10/10
sunomka 2008 márc. 08. - 11:49:19 10/10
(4675/9725)
Velõs összefoglaló!
10/10
Rozika111 2008 márc. 08. - 11:12:08 10/10
(4674/9725)
Itt a hozzászólók közt is vannak fiúk,és tisztes férfiak.A csalá-
domban is van olyan fiú,aki komolyan értékeli ezt a sorozatot.
Tudom,hogy a fórumos társaimból is sokan a családjukkal együtt
nézik a sorozatot.A történet az 1870-es években játszódik
Amerikában.Erre az idõszakra jellemzõ történéseket láthatunk,
amikor élnek ott indiánok,és bevándorlók tömegei is megjelennek.
A kedvenc szereplõink hétköznapjaiban betekintést kapunk a
gondjaikba,örömeikben,bánatukban és közös ünnepeikben.
Szerintem nemcsak a nõknek szolgáltat élményt a sorozat,mert
hiszen Hank,Jake,Loren,a tiszteletes,Horas,RobertE,Preston,Matthew,Brian,Daniel,dr
Andrew,és persze elsõsorban Sully férfiként sok-sok élményt,
bosszúságot,és örömet is adnak a nézõknek.Nem szeretném kihagyni
Táncoló Felhõt,aki Sully legjobb,és leghûbb barátja indiánként.
Azután a katonák...,akiknek a vezetõi nemigazán nyerték el a tetszésemet,de õk aztán hûen tükrözték annak a kornak a férfira
jellemzõ tipusait,és gondolkodásmódjukat.
Szerintem sok férfinak ma is élményt jelenthetne a sorozat,akik még nem is ismerik.
10/10
Rozika111 2008 márc. 08. - 10:12:59 10/10
(4673/9725)
Csak egy kis epizód a filmbõl:Sully és a fiúk Michaeláért mennek a klinikára,és útközben megállnak,ahol Hank és a többiek "hõsként" mesélik az elmúlt napok kalandjait,Hank odaszól
Sullynak megerõsítést várva.Sully csak odaszól a fiúknak,hogy
"menjünk".Sully mindíg csak EMBERKÉNT cselekszik inkább,és nem
a szájával dicsekszik.
Egyébként szerintem sokat elárul Prestonról,amikor Matthew meg-
kérdezi,hogy "mi a baja Sullyval?" a válasz:a városba érkezése óta az útjába áll!"Mindíg is az az érzésem,hogy bizony õ féltékeny Sullyra,és nem fér a fejében,hogy õ ugyan lebecsüli õt, de egy mûvelt bosztoni hölgy miként szeretheti,és fogadja el
férjként"Azután késõbb Daniel Sully barátja ad erre még jó választ,aki úgy válaszol Prestonnak,hogy inkább õ tanulhatna
Sullytól.Nagyon szeretem a jellemek harcában látni,hogy ki-ki
milyen ember!
F_E_B 2008 márc. 08. - 09:17:06
(4672/9725)
Nem tudna valaki felvenni, es digitalizalni valamelyik reszt?
Gondolom interneten nem lehet online nezni...

anankhe hozzaszolasai nagyon aranyosak :)

