10/10
henett 2007 máj. 06. - 17:49:23 10/10
(861/9721)
Húúúúúúúú srácok!!!!!! Ma volt elõször alkalmam megnézni azt a Yuotube lapot. De teljesen fellelkesültem ennek a mi kis Sallynknak a hangján. A magyar hangja is jól cseng, hiszen Antonio Banderastól kezdve nagyon sok sármos, romantikus figurának kölcsönözte már a hangját. De ez a Joe!!! teljesen meglepõdtem, nagyon jól esett hallani ezt a bátorító, babusgató, mélybaritont.:)))))))
10/10
Veva 2007 máj. 06. - 14:44:46 10/10 Előzmény Mary2
(860/9721)
A "Pilot" teljes egészében fennvan a youtube-n. Én is most néztem meg. De nem értem, hogy ennyi szereplõt cseréltek közben? Mert Loren-t, Jake-t és Robert E-t is más játssza.
10/10
henett 2007 máj. 05. - 21:15:56 10/10
(859/9721)
Drága Veva! Ebben teljesen egyetértünk. Csak ne lenne olyan nehéz (akár gondolkodni, akár tanítani)!
10/10
henett 2007 máj. 05. - 21:12:16 10/10 Előzmény Célia
(858/9721)
Kedves Célia!
Nagyon kedves volt tõled, hogy reagáltál az én kis nyafogásomra.Egyáltalán nem voltál okoskodó, sõt, mintha anyámat hallottam volna viszont. Õ is mindig megfontolt, jószándékú, biztató. Szeretnék én is ilyen lenni egyszer. Mégegyszer köszönöm!
10/10
csiperke 2007 máj. 05. - 15:48:11 10/10
(857/9721)
De nem ám:-)))))))
10/10
Veva 2007 máj. 04. - 15:53:51 10/10
(856/9721)
Az evolúciós vita legjobb mondata szerintem Dorothy szájából hangzott el: Az embereket gondolkodni kell megtanítani, nem pedig arra, hogy mit gondoljanak.
lipsandi 2007 máj. 04. - 15:34:57
(855/9721)
Megint jó rész volt a tegnapi rész is!Nagyon sajnáltam aszt a szegény kislányt!
10/10
Veva 2007 máj. 04. - 12:45:01 10/10
(854/9721)
Tetszett a tegnapi epizód humora. Például amikor Lorenék úgy csináltak, mintha majmok lennének, ugráltak és vicsorogtak, a tiszteletes meg épp Matthew-tól kérdezte, hisz-e az evolúciós elméletben, mire Matthew sokatmondóan intett Hank-ék felé, és valami olyasmit felelt, hogy egyesek még most sincsenek kifejlõdve rendesen.
10/10
Célia 2007 máj. 03. - 15:29:20 10/10
(853/9721)
Kedves Henett! Elgondolkodtatott amit írtál. 17 éve gyakorló anyuka vagyok, és tapasztalatból mondhatom, hogy igen nehéz jó szülõnek lenni. De egy kedves 4 gyermekes 8 unokával megáldott nagymama egyszer azt mondta nekem, (mikor panaszkodtam neki nevelési gondjaimról) hogy volt e valaki aki azt állította volna,hogy ez könnyû dolog !
Igenis ez nagyon nehéz, és kimerítõ feladat, de mindíg arra gondolok, hogy én miként éltem meg a különbözõ korszakaimat gyerekként. Próbálom bele élni magam az õ kis gondjaiba, és komolyan venni az olykor "nevetséges" problémáit. De nem szabad elfelejteni, hogy õ még csak gyerek, útmutatásra, és segítségre szorul.Nevelni pedig szerintem talán 12 éves koráig tudjuk, onnan kezdve pedig csak bízhatunk abban, hogy addig jól csináltuk.
Biztosítani kell a támogatásunkról, feltétel nélkül szeretnünk szabad csak, és nem rátelepedni. Szerintem meghozza a gyümölcsét a bizalom, és az odafigyelés, én legalábbis ezt tapasztalom.
Ezért is szeretem annyira ezt a sorozatot, mert ilyen "mélyenszántó" godolatokat ébreszt.
Remélem nem voltam túl okoskodó!!!
