RDR febr. 13. 12:13:20
(3/3)
Hosszú hónapók óta vártam a darabot, és nagyon csalódott vagyok. Az eslő felvonás alatt gyakorlatilag unatkoztam. Soha nem éreztem még ilyet színíházban. A második felvonás valamivel izgalmasabbra sikeredett. Solti Ádámra viszont abszolút nem illik Edward karaktere. Elképesztően színpadiasan beszél, semmi könnyedség/ természetesség nincs a srácban. Mű az egész, amit csinál! Olyan érzés, mintha olvasná a szövegét, amit most először lát. A dalok semmitmondóak magyarul. A betétdal a végén kétszer is felcsendül. Számomra ez már ilyen kellemetlen ismétlésként hatott, hog ytapsoljuk meg rendesen őket. Elmondhatatlanul szomorúan távoztam.
3/10
barrix febr. 12. 23:28:11 3/10
(2/3)
Sajnos a musical nem lett jó. Sem a dalok, sem a dramaturgia. Legrémesebbek a dalszövegek. Szegény Vivianne jelmezei szörnyűek. Zámbó Brigitta rémesen túljátssza, ahogy szinte mindenki. Talán még Pesák Ádám, akinek vannak természetes megnyilvánulásai, a többiek úgy játszanak, mintha egy stadionban lennének. Mindenki túl sok, és ez rendezői hiba. Hiába tud mindenki énekelni, ez nem elég sajnos. A hangosítás borzasztó, a 7.sorban szétszakad a dobhártyája az embernek. Mindent elmond, hogy az egész darab legjobb része a Traviata volt.
5/10
Noryna 2023 okt. 02. - 21:44:08 5/10
(1/3)
Sajnos a filmhez képest szerintem nagyon gyenge volt az előadás. Abszolút nem voltak benne poénok, a közönség egyetlen egyszer nevetett fel. Már az első felvonás alatt a végét vártam, szerencsére a második felvonás egy fokkal jobb volt. Ha mégegyszer tehetném, nem vásárolnék rá jegyet, inkább megnézném otthon a filmet.