miert van az, hogy csak no"k szolnak hozza a "filmhez"?
raadasul akik hozzaszolnak, 90%-bam csak errol a sorozatrol irnak.
10/10
borzi84 2008 márc. 08. - 01:15:33 10/10
(4671/9725)
Nagyon igazad van! Prestont valóban csak szánni lehet! Abban is egyetértünk, hogy az ilyen ember soha nem száll magába. Itt "csak" egy filmrõl van szó, de ha az ember a valós életben is összetalálkozik egy ilyennel... :(( Enyhén szólva, nem egy "leányálom", tapasztalatból mondom... :(
10/10
szterke 2008 márc. 07. - 22:24:52 10/10
(4670/9725)
Gratulálok (magunknak:) a rendkívül aktív topichoz, hihetetlen, hogy már az 5000-et is elhagytuk! Örülök! :)))
10/10
SWENN 2008 márc. 07. - 21:30:39 10/10
(4669/9725)
SZIASZTOK! EGY HÓNAP VAN HÁTRA A BATYÚS-TALI-IG.
A SVÉDASZTALHOZ FELAJÁNLÁSOK ÉRKEZTEK MÁR.
KÉRNÉM A TÖBBIEK TERVEIT IS MERT NAGYJÁBÓL LÁTNOM KELL HOGY ÁLL A KÉSZLET
MAJD AZ ASZTALON.
Eddigi ajánlatok: krumplisaláta, franciasaláta, 1 adag édes süti, 1 adag sós,
rántott többféle: gomba, apróhús, karfiol,- golyó-fasirt, töpörtyûs pogácsa, - úgy látom szombaton már hangolódunk...
Ez-eddig kb 5 személyes adag és kb 25-en leszünk.
Jöhet még ezekbõl is - vagy bármi más ötlet.
Csak olyat találjatok ki ami jól birja a szállítást.
(én ismét a hátizsákommal jövök!)
10/10
Nannyfan 2008 márc. 07. - 20:50:16 10/10
(4668/9725)
Szerinted akadt volna akár 1 ember is aki Preson pártját fogja? Az elején talán Ezra volt, az egyetlen aki Prestonnal, egy követ fújt, de elég hamar rájött, hogy nem a megfelelõ embert istápolja.
Ki nem állhatják Prestont és ennek az oka érthetõ. Ha Sully nincs ott, akkor a többiek hagyták volna az erdõben meghalni.
Ezután a rész után azt hihetnénk, hogy magába száll egy kicsit.... de persze, erre esély sincs.
Mint korábban írtam sajnálom ezt az embert. A viselkedése komoly lelki sérelemekre utal, ami ugye kiderült ebben a részben.
10/10
henett 2008 márc. 07. - 19:02:57 10/10
(4667/9725)
Nagyon izgalmas hozzászólásokkal jutottunk át az 5000-dik bejegyzésen. Forrong a levegõ... :D:D:D:D
De jó, hogy néhányan emlékeztettek bennünket az eredeti okokra, amiért nézzük ezt a sorit. Nekem is kedvenceim közé tartoznak ezek a részek! És Hank megjegyzése is nagyon tetszett, amikor már neki is sok és rászól Prestonra. Milyen fura, hogy tiszteletben tartják Sully és Preston "harcát", én lehet, hogy hamarabb állást foglaltam volna valamelyik mellett, amivel persze rögtön két pártra szakadt volna a vadonban kóborlók csapata (biztosan növeltve ezzel a túlélés esélyeit):)
10/10
Rozika111 2008 márc. 07. - 13:35:04 10/10
(4666/9725)
A válaszodból azt érzem,hogy kicsit megbántottan nézed a világot.Õszintén örülnék,ha vásárolnál egy TV-t és meg is néznéd ezt a sorozatot.Véleményt mondani csak arról lehet,amit láttunk,és ebbõl következik hogyan is hatott ránk.
Mivel sokfélék vagyunk ízlésbeli,és érzelmi különbségekkel,tehát nem biztos,hogy Te is úgy élnéd meg a látottakat,mint akik ebbe a "klubba" tartoznak.
Csak biztatni tudlak,hogy szerezz magadnak ezzel is örömet,hogy valóban megismerd a sorozatot.Persze senkire nem haragszunk,ha nem a mi fórumunkat tartja a maga számára
elfogadhatónak.Békülj ki önmagaddal,és a világot is szebbnek fogod látni,és az embereket pedig olyannak fogadod el,amilyenek.Talán minket és a kedvenc filmünket is
megkedvelheted.Egyetértek azzal,hogy ez ízlés dolga,amit a magam részérõl tiszteletben tartok.
10/10
Nannyfan 2008 márc. 07. - 12:09:50 10/10
(4665/9725)
Sully pattogása az éjszakában.... hááááát... ott én is ráztam a fejem. Nagyon látványos volt, de eléggé érdekes is. Vagy nagyon jó izületei vannak Joe-nak vagy pedig telepakolták az erdõt dobbantókkal. :D Fura volt... :D