10/10
Nannyfan 2007 máj. 03. - 15:22:25 10/10
(852/9721)
Szia!
Két szálon futott a cselekmény. Az egyik Brian repülõgép építése volt, a másik pedig Sully vívódása úgymond.
Brian kitalálta, hogy szeretné kipróbálni, milyen érzés repülni. Miután épített egy kis repülõt( ami sajnos lezuhant) utána olyat csinált amibe õ is bele tud ülni, vagyis rajta csüngeni inkább. Matthew és robertE segítettek neki építeni.
Michaela eleinte nem nézte jó szemmel a dolgot, mert féltette Briant. De végül támogatta a tervét.
Sully a Washita után történtektõl eléggé elvesztette az életkedvét és a küzdeni akarását. Elhatározta, hogy lemond az indiánközvettõi posztjáról. Michaela próbálta lebeszélni, de sikertelenül. Elindult Hazen-hez egy katonai táborba, hogy beadja a felmondását. Útközben összefutott Loren-nel, aki éppen azért igyekezett, hogy megvegyen egy darabot az árverésre szánt indiánföldbõl. Baleset éri, felborul a lovaskocsija. Sully magával viszi Loren-t a katonai táborba, hogy ott ellássák. Útközben akadnak nehézségeik. Loren átgondolja a földvásárlást és elkezdi gyõzködni Sully-t hogy ne adja fel az állását. Amikor a táborba érnek, Hazen közli Sully-val, hogy õ lesz a Palmer Creek-i indián rezervátum vezetõje. Sully így nem adja be a felmondását.
Pont Brian nagy pillanatára érnek vissza Colorado Springsbe. Brian gépe elkészül és kipróbálja. Egy sziklaperemrõl ugrik le. Sajnos a gép nem repül és a már az elõre elkészített szalmakazalra landol.
Brian nem adja fel és elhatározza, hogy épít egy másikat Sully segítségével.
Ha kihagytam valamit a többiek biztos megírják! :)
10/10
Nannyfan 2007 máj. 03. - 15:07:58 10/10
(851/9721)
A tegnapi rész Sully központú volt! Annyira sajnáltam szegényt amikor azt mondta Loren-nek, hogy eddig az összes családja meghalt. :( Ennyi tragédia után nem csodálom, hogy feladta szegény.
Jót tett neki ez a kis "túra" Loren-nel. Volt ideje, hogy átgondolja a dolgokat. :)
paunger 2007 máj. 03. - 12:52:02
(850/9721)
El tudnátok mondani, hogy mi volt a tegnapi, szerdai részben? Beállítottam, hogy felveszem, de a gyerekem kicserélte közben a kazettát. Köszönöm!!
10/10
csiperke 2007 máj. 03. - 12:50:59 10/10
(849/9721)
Szia Nana,

Csak a Sullytól kapott eljegyzési gyûrû volt az ujján, amit Valentin- napon kapott tõle.
10/10
henett 2007 máj. 03. - 12:45:43 10/10
(848/9721)
Drága Nana! Te miket észre nem veszel?! Megmondom õszintén nekem nem tûnt fel. Lehet hogy azért mert folyton az járt a fejemben, ami Mikéla és Brian között "zajlott". Sokat gondolok arra, hogy inkább szülõ vagy inkább anya akarok-e lenni. Melyik a helyes, mikor érdemes engedni, mikor nem szabad, milyen hatással van ez a srácomra.Stb.Vajon tanulni lehet, vagy inkább beletanul az ember?
A hosszú hétvége csodásan telt nálunk, remélem nálad is!
Erzsi28 2007 máj. 01. - 21:28:46
(847/9721)
Sziasztok!
Véletelnül találtam hozzátok és nagyon örülök neki.
Nekem volt szerencsém a Hallmarkon végignézni ezt a sorozatot és ha bármire kíváncsiak vagytok, szívesen válaszolok.
