egy része némiképp diznísített, s olykor mókás (Predator-filmben??) is. Szóval ez a jó pont szerencsére megvan az alkotásban.

Másrészt a látványba egyáltalán nem lehet belekötni, a legszebb földi (Roraima, Brazil-felföld lehetett a minta) hegyes-esőerdős-félszavannás környezethez hasonló helyszínt teremtettek meg keretként az alkotók a műhöz.
Ami még érdekes, hogy Alien-mitológia vonalat is sikerült belecsempészni a történetbe, ami szintén jó ötlet volt.
Aztán ott vannak a humorelemek is, amelyek által tényleg kap a néző néhány egész jó poént. Szintén jó pont, s az is, hogy ezen a téren nem estek túlzásokba az alkotók.

Szóval összességében - szerintem - érdemes egyszer megnézni, moziban kimondottan jól átjön a látvány, s maga a nézőpontváltás (itt most egy Predator a főhős, s nem csak mellékkarakter) is érdekes annyira, hogy adjunk neki egy esélyt.

Persze ha az első filmhez hasonlót vár a néző, csalódni fog, de ha elvárások nélkül ül be a Predator: Badlands-re, egyértelműen jól fog szórakozni.

7,5/10
Sz. Péter 2025 dec. 07. - 20:56:41 Előzmény APBT
(39/76)
Mivel egy olyan bolygóra került amiről nem tud semmit, az android meg igen.
7/10
NN1532 2025 dec. 07. - 19:29:00 7/10
(38/76)
Lenyúlták a Süsü a sárkány alapötletét. A kissé visszamaradott, de jóravaló szörny felnő a feladathoz és megoldja. Amúgy egész jó volt. Látványos, néha vicces, nem hosszú.
1/10
APBT 2025 dec. 03. - 19:26:51 1/10
(37/76)
Az 1987-es predátor egy magányos csúcsragadozó volt, aki alig mutatta magát, de a frász kitört már a hangjától is. Ez meg... chhh, egy robot NŐ irányítja és látja el tanácsokkal. :D