Dr. Mike pocakjával kapcsolatban vitatkoznék. Itt még az igazi hasa volt ez biztos. Régebben azt nyilatkozta, hogy a szülési jelenetekben nem volt már igazi a hasa, addig végig a sajátja volt. Az ikrek 1995. november. 30.-án születtek.
Szerintem az valamilyen számítógépes mizéria volt. Jane-nek a pocakja még jódarabig igazi lesz. :)

Itt a válasz:

Was Jane Seymour pregnant at the same time as Michaela?

"Two at a Time"

Dear, "Two at a Time":

Yes. Jane Seymour was actually pregnant before it was revealed on the show that Michaela was pregnant. They began filming the episodes for the 4th season, then realized they would need to write in a pregnancy for Michaela. To accommodate Ms. Seymour, the filming was overlapped one month before Jane took maternity leave. Several episodes were filmed at the same time. This was so all of Jane's scenes would be filmed before she left to have her twins. She had them on November 30th, 1995, and wore heavy padding afterwards for the remaining episodes of the 4th season.

Regards, the Editor

Ennek az a lényege, hogy 1 hónappal az ikrek születése elõtt hagyta abba a forgatást Jane.
Miest megtudták, hogy terhes, azonnal elkezdték vele forgatni a 4. évadot (gondolom a 3. évad közepétõl). Elég nehéz lehetett, dupla, vagy esetleg tripla munkát igényelhetett a dolog. Annyira bánt, hogy nem találom azt a cikket ahol olvasam, amirõl itt beszéltem. Itt még most biztos, hogy igazi a hasa, késõbb meg olyan hatalmas lesz a pocakja, hogy az is biztos, hogy az övé lesz.
10/10
Nannyfan 2008 márc. 07. - 11:45:43 10/10
(4664/9725)
Valaki kérdezte, hogy miért kellett Ingrid karakterét kiírni. Tudtommal azért mert a színésznõ nem akart tovább szerepelni a sorozatban. A zene karrirjére akart koncentrálni a férjével együtt.
Mindjárt keresek linket...

Sajnos értelmes oldalt nem találtam, viszont a neve alatt (Jennifer Youngs) lehet keresgélni a neten. :)