Nekem Hank a kedvencem. Imádom. :D
10/10
Veva 2007 máj. 01. - 17:21:58 10/10 Előzmény sunomka
(846/9721)
Ápr. 25-26-án a Washita címû kétrészes epizód ment, amelyben Custer emberei lemészárolták az egész csejen törzset a foglyok és Táncoló Felhõ kivételével, aki közben a kutyakatonákhoz csatlakozott. De errõl részletesen olvashattál a fórumban. Dr. Mike kisebb idegösszeroppanást kapott, nagyon nehezen tudta feldolgozni, de a végére nagyjából rendbejött. Táncoló Felhõ segített neki. Holnap gondolom Sully-n lesz a sor, hogy tisztázza magában a történteket. Majd meglátjuk. Ha még van kérdésed, szóljál!
10/10
Veva 2007 máj. 01. - 17:16:56 10/10 Előzmény sunomka
(845/9721)
Ápr.23-án, hétfõn ment az a rész, ahol Robert E-t megbízták egy gõzkazán megjavításával, s nagyon szorította az idõ, viszont sok pénzt kaphatott érte, nem beszélve a városiak körében nyert presztízsrõl, ha sikerül. Veszélyes volt, mert neki kellett beüzemelni, s ha nem jól csinálta meg, felrobbanhatott volna. Szerencsére minden rendben ment.
24-én kedden kapta el Hank Belle Starr-t, egy hírhedt haramianõt, akirõl kiderült, hogy csupán 14 éves. Dr. Mike hazavitte, mert a karja megsérült, és ki kellett operálni a golyót. A doktornõ nem akarta, hogy egy ilyen fiatal lány börtönbe kerüljön, gondolta, egy meleg otthon jó hatással lesz rá. A lány persze nem ugrott a nyakába hálásan, mégis úgy nézett ki, van rá némi hatással a doktornõ családja. Ám amikor megérkezett az apja távirata, hogy nyugodtan akasszák fel a lányát, Belle megpróbált elmenekülni, ezért kénytelenek voltak mégis bezárni a helyi dutyiba. A haverjai eljöttek, hogy kiszabadítsák, még Brian-t is túszul ejtették az ügy érdekében, ám Belle Colleen-nel üzent nekik, hogy ne bántsák. A lánynak közben sikerült megszöknie, és dr. Mike-nak azt mondta, hogy új életet fog kezdeni. Ám az epizód mégis azzal a hírrel zárult, hogy bandájával megint kiraboltak egy vonatot.
10/10
Veva 2007 máj. 01. - 17:07:17 10/10 Előzmény sunomka
(844/9721)
Szia, Sunomka! Akkor a Cooper contra Quinn-t még láttad, gondolom, ahol Cooper apuka magával akarta vinni Brian-t és Colleen-t, s csak az utolsó pillanatban mondott le róluk. Ezután jött 19-én a Valentin napi epizód, amelyben dr. Quinn az egész napot a võlegényével akarta tölteni, de Sully-nak egy indián ügyekkel kapcsolatos konferenciára kellett mennie. Szomorúan bár, de beleegyezett a doktornõ, ám Sully mégis visszatért délután, s adott Michaelának egy jegygyûrût, amit erre a jeles napra tartogatott. A kisvárosban közben a Rómeó és Júlia elõadására készültek, s Colleen nagyon szerette volna eljátszani Júliát, de a végén mégis átengedte a barátnõjének. Brian pedig az iskolai házifeladatához gyûjtött anyagot, amelynek címe az volt, hogy "Mi a szerelem/szeretet" (love)? Az õ fogalmazásával zárult az epizód, miszerint a szerelem/szeretet egy piros bársonyfüggöny (ezt Loren hozatta Dorothy-nak a színdarabjához), egy jegygyûrû, amelyet egy jeles napra tartogattak, egy csizma (ezt Ingrid adta kölcsön Matthew-nak, aki elõször nem akarta felvenni), valamint egy szerencsekõ (ezt pedig Colleen ajándékozta a barátnõjének az elõadáshoz).
Mindjárt írom tovább.
10/10
sunomka 2007 máj. 01. - 15:06:04 10/10
(843/9721)
Köszi Veva, de eltévedtem, 19.-e óta nem látom a sorozatot.
Ha tudsz, köszönettel veszem segítégedet. Pénteken valószínû hazajöhetek. üdv!
10/10
Veva 2007 ápr. 30. - 18:35:50 10/10
(842/9721)
Kedves Sunomka, szívesen segítenék, de nem tudom, konkrétan mire vagy kíváncsi? Ápr. 26 óta nem volt újabb rész.