Már 5000 hozzászólás!!!! WOW!!!! :D
10/10
anankhe 2008 márc. 07. - 10:31:57 10/10
(4663/9725)
A mai epizóddal kapcsolatosan.
Nagyon dicséretes a tiszteletes részérõl,hogy jobban bízik Mikeban mint ebben a hólyagban:-).
Ami nekem nagyon furcsa volt, hogy Sully minden második lépése ugrás volt, mint egy macskának.Pedig elvileg lopakodott:-).Ilyenkor az indiánok is csendben osontak és nem ugrándoztak. Sokkal nagyobb zajt csap ahogy visszaérkezik a földre.
Miféle zagyvaságot írt a port az epizód ismertetéséhez. A szenátor halála illetve indián feleség nem bírta az utat. Ez vicces:-). Egy megkötözött fiúcska bírta de az indián nõ nem. Na mindegy. Legalább megnézhetné aki írja.....
Nagyon tetszett Mike álma. Én is álmodtam kismamaként mindhárom gyerekemrõl. Viszont így kiderült számomra, hogy ez a has már csak párna. Mikor születtek az ikrek? Az epizód forgatása elõtt?
10/10
Panni:) 2008 márc. 07. - 10:29:18 10/10
(4662/9725)
Gratulálok magunknak az 5000-hez! Hát nem tudom ti hogy vagytok vele de én nem szeretem a két részes epizódokat. Mindig az jár a fejemben hogy meg lehetett volna ezt oldani egyben is. A mai részben Brian szakácsmûvészetén jókat mulattam. A tanulság pedig a végén hangzott el, miszerint ha Preston eddig nem értette miért segítettek rajta akkor ezután sem fogja. Nos ez sajnos sok emberrel így van. És szerintem újdonsült hozzászólónkra nagyon illik ez a mondat. Hogy ha eddig nem látta és értette hogy itt milyen emberek beszélgetnek milyen stílusban akkor ezután sem fogja és csak sajnálhatja, hogy nem ismeri az emberek ilyetén forma közelítését egymáshoz.
10/10
anankhe 2008 márc. 07. - 10:19:39 10/10
(4661/9725)
Én azt hiszem ez a stílus pont a 12évbõl fakad. Ilyen egy kicsit a fiatalság:-). lendületes, lázadó, szemtelen. Lexikális tudásban gazdag de tapasztalatban szegény. Így szeretjük õket( Legalábbis én nagyon szeretem õket)
Úgyhogy csak nyugodtan írogasson,mi meg majd felhívjuk figyelmét a stílusbeli lehetõségek gazdag tárházára.
Sokszor azt tapasztalom, hogy azért írnak, beszélnek így mert senki nem mondta el nekik, hogy másképp is lehet, mindig csak kioktatásban van részük és nem útmutatásban.
És mi sem fogalmazunk mindig kifogástalanul, néha kifakadunk, én meg például nem igazán figyelek a helyesírásra:-)))
Örülök, hogy ilyen fiatalok is bolyonganak közöttünk.
10/10
epercs 2008 márc. 07. - 09:20:41 10/10
(4660/9725)
lehet, hogy azt akarta írni, hogy cserkészet
amúgy 5000 :-) gyerekek, gondoltátok volna?
10/10
anankhe 2008 márc. 07. - 08:54:24 10/10
(4659/9725)
Amúgy meg most látom, hogy elértük az 5000 hozzászólást:-))))))) Szívderítõ!!!!!
mik azok a cserkeszet???? A Tudós nõkrõl meg a fasizmusról hallottam de ez kimaradt sorozatot nézõ, nem gondolkodó, hiányos és szánnivaló mûveltségembõl.
Kérlek homályosíts fel.
És itt jön megint a fórum haszna:-)))
10/10
anankhe 2008 márc. 07. - 08:46:29 10/10
(4658/9725)
Szia megint!
Bár nem hozzám intézted szavaid, mégis szeretnék hozzáfûzni egy-két dolgot:
Az emberi kapcsolatok egyéniek, egyszeriek és megismételhetetlenek de nem baj ha van egy-két jó példa arra, hogyan is lehet kezelni a konfliktust.Bár ezek sablonok és nem lehet átvenni õket mindíg adaptálni kell, azért adnak egy kiindulási pontot.Ezért olvasunk és ezért tvzünk, hogy olyan tapasztalatokról is értesülhessünk, amit nem éltünk még át. Nem baj ha az elõzõ évszázadok tudásanyagára támaszkodik valaki, ha már feltalálták a gõzgépet nem kell megtennünk mégegyszer:-)))
Senki nem majmol itt egy sorozatot, hanem ötleteket merít belõle.
Mivel itt már barátságok szövõdtek elképzelhetõ, hogy vannak nem a filmhez kapcsolódó hozzászólások és igen azt is kibeszéljük, hogy ilyen jó sokan és sokszor vagyunk virtuálisan együtt de nem látom ebbõl mért lehetne arra következtetni,hogy buta libák gágogó serege vagyunk. Meglepõdnél, hogy hány Gúnár is akad ebben a seregletben:-)))))
Amúgy tényleg nézz meg egy két részt, serkenti a gondolkodást:-))
F_E_B 2008 márc. 07. - 08:24:17 Előzmény Rozika111
(4657/9725)
Engem nem erintett meg ez a sorozat (bar meg mindig nem lattam), tehat nem vagyok olyan, aki "az életben a jót,a szépet,a természeti,és emberi értékeket a
helyükön kezelik,sõt becsülik.Akik vágynak arra,hogy az
emberi kapcsolataikat hasonlóképpen építsék fel,mint ebben a filmsorozatban tapasztalja".

Nem ugy, mint az itt hozzaszolok (bar neha az a legfobb temajuk, hogy mikor lesz mar meg az sokezredik hozzaszolas), akik nyilvan nalam sokkal jobb emberek.

A hozzaszolasokat olvasva a felsobbrendusegrol eszembe jutott még Molière: Tudós nõk, a cserkeszet, meg a fasizmus.

Muszaj lesz TVt vennem, erzem. Igy meg tudom nezni a sorozatot, es tudok ugy viselkedni, ahogy azt egy sorozatban tapasztalom.
Gondolkoznom sem kell mar tobbet.
10/10
mandulas 2008 márc. 06. - 18:03:53 10/10
(4656/9725)
Ezt a részt most láttam elõször. Preston talán a fontosságát akarta bizonyítani az idegen ember elõtt, hogy állandóan provokálta Sullyt? Vagy csak a fegyvertõl részegedett meg? Az jutott eszembe, hogy biztosan nem mondták neki még, hogy "nem szabad provokálni az alvó oroszlánt". Nagyon elégedett voltam, amikor a "nagy boxoló" egy pillanat alatt a földre került. És ahogy Sully a lábával a földhöz szegezte - tényleg olyan volt, mint az állatoknál, amikor megmutatják ki az erõsebb. Ez nagyon tetszett!
És igen, nekem is tetszett, hogy az arckifejezésekrõl le lehetett olvasni, mennyire tele van már Prestonnal a hócipõjük.
10/10
Nannyfan 2008 márc. 06. - 14:31:08 10/10
(4655/9725)
A holnapi rész tanulságát szépen megfogalmaztad. :) Ez a duplarészes epizód a kedvenceim között van. Mindkét rész izgalmas és eseménydús. A Preston-t alakító színész játéka nagyon jó!! Nekem az tetszik, hogy az expedíció tagjainak sokszor meg sem kell szólniuk, az arcukra minden rá van írva. Leginkább Preston viselkedésére való reakciókra gondolok itt most. A színészi játékok itt tökéletesek!
Egész rész alatt folyamatosan egy dolog zakatolt a fejemben: "Sully üsd már meg!" :D

Tudom, hogy furán hangzik, mivel elég morbid, de itt imádom Preston-t! A viselkedése megmosolyogtat. Csak szánni tudom a szerencsétlent. A kevenc mondat tõle: " Nézze el neki, mivel Mr. Sully szívében külön hely van a mókusoknak, nyusziknak..." (legalább is valami hasonló). A szinkronszínész nagyon eltalálta a hagsúlyt. Ahogy mondja, abban minden benne van. :D

Megérkezett az "imádott" Dr. Cassidy-nk. Teljesen igaza volt, amikor letorkolta Michaelát a viselkedése miatt. Persze a nézeteivel nem értek egyet, miszerint egy anyának otthon a helye, de a többiben igaza volt. Michaela számára most a kicsi egészsége kellene, hogy a legfontosabb legyen. Nagyon makacsul és még azt is meg merném kockáztatni, hogy ostobán viselkedett.
Nagyon várom a holnapi folytatást! :)
10/10
Rozika111 2008 márc. 06. - 13:18:10 10/10
(4654/9725)
Ez a filmsorozat azokat az embereket érinti meg,akik az életben a jót,a szépet,a természeti,és emberi értékeket a
helyükön kezelik,sõt becsülik.Akik vágynak arra,hogy az
emberi kapcsolataikat hasonlóképpen építsék fel,mint ebben a filmsorozatban tapasztaljuk. Ennek a filmnek a rajongóit
a többre,emberségre,mások iránti megbecsülésre való igény
hozott össze.Sully mondja az egyik epizódban,hogy Õ maga
is megcsinálta az indiánok "próbáját",mert jobb ember akart
ezáltal is lenni.Emlékeztek Matthewnek ajánlotta.
Szeretném,ha minél több fiatal látná ezt a filmet,hogy jól
legyen képes párt választani magának,majd a látottak alapján ápolni,okosan képes legyen azt meg is tartani,sõt
a gyermekek nevelésével még teljesebbé,jobbá téve azt.
Kapjon elég tapasztalatot ahhoz,hogy jól válasszon barátokat,és emberként pedig képes legyen önmagának,és másoknak hasznára válni. Hiszek abban,hogy sokkal többet kapunk ettõl a filmtõl,mint azt sokan gondolnák.Miichaela látszatra "beleüti az orrát mások sorsába",de pont azért szeretem,mert õ ezt emberségbõl,segítõkészségbõl,és b elsõ
meggyõzõdésbõl teszi.Sully pedig mindíg önzetlenül,és konkrét esetben"bajban"áll ott a rászoruló megsegítésére,amint ezt oly sokszor tapasztaltuk.Agyon-vissza sértegeti Preston pld.a holnapi részben,de Sully mégis
megmenti az életét.Preston nem köszöni meg ezt Sullynak,sõt azt kérdezi,hogy miért tette?Sully válasza erre"ha eddíg nem jött rá.akkor sohasem fog"Preston lelke helyén is csak a pénz imádata áll,és õt soha nem érintik meg a hála,a tisztesség és más emberi értékek ismerete!
F_E_B 2008 márc. 06. - 10:38:28
(4653/9725)
Mar csak egy TV-t kene beszerezni, s maris megnezhetnek egy epizodot.
Biztos megerne
10/10
SWENN 2008 márc. 06. - 09:02:27 10/10
(4652/9725)
Isten mentsen meg tõle! Nézd meg milyen filmeket néz...Nem egy nyelven beszélünk. Felejtsük el.
10/10
anankhe 2008 márc. 06. - 08:28:50 10/10
(4651/9725)
Szia!
Ezt a sorozatot nem szabad lebecsülni:-)). Már csak ezért sem mert dühös rajongók százai fognak érte felháborodottan síkra szállni!!!!
Nem tudom láttad-e már akár egy epizódját is, de mindenik önálló történet, önmagában is érthetõ és mindeniknek van komolyabb tanulsága is.Sajnos ez elég sok 1,5 órás filmrõl nem mondható el.
Nekem ez a film sokszor segített már, ha pl a gyerekeimmel voltam tanácstalan vagy barátaimmal voltak gondjaim, ha szomurú voltam, elvesztettem a talajt a lábam alól. Úgyhogy ha fikázni szeretnéd akkor rossz helyre jöttél.
Hidd el a sorozat mint mûfaj a fórum szempontjából is praktikus, mert egy filmhez aligha lehet ennyiszer hozzászólni ismétlések nélkül míg itt mind a 150 részt kivesézzük:-)). Nem véletlen, hogy ez a legnépszerûbb oldala a fórumnak, a legtöbb hozzászólással.
Ha ennyien szeretik talán érdemes megnézned pár alkalommal és lehet, hogy Te is csatlakozol a táborhoz:-)))
F_E_B 2008 márc. 06. - 07:49:06
(4650/9725)
Nezegetem a port forumon a film reszleget, es talalok itt valami TV sorozatot.
Hogy kerult ez filmek koze?
10/10
Panni:) 2008 márc. 06. - 07:41:31 10/10
(4649/9725)
Nem tévedsz, tényleg találkozunk még vele :)
10/10
hutizs 2008 márc. 06. - 01:03:45 10/10
(4648/9725)
Ugye jól láttam, hogy a csaló "bankár" ugyanaz a színész, aki késõbb orvost játszik? (Nem írom, milyen szerepben, hátha van, aki még nem látta.)

Kárörömet éreztem, mikor "kedvenc" bankárunknak veseköve volt. Nagyon gonosz vagyok?
10/10
hutizs 2008 márc. 06. - 00:59:17 10/10 Előzmény szürke bagoly
(4647/9725)
Mint Kertész Erzsébet szinte majd' mindegyik könyve, véleményem szerint ez is remekmû. A szomorú benne az, hogy szinte 100 %-ig igaz. Utólag is tisztelem, becsülöm az ilyen "úttörõ asszonyokat", de azért én nem tudnám úgy elképzelni az életemet, hogy a szakmám, a munka, mindenek elõtt. Jó, a férje olyan volt, amilyen. (Úgy látszik, ez nem volt ritkaság abban az idõben, l. Kertész E: Szonya professzor.) Én a gyerekek miatt nem tudom megérteni. Valószínûleg azért, mert nekem a gyerekeim jelentik a világ közepét, és ezért nehezen értem meg, ha valaki - teljesen mindegy, milyen okból -, elhagyja õket.
10/10
hutizs 2008 márc. 06. - 00:53:58 10/10 Előzmény mandulas
(4646/9725)
Szerintem a sorozat egyik legjobban eltalált mondata. És hozzá a férfiak arca...
10/10
hutizs 2008 márc. 06. - 00:52:13 10/10
(4645/9725)
Hát jó étvágya van, annyi szent. A múltkor egy jó nagy uborkát evett a sütihez. Cooleen és Sully csak lestek, Briannak meg fennakadtak a szemei.
10/10
Nannyfan 2008 márc. 05. - 21:11:09 10/10
(4644/9725)
Egybõl nekem is ez jutott eszembe, amikor megnéztem a képet. :)
10/10
Enci 2008 márc. 05. - 19:03:48 10/10
(4643/9725)
Két hozzászólásból nem bírtam egy értelmeset sem írni. Szóval azt akrtam írni hogy a kislány nagyon hasonlít Rád madlen és tündéri.
10/10
Enci 2008 márc. 05. - 19:02:13 10/10
(4642/9725)
Nagyon édes, tisztára nagyanyja.
10/10
Enci 2008 márc. 05. - 19:01:39 10/10
(4641/9725)
Nagy édes, szerintem madlen tiszta nagyanyja.
10/10
mandulas 2008 márc. 05. - 18:58:00 10/10
(4640/9725)
Képzeljétek! Ma egy mûszaki konferencián voltam, ahol igen érdekes dolgot hallottam. Az egyik elõadó elmesélte, hogy a termék egy egészen új filozófiát valósít meg, amelynek a lényege: "Csak a változás állandó"! Rögtön az jutott eszembe, hogy a családjában valaki nézi a Quinn sorozatot - és arra csak késõbb gondoltam, hogy ez egy általánosan használt kifejezés.
10/10
mandulas 2008 márc. 05. - 18:46:07 10/10
(4639/9725)
Ez a kislány ezen a képen olyan, mint egy játékbaba. Tündéri.
10/10
Nannyfan 2008 márc. 05. - 16:41:18 10/10
(4638/9725)
Dr. Mike-nak jó étvágya van! :D Aranyos volt amikor elkérte a tiszteletes krumpliát, aztán pedig azon filózott, hogy úgy tudja Denverben sok jó étterem van. :D

A házi hûtõláda. Jót mosolyogtam a dolgon, hogy elképzelhetetlennek találták sokan az új találmányt. :D
10/10
Nannyfan 2008 márc. 05. - 16:35:17 10/10
(4637/9725)
Nagyon édi blöki! :D
10/10
madlen 2008 márc. 05. - 12:13:52 10/10 Előzmény szürke bagoly
(4636/9725)
Na hallod, én lehet, hogy nem vagyok 100 %-os nõ, mert Sullin kívül Dr. Mike is tetszik, sõt Grace is.....:)
Igaz, sõt, a férfiak közül is ugye a hosszú hajúak tetszenek, Sullí meg Hank......
Most már nagyon gyanús vagyok magamnak...:D

Szerüdv. és viszlát!
madlen
10/10
madlen 2008 márc. 05. - 11:49:58 10/10
(4635/9725)
Hanna Angelika, az unokám, júniusban 1 éves lesz!
10/10
madlen 2008 márc. 05. - 11:47:25 10/10
(4634/9725)
Az elõbb lemaradt a kép.
10/10
madlen 2008 márc. 05. - 11:45:52 10/10 Előzmény Évia
(4633/9725)
Kedves Évia!
A férjem olvasta az Interneten, de az eredeti forrást nem ismerem.
Hogy én mire gondolok fantáziálás közben? Arra, hogy hátha "idegenkezûség" van a dologban.....
Megrongált fék vagy ilyesmi...

Minden jót neked!
Szerüdv. madlen

Küldök egy kiskutyát. Pamacs a neve, yorki és bolognese keverék. Asszem õsszel lesz 8 éves. Nem hullik a szõre, és jól bír magával. Szeretik egymást az unokámmal. Ha Pamacs nálunk alszik, akkor a szomszéd házban lakó lányoméknál, mikor Hanna felébred, keresi a kutyit, és mikor nem látja sehol, elkezd sírni!:)
10/10
kicsicorsa 2008 márc. 04. - 22:33:15 10/10
(4632/9725)
Kedves Nannyfan!
Még azt akartam mondani,hogy Nálunk így néz ki a blöki,mikor nincs megnyírva.
10/10
kicsicorsa 2008 márc. 04. - 22:02:02 10/10 Előzmény Nannyfan
(4631/9725)
Kedves Nannyfan!
Én is néztem a filmet-bár nem az elejétõl-,de ezek szerint nem voltam egyedül a gondolattal.Furcsa volt,de valahol meg olyan jó volt õket látni így együtt,egy filmben...
10/10
Nannyfan 2008 márc. 04. - 21:03:46 10/10
(4630/9725)
Egy kis OFF megint. :)

Láttátok tegnap a Kútfejeket? Én elfogult vagyok, de nekem tetszett. :D Volt 1-2 vicces jelenet benne. Egészen könnyen emészthetõ film volt. Fura volt nézni... Az egész film alatt az járt az eszemben, hogy a két fõszereplõ halott. :(
10/10
Nannyfan 2008 márc. 04. - 21:01:12 10/10
(4629/9725)
A legtöbb roantikus sorozat az esküvõvel zárul. Én haragszom ezért, fõleg mikor 8 évadon keresztül azt nézzük, hogy a két fõszereplõ hogy szenvednek. Õk nagyon szerelmesek, de 8 év (vagy több) kell, hogy történjen valami. Örülök, hogy itt a rajogók akarata gyõzött és nem lett elnyújtva a dolog. :) Azzal egyetértek, hogy valami elveszett az esküvõvel, viszont van, vagyis lesz helyette más. Lesz még romantika, csak ez most olyan nyugisabb idõszak a sorozatban.
10/10
SWENN 2008 márc. 04. - 18:14:08 10/10
(4628/9725)
Nagyon jó!!!
10/10
evacili 2008 márc. 04. - 14:20:02 10/10
(4627/9725)
Köszi a részletes leírást. Emlékszem rá,képben vagyok.
Nekem is az a véleményem,hogy nem Matthewnek találták ki igazából a seriffes munkát.Szerintem valami más feladatot kellett volna kitalálni neki, nem igazán seriffnek való.
eszter1527 2008 márc. 04. - 13:26:15
(4626/9725)
nekem eyek a resyek nem annzira tetsyenek mar,mint ay elsok..minden valtozik,es semmi sem ugyanaz..persze ez igy van,de megis jobbak,romantikusabbak ayon reszek amelyekben mike es sully meg csak ismerkednek.mondjuk ettol fuggetlenul a gyermek szuletik c. resy,ahol megsyuletik a kis kate,mar nagyon varom.